aenne 03.09.03, 16:45 ze w sobote wyjezdzam do Berlina, a stamtad nocnym do Paryza(ciekawe, czy bede spala). Kto chce pocztowke z Miasta Swiatel - walic mi realny adres na priva. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_a Re: nie wytrzymam i pochwale sie... 04.09.03, 14:34 Nie chcę pocztówki :) Wieża Ajfla (pisownia obowiązująca od dziś) jest taka banalna... :) Zjedz za moje zdrowie pieczone kasztany. Może nie całą torebkę, ale kilka tak. Albo kawałek bagietki z dżemem pomarańczowym. A pobyt w Mieście Świateł masz nam tu opisać :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aenne Re: nie wytrzymam i pochwale sie... 04.09.03, 17:04 taaa?;) to moge przyslac z Ark de Triomf jaka wybredna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
perfect_life Re: nie wytrzymam i pochwale sie... 04.09.03, 17:24 Rewelacja :-). Paryż to jedno z najpiękniejszych miejsc, jakie w życiu widziałem :-). Zapewne kiedyś tam się jeszcze wybiorę. Pomysł, żeby jechać pociągiem jest całkiem fajny. Życzę miłego wypoczynku i pogody ducha :-). Odpowiedz Link Zgłoś
aenne Re: nie wytrzymam i pochwale sie... 05.09.03, 16:04 perfect_life napisał: > Rewelacja :-). > Paryż to jedno z najpiękniejszych miejsc, jakie w życiu widziałem :-). Zapewne > kiedyś tam się jeszcze wybiorę. Pomysł, żeby jechać pociągiem jest całkiem > fajny. Życzę miłego wypoczynku i pogody ducha :-). wcale nie jest fajny(klopoty ze snem) STANOWCZO wolalabym samolotem ale wycieczka jest dwuosobowa z mama-sponsorka wiec stanelo na sleepingu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: nie wytrzymam i pochwale sie... 04.09.03, 19:08 Ojeeej, ale Ci zazdroszcze :-) czy ja tez moge chciec kartke? :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
aenne Re: nie wytrzymam i pochwale sie... 05.09.03, 16:06 nadja napisała: > Ojeeej, ale Ci zazdroszcze :-) > czy ja tez moge chciec kartke? :-) > n. no to dawaj mi swoj realny namiar na priva Odpowiedz Link Zgłoś
aretuza a pozdrów ode mnie.... 04.09.03, 20:56 ...wszystkie "Ameliowe" wąskie uliczki i zaułki malarzy;-))) Przeszłam po swojemu(nie znosze grupowego "na lewo", "na prawo") na nogach plus metro - ciągle mi mało!!!! Cudne miasto i kojarzy mi się zaraz z Whartonem; dobrze się baw!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjewski Re: a pozdrów ode mnie.... 05.09.03, 00:03 W Niemczech pomiataja Polakami. Nie boisz sie??? Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Mój predmówco!. 05.09.03, 01:41 andrzejjewski napisała: > W Niemczech pomiataja Polakami. Nie boisz sie??? A w Posce - Murzynami, Źydami, arabami i cyklistami. Nie boisz się? Marta Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjewski Re: Mój predmówco!. 05.09.03, 04:55 empeka napisała: > andrzejjewski napisała: > > > W Niemczech pomiataja Polakami. Nie boisz sie??? > > A w Posce - Murzynami, Źydami, arabami i cyklistami. Nie boisz się? > > Marta Nie naleze do zadnej grupy z powyzszych.W polsce poza tym kazdy obcokrajowiec stoi u gory (oprocz tych ze Wschodu). A Murzyn z USA jest wprost uwielbiany. Bogaty Arab tez. Wiec nie masz racji. Po co sie na zlosliwosc silisz. Mam kolezanki, fajne mile i opowiadaly mi jak zle je traktowano gdy zorientowali sie ze to Polki. Odpowiedz Link Zgłoś
aenne Re: a pozdrów ode mnie.... 05.09.03, 16:11 andrzejjewski napisała: > W Niemczech pomiataja Polakami. Nie boisz sie??? W Niemczech bede tylko 4.5 godziny - od Intercity berlinskiego do paryskiego sleepingu mowie po niemiecku lepiej od niejednego Niemca a do tego, nie wiadomo skad, bo to byl moj pierwszy jezyk - z francuskim akcentem. chyba ze mnie ktos wprost spyta skad jestem ale wtedy tak mu odpowiem ze mu w piety pojdzie jezeli zechce mnie dyskryminowac A Francuzi nas lubia Drzyj, Republiko Federalna:)! Odpowiedz Link Zgłoś
aenne Re: a pozdrów ode mnie.... 05.09.03, 16:08 aretuza napisała: > ...wszystkie "Ameliowe" wąskie uliczki i zaułki malarzy;-))) > Przeszłam po swojemu(nie znosze grupowego "na lewo", "na prawo") na nogach plus > > metro - ciągle mi mało!!!! Cudne miasto i kojarzy mi się zaraz z Whartonem; > dobrze się baw!! Pozdrawiam! Je suis desolee - Przykro mi, nie ogladalam "Amelii"(z premedytacja) nie lubie Whartona(notabene prawdziwe nazwisko Albert du Aime) ale zaulki malarzy moga byc (z powodow prywatnych) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aenne A la votre! 05.09.03, 16:14 Pijcie,dzieci,za Francuzow - oni stworzyli balet. (tytul postu:"Za panskie zdrowie!) Odpowiedz Link Zgłoś