towarzyszkapkp 22.03.07, 20:16 Jakie są Wasze doswiadczenia i jak ten lek tolerujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiciowata Re: tyje sie po seroxacie? 22.03.07, 20:51 ja bardzo utyłam,ale faktem jest że bardzo zajadałam. Tak już mam, że zawsze zajadam strach, nerwy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelchen Re: tyje sie po seroxacie? 22.03.07, 21:15 kiciowata jesteś dalej na leku? próbowałaś zgubić kg będąc na lekach? z jakim skutkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciowata Re: tyje sie po seroxacie? 22.03.07, 22:11 isabelchen napisała: > kiciowata jesteś dalej na leku? > próbowałaś zgubić kg będąc na lekach? > z jakim skutkiem? Zapraszam zobacz-"jak żyć z potwornymi lękami?" Nie jestem na leku, ale jak go brałam miałam tyle energii, radości i chęci do życia, że codziennie jeździłam rowerem ( nawet ponad 20 km i to sama- teraz nie do pomyślenia, nie odważyłabym się), chodziłam z psem codziennie ok 4 km, a nawet ćwiczyłam. Ale jednocześnie żarłam wszystko co się dało. Skutek? obecnie spora nadwaga i woreczek pełen kamieni. Ale to tycie i kamienie to podobno też obciążenie genetyczne. Tak mówił lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
mmpr Re: nie 22.03.07, 21:49 Ja biorę dopiero miesiąc i nie utyłam , a jeżeli ktoś tyje to wydaje mi się , że dlatego iż się uspakaja , mijają leki i powraca po prostu apetyt , którego wcześniej nie było , ja też teraz zaczynam lepiej jeść , lęki mijają i jest coraz lepiej , trzeba na to uważać , a nie na lek. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzyszkapkp Re: nie 22.03.07, 22:19 Ja właśnie tak sie teraz "lękam" ze prawie nic nie jem. Jutro zaczynam kuracje seroxatem. Biore tez neuroleptyk i boje sie zespołu neuroleptycznego. SŁyszalam tez niezbyt przychylne opinie na innym forum o seroxacie (kafeteria chyba). Mam nadzieje, ze obedzie się bez sensacji. Pozdrawiam i dzieki za opinie:) Euforyjka, bylam na Twoim forum o seroxacie i tez tak chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpr Re: seroxat 23.03.07, 09:24 U mnie około 10 dni było trochę dziwnie , takie lekkie roztrzęsienie, przytłumienie , pocenie się , to wszystko do wytrzymania , a póżniej już coraz lepiej.Biorę po 20 mg.Teraz po 25 dniach brania zostało tylko nocne pocenie. Odpowiedz Link Zgłoś
cassis Re: nie 23.03.07, 15:59 mmpr napisała: > jeżeli ktoś tyje to wydaje mi się , że > dlatego iż się uspakaja , mijają leki i powraca po prostu apetyt , którego > wcześniej nie było dokładnie tak!! Odpowiedz Link Zgłoś