daneeka Re: czy tutaj mają sens konwenanse? n/t 25.11.05, 09:40 dobry konwenans jest jak wygodny stanik podtrzymuje fason Odpowiedz Link Zgłoś
daneeka Re: fason? 25.11.05, 09:44 gdyby konwenanse miały takie działanie to firmy kosmetyczne i dziewiarskie poszłyby z torbami Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: czy tutaj mają sens konwenanse? n/t 25.11.05, 09:53 Nawet jeśli, to co Ci to mus trzymać fason? na Depresji? Możesz sobie zalożyć, gorset, kask i bronić się parasolem jak Ci to pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
daneeka Re: czy tutaj mają sens konwenanse? n/t 25.11.05, 09:57 a dlaczego bronić? czy ktoś mnie atakuje? gdzie - jak? i gdzie mój parasol? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: czy tutaj mają sens konwenanse? n/t 25.11.05, 10:01 nie masz wrażenia że wszyscy na Ciebie nastają to co tutaj robisz? jak nie masz to wiesz, naczelni forumowi psychiatrzy wystawią świadectwo zdrowia, wykopsaja z forumu i cześć:) parasol to broń zaczepno obronna, czasem się też przydaje jak co gorliwsi plują jadem czy wogóle jak na siebie plują:) Odpowiedz Link Zgłoś
daneeka Re: czy tutaj mają sens konwenanse? n/t 25.11.05, 10:16 była taka bajka o dwóch przystojnych czarownicach (Bullock, Kidman) które używały parasoli do sfruwania z dachu Odpowiedz Link Zgłoś
beno_2 Re: czy tutaj mają sens konwenanse? n/t 25.11.05, 10:39 lucyna_n napisała: > parasol to broń zaczepno obronna, czasem się też przydaje jak co gorliwsi plują > jadem czy wogóle jak na > siebie plują:) Mogę potwierdzić, bo poddołałam próbie z całkiem dobrym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
beno_2 Re: czy tutaj mają sens konwenanse? n/t 25.11.05, 10:36 daneeka napisał: > i gdzie mój parasol? Mnie oddałaś, spełnił swoje funkcje. Mówią, że nie ma przyjaźni na Depresji, może. Natomiast jest serdeczność, życzliwość, koleżeństwo, słownie pomocna dłoń. Odpowiedz Link Zgłoś
noriwdo Re: czy tutaj mają sens konwenanse? n/t 25.11.05, 10:39 Serdecznosc owszem......ale pozdrowiencza Pomocna takze...........ale inna konczyna Odpowiedz Link Zgłoś
beno_2 Re: czy tutaj mają sens konwenanse? n/t 25.11.05, 10:41 noriwdo napisał: > Serdecznosc owszem......ale pozdrowiencza prozdrowotna? > Pomocna takze...........ale inna konczyna koniczyna? Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: czy tutaj mają sens konwenanse? n/t 25.11.05, 10:32 Nie mają wpływu na bieg rzeczywistości, stanowią zbędny kaganiec, ale spróbuj je naruszyć, znajdą się obrońcy tzw. dobrego obyczaju i obedrą cię ze skóry, co o mało mnie by nie spotkało. Dobrze że w porę wystopowałam, bo pożarliby mnie w całości z butami. Odpowiedz Link Zgłoś
cyria A może pisząc tutaj wypada być .... 25.11.05, 10:02 smutnym? Zauważyłam gdzieś na F. post odsyłający "wesołka"na Forum humorum. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: A może pisząc tutaj wypada być .... 25.11.05, 10:11 bo ludzie to takie niezdecydowane są Odpowiedz Link Zgłoś
daneeka Re: czy pisząc tutaj wypada miewać dobry humor? ( 25.11.05, 10:59 jedziemy na wycieczkę? /oj nosi dzisiaj, nosi/ Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: czy pisząc tutaj wypada miewać dobry humor? ( 25.11.05, 11:18 Wyłącznie pieszo. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a no dobra, 25.11.05, 11:11 mnie się wydaje, że jednak nie, dlatego postanowiłam cokolwiek ograniczyć pisanie tu. Myślałam, że można rozbawić, ale może niekoniecznie to dobry pomysł. chociaż - szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: no dobra, 25.11.05, 11:21 blue_a napisała: > Myślałam, że można rozbawić, ale może niekoniecznie to dobry > pomysł. Jeden z najlepszych pomysłów nie tylko na Forumie. Odpowiedz Link Zgłoś
daneeka Re: czy pisząc tutaj wypada miewać dobry humor? ( 25.11.05, 15:08 z rozwoju sytuacji na forum domniemanie mnie dopadło, że jednak lepiej trzymać buzię na kłódkę a jak się humor zwiesza to już nic a nic - nawet do własnego psa Odpowiedz Link Zgłoś
sprzataczka_albo_ktos_inny Re: czy pisząc tutaj wypada miewać dobry humor? ( 25.11.05, 18:54 a tam dobry humor CHAD masz i tyle Odpowiedz Link Zgłoś