gucio121 15.06.06, 22:53 sluchajcie mam pytanie od 2 miesiecy dawkuje sobie sam seroxat biore po tabletce na 4 dni, czy sennosc nalezy do objawow odstawiennych tego leku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luba9 Re: Seroxat odstawienie 15.06.06, 22:56 a masz pewność że to co sam dawkujesz to właśnie seroxat, gdzie to nabyłeś na stadionie ? Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Seroxat odstawienie 15.06.06, 23:01 a mi psychiatra powiedział żebym cytuje "zaczął od jednej albo połówki a potem zwiększy sobie pan wedle uznania" Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: Seroxat odstawienie 15.06.06, 23:03 wreszcie rozsądny i szczery psychiatra, też do tego doszłam :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: Seroxat odstawienie 15.06.06, 23:19 powinien jeszcze dać bloczek z receptami i duplikat pieczątki i nr konta do przelewów za usługę medyczną "leczenie choroby przewlekłej" Odpowiedz Link Zgłoś
insana Re: Seroxat odstawienie 15.06.06, 23:54 haha a na to konto to datki wedle mozliwosci/uznania/dobrej woli Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: Seroxat odstawienie 16.06.06, 00:51 Przesłać kasę to jak zetrzeć rumieniec zażenowania. Mam lepszy pomysł: popracować z psychicznymi na zamkniętym oddziale,np. umyć pijanego furiata albo coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: Seroxat odstawienie 16.06.06, 01:01 Lubisz co rusz pędzić do lekarza? Jeśli chodzi o mnie, przyjęłabym worek. W razie złego samopoczucia i tak bym przyszła przed wyczerpaniem leków do gabinetu psycha. Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: Seroxat odstawienie 16.06.06, 00:54 We mnie taki lekarz miałby wierną pacjentkę. Terapia to współpraca, wzajemne zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: Seroxat odstawienie 15.06.06, 22:58 a ktoś tu odstawiał Imovane ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Seroxat odstawienie 16.06.06, 20:53 tak senność cały dzień i osłabienie moż być efektem odstawiennym niemal każdego leku antydepresyjnego-kto jak reaguje:) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Seroxat odstawienie 16.06.06, 21:15 Moja babcia brała bodajrze petylyl czyli dezypraminę.Brała coraz więcej bo nie było poprawy a to było już wiele lat temu i nie mieli najnowszych leków.Na tym leku jako tako się czuła i odstawiała go 2 razy w ciągu pierwszych 2 lat brania ale jej stan znowu się pogarszał i miała objawy odstawienne.Wróciła do leku i brała go przez kolejne 4 lata codziennie i nie przerywała ani nie manipulowała dawką.Brała cały czas bodajże największą dawkę wg. ulotki.Po ogólnie 6 latach leczenia się nagle wyzdrowiała i lek stopniowo w 2 tygodnie odstawiła.Wtedy nie miała żadnych objawów odstawiennych bop była zdrowa poprostu i mogła odstawiać lek.Mówili jej że będ problemy z zejściem bo niby uzależniają te leki ale jak widać nie.Moja babcia po dzień dzisiejszy ma się dobrze i nie miała od tamtego czasu nawrotów.Poprostu trzeba brać jak lekarz kazał-nawet sporą dawkę i czekać nawet kilka lat cierpliwie albo krócej a napewno w końcu pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
mufinka123 Re: Seroxat odstawienie 10.09.06, 18:32 Nie ale biore imovane od ponad dwoch lat, zaltwiajac go na wlasna reke, coraz silniej odczuwam skutki uboczne i uzleznienie. moj organizm jeszcze nigdy ni byl w tak fatalnym stanie. chce w jakis sposob odstwic. chociaz nadal po nim spie, juz nie zawsze jak na pocztku i czesto budze sie po 3-4 godzinach i juz nie zasypiam ponownie ale jednak w wiekszosci przypadkow dziala zwlaszca jesli polacze go z ataraxem (hydroxyzina). bierzesz imovane? od jak dawna? co robisz/jakie leki zayzwasz zeby odstawic? Odpowiedz Link Zgłoś
emwu11 Re: Seroxat odstawienie 10.09.06, 19:01 senność podczas odstawiania jak najbardziej mnie przy zegnaniu się z seroxatem najbardziej wkur....... halucynacje, jakies białe postacie pędzące po obu stronach mojej glowy ciesze sie ze pozbylam sie tych chemicznych świństw:) już 1,5 roku nigdy więcej leków !! Odpowiedz Link Zgłoś
a.niech.to Re: Seroxat odstawienie 10.09.06, 22:56 Nie kracz, to czytają chorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kira30 Re: Seroxat odstawienie 12.09.06, 10:43 Odstawiałam seroxat stopniowo.Zmniejszjąc dawkę.Sennośći nie było.Wyszłam z tego bardzo łagodnie.Dobry lek.Natomiast czutując odpowiedzi dochodzę do wniosku,że dopasowanie leku jest niezwykle ważne.Pozdrawiam.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś