takorzeczezaratustra 26.07.07, 22:27 jak w tytule... a)wszystkich, b)nikogo, c)siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienill Re: Kogo lubi sneeper? 26.07.07, 23:24 jak cos jest do wszystkiego, to znaczy, ze jest do niczego :( Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: to może inaczej: 27.07.07, 11:50 sneeper lubi papcia Chmiela i proroka Ezechiela Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: to może inaczej: 27.07.07, 11:58 rzeczywiscie bez sensu ,..lepiej zapytac kogo nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: to może inaczej: 27.07.07, 12:05 namawiasz mnie do ponownego zredagowania wszystkich moich postow z forum depresja,z ktorych czesc "zionie nienawiscia",bo masz klopoty z tym belkotem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: to może inaczej: 27.07.07, 12:08 nie. pytam tylko kogo nie lubisz. aaa, już wiem: psychiatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: to może inaczej: 27.07.07, 12:14 byly minister zdrowia przerejestrowywal leki w Polsce pod katem eutanazji ;-I Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Kogo lubi sneeper? 27.07.07, 12:24 nie chce mi sie spogladac co raz kto jak je s spozycjonowany ale teraz juz mam psychoze, nie nadcisnienie Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: Kogo lubi sneeper? 27.07.07, 12:42 mnie niestety nie lubi. malo ze ciagle mi wypomina wariactwo, to jeszcze zaplanowal usmiercenie mnie na wycieczce rowerowej Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Kogo lubi sneeper? 27.07.07, 12:46 ciekawe jakem włączył te walkie -talkie czy ktos jeszcze usłyszał w tym lesie ..;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Kogo lubi sneeper? 27.07.07, 12:47 byly minister zdrowia przerejestrowywal leki w Polsce pod katem eutanazji ;-I Odpowiedz Link Zgłoś
nelly36 Re: Kogo lubi sneeper? 27.07.07, 13:11 miałeś nadcisnienie ,a teraz już tylko psychoze, he he he dzwoncie dzwoncie a odbiorą wam Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Kogo lubi sneeper? 27.07.07, 13:33 dwa tygodnie temu napisalem taka sama sygnaturke z terluzyna i w wyszukiwarce,jesli ktos wtedy wpisal pojaialoo sie kilkadziesiat pozycji,ale wszedzie bylo terfluzine -przeciwnadcisnieniowy, i mialem problemy zeby udowodnic ze to jest silny neuroleptyk. Dzisiaj troche przypadkiem wrocilem do tej terfluzyny i tak zobaczylem dla sprawdzenia,...a w wyszukiwarce ani jednej pozycji z nadcisnieniem, -wszedzie jest przeciwpsychotyczny zatkalo mnie na chwile,az sliny nie moglem przelknac Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Kogo lubi sneeper? 27.07.07, 13:44 lubie raczej sytuacvje niz ludzi, w koncu mozg to dynamiczny tor,a nie kamien, dlatego przyjemnie czasem poplywac na wierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
damen_dramen Re: Kogo lubi sneeper? 30.07.07, 01:34 sneeper_1 napisał: > lubie raczej sytuacvje niz ludzi, > w koncu mozg to dynamiczny tor,a nie kamień o wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Kogo lubi sneeper? 30.07.07, 10:21 czasami nikogo nie lubi zona naliczyla mi kare ,a z pewnej strony ,jest ona calkiem niesprawiedliwa, dostalem 10 latek, i nalezalo wypuscic ,ale stwierdzily,ze warto potargac karte wypisu i urzadzila sobie darmowy 10 letni urlop, ja to przeliczylem, wprawdzie bylo za co zamknac na 10 latek, ale i tu jest chaczyk, bo wyszedlem z tego przestepstwa w taki sposob,ze wtedy nie ponosi sie zadnej kary, ale mamusia stwierdzila,ze za latwo mi to przyszlo, w efekcie zamiast 10 latek siedze 25 a zanosi sie na dozywocie, jesli nie na cos gorszego, bo zona kocha komune, i jest mocna osoba, a jej tekst to: niech mi kprzypie..!- nie ma takiego! Co do starszego pokolenia tez mam zastrzezenia,ja, pamietam jek te komune kochali,za czasow gierka -automatyczna pralka, telewizor, wczasy- TO JEST KOMUNA WLAsnie Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Kogo lubi sneeper? 30.07.07, 10:46 wyobrazcie sobie konfidenta ktory potem odmawia wspolpracy i wtedy wsadzaja go do wiezienia (tutaj psychiatryka), i reszta agentury jest pod przymusem na psychotropach a czasem torturach. Mam wrazenie ze te druga czesc, juz nibeardzo imprezowa policzono mi jako" zdrade ojczyzny" -zamkli mnie do psychiatryka w 8-my piatek miesiaca, zlosliwie zebym roweru i komputera nie dostal Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Kogo lubi sneeper? 30.07.07, 12:06 pierwsza agentura dla imprezy a druga w wiezieniu na psychotropach, ta pierwsza byla dobrowolna zdrada ojczyzny, a drugiej by wcale nie bylo gdyby nie przymus i oslabienie woli lekami, wiec nie byla w takim samym stopniu zdrada co pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś