veronick 08.07.06, 15:41 siedze w domu, nie mam pracy, moj chlopak mieszka daleko stad i czuje sie tak cholernie podle ze chyba nic mi juz nie pomoze. Nie wiem co mam ze soba robic.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: mam ogromnego doła 08.07.06, 15:47 poszukać pracy? mieszkam w małej miejscowości ale na co czwartym sklepie jest ogłoszenie, że szukaja pracowników, więc to chyba nie wielki problem? Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: mam ogromnego doła 08.07.06, 15:49 nie siedzę w domu, mam pracę, chłopak mieszka blisko i też chyba nic mi nie pomoże:((( Głowa do góry! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
abasia471 Re: mam ogromnego doła 08.07.06, 17:58 Poszukać pracy i zorganizować sobie życie. No może jeszcze cieszyć się, że nie masz większych problemów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edytunia86 Re: mam ogromnego doła 08.07.06, 18:24 Ja sama mam doła i miałam wczoraj i nie tylko. WWógle tydzień do niczego. Mi też chyba nic nei pomoże. jedyna moja nadzieja w rozmowie z moją tarapeutką i sm-ach . W niczym więcej. Lek nie działa che go odstawic i przejś na ziółka.. Chociaż już mi jakieś czerwone plamy pojawiają nie widmo od czego tak na prawde, ponieważ testy nic nei wykazały. Żsdnej alergii. Katr, kichganei m0ogę mieć i wyniki testów mma jakie mam. Też nei pracuje. ledwo skończyłam liceum w zeszłym roku kalendażowym i nie mam już sił. Do tego jeszcze upały. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: mam ogromnego doła 09.07.06, 05:48 Musisz byc aktywna, brak aktywnosci powoduje ze pojaswia sie wiele zlych mysli i dlatego czujesz sie tak podle. Idz na spacer, przejdz sie po sklepach no i poszukaj pracy. Siedziec w domu to najgorsze z mozliwych rozwiazan. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś