duch_ducha 30.10.06, 15:37 może ktoś rozwinie temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_fascisto Re: Wchodzenie na forum w celach artystycznych 22.12.06, 13:13 Powierz to euforyjce (nie ręczę, że to będzie przesadnie artystyczne) :D Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Wchodzenie na forum w celach artystycznych 22.12.06, 13:30 Ty stary tetryku odchrzań się ode mnie bo zaraz napiszę cos kompromitujacego na twoj temat. Odpowiedz Link Zgłoś
el_fascisto Re: Wchodzenie na forum w celach artystycznych 22.12.06, 13:31 Nie jestem taki stary. Poza tym, praktycznie nic o mnie nie wiesz... :P Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Wchodzenie na forum w celach artystycznych 22.12.06, 13:32 no napisz też coś o mnie-czekamy:))) znowu będzie projekcja? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Wchodzenie na forum w celach artystycznych 22.12.06, 17:20 no ja np. wchodzę tutaj, żeby roztaczać cudowną aurę mojej uroczej osoby i karmić dusze współforumowiczów jej wspaniałym blaskiem. (no dobra, żartowałam. fatalnie się dzisiaj czuję :/ ) Odpowiedz Link Zgłoś
aaron.szmelcman Re: Wchodzenie na forum w celach artystycznych 22.12.06, 18:06 aurelia_aurita napisała: > no ja np. wchodzę tutaj, żeby roztaczać cudowną aurę mojej uroczej osoby tacy jak ty dostają mydło pod choinke Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Wchodzenie na forum w celach artystycznych 22.12.06, 18:25 powiedziałam przecież: CUDOWNĄ Odpowiedz Link Zgłoś