wigilijna_melancholia 26.12.06, 10:04 kiedyś bylem wrazliwym chłopcem a teraz jestem starym kabotynem. nic juz nie wroci. -- w hołdzie ollaboga77, ona była pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforyjka Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 10:10 kiedyś byłam wrazliwą dziewczynką a teraz zwisa mi to wszystko totalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 12:11 kiedyś byłem wrażliwym chłopcem a teraz jestem paranoikiem Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 12:40 Melancholio i Suchy, status wrazliwego chlopca mozna cale zycie utrzymywac. nie desperujcie chlopaki! www.skamander.pl/ksiegarnia/68884,byl_sobie_chlopiec.html Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 12:44 millera marcusa joe zawinula .... i joe pastoriusa I TAK NARODZIL SIE WEATHER REPORT A UMARL NIESZCZESNIK Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 12:49 ja bym za to gó.. nawet złotówki nie dała :/ Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 12:59 za Weather Report zaplace chociaz mam piraty a oryginaly oddalem za pol darmo zeby podtrzymac zwyczaje wymiany winylami Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 13:05 euforyjka napisała: > ja bym za to gó.. nawet złotówki nie dała :/ a ktos ci to proponuje? skad się takie puste dziewczynki biorą? ani dowcipna ani mądra nie jestes. żałosna-to najbardziej do ciebie pasuje. i głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 14:26 A paniom za spokojnie było ostatnio? Jeśli macie jakieś uwagi do e. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza do Pani Moderatorki 26.12.06, 15:25 droga Pani Siwa, kiedys wkleilam tego Kaczmarskiego Looserce calkowicie nieslusznie, bo sytuacja bardzo nerwowa byla, a Loo wlasciwie miala racje. teraz z premedytacja wklejam Pani, jako adresatce wlasciwej: Przedszkole W przedszkolu naszym nie jest źle Zabawek mamy tutaj w bród Po całych dniach bawimy się W coraz to inny trud Pani nam przypatruje się Pilnuje gdzie zabawy kres W przedszkolu naszym nie jest źle Kiedy się grzecznym jest Bo jeśli nie - zaraz po pupach po pupach po pupach biją nas I krzyczą - patrz szcze patrz szczeniaku gdzieś ty wlazł Albo po łapach po łapach po łapach trzepią i W kącie się łyka łzy Za oknem tyle świata lśni Do szyby więc przyciskam nos Wszystkim zachwycałbym się gdy - Gdyby nie Pani głos Bo mamy w pociąg bawić się Pani nas ciągnie tam i tu I chyba sama nie wie gdzie Powtarza tylko: czu-czu-czu... My za nią przewracając się I na zakrętach lecąc w bok Patrzymy jak się pociąg rwie Krzyczymy czu-czu gubiąc krok A Pani ciągle biega i Za Nią już tylko jeden dwu Bo reszta pod ścianami tkwi I leżąc krzyczy: czu-czu-czu! Pani się zatrzymuje zła Pierwszego z brzegu łapie i Tym pierwszym zwykle bywam ja Bo jestem krnąbrny oraz zły Więc zaraz da mi da po pupie po pupie po pupie zbije mnie Krzycząc - czemu szcze czemu szczeniaku nie bawisz się A ja z pociągu z pociągu wypadłem tylko i W kącie połykam łzy Lecz nic nie mówię cóż to da? Coś tylko we mnie w środku drży W kąciku siedzę cicho-sza, Myślę że smutno mi Lecz z czasem minie też i to W przedszkolu naszym tak już jest Że zapomina tu się zło Tu troskom szybki kres! Więc znów bawimy wszyscy się Pod czujnym okiem Pani, i W przedszkolu naszym nie jest źle! (Szczególnie, gdy się śpi!) Jacek Kaczmarski 1974 no zeby karcic Anatemke i Aurelie za takie niewinne uwagi?! na priva w dodatku odsylac?! chyba jednak raczy Pani przesadzac z misja ucywilizowania tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: do Pani Moderatorki 26.12.06, 15:43 > chyba jednak raczy Pani przesadzac z misja ucywilizowania tego forum Możliwe. Wolę jednak wysłać jednego posta za dużo niż potem ciąć całe wątki bluzg niewybrednych. Kaczmarskiego wole ten tekst: Nie nauczono mnie paciorka, Nigdy nie byłem u spowiedzi, Więc od czupryny do rozporka Niejeden diabeł we mnie siedzi. Prócz tych, co dbają o natchnienie Samopoczucie i rozkosze, Szczególnie tego sobie cenie, Którego w kręgosłupie noszę. Tak mi usztywnił karku kręgi. Że mimo groźby i namowy - Ani kazanie, ani pręgierz Nie zdoła mi pochylić głowy. Nie, żebym nie chciał! Wciąż zazdroszczę Tym, co potrafią ujść zatraty I łączą swe talenty owcze W stada wzajemnej aprobaty. Przez to kalectwo - zdrowych ranie, Na pogodzonych ściągam biedę, Wszelkie zbiorowe pojednanie Obracam w "jedność - minus Jeden", Ani nie bronię się pogardą. Ani nie brudzę się popiołem. Lecz będę żył i umrę - hardo, Chcąc nie chcąc - z podniesionym czołem. Jeżeli hardzi Stwórcę brzydzą - Niech mi odmówi odkupienia. Choć chyba mnie zrozumie, widząc, Że też samotnie trwa w przestrzeniach. Bo czym są moje grzechy małe. Gdy On pokornych ma - miliony. Rzadko Mu głowę zawracałem I tylko - w imię odtrąconych. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: do Pani Moderatorki 26.12.06, 17:17 siwa napisała: > > chyba jednak raczy Pani przesadzac z misja ucywilizowania tego forum > > Możliwe. Wolę jednak wysłać jednego posta za dużo niż potem ciąć całe wątki > bluzg niewybrednych nie bawie się w niewybredne bluzgi. Zostawiam to ludziom pokroju euforyjki. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: do Pani Moderatorki 26.12.06, 18:37 nie chodzilo mi o wymiane ulubionych wierszy, ale milo ze Pani tez lubi Kaczmarskiego. to moze z innej beczki: Z troska o dzieci jest tak, jak z uprawianiem ogrodow. Sa ogrody angielskie, fantastycznie naturalne. Ogrodnicy robia wszystko, by wesprzec rosliny i pozwolic im rozwinac caly naturalny potencjal. Staraja sie jak najmniej przeszkadzac. Ale sa tez ogrody francuskie. Ogrodnicy z tej szkoly uwazaja, ze przyrode najlepiej jest przycisnac, wyrownywac, geometryzowac, dostosowywac do obowiazujacej koncepcji estetycznej. Wiekszosc z nas ma dzieciece doswiadczenie francuskiego ogrodu.(Eichelberger, Jak wychowac szczesliwe dzieci) mysle, ze z troska o forum jest podobnie, a Pani jest chyba milosniczka ogrodow francuskich:-( tez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: do Pani Moderatorki 26.12.06, 19:23 ładne to to:) chociaz porównywanie nas do osób które mozna na różne sposoby wychowywac wcale mi sie nie podoba;] Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 16:21 haha, no to zaraz wysyłam maila do euforyjki z informacją, że jest infantylna :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 17:05 wklej jej od razu linka do wikipedii bo nie bedzie wiedziała czy to komplement czy obelga. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 17:10 :))))) (ale uważaj, bo nożyce już w ruchu...) Odpowiedz Link Zgłoś
na_fe Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 17:27 anatemka napisała: > wklej jej od razu linka do wikipedii bo nie bedzie wiedziała czy to komplement > czy obelga. chamstwo nie umniejsza inteligencji w człowieku. nf Odpowiedz Link Zgłoś
na_fe Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 17:54 na tym etapie znajomości można typować 50+/50- nf Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 17:09 JEST, ALE MA dopiero 22lata ... jak bedzie miałą 44 też taka se może być... może sobie być jaka chce:) kwestia czy jej to pasuje:) bo w koncu nikomu kuku nie robi... może jedynie za mocno "tarmosi"Suchego, ale on sobie z nia poradzi! Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 17:15 adwokatem suchego nie jestem i wisi mi kto ma co do niego. euforyjki nie lubie bo nie lubie głupoty i prostactwa. nie zaczepiam jej. a jak mi sie czasami cos wyrwie-trudno-w koncu wariatka jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
na_fe Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 16:34 anatemka napisała: > a ktos ci to proponuje? > skad się takie puste dziewczynki biorą? > ani dowcipna ani mądra nie jestes. [] nie no, trochę humoru ma :)) n_f Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 13:02 wigilijna_melancholia napisał: > w hołdzie ollaboga77, ona była pierwsza. co to za text? możesz mi melancholia napisac! Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 13:08 nie proponuje nikt ale rowniez i JA tworze zasady Odpowiedz Link Zgłoś
rumburok Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 16:33 kiedys bylem warzliwym chlopcem, a teraz na wszystko patrze, czy da sie jakas korzysc wyciagnac z tego :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
na_fe Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 16:35 wigilijna_melancholia napisał: > kiedyś bylem wrazliwym chłopcem a teraz jestem starym kabotynem. nic juz nie > wroci. > -- amen. nf Odpowiedz Link Zgłoś
molee Re: ojejejejejej part.2 26.12.06, 18:07 Amen.... a teraz zrobmy krotki rachunek sumienia abysmy godnie mogli ..... Odpowiedz Link Zgłoś