01.06.06, 15:32
zażywacie Xanax??? jak tak to napiszcie przy jakich objawach jakie dawki i
jak długo juz go zażywacie...ja zażywam juz jakies 3 latka (ale tylko na noc
na lepszy sen bo mam problemy ze snem tysiąc myśli na sek itd a ogólnie to
mam też nerwice i chodzę na terapie) napiszcie jak to jest u was..pozdro
Obserwuj wątek
    • ida37 Re: XANAX 01.06.06, 21:15
      No to nieźle się chyba uzależniłaś po takim czasie:( To nie jest bezpieczny lek.
      Z tego co wiem, to można go zażywać jedynie doraźnie, ale nie 3 lata, jejku. Pozdr.
      • gfc85 Re: XANAX 10.06.06, 21:10
        Xanax- dobry lek, uspokaja, ale uzależnia.
        Sam wtryniam od 3 lat-przy czym wcześniej to były inne odpowiedniki Xanaxu-
        zacząłem od Tranxene, teraz jest Afobam, Xanax i Neurol-ale wszystko silnie
        uzależnia.
        Przy czym ja nie widzę możliwości odstawienia-biorę po prostu jak mam nerwową
        sytuację-tj. na uczelnię, jak mam się z kimś spotkać itd. itp.
        Najgorzej jest jak się zmiesza z alkoholem od którego też nie stręczę-wyobraź
        sobie że potrafiłem zjeść rano przed egz. tak 2,5 mg prochów-łączę różne prochy
        o których pisałem-a potem spanie do wieczora po egzaminie i-wieczorem impreza -
        ćwiartka wódki itd.-raz miałem takie zawieszenie-że myślałem że skonam-albo
        jeszcze połączenie z marihuaną.
        Ale generalnie nie widzę innej możliwości niż prochy-tzn. terapia -ale to nie
        jest łatwa sprawa-myślałem też o Peru-tam mają taki ośrodek gdzie kiedyś leczył
        ojciec Szeliga i gdzie teraz leczą lekarze-przy czym łączą medycynę
        konwencjonalną z ziołami halucynogenneymi Indian-odpisz to pogadamy kiedyś-pzdr
    • social.anxiety Re: XANAX 11.06.06, 17:53
      Jako ze on silnie uzaleznia stosowalem tylko doraznie gdy wiedzialem ze bedzie
      sytuacja stresujca. Dawka 0,5 - 1,5 mg ale po tych wyzszych to padalem pozniej
      na twarz, w sumie do 1mg najczesciej. Poza tym popytajcie lekarza o tansze
      odpowiedniki: zowiran, afobam - xanax jest dosc drogi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka