patisson1 12.06.07, 22:51 Zażywam Doxepin (trójpierścieniowy lek antydepresyjny). Tyję. Tyję, a nie chę tyć. Myślę o odstawieniu leku, ale boję sie konsekwencji.Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eulogete Re: Odstawić?????????? 12.06.07, 22:58 nuuudne i zwyczajne do bólu skonsultować z lekarzem być może inny lek tyż zadziała a nie będzie miał takich skutków ubocznych możę ko0rzystając z sezonu dzasz radę zwalczać "mały głód"owocami Odpowiedz Link Zgłoś
patisson1 Re: Odstawić?????????? 12.06.07, 23:03 Moje życie nie jest dla mnie nudne i zwyczjne aż do bólu i tym się różnimy. Nie będę sie tłumaczyć, dlaczego nie będę się konsultować z lekarzem, bo to inny wątek. A tak w ogóle wszystko już było i jest nudne. Ty też. Odpowiedz Link Zgłoś
eulogete Re: Odstawić?????????? 12.06.07, 23:13 miałam na myuśli że moja rada będzie nudna i zwyczajna Odpowiedz Link Zgłoś
patisson1 Re: Odstawić?????????? 12.06.07, 23:17 Ok, sorry, jestem nadpobudliwa, ale to tu chyba nic nowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
tlenoterapia Re: Odstawić?????????? 13.06.07, 17:58 nie masz lekarza?Siama sie leczyc postanoewiłas?To wyjmij z szufladki leki z grupy ssri po nich sie chudnie a przynajmnie nie tyje,zreszta tyje sie od jedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Odstawić?????????? 14.06.07, 10:30 doxepin jest przecież tylko na receptę, a dawkowanie wcale nie jest takie proste, nie możesz takiego leku brać sama, bez konultacji. Odpowiedz Link Zgłoś
patisson1 Re: Odstawić?????????? 14.06.07, 22:39 Owszem, receptę dostałam od lekarza, ale to nie specjalista od tych rzeczy. Brałam juz przeróżne leki, ale każdy działał na mnie w sposób nieodczuwalny. Nie chcę iść do psychiatry, bo z pewnych względów muszę mieć tam czystą kartotekę. Tyję od tego leku, a nie chcę.Odstawiłam go dwa dni temu. Zero efektu, podobnie jak branie go - zero efektu. Ja chyba jestem człowiek z żelaza. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Odstawić?????????? 14.06.07, 10:28 Doxepin ma dość slabe dzialanie przeciwdepresyjne, muyślę że mógłbyś sprobować skonsultować z lekarzem zmianę leku na jakiś nowszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Odstawić? 14.06.07, 11:32 odszczekac ten dodsepis, rozsadnie powynalezieniu zelaz ,lodzi, statku, pieniadza, ludzkosc ulegla zapasci i zapanowalo niewolnictwo, na ladnych pareset lat zycze milej obslugi kart kredytowych i talentu w rozprogramowaniu czipa we wlasnym mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Odstawić? 14.06.07, 11:33 na pewno nie pisalem dodsepis, bez przesady, inna rzecz,ze pisac nie wystarczy zycze milego podtruwania Odpowiedz Link Zgłoś