werciula 26.10.05, 23:41 Ja się właśnie inhaluję:))) W mym pokoju unosi się przyjemna mieszanka zapachów. Ciekawe, jak będzie mi się spało po tej aroma-kuracji. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to więcej info może znaleźć tu: shop.pollenaaroma.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_a t a k :) 26.10.05, 23:43 jest super! tylko kurde, kominek mi "się" stłukł :) co dziś wdychasz? melisa powinna być niezła Odpowiedz Link Zgłoś
werciula Re: t a k :) 27.10.05, 00:34 Właśnie meliskę.. i lawendę i odrobinę pomarańczy, aha i jest jeszcze pozostałość cynamonowa z wczoraj, ale mi się oczka kleją:)) A kominek jak "SIĘ" stłukł?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: t a k :) 27.10.05, 09:50 czy te olejki można kupić np w aptece czy są sprzedawane tylko przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
kret24 Re: t a k :) 27.10.05, 10:47 Olejki tej firmy są rzadko w sklepach, ale są naprawdędobre. Ja polecam mandarynkowy i rozmarynowy. Odpowiedz Link Zgłoś
werciula Re: t a k :) 27.10.05, 15:28 Można. A skąd jesteś? Mam folder z adresami sklepów w całej Polsce. Dobre jakościowo i trochę tańsze (ale też mniejsza obj.) są olejki firmy Avicenna: www.avicenna.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś