marwolo 25.01.07, 17:03 Tu macie znakomity i profesjonalny test: www.anxietyhelp.org/information/leibowitz.html Zróbcie go i poznajcie prawdę o sobie; jest po angielsku. Pzdr Was :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euforyjka Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 25.01.07, 17:10 nie ma sprawy, zaraz sobie zrobię :* Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 25.01.07, 17:36 tylko 54 punkty :) Odpowiedz Link Zgłoś
mooz Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 26.01.07, 20:43 96 punktów :( Odpowiedz Link Zgłoś
kapiszonkowy Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 27.01.07, 09:31 rob pomiary tym testem co 5 godzin zebys czasem nie przegapil zmiany. -- najwieksi kretyni na forum maja fobie spoleczna, mam i ja. Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 27.01.07, 19:42 kapiszonkowy napisał: > rob pomiary tym testem co 5 godzin zebys czasem nie przegapil zmiany. He, he. Niezwykle dowcipne, naprawdę... Kim Ty jesteś w ogóle, nie znam Cię... > -- > najwieksi kretyni na forum maja fobie spoleczna, mam i ja. Nie widziałem na tym forum głupszej sygnaturki... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 27.01.07, 19:45 sorka ale nie znam na tyle anglika żeby zrozumieć pisma doktorskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 27.01.07, 19:55 To niedobrze... :( Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 27.01.07, 19:56 Suchy zacznij się uczyć, tu masz fajna stronkę www.ang.pl angielski Ci sie na pewno w życiu przyda, jakis język wypada znać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 27.01.07, 19:57 ale ja znam n poziomie intermediate tyle że tam są pewne słowa których ni w zb przez lata się nie uczyłem Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 28.01.07, 00:03 Jak chcesz, Suchy, to podam Ci link do fajnego słownika online. Sam często z niego korzystam. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 28.01.07, 11:19 ja nie rozumiem, jak rodzice mogą pozwalać Ci siedzieć do północy na necie!!! takiemu smarkaczowi! a ja taka stara baba a siedzieć nie mogę :/ i gdzie tu sprawiedliwość?! Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: podaj tego linka 29.01.07, 09:35 Jeśli Suchy się na to zgodzi, bo to jemu to zaproponowałem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: podaj tego linka 29.01.07, 16:05 Suchy, jak widzę, zignorował moją jakże wspaniałomyślną ofertę... Trudno. ;) A Ty, moja droga, jakbyś użyła swej inteligencji (bo chyba jednak ją posiadasz, przynajmniej mam taką nadzieję;)) - to znalazłabyś ten słownik naprawdę łatwo, sama... Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 29.01.07, 16:02 euforyjka napisała: > ja nie rozumiem, jak rodzice mogą pozwalać Ci siedzieć do północy na necie!!! Wcale się temu nie dziwię. ;)) > takiemu smarkaczowi! a ja taka stara baba a siedzieć nie mogę :/ Teraz wszyscy wiedzą, że jesteś starą obleśną babą, tylko udającą młodszą! ;D ;D ;D i gdzie tu sprawiedliwość?! A kto tu mówi o sprawiedliwości? Wydaje mi się, że to pojęcie abstrakcyjne i bardzo nierealne... Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
euforyjka Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 30.01.07, 13:18 a Ty jesteś starym oblesnym chłopem a udajesz dziecko na forum... niestety, te młode lata już nie wrócą ty stary pierniku przemądrzający się na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
sigmasigma do Marwolo 27.01.07, 21:21 mam 110 a odpowiadalam szczerze, ale dlaczego tam jest napisane 'social phobia'? Na moje oko to test na niasmialosc a nie na fobie. Wyjasnisz mi to? Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: do Marwolo 27.01.07, 21:29 sigmasigma napisała: > mam 110 a odpowiadalam szczerze, ale dlaczego tam jest napisane 'social > phobia'? Na moje oko to test na niasmialosc a nie na fobie. Wyjasnisz mi to? Oj, to współczuję. :( Mój najgorszy wynik dotąd to 102. Cóż, moja droga Sigmasigma; właściwie to fobia społeczna jest właśnie chorobliwą, skrajną nieśmiałością. Trudno te dwie rzeczy odróżnić. Pozdrawiam Cię :) Odpowiedz Link Zgłoś
sigmasigma Re: do Marwolo 27.01.07, 21:40 Zawsze mi sie wydawalo, ze gdybym miala fobie, powinnam sie intensywnie pocic, trzasc, miec jakies dretwienie itd. Jestem skupiona od lat na leczeniu depresji i natretnej mysli, ze spotka mnie jakas tragedia, moze depresyjne otepienie powoduje, ze sie nie trzese kiedy musze z kims przypadkowym porozmawiac (tzn zalezy z kim, ale w 90% nie trzese sie. Poza tym studiuje, jakos sobie radze, chociaz ustne to dla mnie koszmar, ale jednak wychodze z tego calo? No i nie boje sie ludzi w sklepie, wszytko jest ok dopoki ktos sie do mnie nie odezwie. No czasem mam wrazenie ze specjalnie jezdza za mna wozkami (ja wybieram takie alejki zeby ich nie bylo, a oni sie pojawiaja), ale nadal nie mam objawow somatycznych. Czy te objawy smonatyczne sa konieczne, zeby stwierdzic fobie? Kiedys napisales o nas osoby unikjace. Mnie to bardziej pasuje. Dziekuje bardzo za wszytskie informacje:) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: do Marwolo 27.01.07, 21:49 Cóż; jeśli nie masz takich objawów (naprawdę się ciesz), to mi wyglądasz bardziej faktycznie na osobowość unikającą. Mnie się wydaje, że ja mam i to, i to; bo podobno można; ale to tylko hipoteza. Pozdrawiam:) mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
fregata Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 28.01.07, 15:31 16 ;) strach pomyśleć jak bardzo molestuję ludzi swoją agorką mając tylko 16 pkt. w fobii społecznej Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 29.01.07, 23:19 fregata napisała: > 16 ;) > > strach pomyśleć jak bardzo molestuję ludzi swoją agorką mając tylko 16 pkt. w > fobii społecznej No, racja... ;) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
beezle Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 29.01.07, 13:19 Hmmmmmmm, 117 - cooś tu jest nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Tu jest forum dla tych, co mają ponad 55 ... 29.01.07, 14:28 beezle napisała: > Hmmmmmmm, 117 - cooś tu jest nie tak... Niewątpliwie... Tu jest forum dla tych, co mają ponad 55: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45020 Miłego forumowania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 30.01.07, 14:50 w tej chwili 30 ale z ciekawości wypełniłam go starając sobie przypomnieć jak zachowalabym się w tych sytuacjach będąc w liceum i wyszło 115 Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 30.01.07, 15:57 I przeszło samo? To gratulacje! :) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 30.01.07, 16:57 przeszło, ale jako że osobowość mam taką a nie inną to po paru latach wróciło z depresją i agorafobią. Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 30.01.07, 17:39 Oj, to przykre... :( Ale mam nadzieję, że możliwie szybko minie. Pzdr:) Cię Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 31.01.07, 09:40 fajny jesteś Marwolo:) ja mam nadzieję że Tobie też przejdzie ale już bez dalszych konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 31.01.07, 17:58 Ty też jesteś w sumie fajna:) No, nie wiem czy bez konsekwencji da radę... będzie trudno... ;/ Pzdr:) -- Bezmyślnych wyzwala ze smutku czas, mądrych - logika. (Epikur) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 31.01.07, 18:47 w sumie :) Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: ;) 01.02.07, 18:06 lucyna_n napisała: > w sumie > :) Nie o to mi chodziło, Lucyno... ;) Ja po prostu jakoś na ogół wolę wszystko wyrażać nie wprost; taka jakaś cecha... To samo mam przy większości wypowiedzi na lekcjach, nie wiem czemu. Pozdrawiam! :) -- Bezmyślnych wyzwala ze smutku czas, mądrych - logika. (Epikur) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: ;) 01.02.07, 18:10 spokojnie, tylko mnie troszkę rozbawiło to "w sumie":) nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: ;) 01.02.07, 18:23 Aha. No to fajnie. ;) -- Bezmyślnych wyzwala ze smutku czas, mądrych - logika. (Epikur) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 03.02.07, 17:16 Wygląda więc na to, że chorobliwa wręcz nieśmiałość łatwo przeradza się w śmiałość, ale kosztem agorki. Jakby łysemu zwrócono włosy, ale obcięto małżowiny. hm, fregata to ja oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 02.02.07, 16:59 euforyjka napisała: > Buehehehe marwolo jaki kolega grubaski się zrobił ;D Czemu "grubaski"? Ty chyba nie jesteś tu najszczuplejsza, nie? Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
marwolo Re: Test Liebowitza - jak nieśmiały(-a) jesteś? 02.02.07, 17:16 euforyjka napisała: > daruj sobie, masz już coraz głupsze komentarze... Ale jeszcze Cię nie prześcignąłem... Zresztą nie wiem, czy to byłoby możliwe... ;D Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś