suchyxxx2 15.04.07, 22:42 Jutro ostatni egzamin z prawa jazdy-idę spać-trzymajcie za mnie kciuki-jutro napiszę w tym wątku czy zdałem czy nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koalaa8 Re: kciuki zaciśnięte od samego rana:) n/tx 16.04.07, 07:16 Przed egzaminem zrób kilka ćwiczeń żeby rozładować emocje. Musisz być pozytywnie nastawiony do egzaminu, z uśmiechem, wtedy na pewno zdasz. Grunt to pozytywne myślenie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: kciuki zaciśnięte od samego rana:) n/tx 16.04.07, 18:44 Zdałem:) Ale było ciężko w paru momentach-za 2-3 tygodnie jadę po odbiór prawka:) Odpowiedz Link Zgłoś
koala1212 Re: kciuki zaciśnięte od samego rana:) n/tx 16.04.07, 18:47 Gratuluje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: kciuki zaciśnięte od samego rana:) n/tx 16.04.07, 18:50 Dziękuję-także Lucyna uważaj jak będzie w pobliżu ulicy;p bo wiesz ja na citalu i depakinie Odpowiedz Link Zgłoś
donella Re: no to masz licencję do zabijania! 16.04.07, 19:01 Gratuluję również! Mam nadzieję, że tuż po otrzymaniu prawka będziesz jeżdził ostrożnie i daleko od moich ulic. Jesteś dzielny! Odpowiedz Link Zgłoś
j215 Re: kciuki zaciśnięte od samego rana:) n/tx 16.04.07, 19:13 Suchy moje gratulacje.Jak można mieć niską samoocenę zdając za pierwszym razem taki egzamin.Możesz być z siebie dumny przez długi czas.Teraz niedroga bryka i jazda po kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: kciuki zaciśnięte od samego rana:) n/tx 20.04.07, 01:06 no i kiedy mu dowalisz młotku? Odpowiedz Link Zgłoś
j215 Re: kciuki zaciśnięte od samego rana:) n/tx 20.04.07, 13:53 O,popie..ny eizo-zoltanek się odezwał.Ostatni kmiot na tym forum....hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
insana no prosze, gratulacje!!!!! 20.04.07, 05:52 drajwer Suchy rusza do akcji tylko nie nabij za szybko punktów karnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: prawo jazdy 16.04.07, 19:14 Widzicie? a jednak z fobią społeczną,nerwami i lękami można coś osiągnąć-fakt że trudno było ale się zmusiłem i udało się.Najlepsze było jak egzaminator mnie wymienił i ja podszedłem do niego podając mu dowód osobisty i nagle trzask-z mojego palca wydobył się prąd i poraziłem mu rękę;p a on na to : co tak strzelamy dzisiaj? a ja że to z nerwów;p Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: prawo jazdy 17.04.07, 01:17 ja też! (tylko kto mi zafunduje kurs na prawko - i samochód???) Odpowiedz Link Zgłoś
na_fe Re: prawo jazdy 17.04.07, 01:20 no, i kto za mnie je zda!?? przede wszystkim, jak dla mnie.. nf Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: prawo jazdy 17.04.07, 19:50 ja mogę za Ciebie zdać - a Ty mi zafunduj kurs i samochód ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: prawo jazdy 17.04.07, 01:18 gratulacje! mało kto zdaje za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: prawo jazdy 17.04.07, 13:11 A dziękuję Wam za takie chuczne gratulacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: prawo jazdy 20.04.07, 01:04 ekstra, prawko to fajna rzecz. cieszyłem się jak głupi kiedy dostałem pasticzek. tylko uważaj suchy, żebyś się nie zabił. z początku trudno opanować chęć grzania 180 po Siekierkowskim. troszkę mi smutno, mam prawko od 5 lat, a od 8 miesięcy nie mogę jeździć, chlip, kara za jazde po narkotykach. zazdroszcze Ci... Odpowiedz Link Zgłoś
j215 Re: prawo jazdy 20.04.07, 14:06 Pisze karakan eizo-zpltanek,że ma prawo jazdy....kto ci w te kłamstwa uwierzy pajacyku....hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
para_wanik Re: prawo jazdy 20.04.07, 14:12 a ten kto widzi ze tylko specjalista psychiatra z uprawnieniami moze przedluzyc prawo jazdy, kiedy pacjent bierze leki, i wydaje pozwolenie po 2, albo trzech badaniach oczywiscie nie kazde leki to cukiereczki i nie na kazdych mozna nabrac sprawnosci zeby jechac Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.7 A ja zdaję w Poniedziałek 20.04.07, 14:37 Gratuluję Ci. Tez już bym chciała mieć to za sobą. W poniedziałek drugie podejście. Jak nie zdam to będzie ciężej gdyż ze względu na przeprowadzkę będę musiała kolejny raz zdawać w innym mieście na innym samochodzie. Jak myślę o tym to już mi się nie dobrze robi. Trzymajcie za mnie kciuki... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: A ja zdaję w Poniedziałek 20.04.07, 19:30 16 letnie dzieci nie moga jezdzic samochodem, zeby wlaczyc kompa trzeba przejsc przez DOS a to nie jest kolorowanka dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: A ja zdaję w Poniedziałek 21.04.07, 10:09 sam unix też nie jest kolorowanką dla dzieci i niektórzy nie wiedzą że jest coś takiego jak "kde" albo "gnome" i inne Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.7 Re: A ja zdaję w Poniedziałek 23.04.07, 18:52 Ja najwyrazniej nie jestem dzieckiem...Zdałam wiec wyglada na to ze potrafie jezdzic pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: A ja zdaję w Poniedziałek 23.04.07, 19:05 oczywiscie, ale tez nie musi wiedziec co to gnome kde, zwyczajnienarzuci zwrot pieniedzy za spowolniony internet a poniewaz to bez sensu bo to nie kablowka spowalnia internet wiec narzuci zwrot kosztow z powodu zlego dzialania firmy, na przyklad zgony spowodowane niedostarczeniem lekow na czas, a poniewaz nie ma takiego prawa zostanie to wyegzekwowane poza prawem Odpowiedz Link Zgłoś
j215 Re: A ja zdaję w Poniedziałek 23.04.07, 20:19 Brawo Madzia.Teraz staraj się jak najwięcej jeżdzić samochodem aby nabrać praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: A ja zdaję w Poniedziałek 27.04.07, 12:45 dobre, a przeczytalem "powyrywac kartki" chyba z ksiegi zycia, bo z tej pierwszej toz by sie nie osmielil Odpowiedz Link Zgłoś
baja39 Re: prawo jazdy 27.04.07, 12:51 Gratulacje Suchy, ale wsiadaj od razu do wozu, jeźdź i trenuj, bo inaczej prawko przeleży się w szufladzie kilka lat jak u mnie < z powodu nerwicy oczywiście>. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: prawo jazdy 27.04.07, 14:24 oczywiscie brak mozgu to odpowiedni stan dla ciebie tak ma byc Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: prawo jazdy 27.04.07, 14:28 niestety moim zdaniem brak Ciebie bylby najwlasciwszym rozwiazaniem jezeli uwazasz ze niektorzy ludzie powinni obejsc sie bez mozgu to bede sie modlil zeby Tobie go wyrzneli, albo skombinuje cos na wlasna reke albo zostawie testament a moze wlasnie zostawiam z powodu rozpadajacego sie windowsa mam klopoty ze znalezieniem lekow w internecie cena rocznej kuracji -ZYCIE Odpowiedz Link Zgłoś
baja39 Re: prawo jazdy 27.04.07, 18:32 Demole, zażyj leki, bo naprawdę bije Ci w dekiel. Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: prawo jazdy 27.04.07, 19:19 wlasnie, co on opowiada ze leki odmozdzają, lepiej niech sobie zwiękrzy dawkę, to nie są śmiechy ani głupaw dzwonki na komórce niestety trzeba się leczyć Odpowiedz Link Zgłoś