Dodaj do ulubionych

no to powtórka tristezza odbij

29.01.06, 13:37
odbij raz na zawsze

Krytykujesz ale sama co soba reprezentujesz???

wg ciebie napisanie tego:
"wszyscy tu jestesmy psychiczni oprocz Tarii. ona jest po prostu glupia i
agresywna"

czym to sie rozni od tego co ja wczoraj napisalam do 10 sek?
wiec wszystkie slowa wypowiedziane do mnie skieruj w swoja strone

Ja obrazilam 10 sek.Ty tak go bronilas ale sama niczym sie nie roznisz
obrazajac mnie

Odbij

Obserwuj wątek
    • suchyxxx Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 13:59
      co się z Tobą dzieje dziewczyno? Normalnym jest ze jak kogoś obrażasz to inni
      stają po jego stronie
      • buzi1 Tarja, sprawdz poczte. 29.01.06, 14:03
        • 10_sekund Re: Tarja, sprawdz poczte. 29.01.06, 14:08
          to może lepiej o dachowcach :(
        • tarja30 Re: Tarja, sprawdz poczte. 29.01.06, 14:16

dzieki.Juz Ci odpowiedzialam
      • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 14:11
        suchyxxx napisał:

> co się z Tobą dzieje dziewczyno? Normalnym jest ze jak kogoś obrażasz to inni
        > stają po jego stronie

I tez obrazaja????
        To czym sie roznia?
        Ktos zasugerowal ze powinnam napisac na priv do 10 sek
        owszem moglam...
        a czy ci co mieli do mnie pretensje nie mogli napisac ich takze na priv???
        • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 14:12

10 sek zaloz watek o dachowcach to pogadamy
    • tristezza Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 14:18
      nie wiem co to znaczy odbij, to jakas terminologia sportowa?
      odpowiem Ci, chociaz jestem juz spozniona:

po raz pierwszy nazwalam kogos na tym forum glupim. nie wytrzymalam, ale wcale
      tego nie zaluje.
      to nie byl epitet tylko konstatacja
      a jestes glupia, bo nie rozumiesz, ze obrazilas powaznie chorego czlowieka. nie
      rozumiesz rowniez, ze on sam nie moze sie obronic, nie masz pojecia o chorobie
      na ktora cierpi, brak Ci elementarnej wiedzy
      jestes agresywna,to rowniez fakt. zaatakowalas wszystkich, ktorzy mieli
      czelnosc skomentowac sytuacje w sposob dla Ciebie niekorzystny

10_sekund to bardzo inteligentny czlowiek, czego niestety nie da sie powiedziec
      o Tobie
      t.
      • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 14:21
        tristezza napisała:

> nie wiem co to znaczy odbij, to jakas terminologia sportowa?
        > odpowiem Ci, chociaz jestem juz spozniona:
        >
        > po raz pierwszy nazwalam kogos na tym forum glupim. nie wytrzymalam, ale
        wcale
        > tego nie zaluje.
        > to nie byl epitet tylko konstatacja
        > a jestes glupia, bo nie rozumiesz, ze obrazilas powaznie chorego czlowieka.
        nie
        >
        > rozumiesz rowniez, ze on sam nie moze sie obronic, nie masz pojecia o
        chorobie
        > na ktora cierpi, brak Ci elementarnej wiedzy
        > jestes agresywna,to rowniez fakt. zaatakowalas wszystkich, ktorzy mieli
        > czelnosc skomentowac sytuacje w sposob dla Ciebie niekorzystny
        >
        > 10_sekund to bardzo inteligentny czlowiek, czego niestety nie da sie
        powiedziec
        >
        > o Tobie
        > t.

nie no ty to blyszczysz inteligencja
        jak juz wspominalam nie mozna sie licytowac kto jest mniej lub bardziej chory
        bo dla kazdego jego choroba jest ciezka

i nie bede tego powtarzac bo widze ze nie kazdy jest w stanie to pojac
      • 10_sekund Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 14:21
        nieeee litoscii
        • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 14:24
          10_sekund napisał:

> nieeee litoscii

miej pretensje do swoich obroncow mi kaza pisac do ciebie na priv a sami tu
          wojuja.
      • jaceks20 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 14:25
        tristezza
        odbij, to nie jest pojecie sportowe i dobrze o tym wiesz
        chodzi o to zebys wyluzowala i dala spokoj tarji, nie musisz sie z nia
        zgadzac , nie musisz lubic, toleruj i tyle
        i tak nie piszesz pewnie w tych samych watkach to po prostu zejdz z niej i
        bedzie spokoj, po co nakrecasz jeszce atmosfere piszac o kims glupia itd a z
        wielkim przekonaniem o 10 sekund ze to inteligentny gosc itd, moze ty go znasz
        lepiej i bawia sie jego glupowate wstawki w watku gdzie ktos opisuje swoje
        przezycie i to jak sie czuje, najwidoczniej ten humor nie pasuje tarji i ma
        prawo zadac od goscia zeby nie rozwalal jej watku bo to tylko przeszkadza inym
        osobom na otwarcie sie,dziwisz sie dlaczrego ona zaatakowala wszystkich innyych?
        otoz nie zaatakowalo tylko widocznie przykro jej bylo widzac ludzi ktorzy
        wczenisej odnosza sie do niej zyczliwie a w minucie staja przeciwko niej nawet
        nie doczytawszy z czystego lenistwa o co tak naprawde chodzi
        ona jest po prostu taka osoba ze jak cos jej nie pasuje to pisze to i tyle
        obys ty tristezza nie musiala sprawdzac jak ty sie zachowasz jak bedziesz
        opisywala swoja chorobe a ktos ci bedzie docinal w watku ze drapie sie po pupie
        lub widze muche w herbacie
        tolerancja to jest to czego ci brak
        a co do innych to dziwie sie im, przeciez nie wieje zaden wiatr....to czemu tak
        szybko zmienili pozycje niczym choragiewki
        (L)
        • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 14:33
          a co do innych to dziwie sie im, przeciez nie wieje zaden wiatr....to czemu tak
          >
          > szybko zmienili pozycje niczym choragiewki
          > (L)

nie choragiewki i nie od wiatru:)
          nie zauważyłes, że wszyscy stanęli w obronie chorego kolegi? to chyba bardzo
          pożądane zachowanie.

/nie żebym ja była zdrowa, też jestem chora, jak 10sekund, jak tarja./
          • jaceks20 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 14:41
            anatemka
            wiem ze moj post dlugi ale postaraj sie czytac calosc i ze zrozumieniem
            podobnie jak ci wszyscy co tak staneli w obronie chorego kolegi rzekomo
            zaatakowanego dziko przez tarje
            wiem ze to wymaga wysilku
            ale przeczytaj uwaznie posty tego goscia, oraz jego posty pod drugim swoim
            nikiem
            zauwaz ze tarja oraz inne osoby bardzo potrzebowaly zrpzumienia w swoim temacie
            o seroxocie czy jak mu tam, a ten oosbink, piszac nop tekst zezryj to, wal
            glowa az ci przejdzie itd, dezorgaznizowal ten watek specjalnie, zastanow sie
            teraz kolezanka dlaczego osoby piszace w tamtym watku nie odzywaja sie,
            najwidoczniej poczuly sie zlekcewazone i obrazone przez tego 10sekund, tarja
            miala odwage mu napisac, kolego, masz prawo wypowiadac sie na forum jak kazdy,
            ale prosze nie pisz postow nic nie wnoszacych a tylko robiacych sobie jaja z
            ludzi ktorzy przezywaja branie nowehgo leku
            badzcie troche obiektywni i tyle
            (L)
            • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 14:51

• jaceks20 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:02
                anatemka po raz kolejny jakas slepa furia przeslani ci umysl
                zacytuj mi prosze w ktorym momencie tarja zasugerowala zeby on spadal
                napisala tak:
                nie zycze sobie zebys dogadywal.Bawi cie to?Pobaw sie w realu...ale znajac
                zycie w realu jestes cichym szczurkiem wiec dlatego tu sie wyżywasz?
                Uszanuj innych albo odbij kolego
                dziekuje

nie widze uttaj jakiejkolwiek sugestii zeby spadal z forum, napisal mu
                wyraznie, zeby uszanowal ja i to co ona pisze i jesli ma cos do powiedzenie
                sensownego w watku ktory dotyczy jej choroby to niech sobie pisze ale jesli nie
                to niech odbija i zostawi ja w spokoju
                a nazwala go szczurkiem z takiego to powodu ze czytajac jego posty latwo mozna
                okreslic jaka to osoba i wlasnie wydaje sie ze on sobie takie zarciki glupie
                robi i dogaduje bo moze nie ma odwagfi robic tego w realu gdzie to on moze byc
                ofiaru niewybrednych zartow i docinkow
                wg mnie taka osoba co na necie leczy kompleksy to taki szzurek wlasnie
                i anatemka nie wprowadzaj ludzi w blad tylko jesli cos sugerujesz na tarje to
                cytuj i wytykaj bledy a nie oszukujesz innbych
                bez odbioru
                (L)
                • tarja30 jaceks20 29.01.06, 15:04

uwazaj bo zaraz posypia sie na ciebie obelgi...
                • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:51
                  jaceks20 napisał:

> anatemka po raz kolejny jakas slepa furia przeslani ci umysl

i tu się mylisz. Ja się świetnie bawię patrząc jak tarja miota sie o gów..o
                  • jaceks20 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:53
                    bawia ciebie czyjesz nerwy i to ze ona probuje bronic swojego watku przed
                    zrobieniem z niego kabaretu?
                    ona po prostu jest na tyle odwazna ze wyp[owiedzial sie za pare innych osob
                    ktorym docinki tego chlopaka przeszkadzaly i utrudnialy otworzenei sie ze
                    swoimi problemami
                    jesli to dla ciebie jest g.no to sama rowniez zbyt daleko od niego nie lezysz
                  • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:59
                    anatemka napisała:

> jaceks20 napisał:
                    >
                    > > anatemka po raz kolejny jakas slepa furia przeslani ci umysl
                    >
                    >
                    > i tu się mylisz. Ja się świetnie bawię patrząc jak tarja miota sie o gów..o

baw sie dobrze
            • klepsydron Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:05
              wiem ze to wymaga wysilku
              > ale przeczytaj uwaznie posty tego goscia, oraz jego posty pod drugim swoim
              > nikiem
              > zauwaz ze tarja oraz inne osoby bardzo potrzebowaly zrpzumienia w swoim temacie
              >
              > o seroxocie czy jak mu tam, a ten oosbink, piszac nop tekst zezryj to, wal
              > glowa az ci przejdzie itd, dezorgaznizowal ten watek specjalnie,

a jaki drugi nick ma 10_sekund?
              • jaceks20 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:06
                ciekawe ze uderz w stol a nozyce sie odezwa
                wnies cos do tematu a nie interesujesz sie wycinkiem calosci
                (L)
                • suchyxxx Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:07
                  uderz w stół a kucharka przyleci i dostaniesz opieprz
                • klepsydron Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:18
                  > wnies cos do tematu a nie interesujesz sie wycinkiem calosci
                  > (L)

mam wrazenie, ze to istota tematu, sugerujesz, ze 10_sekund jest zlosliwym
                  prowokatorem, jeszcze dodatkowo wchodzacym na dwoch nickach(forumowa
                  zbrodnia!!). ciekaw jestem na jakiej podstawie?
                  • jaceks20 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:25
                    sluchaj malutki
                    to naprawde nie jest istota tematu czy gosc wchodzi czy nie bo mi to wisi, ani
                    czy ty jestes czegos ciekawy, a swoja droga czemu ty tak sie tym interesujesz ?
                    po raz kolejny podobnie jak anatemka probujesz robic z gopscias ofiare, i
                    wciskasz komus jakies slowa, ja nie sugeruje ze on jest zlosliwym prowokatorem,
                    moze te swoje glupie zarciki robi w sposob nieswiadomy i na sile probuje byc
                    zauwazony, sa tacy ludzi z takim charakterem ze w glupi sposob chca dac sygnal
                    innym ze oni sa i zeby ktos go dostrzegl, rozumiem ze on tam na cos choruje,
                    rozumiem ze ty masz jakies swoje problemy, dlatego sam na pewno nie chcialbys
                    zeby ktos robil sobie z ciebie jaja i z tego co ty przezywasz
                    suchyxxx, nie potrafisz wzniesc sie na trroche wyzszy poziom i odpowiedziec
                    jakos konstruktywnie na to co do ciebie napisalem?jak chodzilo o dowalenie
                    tarji to byles pierwszy a teraz co probujesz obrivcic wszystko w zart piszac
                    plyciutkie rymy?moglbys chociaz postarac sie byc odrobine szczera osoba,
                    przeczytac wszystkie docinki tego 10sekuund i bys zrozumial ze on jest sam
                    sobie winny
                    (L)
                    • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:27
                      jaceks20 napisał:

> sluchaj malutki
                      > to naprawde nie jest istota tematu czy gosc wchodzi czy nie bo mi to wisi,
                      ani
                      > czy ty jestes czegos ciekawy, a swoja droga czemu ty tak sie tym
                      interesujesz ?
                      > po raz kolejny podobnie jak anatemka probujesz robic z gopscias ofiare, i
                      > wciskasz komus jakies slowa, ja nie sugeruje ze on jest zlosliwym
                      prowokatorem,
                      >
                      > moze te swoje glupie zarciki robi w sposob nieswiadomy i na sile probuje byc
                      > zauwazony, sa tacy ludzi z takim charakterem ze w glupi sposob chca dac
                      sygnal
                      > innym ze oni sa i zeby ktos go dostrzegl, rozumiem ze on tam na cos choruje,
                      > rozumiem ze ty masz jakies swoje problemy, dlatego sam na pewno nie chcialbys
                      > zeby ktos robil sobie z ciebie jaja i z tego co ty przezywasz
                      > suchyxxx, nie potrafisz wzniesc sie na trroche wyzszy poziom i odpowiedziec
                      > jakos konstruktywnie na to co do ciebie napisalem?jak chodzilo o dowalenie
                      > tarji to byles pierwszy a teraz co probujesz obrivcic wszystko w zart piszac
                      > plyciutkie rymy?moglbys chociaz postarac sie byc odrobine szczera osoba,
                      > przeczytac wszystkie docinki tego 10sekuund i bys zrozumial ze on jest sam
                      > sobie winny
                      > (L)

eee zostaw suchego on najmniej mi dokopal i ogolnie go lubie
                    • klepsydron Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:36
                      po raz kolejny podobnie jak anatemka probujesz robic z gopscias ofiare, i
                      > wciskasz komus jakies slowa, ja nie sugeruje ze on jest zlosliwym prowokatorem,

tak? naprawde? a co napisaleś wyżej? przypomne :

> dezorgaznizowal ten watek specjalnie,
              • uhu_an Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:08
                moze klepsydron sasasa ;)
                • jaceks20 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:12
                  no ciekawe ciekawe
                  taki kolega suchyxxx
                  najpierw udajesz zainteresowanego problemem i niczym latawiec z pogladami
                  latasz, a teraz wszystko obracasz w zart, w dodatku bardzo niskich lotow
                  skoro tak sie przejales losami 10 sekund to moze pociesz go bo na pewno jest mu
                  bardzo przykro ze go ktos nazwal szczurkiem, na pewno gorzej sie czuje niz
                  tarja ktora sostala zaatakowana przez was jakbyscie byli jedneym wielkim
                  towarzystwem adoracji tego goscia a ona wsadzila kij w mrowisko
                  dziwie sie wam ale nie oceniam
                  (L)
                  • suchyxxx Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:13
                    ja się nie śmieję z Tarji ani z nikogo innego,próbuję rozładować napiecie
                    • uhu_an Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:14
                      czyli maskotka ;)
                      • suchyxxx Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:15
                        aha maskotka-już wiem:)
                        • suchyxxx Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:15
                          nie mam maskotki:(
                          • uhu_an Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:17
                            a w domu jak starzy sie kloca miedzy soba to tez zartujesz aby rozladowac
                            napiecie ?
                            -ok, nie oczekuje odpowiedzi.
                            • uhu_an niewazne 29.01.06, 15:18
                          • suchyxxx Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:18
                            Tarja to piękne imię i każdej przystoi dziewczynie.
                            • suchyxxx Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:18
                              tak;p
                              • suchyxxx Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:23
                                a dlaczego na te forum wchodzą też ludzie ze schizofrenią?
                                • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:24
                                  suchyxxx napisał:

