Dodaj do ulubionych

psychiatra-wroclaw

02.06.06, 18:47
hej. czy ktos z was moglby mi polecic jakiego dobrego psychiatre we
wroclawiu. nie chce trafic na konowala, a to juz mnie spotkalo. spoznil sie
40 minut a moja wizyta trwala trzy minuty, po czym wlepil mi jakies tabletki,
a jak zapytalem czy mam znowu przyjsc odpowiedzial, ze moge robic co chce
Obserwuj wątek
    • czekolada_z_orzechami Re: psychiatra-wroclaw 02.06.06, 18:49
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=36038178&a=36164870
      • centrumikar [...] 29.11.13, 11:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • lucyna_n Re: psychiatra-wroclaw 29.11.13, 11:53
          jakbyście byli tacy dobrzy to byście nei musieli dziadować po wątkach na depresji
          • nativeau Re: psychiatra-wroclaw 08.12.13, 01:45
            dobre!
            • martini-7 Re: psychiatra-wroclaw 17.12.13, 15:15
              na podwalu bodaj 13 jest cała przychodnia zdrowia psychicznego i uzależnień, jest na NFZ i nie jest wcale najgorzej, może tam spróbuj?
              • nativeau Re: psychiatra-wroclaw 17.12.13, 16:14
                ladnie zes to ustawil, najpierw watek o ciazy a teraz leci marketing. rozwijasz sie ale za bardzo ploszysz zwierzyne
                • martini-7 Re: psychiatra-wroclaw 18.12.13, 12:45
                  Matko i córko, aleś Ty żenujący, atakujesz kogoś kogo nie znasz, a ja jakoś nie kojarzę Cię z tego forum choćby sprzed roku, więc jak już musisz mnie o jakiś marketing oskarżać to wysil swoją depresyjną dupę i przerzuć forum, sprawdź czy ciąża to mój pierwszy tu wątek i takie tam, a potem się wypowiadaj. A przy okazji przyłóż trochę więcej uwagi do poprawnej polszczyzny Zbawicielu tego forum.
                  • nativeau Re: psychiatra-wroclaw 18.12.13, 15:43
                    ulzylo ci? Tylko pamietaj zeby sie od dzis juz dobrze zabezpieczac. Najlepiej metoda Ogino-Knausa
                    • martini-7 Re: psychiatra-wroclaw 18.12.13, 17:47
                      nie ulżyło bo, nie miało co :) w sumie to zabawny z Ciebie człowieczek, taki wielki znawca życia he he. Zabezpieczać się od dziś przez parę miesięcy nie muszę, jakbyś chodził na biologię to byś wiedział, ale widać nie tylko z polskiego wagarowałeś.
    • kisame123 Re: psychiatra-wroclaw 19.12.13, 09:34
      Jeśli nie wiesz gdzie szukać odpowiedniego specjalisty udaj się na stronę chorobypsychiczne.medserwis.pl. Na pewno znajdziesz lekarza odpowiedniego dla Ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka