truskaweczki Re: JAk skaswac swoje konto? 20.05.07, 23:36 wejdz na poczte i tam zmien swoje dane/haslo Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: JAk skaswac swoje konto? 20.05.07, 23:39 zyletka albo skalpelikiem moze mozna cos urznac,/ mnie tez to konto wnerwia/, w dodatku ktos ciagle wplaca kase a ja podwojny podatek place Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: JAk skaswac swoje konto? 21.05.07, 00:10 na innym systemie nie uzywam zakladek i wpisuje w google : gazeta forum depresja pl w takiej kolejnosci Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: JAk skaswac swoje konto? 21.05.07, 17:30 eizo, nie wariuj. chcesz popełnić wirtualne seppuku? Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: JAk skaswac swoje konto? 21.05.07, 18:41 eee, chce tylko zmienić nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
nr.582 Piekny romans 21.05.07, 18:56 polaczyla ich choroba. on ja tulil i lizal po cipce, a nastepnego dnia skoczyl po gumki. 24 godziny gry wstepnej - to musi byc milosc. ale pojawila sie zazdrosna femme fatale, ktora postanowila zniszczyc ta milosc. zawstydzila nieborakow. kochanka musiala uciec, a kochanek nie wytrzymal i postanowll sie zabic. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Piekny romans 21.05.07, 19:25 /on ja tulil i lizal po cipce wypraszam sobie! treść prawodłowa, forma do kitu. "Jak uświadomić człowiekowi że mózg mu się zlasował", cytat z Valis świetnie pasuje. Nie wiem, po prostu czuje się bezsilny wobec Twej głupoty. Wiesz jaki tekst byłby naprawde w cipke? Nie wisz i ja też nie wiem, ale jak ktoś jeszcze raz określi brylant aureli inaczej niż nefrydową bramą nieba opcjonalnie kielichem nektaru bogów, to .....to nie wiem, ale i w ogóle dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
nr.582 Re: Piekny romans 21.05.07, 19:31 ale jak ktoś jeszcze raz określi brylant aureli > inaczej niż nefrydową bramą nieba opcjonalnie kielichem nektaru bogów, > to .....to słodkie, jak z rożowego pamietniczka gimnazjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
nr.582 Re: Piekny romans 21.05.07, 19:36 lecz piekna aurelia dlugo nie bedzie plakac po stracie kochanka, bo mlody poeta wzdychajacy z oddali, oczaruje ja swymi erotykami. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: Piekny romans 23.05.07, 21:32 Z tym kielichem to był mój tekst:/ <żulik> Odpowiedz Link Zgłoś