> a dlaczego na te forum wchodzą też ludzie ze schizofrenią?

zeby podokuczac?
                                  • suchyxxx Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:24
                                    moe przydałoby im się też forum zatytułowane "schizofrenia-inny świat"?
                                    • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:25
                                      suchyxxx napisał:

> moe przydałoby im się też forum zatytułowane "schizofrenia-inny świat"?

na pewno jest forum dla ludzi chorych na schizofrenie
                                      • jaceks20 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:39
                                        klepsydrkon
                                        przykro mi ze nie dostrzegasz roznicy miedzy osoba ktora w celowy sposob
                                        dezorganizuje jakis watek a zlisliwym prowokatorem
                                        pomysl nad tym glebiej i zauwazysz roznice
                                        a potem napisz odp do posta
                                        • klepsydron Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:46
                                          jaceks20 napisał:

viola, czy to warto tracic nerwy na bezsensowne dyskusje z gosciem co wlazi na
                                          roznych nickach i ciebie prowokuje

zdaje sie ze uzyles tez takich sformulowan, skanikad wiemy ze 10_sekund jest
                                          podejrzewany przez ciebie o wchodzenie na roznych nickach.

Czy mam tez wskazac cytaty sugerujace złosliwosc? czy juz konczysz udawanie idioty?
                                          • jaceks20 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:51
                                            wiesz widac nie umiem nasladowac ciebie w kwestii bycia idiota, bo tu jestes
                                            nie do pobicia, dawaj pokaz mi cytaty sugerujace zlosliwosc, tylko moze wjedz
                                            na odpowiednim nicku zeby ci sie nie pomylil przypadkiem
                                            napisalem do niej ze szkoda czasu na goscia co ja prowokuje bo znam ja i wiem
                                            ze ona nie odpusci jak ja jakis dupek drazni a potem tylko to bedzie przezywala
                                            i fizycznie i psychicznie, wole juz zeby ataki takich miernot skupily sie na
                                            mnie niz mialy ja dosiegnac
                                            bo falszywosc niektorych osob wlasnie wychodzi
                                            • klepsydron Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:58
                                              > dawaj pokaz mi cytaty sugerujace zlosliwosc

oto dwa z bierzacego :
                                              jakis dupek drazni
                                              ataki takich miernot

wiesz moge mnostwo znalezsc okreslen, ktorych uzyles, a mozna je okreslic jako
                                              zlośliwość.
                                              • jaceks20 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:05
                                                klepsydron
                                                a czy ja mowilem ze ja nie jestem zlosliwy?
                                                mnie to forum nie interesuje oraz problemy ludzi ktorzy tu pisza, i tak jestem
                                                w stosunku do niektorych co tutaj bezpodstawnie atakowali lagodny
                                                wytykam tylko bledy w waszym postepowanu i falszywosc ktora soba
                                                reprezentujecie i tyle
                                                i tak bede wlasnie pisal o gosciu ktory nie wnosi nic do watku a tylko rozwala
                                                go w sposob celowy i zamierzony
                                                miernota dupek i pare gorszych
                                                • klepsydron Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:08
                                                  wytykam tylko bledy w waszym postepowanu i falszywosc ktora soba
                                                  > reprezentujecie i tyle

jacek wiesz co to jest projekcja?
                                                  • jaceks20 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:15
                                                    a wiesz co to jest odbij czleku poczciwy?
                                                    juz ci mowilem ze nie jestesmy na ty
                                                    wyluzuj i tyle
                                                    bronisz tak tego goscia jakby to byl twoj partner zyciowy, liczysz na jakies
                                                    profity z tego?:P
                                                    luz i tyle
                                                    dajcie jej pisac o tym o czym ona chce, a niech gosciu wyluzuje i pisze swoje
                                                    docinki w watku gdzie autorowi to nie przeszkadza i tyle
                                                    tak ciezko to wszytsko zrobic?
                                                  • klepsydron Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:18
                                                    > juz ci mowilem ze nie jestesmy na ty

powiedzialeś do mnie malutki

bronisz tak tego goscia jakby to byl twoj partner zyciowy, liczysz na jakies
                                                    > profity z tego?:P

teraz juz rozumiem dlaczego, tak powiedziales.
    • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:55
      mam nieodparte wrażenie.... tarja i....jacek? nigdy wcześniej tu jacka nie
      widziałam, a nagle zjawia sie rycerz na białym koniu i broni swej kobiety...
      a może to.... rozdwojenie jaźni czyli schizofrenia?
      W końcu: każdy spotka diabła którego sie boi.
      • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:58
        anatemka napisała:

> mam nieodparte wrażenie.... tarja i....jacek? nigdy wcześniej tu jacka nie
        > widziałam, a nagle zjawia sie rycerz na białym koniu i broni swej kobiety...
        > a może to.... rozdwojenie jaźni czyli schizofrenia?
        > W końcu: każdy spotka diabła którego sie boi.

a czy na tym forum jest tylko forum depresja???
        sa tez inne na ktorych bywam i poznaje ludzi
      • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 15:59
        a w ogóle, to piszmy szybko, bo zaraz wpadnie Loo i nam taki watek skasuje!
        • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:00
          anatemka napisała:

> a w ogóle, to piszmy szybko, bo zaraz wpadnie Loo i nam taki watek skasuje!

i widzisz jak ty prowokujesz????
          • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:03
            widzę. przeciez wszyscy wiedzą że ja pierwszy prowokator na depresji jestem. Ja
            tego nie ukrywam. Dobrze, że i ty ukazałas wreszcie swoją prawdziwą twarz. Od
            razu jaśniej się zrobiło.
      • jaceks20 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:02
        nie musialas mnie tu widziec gdyz nie mam potrzeby ani nie mam czym sie dzielic
        z osobami piszacymi na tym forum, ale kiedy widze ze tarja jest zdenerwowana i
        zle sie czuje co w jej sytuacji nie powinno miec miejsca to staram sie dociec o
        co chodzi,teraz jak wiem ze to przez glupie docinki jakiegos dzieciaka to nie
        pozostaje mi nic jak po prostu wyjasnic ta sprawe i w jakis sposob ja ochronix
        popatrz co ty piszesz kobieto, moze doczekasz sie dnia jak piszac o swoim
        problemie ktos ci napisze ze wiesz anatemka smieszna dziewczynka z ciebie i mam
        ubaw czytajac jak miotasz sie o gowno
        nie chce ciebie personalnie atakowac, chcialbym zebys tylko pisala w pewien
        obkektywny sposob a nie jak nie masz nic do powiedzenia to piszesz jak ten twoj
        ost post
        no respect for stupidity
        (L)
        • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:05
          ach, czyli ty nas nie znasz???? bo po twoich postach wnioskowałam, że swietnie
          wiesz kto jest kto i ile jest wart.
          • jaceks20 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:07
            kobieto a skad mam ciebie znac jak nie sadze ze w czymokolwiek ty moglabys mnie
            zainteresowac ani ja ze moglbym ci jakos pomoc w twojej chorobie
            gdybym mogl to bym sie o niej wypowiedzial
            w stylu podobnym do tego co prezentuje ten 10 sek
            zaloz tylko watek o swojej depresji
            masz gwarantowane tesktu typu zazryj to, walnij lbem o sciane i pare
            ciekawszych bo mysle ze to byly szczyty intelektualne tego goscia....
            • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:11
              właśnie, nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz, jak o większości stąd. A
              uważasz, że masz prawo nas obrażać.
              • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:12
                anatemka napisała:

> właśnie, nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz, jak o większości stąd. A
                > uważasz, że masz prawo nas obrażać.

wy nie znacie mnie a obrazacie jeszcze gorzej wiec o co masz pretensje?
                obrazilam cie kiedykolwiek?jakim prawem ty obrazasz mnie?
                • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:14
                  za to twój obrońca obraża nas na całego. gratuluję kolegi. no i wklej mi proszę
                  w którym miejscu cie obraziłam.
                  • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:16
                    anatemka napisała:

> za to twój obrońca obraża nas na całego. gratuluję kolegi. no i wklej mi
                    proszę
                    >
                    > w którym miejscu cie obraziłam.

nie odpowiadam za to co ktos pisze
                    ja go tu nie zaprosilam
                    sam mnie tu znalazl
                    wczoraj wygarnelam komus cos a obrazaliscie mnie pomimo ze nie powiedzialam do
                    was zlego slowa
                    • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:18
                      w którym miejscu cie obraziłam?
                      • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:20
                        anatemka napisała:

> w którym miejscu cie obraziłam?

zabolalo mnie to "Ja się świetnie bawię patrząc jak tarja miota sie o gów..o
                        "
                        ale zapewne dla ciebie to nic
                        nikt nie jest taki sam
                        • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:23
                          przepraszam, troche rozzłościł mnie twój koleżka który strasznie sie do mnie
                          rzucał ZANIM to napisałam.
                          • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:28
                            anatemka napisała:

> przepraszam, troche rozzłościł mnie twój koleżka który strasznie sie do mnie
                            > rzucał ZANIM to napisałam.

skoro ktos cie rozloscil wyzyj sie na nim
                            na mnie juz zbyt wiele osob sie powyzywalo
        • klepsydron Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:05

> nie musialas mnie tu widziec gdyz nie mam potrzeby ani nie mam czym sie dzielic
          >
          > z osobami piszacymi na tym forum,

jacek, fałszywa skromność, tutaj jestes wsrod swoich, takiej postawy urojeniowej
          jak twoja dawno tu nie byla, witaj na forum :-)
          • jaceks20 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:10
            po pierwsze chlopcze to nie jestesmy na ty i nie sadze ze bys mogl tak do mnie
            na zywo mowic
            po drugie miala ci wyjsc cieta riposta a wyszlo tak jak zwykle czyli nic
            dalej brniesz synku w slepa uliczke zamiast w koncu zakonczyc to bezcelowe
            zajecie jakim jest pograzanie siebie
            nizej juz nie spadniesz, chyba ze do poziomu g...na ale tam juz jest anatemka
            wiec mze byc za ciasno....
            • klepsydron Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:14
              naprawde myslisz ze jak cos powiesz to tak jest? zaczarujesz rzeczywistosć?
            • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:14
              jaceks20 napisał:

> po pierwsze chlopcze to nie jestesmy na ty i nie sadze ze bys mogl tak do
              mnie
              > na zywo mowic
              > po drugie miala ci wyjsc cieta riposta a wyszlo tak jak zwykle czyli nic
              > dalej brniesz synku w slepa uliczke zamiast w koncu zakonczyc to bezcelowe
              > zajecie jakim jest pograzanie siebie
              > nizej juz nie spadniesz, chyba ze do poziomu g...na ale tam juz jest anatemka
              > wiec mze byc za ciasno....

Prosze nie obrazaj nikogo nie warto sie tak znizac.Mnie obrazaja ci na ktorych
              zlego slowa nie powiedzialam to bez sensu
              • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:17
                cierpisz za miliony....
                • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:19
                  anatemka napisała:

> cierpisz za miliony....

moja sprawa
                  nie znasz mnie wiec nie pisz
                  bo sama zaczynasz sie motac wokol g....a
                  • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:21
                    chcę ci dotrzymać towarzystwa. A, przepraszam, ty juz tam z jackiem latasz.
                    • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:23
                      anatemka napisała:

> chcę ci dotrzymać towarzystwa. A, przepraszam, ty juz tam z jackiem latasz.

z nikim nie latam
        • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:07
          jaceks20 napisał:

> popatrz co ty piszesz kobieto, moze doczekasz sie dnia jak piszac o swoim
          > problemie ktos ci napisze ze wiesz anatemka smieszna dziewczynka z ciebie i
          mam
          >
          > ubaw czytajac jak miotasz sie o gowno
          > nie chce ciebie personalnie atakowac, chcialbym zebys tylko pisala w pewien
          > obkektywny sposob a nie jak nie masz nic do powiedzenia to piszesz jak ten
          twoj
          >
          > ost post
          > no respect for stupidity
          > (L)

nie kazdemu to przeszkadza wiec nie sadze by na niej taki tekst zrobil wrazenie
          • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:20
            może dlatego, że potrafie mieć dystans do netu. To nie takie trudne, mogłabys
            tez potrenować.
            • tarja30 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:21
              anatemka napisała:

> może dlatego, że potrafie mieć dystans do netu. To nie takie trudne, mogłabys
              > tez potrenować.

wyzej napisalam cos na ten temat
              Sa tacy co maja dystans a inni niestety nie
              naleze do 2 grupy i nie potrafie tego zmienic
              zreszta nie ma sensu sie tlumaczyc
              • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:25
                dobra, z żalem wielkim was opuszczam. suchy, skopiuj mi ten watek zanim szefowa
                wywali:)
            • jaceks20 Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:25
              kobieto
              nie wiesz tego
              jedni reaguja nerwowa na takie rzeczy co dla ciebi sa blahostkami a inni wogole
              nie rreaguja, a ty nie mow ze masz taki dystans bo tego nie wiesz
              dopoki ktos tego nie sprawdzi, a nie chcialbym zeby odechcialo ci sie pisania
              na necie
              wyluzuj, przepros, wypij herbate i tyle
              • anatemka Re: no to powtórka tristezza odbij 29.01.06, 16:27
                > wyluzuj, przepros, wypij herbate i tyle

hehehehehehehhe
                dobre!
                • tarja30 podsumowujac 29.01.06, 16:37

uslyszalam tu min.ze jestem idiotą,ze jestem glupia,agresywna...
                  Mieliscie pretensje o to ze nerwowo zareagowalam na kogos kto dogadywal w watku
                  ktory byl dla mnie wazny i pomagal mi bo moglam tam podzielic sie tym co czuje
                  z osobami ktore czuly podobnie
                  Mieliscie pretensje ze nie zrobilam tego na priv
                  a moze czas zaczac miec pretensje do siebie?
                  Nie mogliscie tych wszystkich obelg dotyczacych mnie takze napisac na priv?
                  Zostalam obrazona przez was pomimo ze ja do was nie powiedzialam zlego
                  slowa.Wiec pytam w czym jestescie lepsi?
                  Przejmuje sie?Przezywam?Odchorowuje?

Taka jestem...
                  • tarja30 Re: podsumowujac 29.01.06, 16:41

Nie podoba sie wam to ze pisalam ze dla kazdego jego choroba jest ciezka?
                    Ludzie choruja i kazdy to przezywa
                    Pisanie ze moje fobie sa smieszne i sa niczym bylo ok?
                    Dla mnie sa meczace
                  • klepsydron Re: podsumowujac 29.01.06, 16:52
                    Nie chce mi sie juz tlumaczyc jak było, bo to juz niewazne.
                    Moge tylko powiedziec, ze z mojej strony to byla dyskusja a nie chec zrobienia
                    na ciebie nagonki, ani sąd nad toba( a tak to odebralas odrazu). Moglas to samo
                    napisac agresywnie jak i nie( do 10_sekund, ze nie podoba ci sie forma jego
                    pisania). wybralas agresywna pewnosc swojego cierpienia i szkody i to spotkalo
                    sie z niechecia. Nie baw sie tajra zapalkami, jesli ogien jest dla ciebie odrazu
                    pozarem. dla mnie mozesz rozniecac pozar, mozemy tu pisac agresywnie mi sie
                    szkoda nie stanie. Moze nawet to byc pozyteczne, takie awantury, net moze byc
                    miejscem szczerosci i wyjasniania sobie. Ale jak ciebie to kosztuje tyle to nie
                    prowokuj.
                    • tarja30 Re: podsumowujac 29.01.06, 17:05

to wy sprowokowaliscie mnie
                      • tarja30 Re: podsumowujac 29.01.06, 17:10

ciezko pojac ze nie pisalam do was????
                        chyba ciezko skoro zaczeliscie obrazac mnie bez powodu
                        Ja naskoczylam na 10 sek bo mialam taki powod
                        wy zrobiliscie to dla zabawy
                        • suchyxxx Re: podsumowujac 29.01.06, 20:40
                          o sorry ale ja nie chcę Cię obrażać.Próbowałem rozładować napięcie-ale jak
                          zwykle nie udało mi się:( Może przyjmuję złą taktykę?Idę czytać harrego pottera
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka