maijkell 30.07.06, 20:58 NIE MA DEPRESJI, JA TEŻ JEJ NIE MAM, TO TYLKO MOJA SŁABOŚĆ I FANABERIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maijkell Re: bredzisz 30.07.06, 21:13 Wstydzę się mojego stanu, che tylko pokazać mojej ukochanej moją miłość i kochać ją przez reszte życia ( piłem !) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re:facet wnerwi sie ze mu podbieram teksty 30.07.06, 21:26 (mały szczęściarz) ...Nowozelandzki czternastolatek przechytrzył komputer zarządzający przelewami bankowymi. Przy pomocy tekturki z opakowania od cukierków. którą wsadził w maszynę, przelał na swoje konto milion dolarów z konta United Building Society ATM. Nie zrobił jednak właściwego użytku z pieniędzy. Po rozmowie ze swoim nauczycielem zwrócił tę sumę na konto United Building Society. Wniosek? Nie należy ufać radom nauczycieli w tym skomplikowanym, skomputeryzowanym świecie. Działo się to w 1987 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re:facet wnerwi sie ze mu podbieram teksty 30.07.06, 21:48 a ja z izolatki ,i co Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re:facet wnerwi sie ze mu podbieram teksty 05.08.06, 10:22 niee , tu ktos chyba cos wyciaal albo przemiescil i i zolatka stracila kontekst, Odpowiedz Link Zgłoś
cadiz Re: Nie ma depresji! 05.08.06, 10:32 jest tylko nieskończona szczęśliwość indukowana marchewką Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Nie ma depresji! 05.08.06, 10:35 Jest depresja ale mozna ja pokonac. Nie mozna zrobic tego za pomoca jednego zrywu ale pracujac nad nia mozesz sie jej pozbyc. Najwazniejsze jest abys ciagle wybieral rozwiazania dobre dla Ciebie. Czesto te rozwiazania sa trudne, wymagaja wiele wysilku. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: i sklrzynki emailowee 05.08.06, 11:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=43624885&a=45852139 Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: i sklrzynki emailowee 05.08.06, 23:58 ktos czytal ten fragment o nieswiedomym piciu czy wrecz pijanstwie w szpitalu ? Dla mnie to model zejscia pewnych objawów do obszaru nieswiadomosci -a więc pewne objawy wcale nie znikają ,ale "stają się dla obserwatora niewidoczne" -jak w astrofizyce,kosmologii,osobliwosci zalewanie robala lekami a wygląda pieknie i czysto. po szpitalu wygląda jakbys był wyleczony a strasznie cierpisz ,a trzymany jestes dlatego,że to ładnie wygląda. Ja po depocie traciłem przytomność na całe godziny ale nie miałem drgawek, trwało to dość długo, ponad tydzień i dłużej -straszne nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: i sklrzynki emailowee 06.08.06, 00:05 jest coś co jest silniejsze od biologii organizmu ,i możliwosci umysłu, i nie mozna tego przezwyciężyć tak samo jak klasycznej depresji -blokady , całkowite ,trwałe, nieodwracalne,receptorów dopaminowych przez neuroleptyki, leki skuteczne w ostrych i spektakularnych psychozach a podawane wszystkim z aberracją w stronę schi,bez potzreby -a indukującej depresję , albo "eksperymentalny model depresji", w przyblizeniu odpowiadający niektórym jej klasycznym objawom. A tu -nie mam depresji, bom wszystko wyczytał i pro sysymuluję. A na co ? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper czy psychiatria biologiczna 06.08.06, 00:08 nie NIszczy w rzeczywistości biologii ? Dobrze że wynaleziono też przeciwnie działające leki, DObrze Odpowiedz Link Zgłoś