oskar53 13.03.06, 22:56 Ja też Cię przepraszam, ostatnio miałem baaaardzo zły okres :( Wiem, że nie miałaś nic złego na myśli... No ale my depresjonaci/nerwicowcy czasem jesteśmy nadwrażliwi i nadinterpretujemy fakty ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: Lucynko! 13.03.06, 23:01 ale ja naprawdę nie chcialam nic złego a już popsuć komuś znajomość to naprawdę nie w moim stylu postaram się być bardziej delikatna na przyszlość i omijać wątki uczuciowe w ktorych jestem jak sloń w składzie porcelany. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lucynko! 13.03.06, 23:20 proszę przekazać Miriam, bo pewnie strzelila prawdziwego focha (nie to co ja z gęby cholewa) że nie miałam zlych intencji i że napisalam już z 10 samokrytyk niech tu wraca i swobodnie pisze, a mną nie przejmuje jest tutaj bardzo potrzebna wielu ludkom Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Lucynko! 14.03.06, 07:53 Eee, po prostu wczoraj miała "Dzień Agresji" tak jak ja kilka dni temu ;) Wróci na forum, na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: Lucynko! 14.03.06, 08:38 a co wy jej sie tak podlizujecie??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lucynko! 14.03.06, 09:33 gdyż ponieważ Miriam to wspaniala osoba i wszyscy bardzo ją lubią:) i niepotrzebnie się zdenerwowała przez moje nicnieznaczące wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: Lucynko! 14.03.06, 09:36 powinnas miec więcej taktu lucynko przemiła więc nie beda uciekac ludziska z forum ;) Wyobrazam jak musisz sie czuc...:( Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lucynko! 14.03.06, 09:44 myślisz że mam taki wpływ na ludzi na wolnym otwartym forum że jedno moje zdanie i uciekają? przestan mi tak schlebiać bo wpadnę w manie wielkości Dorciu Wyobrażać sobie moje samopoczucie możesz, chociaż wiedz że projekcja to raczej jest niedobra rzecz i powinno się tego unikać, ale w ogolności bardzo wątpię żebyś wiedziala co czuję, chyba że jesteś wybrykiem natury i czytasz w myślach. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: Lucynko! 14.03.06, 09:49 juz masz manię wielkosci! a wyobrazam sobie jak moze sie czuc osoba przez którą odeszła z forum Miriam...nie zebym od razu była wybrykiem natury,chyba ze masz bardzo znikomą wyobraźnie... więc tego nie pojmiesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lucynko! 14.03.06, 09:54 czy ta krucjata przeciwko mnie długo jeszcze będzie trwala? Ludzie mają problemy a przez ciągnięcie w nieskończoność osobistych wątkow nie mogą się przebić. Przestań Dorciu swoimi domslami zaśmiecać forum, bo bzdury sobie projektujesz. Nie mam wyrzutow sumienia bo po pierwsze nie moja to wina że ktoś ma gorszy dzien a przez to bierze do siebie nawet co co nie jest przeciw niemu, a po drugie Miriam to nie Dorcia i nie dziś to jutro wroci na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: Lucynko! 14.03.06, 09:59 lucyna_n napisała: > czy ta krucjata przeciwko mnie długo jeszcze będzie trwala? jak se poscielesz tak sie wyspisz > Nie mam wyrzutow sumienia bo po pierwsze nie moja to wina że ktoś ma gorszy dzi > en a przez to bierze ty ty ty lucynko bez serca jastes :( buuuu...... Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Lucynko! 14.03.06, 10:09 Dorcia, odczep sie juz od Lucy, to bez sensu. ona ma calkiem spore serce, trzeba umiec czytac jej posty. Miriam i Lucy to dwie swietne, madre baby i na pewno sie dogadaja bez zadnych mediacji. i prosze nie zdrabniac imienia Lucyny, bo ona takiego szczebiotania nie lubi.pamietam jak mnie za to opieprzyla ze dwa lata temu, ale ja mam gruba skore i meznie to znioslam Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Lucynko! 14.03.06, 10:12 o jezu! a ja kiedys powiedziałam do niej Lucynko! pewnie mnie teraz nienawidzi skrycie.... Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: Lucynko! 14.03.06, 10:13 uwazaj anatemko! no no no!! tak nie wolno Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lucynko! 14.03.06, 10:25 wiesz, ja skrycie to i nienawidzę i mam na sumieniu pól forumu, ale nigdy, przenigdy się nie przyznam do przygniatającego mnie poczucia winy, będe je hodować aż do wypęku. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Lucynko! 14.03.06, 10:28 Myślę, Lucyno_n, że poczucie winy to bardzo zła emocja. Musisz nauczyć się wybaczać Sobie. Wybaczając sobie, nie dopuszczasz do Siebie smutku ani strachu, które są podłożem depresji. Umyj buzię mydłem, zjedz marchewkę i idź na długi spacer. Serdeczne pozdrowienia (no nie mogłam się powstrzymać, jego teksty o mydle mnie rozbroiły...) Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lucynko! 14.03.06, 10:31 tak jest! nic dodać nic ująć czytalaś już podsumowanie Euforyka? Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Lucynko! 14.03.06, 10:32 lucyna_n napisała: > tak jest! > nic dodać nic ująć > > czytalaś już podsumowanie Euforyka? > Czytałam i niestety nie opanowałam złych emocji, przejawiających się w złośliwości pod adresem Maska. Ale ja naprawdę nie lubię marchewki i dlatego wciąż mam te emocje, bo jej nie jem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: Lucynko! 14.03.06, 10:12 dzieki tristezza, juz nie będę,nie chcę zostać opieprzona przez lucynke ups...sory> Lucy.Ide juz sobie Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lucynko! 14.03.06, 10:23 serio Ci powiedzialm żebyś się nie spoufalala? haha:)) ja to ale jestem, normalnie potwór! nie, no naprawdę:) sorka Trist, jak już przepraszam to i Ty się załap:) (do następnego razu kiedy znowu pojadę po forum na nartach:) Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Lucynko! 14.03.06, 10:49 lucyna_n napisała: sorka Trist, jak już przepraszam to i Ty się załap:) a jaka tam sorka, mnie to i polglowkiem mozna nazwac i w ogole mi to nie robi. upowazniam wszystkich do jezdzenia po mnie, jakby co to sie odgryze. co do preferencji w tytulowaniu to tez je mam. skracaj do tris, to duzo ladniej moim zdaniem. a pewna moja przyjaciolka mailowa (niestety rzadko tu ostatnio zaglada:-() nazywa mnie triss. czuje sie wowczas niczym Tess-piekna, maloletnia Nastassja Kinski... bardzo sie ciesze, ze tak efektownie sie mile panie pogodzily. kazda z Was jest na tym forum nieoceniona. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Lucynko! 14.03.06, 10:18 Co prawda gad jeden nie przekazał, ale tknęło mnie i zajrzałam na forum. Już mi przeszło, choć wczoraj faktycznie zamierzałam się stąd wymeldować... Lucyna, daj grabę na zgodę, co? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lucynko! 14.03.06, 10:21 jejku, jesteś nareszcie zaraz by mnie tu zajeździły te baby :) no i proszę się więcej nie denerwować na mnie, ja naprawdę bardzo Cię lubię i tak niechcący jakoś wyszło:) rąsia na zgodę:) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Lucynko! 14.03.06, 10:24 Jestem, ale tylko na chwilę, bo mi roboty dowalili jak jasna cholera. Na pocieszenie dodam, że dzisiaj do czynienia ze mną to będzie miał niejaki O., za zdradzanie sekretów (informację o "Dniu Agresji" dostał ode mnie caaaałkiem prywatnie). A szanowne baby :-) proszę nie jeździć po Lucynie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lucynko! 14.03.06, 10:27 o widzisz, wiedziałam że o czymś zapomnialam - robota! cieszę się że jesteś:) a wiesz dzien agresji to taki sekret co to akurat tutaj nie stanowi większego zaskoczenia czy zdziwienia, tak że daruj mu:) Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: Lucynko! 14.03.06, 10:30 Cholera, wygląda na to,że TU można całkiem n o r m a l n i e porozmawiać;) (obojętnie co to znaczy) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lucynko! 14.03.06, 10:33 lepiej się pokłócić i pogodzić niż wmiatać pod dywan żale i jakieś problemy, czasem lepiej oczyścić atmosferę. nigdy powietrze nie pachnie tak pięknie jak po burzy. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Lucynko! 14.03.06, 10:35 lucyna_n napisała: > lepiej się pokłócić i pogodzić niż wmiatać pod dywan żale i jakieś problemy, cz > asem lepiej oczyścić > atmosferę. > nigdy powietrze nie pachnie tak pięknie jak po burzy. O tak. Zmykam do pracy, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Re: Lucynko! 14.03.06, 10:42 Ano ..zgadza się po burzy powinno byc lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cyria Miriam...;) 14.03.06, 10:21 No i to jest dobry finał kiepskiej opowieści;) Dobrego dnia Wszystki;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: Miriam...;) 14.03.06, 10:22 ....i żyły długo i szczęśliwie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: Miriam...;) 14.03.06, 18:31 Najwazniejsze jest szczesliwe zakonczenie.Szkoda by bylo ,zeby tacy fajni ludzie odeszli z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila305 Re: Miriam...;) 14.03.06, 18:37 Jako ,ze depresyjni bywaja nadwrazliwi i za bardzo biora wszystko do siebie,chcialam dopisac gwoli scislosci,ze myslalam o calej trojce czyli Lucynie,Miriam i Oskarze. Odpowiedz Link Zgłoś