blue_a 17.11.05, 23:52 że Cię niepokoiłam. sorry i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smuti Re: żyrafa, bardzo przepraszam 17.11.05, 23:54 moze (zycze tego zyrafię) ona tego wszystkigo juz po prostu nie czyta... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a czyta 17.11.05, 23:57 płakała w swoich ayurwedyjskich okularach, gdy ją obrażano czyta (oj, jak bardzo Cię nie lubię, nomen omen) Odpowiedz Link Zgłoś
smuti Re: czyta 18.11.05, 00:29 twoje prawo.. niestety nie jestem ckliwy, poetycki, nie glaszczę, nie pocieszam.. oj niedobry... Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a mogę nie trafić, 18.11.05, 00:44 ale wydaje się, że choćby naiwności i uczuć Odpowiedz Link Zgłoś
smuti Re: mogę nie trafić, 18.11.05, 00:46 naiwności na pewno uczuc pewnie tez.. choc skad ty mozesz to wiedziec? po paru postach? ale zwalam to na depresję:) (swoją) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a i 18.11.05, 00:52 jak sobie z tym radzisz? jakieś strategie? oprócz leków (bo są?) Odpowiedz Link Zgłoś
smuti Re: i 18.11.05, 00:53 moje zycie polega generalnie na nicnierobieniu i odwlekaniu wszystkigo co sie da dlatego chyba sie jeszcze bardziej wpedzam w depresje:( biore lexapro (zalozylem o tym leku jeden wąciąr) wlasnie strategii mi brakuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a zabawnie ;) 18.11.05, 01:04 mogę mówić za siebie wiem, że dla wielu ludzi z tą samą diagnozą to tragedia jeśli dół, to wiesz, jak jest u mnie częściej jednak remisja (czyli spokój i powiedzmy, że zdrowie) albo hipomania, podwyższony nastrój, świat jest kolorowszy, "się chce" (robić różne rzeczy, żyć) to tak w duużym skrócie Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a :) super, że żonaty :) 18.11.05, 01:01 zastanowiło mnie po prostu, ile można mieć lat, żeby nic nie robić i odwlekać ;) nie lecę na Ciebie, spokojnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
smuti Re: :) super, że żonaty :) 18.11.05, 01:03 oj mozna, mozna:) i mozna byc nawet calkiem aktywny zawodowo:) a ty ile masz lat? pracujesz? chyba sie troche ZAPRZYJAZNILISMY:) Odpowiedz Link Zgłoś
klipra Re: czyta 18.11.05, 08:56 smuti napisał: > twoje prawo.. > niestety nie jestem ckliwy, poetycki, nie glaszczę, nie pocieszam.. > oj niedobry... Twardziel Odpowiedz Link Zgłoś
smuti Re: czyta 18.11.05, 10:57 oj, ale mi dowalilas... oj, oj- zaraz sie poplacze Odpowiedz Link Zgłoś