eizo111 09.10.07, 19:59 Denerwują was ludzie na ulicy/budynku jak się na was patrzą? Nie pytajcie czy to pytanie ma jakiś zwjązek z depresją bo uważam że ma ale nie potrafie uarguumentować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fikol_zalobny Re: Gapią się 09.10.07, 20:23 "Z obrazów na ścianach tej galerii intensywnie wpatruje się w nas wiele par oczu. Na niektórych obrazach jedna twarz ma aż trzy pary oczu. Oczu szeroko rozwartych, świdrujących. – Dlaczego chorzy tak często malują na obrazach oczy? – pytam. Obuchowicz na moment się zamyśla. – " tnij.com/83Vx na terapii na psychorysunnku wykleilem cala kartke oczyma, oczami, oczmi (niepotrebne skreslic). pani psycholog jak to zobaczyla sposepniala. pozniej przeczytalem ze to sztandarowy motyw schizofrenikow. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Gapią się 11.10.07, 10:38 to ciekawe z tymi oczami małe dzieci też patrzą zawsze prosto w oczy bo to jest obiekt dający możliwość nawiązania komunikacji kiedy jeszcze nie rozumie się ludzkiej mowy. Z czlowiekiem który wogóle nie spogląda w oczy praktycznie nie da się prowadzić normalnej rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
glodujaca_norka Re: Gapią się 11.10.07, 16:00 kaczynski z kwasniewskim mieli fotele postawione ukosem. a tusk i kwasniewski maja sie patrzec przed siebie. nigdzie nie bedzie twarza w twarz. co potwierdza teze o chorobie ktora zzera polityke. w debacie kaczynski i tusk, kaczynski zazyczyl sobie model z fotelem stojacym ukosem. to rzuca nowe swiatlo na niechec kaczynskiego do okraglego stolu, w ktorym zreszta sam uczestniczyl. tam wszyscy musieli sobie patrzec w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
nt.85 Re: Gapią się 10.10.07, 23:48 najgorzej gapia sie w metrze i w autob. po co , przeciez nic ode mnie nie chcą a ja im nic nie moge dac Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Gapią się 11.10.07, 10:32 mają oczy to gdzieś gapić sie muszą, Ty jesteś tylko przypadkowym obiektem, sam też sie na nich gapisz , nie ma w tym nic celowego, chyba że wyglądasz jak kloszard ewentualnie grześ pekowski za młodu. Odpowiedz Link Zgłoś
glodujaca_norka Re: Gapią się 11.10.07, 16:05 w ksiazce lowena o narcyzmie, autor rozroznial stopnie narcyzmu w zaleznosci od tego jak odbiera sie wzrok ludzi gdy idzie sie ulica. Odpowiedz Link Zgłoś
koala1212 Re: Gapią się 11.10.07, 18:43 Doprowadzaja mnie do szalu ludzie, ktorzy sie gapia!!! I to niej est normlane, to jest brak dobrego wychowania. Czasem jak juz nie moge to zniesc to gapiacej sie osobie rzucam spojrzenie "odwal sie" i to pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
havn Re: Gapią się 12.10.07, 01:31 patrzą, gdy ja na nich patrzę więc staram się nie spoglądać i jestem niewidzialna Odpowiedz Link Zgłoś