r7771 24.04.06, 21:42 czy ktos z Was cierpial na fobie szkolna i z niej wyszedl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: fobia szkolna 24.04.06, 23:21 poszukaj wątków o fobii społecznej tak, z tego jak najbardziej da się wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: fobia szkolna 24.04.06, 23:28 lucyna_n napisała: > poszukaj wątków o fobii społecznej > tak, z tego jak najbardziej da się wyjść wyjsc owszem,,,,,,,,,,,, ale chyba z budy na wagary Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: fobia szkolna 24.04.06, 23:39 też no mi minęła fobia spoleczna i dlatego piszę że można wyjść, bo można, Niestety konkretnie jak to nie wiem, bo to sie jakoś samo stało, ale podstawowka i pierwsze dwa lata liceum wspominam dość koszmarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: fobia szkolna 24.04.06, 23:41 ja sie boje posyłać małą do szkoły,bo tam akurat pod szkołą slodycze sprzedają, i sie obżera córa sie pirerdolnęee ---elo Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: fobia szkolna 24.04.06, 23:47 to dobrze, że sprzedają. gorsi są panowie, ktorzy za darmo lizaki rozdają pod szkołą. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: fobia szkolna 25.04.06, 00:02 noo.. jak byłem maly tosmy jednemu takiemu tak p.rzypie.r.dolili,że aż mu kredki z tornistra wypadly Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: fobia szkolna 24.04.06, 23:59 a co do krytyki. obraz jest metaforą forum. w centrum obrazu stoi suchy mieszający jakieś tajemne mikstury. depresyjny lud patrzy z nadzieją na jego poczynania. pod lewą ręka suchego, znajduje sie mskaiq, ktory palcem wskazuje jak czynic nie nalezy. i przytula kobiete z dzieckiem, ktora przyznaje sie do grzechu, ze wybrala zle wartosci i dala sie uwiesc suchemu. czyzby to proroctwo? tarja sie nawroci? strapiony zamyslony facet siedzacy po prawej stronie obrazu to sneeper, czlowiek z doswiadczeniem zyciowym. Glupcy - mysli sneeper - nie wiedza co czynią! a z tylu jakis chlopiec podkrada cos z plaszcza ukradkiem korzystając, z nieuwagi depresyjnych. on wie ze zycie gdzie indziej. kim on? kto korzysta na naszym cierpieniu? Odpowiedz Link Zgłoś