euforyk 05.08.06, 22:24 Spotkanie depresyjnych w warszawie w sobote wieczorem. Chetni wpisujcie sie! Plener, bo nie mam kasy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ida37 Re: warszawa 05.08.06, 22:34 fajnie, ale mam do w-wy za daleko:(, może zorganizujemy zlot na mazurach? Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: warszawa 05.08.06, 22:39 ech -- Starzy Sida "Za daleko" Za daleko mieszkam, za daleko mieszkam, za daleko; Za daleko mam do sklepu po chleb i po mleko; Za daleko do kolegów i do szkoły; Smutny wciąż jestem, choć chciałbym być wesoły. Na rower wsiadam, do domu wracam sam, Za daleko mam, za daleko mam, za daleko mam! Do siebie gadam, do domu jadę sam. Za daleko mam, za daleko mam, za daleko mam! Za daleko mieszkam, za daleko mieszkam, za daleko; Za daleko mam do sklepu po chleb i po mleko; Za daleko mam więc ciągle się źle czuję; Tylko laskę blisko mam, lecz ona też dołuje. Na rower wsiadam, do domu wracam sam, Za daleko mam, za daleko mam, za daleko mam! Czapkę nakładam, do domu jadę sam: Za daleko mamm za daleko mam, za daleko mam... Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: warszawa 05.08.06, 22:39 możliwe że czemu nie, ale czemu tak szybko, może jednak za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: warszawa 06.08.06, 20:25 a ja bym przyszła, tylko za daleko zeby tak na piechtę lecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: warszawa 06.08.06, 20:44 anatemka napisała: > a ja bym przyszła, tylko za daleko zeby tak na piechtę lecieć. slyszalam ze tam gdzie mieszkasz mozna tanio kupic smiglowiec wielozadaniowy Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: warszawa 06.08.06, 20:56 nie wiedzialam, ze to juz nieaktualne. w takim razie rzeczywiscie masz problem Odpowiedz Link Zgłoś
milix2 Re: warszawa 06.08.06, 21:29 Jak coś to ja może, ale nie wiem czy to dobry pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: warszawa 06.08.06, 21:55 7potwarz napisał: > z Wami znów osiągnę zawrotną prędkość żeby cię nie zdyskwalifikowali jak Kubice Odpowiedz Link Zgłoś
7potwarz Re: warszawa 06.08.06, 22:10 kubica to zimny prysznic dla depresyjnych. bardziej obawiam się wymierzonej przeciwko mnie kampanii reklamowej stop wariatom drogowym. Odpowiedz Link Zgłoś
cadiz Re: warszawa 06.08.06, 22:37 rzeznia_nr_5 napisał: > żeby cię nie zdyskwalifikowali jak Kubice i tak zdyskwalifikują polakom zawsze nakopią Odpowiedz Link Zgłoś
milix2 Re: warszawa 06.08.06, 22:53 Gadanie, jak byśmy byli dobrzy to nic by nie przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: warszawa dlaczego? 07.08.06, 00:36 dlaczego dowiaduję się o sobotnim spotkaniu w W-wie w niedzielę wieczorem :(, następnym razem poproszę o podawanie terminu mniej spontanicznie Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: warszawa dlaczego? 07.08.06, 00:38 Luba chyba chodzi o przyszłą sobote!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eizo1 Re: warszawa dlaczego? 07.08.06, 00:45 zwarzywsy na godzine publikacji postu to mas racje Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: warszawa 07.08.06, 01:11 za daleko nie wiem czy przyjde wiem ze nie przyjde za daleko nie wiem czy to dobry pomysł ja może będe PROPOZYCJA NIEAKTUALNA Odpowiedz Link Zgłoś
luba9 Re: warszawa 07.08.06, 01:24 no nie!!! tak szybko się zniechęcasz jak jakiś depresyjny, nie jest za daleko, dobry pomysł, wiem że przyszłabym tylko mam kilka wymagań o których mogę napisać prywatnie, już próbowałam spotkać się z depresyjnymi ale nie jest to proste :(, jeśli masz ochotę na spotkanie z "nastojaścią depresyjną" to jestem właściwą osobą, no i co się stanie? najgorsze to towarzyska klapa i co z tego? bo to jedna Odpowiedz Link Zgłoś
cadiz Re: warszawa 07.08.06, 10:57 euforyk napisał: > PROPOZYCJA NIEAKTUALNA obrażalski Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: warszawa 07.08.06, 12:32 euforyk napisał: > za daleko > nie wiem czy przyjde > wiem ze nie przyjde > za daleko > nie wiem czy to dobry pomysł > ja może będe > > > > PROPOZYCJA NIEAKTUALNA a bylo rowniez: fajnie popieram tez popieram nie jest za daleko dobry pomysl wiem ze bym przyszla w obu przypadkach cytaty dobrano tendencyjnie co to znaczy propozycja nieaktualna? karta stol poza tym nie wypowiedzial sie jeszcze Bambo, Suchy, moja sasiadka Orlando10 i mnostwo innych ledwo Pan Euforyk zapowiedzial imprezke, a juz chce odwolac calkiem nie po bozemu Odpowiedz Link Zgłoś
milix2 Re: warszawa 07.08.06, 06:38 Wpadł bym ale chyba uciekam na weekend z tej czarnej rozpaczy wiec raczej odpadne. Piatek wieczorem to cco innego. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
bambomurzynzafryko Re: warszawa 07.08.06, 19:50 Od tygodnia jestem w kinie, wiec dla mnie jak dla zenka Odpowiedz Link Zgłoś