Dodaj do ulubionych

Seroxat odstawienie

15.06.06, 22:53
sluchajcie mam pytanie od 2 miesiecy dawkuje sobie sam seroxat biore po
tabletce na 4 dni, czy sennosc nalezy do objawow odstawiennych tego leku?
Obserwuj wątek
    • luba9 Re: Seroxat odstawienie 15.06.06, 22:56
      a masz pewność że to co sam dawkujesz to właśnie seroxat, gdzie to nabyłeś na
      stadionie ?
      • eizo1 Re: Seroxat odstawienie 15.06.06, 23:01
        a mi psychiatra powiedział żebym cytuje "zaczął
        od jednej albo połówki a potem zwiększy sobie
        pan wedle uznania"
        • luba9 Re: Seroxat odstawienie 15.06.06, 23:03
          wreszcie rozsądny i szczery psychiatra, też do tego doszłam :)))))))
          • eizo1 Re: Seroxat odstawienie 15.06.06, 23:15
            i wypisał odrazu 3 opakowania
            • luba9 Re: Seroxat odstawienie 15.06.06, 23:19
              powinien jeszcze dać bloczek z receptami i duplikat pieczątki i nr konta do
              przelewów za usługę medyczną "leczenie choroby przewlekłej"
              • insana Re: Seroxat odstawienie 15.06.06, 23:54
                haha a na to konto to datki wedle mozliwosci/uznania/dobrej woli
                • a.niech.to Re: Seroxat odstawienie 16.06.06, 00:51
                  Przesłać kasę to jak zetrzeć rumieniec zażenowania. Mam lepszy pomysł:
                  popracować z psychicznymi na zamkniętym oddziale,np. umyć pijanego furiata albo
                  coś w tym stylu.
            • a.niech.to Re: Seroxat odstawienie 16.06.06, 01:01
              Lubisz co rusz pędzić do lekarza? Jeśli chodzi o mnie, przyjęłabym worek. W
              razie złego samopoczucia i tak bym przyszła przed wyczerpaniem leków do
              gabinetu psycha.
              • eizo1 Re: Seroxat odstawienie 16.06.06, 01:10
                moge ci dać adres
        • a.niech.to Re: Seroxat odstawienie 16.06.06, 00:54
          We mnie taki lekarz miałby wierną pacjentkę. Terapia to współpraca, wzajemne
          zaufanie.
    • eizo1 Re: Seroxat odstawienie 15.06.06, 22:58
      a ktoś tu odstawiał Imovane ?????????????
      • suchyxxx Re: Seroxat odstawienie 16.06.06, 20:53
        tak senność cały dzień i osłabienie moż być efektem odstawiennym niemal każdego
        leku antydepresyjnego-kto jak reaguje:)
        • suchyxxx Re: Seroxat odstawienie 16.06.06, 21:15
          Moja babcia brała bodajrze petylyl czyli dezypraminę.Brała coraz więcej bo nie
          było poprawy a to było już wiele lat temu i nie mieli najnowszych leków.Na tym
          leku jako tako się czuła i odstawiała go 2 razy w ciągu pierwszych 2 lat brania
          ale jej stan znowu się pogarszał i miała objawy odstawienne.Wróciła do leku i
          brała go przez kolejne 4 lata codziennie i nie przerywała ani nie manipulowała
          dawką.Brała cały czas bodajże największą dawkę wg. ulotki.Po ogólnie 6 latach
          leczenia się nagle wyzdrowiała i lek stopniowo w 2 tygodnie odstawiła.Wtedy nie
          miała żadnych objawów odstawiennych bop była zdrowa poprostu i mogła odstawiać
          lek.Mówili jej że będ problemy z zejściem bo niby uzależniają te leki ale jak
          widać nie.Moja babcia po dzień dzisiejszy ma się dobrze i nie miała od tamtego
          czasu nawrotów.Poprostu trzeba brać jak lekarz kazał-nawet sporą dawkę i czekać
          nawet kilka lat cierpliwie albo krócej a napewno w końcu pomoże
      • mufinka123 Re: Seroxat odstawienie 10.09.06, 18:32
        Nie ale biore imovane od ponad dwoch lat, zaltwiajac go na wlasna reke, coraz
        silniej odczuwam skutki uboczne i uzleznienie. moj organizm jeszcze nigdy ni
        byl w tak fatalnym stanie. chce w jakis sposob odstwic. chociaz nadal po nim
        spie, juz nie zawsze jak na pocztku i czesto budze sie po 3-4 godzinach i juz
        nie zasypiam ponownie ale jednak w wiekszosci przypadkow dziala zwlaszca jesli
        polacze go z ataraxem (hydroxyzina). bierzesz imovane? od jak dawna? co
        robisz/jakie leki zayzwasz zeby odstawic?
    • emwu11 Re: Seroxat odstawienie 10.09.06, 19:01
      senność podczas odstawiania jak najbardziej

mnie przy zegnaniu się z seroxatem najbardziej wkur....... halucynacje, jakies
      białe postacie pędzące po obu stronach mojej glowy

ciesze sie ze pozbylam sie tych chemicznych świństw:)
      już 1,5 roku
      nigdy więcej leków !!
      • lucyna_n Re: Seroxat odstawienie 10.09.06, 21:33
        pażywiom, uwidzim
        • a.niech.to Re: Seroxat odstawienie 10.09.06, 22:56
          Nie kracz, to czytają chorzy.
          • kira30 Re: Seroxat odstawienie 12.09.06, 10:43
            Odstawiałam seroxat stopniowo.Zmniejszjąc dawkę.Sennośći nie było.Wyszłam z
            tego bardzo łagodnie.Dobry lek.Natomiast czutując odpowiedzi dochodzę do
            wniosku,że dopasowanie leku jest niezwykle ważne.Pozdrawiam.Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka