7potwarz 20.07.06, 14:52 50 nas było, zawrotna prędkość, zawrotna prędkość, zawrotna w głowie ta prędkość. i ciągle odpada z nas jeden odpada, z nas jeden odpada, z nas jeden odpada aż w końcu odpadła z nas większość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7potwarz Re: zawrotna prędkość 20.07.06, 15:03 bo gdy jako dziecko nie nauczysz się mówić prawdy, to lepiej już kłamać, zupełnie na serio, bo prawda zabija, jak samochód zabija gdy kręci cię zawrotna prędkość. i potem już tylko zarządca dróg wiejskich ciii pomoże bo wszystko jest wsiowe i takie do kitu nawet na plaaaaży przy ognisku Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: zawrotna prędkość 20.07.06, 16:04 Mnie właśnie walec rozjeżdża mózg, powoli, dostojnie, pewnie nawet nie zdąży mnie zabić, kiedyś coś go wyprzedzi, a to ponoć ma znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
7potwarz Re: zawrotna prędkość 20.07.06, 15:21 siedze na statku i patrze w te morze i nie widze w tym nic głębokiego a grubas tuż obok z grubaską też obok mówią o problemach maaałej wagi a pary tej nawet nie próbuje obchodzić i wiecie dlaczego! i tylko te małe dziewczęcie mi puszcza oko obserwatora bo tylko do głatkiej, głaciutkiej skóry przyklei się prawda. a na marginesie, to płyną naprawdę z zawrotną prędkością. Odpowiedz Link Zgłoś
7potwarz Re: zawrotna prędkość 20.07.06, 15:23 bo kogo obchodzi, no kogo obchodzi mój los. nikogo i wiecie dlaczego! po prostu samotność. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme74 Re: zwolnijjjj!!!!! 20.07.06, 15:49 7potwarz napisał: > ok > nawet się już zatrzymałem Tylko nie wpadnij w drugą skarjność, nie stój cały czas Odpowiedz Link Zgłoś