dorcia1974 03.07.07, 17:06 dzis 33 latka stuknęło...a ja siedze przed kompem i tak sie zastanawiam ze przecież ja żyję na raty, mam wrażenie ze jadę na czyimś wózku, jakoś tak powierzchownie jest....bezpłciowo eeeech... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spolecznie.nieprzystosowana Re: ...:( ... 03.07.07, 17:19 pustka..pustka.. znam to. urodzinki dzisiaj? ladnie-rocznica smierci morrisona. ale on mial 27. jak dozyje to w tym wieku sie zabije. wszystkiego naj zatem Odpowiedz Link Zgłoś
awanturnick Re: ...:( ... 03.07.07, 17:23 > ale on mial 27. jak dozyje to w tym wieku sie zabije. buhahahahaha, niejednemu sie zdawalo, buhahahac co za optymistka, buahaha optmisci zyjadluzej Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: ...:( ... 03.07.07, 17:23 i Chrystusa... a czemu sie zabijesz? chcesz dosłownie ich naśladować? <i w dodatku tyję!!! buuuu> Odpowiedz Link Zgłoś
spolecznie.nieprzystosowana Re: ...:( ... 03.07.07, 17:25 az tak zle to ze mna nie jest. ale wiecie- zero talentu muz to choc jedna wspolna rzecz z paroma wielkimi ludzmi. ot taki tam kompleks beztalencia. Odpowiedz Link Zgłoś
spolecznie.nieprzystosowana Re: ...:( ... 03.07.07, 17:26 poza tym to nie optymizm tylko rozpaczliwa glupota w moim wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
awanturnick Re: ...:( ... 03.07.07, 17:35 o boze jakbym chcialbyc durnym nastolatkiem -- moja depresja wynika z niesprawiedliwosci. 18-nastki ciagle sa 18-nastkami a mi latka leca. Odpowiedz Link Zgłoś
spolecznie.nieprzystosowana Re: ...:( ... 03.07.07, 17:37 mam 19 i jestem tylko jedna. ale jak chcesz chore stworzenie, to jestem do dyspozycji Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: ...:( ... 03.07.07, 17:38 spolecznie.nieprzystosowana napisała: > mam 19 i jestem tylko jedna. ale jak chcesz chore stworzenie, to jestem do > dyspozycji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
spolecznie.nieprzystosowana Re: ...:( ... 03.07.07, 17:39 a jestes pewien ze masz depresje? bo moze to tylko kryzys wieku sredniego Odpowiedz Link Zgłoś
spolecznie.nieprzystosowana Re: ...:( ... 03.07.07, 17:42 dorcia, skoro masz dzis ur, to moze jakas impreza dla depresyjnych. nie masz nikigo pod reka? zgodnie z mat dwa minusy daja plus. (co prawda w moim wypadku to zawsze daje minys nieskonczonosc, ale moze jestem wyjatkiem od reguly) Odpowiedz Link Zgłoś
awanturnick Re: ...:( ... 03.07.07, 17:51 spolecznie.nieprzystosowana napisała: > mam 19 i jestem tylko jedna to juz stara dupa jestes Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: ...:( ... 03.07.07, 17:43 no to stolat :) i najlepszego. ps. a czemu tyjesz? od depakiny może? kurde, bo ja się zastanawiam, czy jednak nie dać sobie wcisnąć tego leku. bo ten tegretol to można co najwyżej o kant dupy potłuc... (ale przynajmniej nie tuczy, ehh...) Odpowiedz Link Zgłoś
spolecznie.nieprzystosowana Re: ...:( ... 03.07.07, 17:45 to wy tyjecie od antydep? bo ja to wiecznie chudne. juz nie wiele mnie widac, a jak zmieniam leki to mam wrazenie ze zrzera resztki mnie Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: ...:( ... 03.07.07, 17:49 spolecznie.nieprzystosowana napisała: > to wy tyjecie od antydep? bo ja to wiecznie chudne. juz nie wiele mnie widac, a > > jak zmieniam leki to mam wrazenie ze zrzera resztki mnie jak ja ci zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: ...:( ... 03.07.07, 17:47 dzięki aurelia :) od depakiny :( albo od espritalu <?> hm... straszne rzeczy, apetyt wilka, a wystarczy odrobinę silnej woli której mi brakuje :( 2 tyg = 2 kg !!! Odpowiedz Link Zgłoś
clandestino Re: ...:( ... 03.07.07, 23:30 nie martwcie się, ja lubię większe laski! Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1974 Re: ...:( ... 04.07.07, 14:33 te kóre łatwiej przeskoczyc niż obejść ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: ...:( ... 04.07.07, 15:38 taaa,..hippisi i muzycy rockowi sie potruli tym na smierc i poumierali, a psycholom do dzisiaj to na sile wciskaja, i dziwia sie ,i gorsza, ze psychole nie chca Odpowiedz Link Zgłoś