suchyxxx2 27.07.07, 22:34 Oddam swoje ciało do spalarni lub do zabicia i całkowitego zniszczenia-ktoś chce się powyżywać? zapraszam do zabicia mnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kirkom Re: Oddam 27.07.07, 23:15 niektorzy mieli szczescie i sprzedali dusze diablu, mieli jakieś zyski z tego. mi diabel sam zabrał, i karze jeszcze płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
ninox Re: Oddam 27.07.07, 23:58 dzisiaj poprosiłam moje koleżanki z pokoju by mnie potraktowały bejsbolem podobieństwo do suchego. u.derzające Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Oddam 28.07.07, 01:51 Zamiast zabijania ciala lepiej popracuj nad nim. Moze byc silne, mozesz byc z niego dumny i moze Ci przyniesc wile radosci. Tylko slabe cialo przynosi depresje, zdrowe, wysportowane i odpowiednio odzywiane moze przyniesc sens zycia, usmiech. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Oddam 28.07.07, 07:55 nie trzeba oddawac,znajda sie ludzie ktorzy sami przyjda i wezma cie do spalenia,..i to pod pretekstem ze jestes przestepca podpalaczem, za kare Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: zemsta z za grobu 28.07.07, 08:01 inne osoby sie zjarają marihuaną w tak złosliwy sposób,żeby sie okazało,że ty byłeś zabójcą i podpalaczem Odpowiedz Link Zgłoś
ilquad Daj ogloszenie do producentow Hostel 3 28.07.07, 13:53 A nie moga byc dlugie, schizofreniczne tortury? Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Daj ogloszenie do producentow Hostel 3 28.07.07, 14:07 przymusowe wcielenie do bojownmikow smierci jest dobrą karą Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper_1 Re: Daj ogloszenie do producentow Hostel 3 28.07.07, 14:23 jest cos nieprzyzwoitego bardzo, kiedy piep[rze sie zz kobieta a ogladam film w ktorym zolnierze przelewaja krew za ojczyzne, to playera wylaczam Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: Oddam 31.07.07, 22:02 suchyxxx2 napisał: > Oddam swoje ciało do spalarni lub do zabicia i całkowitego zniszczenia-ktoś > chce się powyżywać? zapraszam do zabicia mnie Niestety do oferty nie załączono zdjęcia. Moje preferencje erotyczne sytuują się gdzieś w tych rejonach, choć zapach palonej skóry akurat mnie nie kręci. Morderstwo zaś uważam za sentymentalnie uprzywilejowane. Słowem, nigdy nie zabiłabym kogoś, z kim nie spałam. Odpowiedz Link Zgłoś