obatala 08.09.07, 22:21 www.wiadomosci24.pl/artykul/9_wrzesnia_dzien_solidarnosci_z_osobami_chorujacymi_42197.html *** Co to jest pulapka offsidowa? Nurtuje mnie to od 5 minut Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chemiczna_ala Re: 9 wrzesnia 08.09.07, 22:43 Sprawdź w necie. Ja wiem, ale nie umiem się wysłowić. W końcu jestem blondynką. Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: 9 wrzesnia 08.09.07, 22:47 1:0 dla Polski! A jednak cos mnie cieszy. Pal szesc depresje! Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: 9 wrzesnia 08.09.07, 22:51 Nie boisz się, że po przerwie wejdziesz w drugi biegun? Mecze Polski przypominają mi powstanie styczniowe (chyba z dużej).Taka rytualna powórka z tradycji heroicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: 9 wrzesnia 08.09.07, 22:53 jeżeli w Wawie będzie coś organizowane to ja tam będę:) Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: 9 wrzesnia 08.09.07, 23:00 Tak zmienię temat. Dlaczego jak heteryk odbija komuś dziewczynę, to jest to wyczyn? Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: 9 wrzesnia 08.09.07, 23:10 Sama nie wiem, czy pojde, ale na 90 minut depresja out! Moze sie jednak przeroweruje. Caramba! Alka, jak wykraczesz przegrana.... Juz jest 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: 9 wrzesnia 08.09.07, 23:18 To jest takie nadstawianie dupy. Nawet jak awansują,to tylko po to, aby ich tam w finale zglanowali. Nie potrafisz, nie pchaj się na afisz. Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: 9 wrzesnia 08.09.07, 23:36 Z takim pojesciem nikt nigdy niczego by nie zrobil. a tak sobie pograja i naucza sie moze czegos. Roznica miedzy wariatem a niewariatem niewielka, przynajmniej jak sie po ulicach rozejrzec. 2:1 Nieeeeeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: 9 wrzesnia 08.09.07, 23:50 Boskie! Ale tam Mikus tez byl :-D 2:2 Jestesmy krolami pilki noznej!!! No, jeszcze odrobinke nam brakuje. zaraz bedzie dogrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: 9 wrzesnia 09.09.07, 00:01 No trudno, ani moich ukochanych karnych. Ten wykrzyknik powyzej jest mocno podejrzany. Ale co tam, Leo rzadzi! Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: 9 wrzesnia 09.09.07, 00:06 obatala napisała: > No trudno, ani moich ukochanych karnych. Ten wykrzyknik powyzej jest mocno > podejrzany. Ale co tam, Leo rzadzi! Dla ciebie, kochana: pl.youtube.com/watch?v=1oIPrGbsfvw Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: 9 wrzesnia 09.09.07, 00:13 ten gość w studiu to chyba Best, najlepszy piłkarz w dziejach (tak twierdzi Pele). A że Pele tak twierdzi, mówił mi mój były. Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: 9 wrzesnia 09.09.07, 00:20 "Kochana" od kolezanki to juz maksymalny tryb ostrzegawczy wlaczony. Ale sprobuje zignorowac migajace swiatelko. Trzymaj sie! Ob Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: 9 wrzesnia 09.09.07, 02:04 obatala napisała: > "Kochana" od kolezanki to juz maksymalny tryb ostrzegawczy wlaczony. Ale > sprobuje zignorowac migajace swiatelko. A nie mówiłam? Najpierw euforia, a później lęki, migające światełka, głosy... Na szczęście nie oglądałam tego meczu, więc u mnie stabilnie: płaskowyż depresji. Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: 9 wrzesnia 08.09.07, 23:18 > jeżeli w Wawie będzie coś organizowane to ja tam będę:) przeciez co roku jest ta impreza na Nowym Swiecie i okolicznych ulicach. ale to sie zdrowi maja solidaryzowac z wariatami, a nie wariaci obchodzic swoje swieto Odpowiedz Link Zgłoś
chemiczna_ala Re: 9 wrzesnia 08.09.07, 23:24 Jak rozpoznać, kto jest kto? Może przebierzemy się w kaftany? Odpowiedz Link Zgłoś
tristezza Re: 9 wrzesnia 08.09.07, 23:44 przeczytalam w gazecie: wariaci tez moga przyjsc. od 12 do 18 u Bliklego beda konsultacje psychiatrow i terapeutow, wyklady i warsztaty w centrum terapii poz-beh i bogata czesc artystyczna na Foksal i Chmielnej Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: 9 wrzesnia 08.09.07, 23:55 Jak Blikle i czesc artystyczna, to ide. O ile wstane, eeech. Dobranoc z radoscia wycisnieta z jednego punktu. :-) Ob Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx2 Re: 9 wrzesnia 08.09.07, 23:57 Wariatom wstęp wzbroniony? dobra udam że jestem normalny-nikt się nie kapnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
obsmialem_sie_jak_norka Re: 9 wrzesnia 09.09.07, 10:51 jutro bedzie dzien solidarnosci kata z ofiara Odpowiedz Link Zgłoś
obsmialem_sie_jak_norka Re: 9 wrzesnia 09.09.07, 10:53 o boze, jogurt wisniowy smakuje jak alpaga. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: 9 wrzesnia 09.09.07, 10:58 prawnicy i lekarze będą apelować,żeby ludzie nie korzystali ze złego prawa i nie przymuszali do złych leków,..prawnicy i lekarze będą apelować przede wszystkim do obcych i ignorantów,bo rodziny chorych i tak to robią Odpowiedz Link Zgłoś
demole prześmiewca złośliwie mnie uprzedził, 09.09.07, 10:59 to ja też i tak to napisałem, Odpowiedz Link Zgłoś
obatala Re: 9 wrzesnia 09.09.07, 20:18 Nie byliscie, to zalujcie. Piekna pogoda na spacerek po Starym Miescie. Byl koncert; najpierw jakis gosc falszowal, potem pani z silnymi pluckami zaspiewala "I will survive", a nastepnie grupka z Senegalu zaczela tak sobie, ale doszla do porzadnie wykonanego "No woman, no cry", pewnie specjalnie dla mnie, he, he. Gdyby jeszcze zagrali Girl from Ipanema, rozplynelabym sie jak mgielka. Mozna bylo i ponucic i popodskakiwac. Zbyt wielu wariatow nie widzialam, ale ja mam widzenie selektywne. Zagadal mnie 90-latek, opowiedzial o robotach w Niemczech, o Santorce i Foggu. Dostalam recepte na dlugowiecznosc. Wzielam broszurke o terapii tancem, pewnie to lepsze od poznawczo-behawioralnej. Ktos mi probowal wcisnac cala mase makulatury. Zajelam sie terapeutyczna kontemplacja wystawy Jackpota. Glowe daje, ze gdybym miala te szara sukienke, depresja minelaby mi jak reka odjal. A teraz grzecznie wezme aspirynke, przytule kotka i zasne. No i oczywiscie koncze z forum. Ob P.S. Alka, obejrzyj sobie czasem mecz zamiast tych wspominkow o bylym. A najlepszy to jest Batistuta!!!, i Suker i Owen. No i Reke Boga przydaloby sie kiedys przeczytac. Co mi przypomina, ze wyszla ksiazka o Janczarze. Puff! Odpowiedz Link Zgłoś
obsmialem_sie_jak_norka Re: 9 wrzesnia 09.09.07, 21:18 taa, sliczny batistuta. ja ogladam pilke tylko na mistrzostwach. zawsze kibicowalem anglii( troche wczesniej jak najwieksza gwiazda zostal tam beckham. uwielbialem ich dlugie celne podania przez cale boisko i taki futbol druzynowy, silowy, jak dobrze dzialajaca maszyna, teraz cos im sie styl zmienil) i portugali ( stary wilk Figo wzrusza mnie zawsze, jakas ich niewiara w oczach tej druzyny ze mozna wygrac, piekny futbol, do tego cwaniactwo, w tej druzynie jest wszystko jak w dobrym dramacie) Odpowiedz Link Zgłoś
obsmialem_sie_jak_norka Re: 9 wrzesnia 09.09.07, 21:21 i nikt nie mial tak ladnych nazwisk jak druzyna portugalska Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: 9 wrzesnia 09.09.07, 21:35 A ja zawsze kibicowałam Czechom i głównie dlatego, że mają dobrego bramkarza Petera Czecha, który a'propos jakieś 2 lata temu został bramkarzem roku, do tego gra w mojej ukochanej Chelsea, swoja droga miał powazną operację czaszki, za Portugalią jakoś nispecjalnie przepadam, wkurza mnie ten Deco, nie lubię Greków- to takie czarne konie, które cudem zdobyły mistrzostwo Europy, Figo jak na piłkarza pewnie niedługo się pożegna, to tyle. Polakom nie wróżę sczcególnej przyszłości w piłce nożnej. Szkoda, ze Kałużny już nie gra, był mistrzem fauli:| Odpowiedz Link Zgłoś
obsmialem_sie_jak_norka Re: 9 wrzesnia 09.09.07, 21:43 Figo juz sie pozegnal na mistrzostwach swiata. piekne byly. Zidan pokonujacy brazylijczykow i Figo (kogo on tam pokonal) a nikt nie dawal szansy staruszkom, to mialy byc mistrzostwa mlodych zdolnych grajacych w rekamach kokakoli. cudownie figo przywalil z czolka jednemu panu i Zidean Materaziemu. Stare wilki pkazaly gowniarzom gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
obsmialem_sie_jak_norka Re: 9 wrzesnia 09.09.07, 21:46 ach plakalem jak panowie wymieniali sie koszulkami w meczu o wejscie do finalu. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: 9 wrzesnia 09.09.07, 21:48 zidane o ile się nie mylę tez zakończył karierę. starzy wyjadacze Odpowiedz Link Zgłoś