Dodaj do ulubionych

tyje sie po seroxacie?

22.03.07, 20:16
Jakie są Wasze doswiadczenia i jak ten lek tolerujecie?
Obserwuj wątek
    • kiciowata Re: tyje sie po seroxacie? 22.03.07, 20:51
      ja bardzo utyłam,ale faktem jest że bardzo zajadałam. Tak już mam, że zawsze
      zajadam strach, nerwy itp.
      • isabelchen Re: tyje sie po seroxacie? 22.03.07, 21:15
        kiciowata jesteś dalej na leku?
        próbowałaś zgubić kg będąc na lekach?
        z jakim skutkiem?
        • kiciowata Re: tyje sie po seroxacie? 22.03.07, 22:11
          isabelchen napisała:

> kiciowata jesteś dalej na leku?
          > próbowałaś zgubić kg będąc na lekach?
          > z jakim skutkiem?
          Zapraszam zobacz-"jak żyć z potwornymi lękami?" Nie jestem na leku, ale jak go
          brałam miałam tyle energii, radości i chęci do życia, że codziennie jeździłam
          rowerem ( nawet ponad 20 km i to sama- teraz nie do pomyślenia, nie odważyłabym
          się), chodziłam z psem codziennie ok 4 km, a nawet ćwiczyłam. Ale jednocześnie
          żarłam wszystko co się dało. Skutek? obecnie spora nadwaga i woreczek pełen
          kamieni. Ale to tycie i kamienie to podobno też obciążenie genetyczne. Tak
          mówił lekarz
    • euforyjka nie 22.03.07, 21:29
      j.w.
      • mmpr Re: nie 22.03.07, 21:49
        Ja biorę dopiero miesiąc i nie utyłam , a jeżeli ktoś tyje to wydaje mi się , że
        dlatego iż się uspakaja , mijają leki i powraca po prostu apetyt , którego
        wcześniej nie było , ja też teraz zaczynam lepiej jeść , lęki mijają i jest
        coraz lepiej , trzeba na to uważać , a nie na lek.
        • towarzyszkapkp Re: nie 22.03.07, 22:19
          Ja właśnie tak sie teraz "lękam" ze prawie nic nie jem. Jutro zaczynam kuracje
          seroxatem. Biore tez neuroleptyk i boje sie zespołu neuroleptycznego. SŁyszalam
          tez niezbyt przychylne opinie na innym forum o seroxacie (kafeteria chyba). Mam
          nadzieje, ze obedzie się bez sensacji.
          Pozdrawiam i dzieki za opinie:)

Euforyjka, bylam na Twoim forum o seroxacie i tez tak chce :)
          • mmpr Re: seroxat 23.03.07, 09:24
            U mnie około 10 dni było trochę dziwnie , takie lekkie roztrzęsienie,
            przytłumienie , pocenie się , to wszystko do wytrzymania , a póżniej już coraz
            lepiej.Biorę po 20 mg.Teraz po 25 dniach brania zostało tylko nocne pocenie.
        • cassis Re: nie 23.03.07, 15:59
          mmpr napisała:

> jeżeli ktoś tyje to wydaje mi się , że
          > dlatego iż się uspakaja , mijają leki i powraca po prostu apetyt , którego
          > wcześniej nie było

dokładnie tak!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka