Dodaj do ulubionych

kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ?

14.02.07, 02:53
Obserwuj wątek
    • carlabruni Re: kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ? 14.02.07, 03:27
      hej. weszlam teraz wiec co za tym idzie nie spie jeszcze. wlasnie gosc ode mnie
      wyszedl;). pozdrawiam serdecznie.
      ps.co tam u Ciebie?
      • f_16 Re: kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ? 14.02.07, 03:56
        jak to mowi staropolskie przyslowie stara bida ale wrocilem z pracy i sobie
        siedze a co to za gosc ?
        • carlabruni Re: kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ? 16.02.07, 16:59
          to mij sasiad. tez chyba spac nie mogl i tak sobie przyszedl:). pozdrawiam.
          • ollaboga77 Re: kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ? 17.02.07, 11:50
            NIełądnie f16 tak wypytywac... o sprawy intymne :D

Ja też nie spie ale jeszcze z 5 godzin i ide spac :D bosko mam zamiar przespac
            swoje zycie
            • f_16 Re: kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ? 17.02.07, 13:27
              o 11:50 to prawie nikt nie spi
              • ollaboga77 Re: kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ? 17.02.07, 13:56
                no nie ale o 15-16 jak najbardziej bo Ola pojdzie spać :D
                • na_fe Re: kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ? 17.02.07, 14:28
                  czy możliwe, ze widziałam Cię wczoraj w: Metro Świętokrzyska albo M.Pl.Wilsona?

nf
                  • ollaboga77 Re: kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ? 17.02.07, 15:06
                    Nie, nie mozliwe na fe gdyz ja się prawie nie ruszam z domu już... i tak
                    jeszcze 30 lat
                  • ollaboga77 Re: kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ? 17.02.07, 15:09
                    poza tym czyżby moje dwa sobotwory były jednoczesnioe na obu stacjach ?:D
                    • na_fe Re: kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ? 17.02.07, 15:13
                      ollaboga77 napisała:

> poza tym czyżby moje dwa sobotwory były jednoczesnioe na obu stacjach ?:D

poruszałam sie pomiędzy tymi dwiema stacjami, wczoraj, a obraz mi został w
                      pamięci ale nie pamiętam szczegółów :)

nf
                      • ollaboga77 Re: kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ? 17.02.07, 15:21
                        poza tym już nie wygladam tak jak na tym zdjęciu... postarzalamsię przytyłam i
                        mam depresje wiec sama rozumiesz....
                        • na_fe Re: kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ? 17.02.07, 15:49
                          e tam, nie czaruj ;)

rysy sie raczej nie zmieniają?

nf
                          • ollaboga77 Re: kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ? 17.02.07, 15:53
                            wiesz ja jak się usmiachma to jestem ladna ale jak teraz smutna to taka
                            brzydka, że aż przykro...

poza tym nie mam kogo kochać, więc sama rozumiesz, a dla mnie uczucia to
                            podstawa
                            • na_fe Re: kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ? 17.02.07, 16:06
                              i mnie cos ostatnio naszło... grzebię w horoskopie i wynajduję okazje, kiedy
                              mam się zakochać. inna sprawa, ze nie mam w kim :>

nf
    • f_16 Re: kto teraz siedzi na forum i jeszcze nie spi ? 14.02.07, 04:21
      No nic same spiochy samemu trza sie zaraz zdrzemnąć
      • marwolo Ja siedzę 17.02.07, 22:50
        I nie śpię. Ku wielkiemu zapewne niektórych obecnych tu osób niezadowoleniu. ;]
        • f_16 Re: Ja siedzę 17.02.07, 23:36
          ale to nie 3 w nocy i ten dzien spozniles sie troche
          • olenka_szczecin Re: Ja siedzę 18.02.07, 00:00
            f_16 :P niby taki dobry a tak slabo ciagniesz?? haha ja nie spie :P
            • dolor Re: Ja siedzę 18.02.07, 03:24
              Dzisiaj pierwszy raz mam rachityczny dostęp do internetu nie tylko w pracy, więc
              się dopisuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka