rzekotka7 19.01.07, 23:34 po czym i czy w ogole mozna poznac na recepcie, pieczatce, stopien specjalizacji psychiatry? wiecie cos na ten temat? prosze o odpowiedz, to dosc wazne dla mnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zenek_w_berecie Re: mam pytanie 19.01.07, 23:53 nie ma napisane np. II stopień specj.? byłam kiedyś u okulisty w salonie optycznym i oglądam potem pieczątkę "lekarz" załamać się można z niego taki okulista jak ze mnie kierowca bombowca... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: mam pytanie 19.01.07, 23:59 a co - boisz się, że na konowała trafiłeś? na pieczątce tego nie zobaczysz. chyba że ma jakieś tytuły (prof., dr itd. n.med) to będzie miał przed nazwiskiem. a jak z tytułami, to (jak sądzę :) już jakiś wyższy stopień wtajemniczenia, czy czego tam innego. no, chyba że psychiatra jestniekonwencjonalny i robi sobie pieczątkę wg innego, autorskiego szablonu. (swoją drogą, ciekawe, czy można wymyślać własny wzór pieczątki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita upss... 20.01.07, 00:01 przepraszam, nie wiem czemu wzięłam Cię za faceta. nieuwaga moja. pzdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś