klebsiella_pneumoniae 21.04.08, 20:30 Dziwne forum. bardzo specyficzne. Wiele wątków to plecenie odrzeczy,nie wiem o co chodzi doprawdy... :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i_250 Re: To dziwne forum. 21.04.08, 20:46 > Dziwne forum. bardzo specyficzne. Wiele wątków to plecenie odrzeczy Dopiero teraz to zauważyłaś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
lubba Re: To dziwne forum. 22.04.08, 00:05 bo tutaj trzeba mieć specyficzną wrażliwość, której bakterie jako twory jednokomórkowe zapewne nie posiadają Odpowiedz Link Zgłoś
klebsiella_pneumoniae Re: To dziwne forum. 23.04.08, 13:11 lubba napisała: > bo tutaj trzeba mieć specyficzną wrażliwość, której bakterie jako > twory jednokomórkowe zapewne nie posiadają Dowcipnaś !! Odpowiedz Link Zgłoś
i_250 Re: To dziwne forum. 23.04.08, 22:14 Albo trzeba być takim samym świrem żeby zrozumieć. Im mniej jesteś w stanie zrozumieć tym lepiej dla ciebie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
donella Re: To dziwne forum. 24.04.08, 18:35 Kliba, trafiłś na FD. Zechciej wziąć to, pod uwagę! Jesteśmy, tacy jacy jesteśmy! Ty, całkiem jak, ten Stach54. Zgadnijcie po co tu wystepujecie? Bo, ja po to, aby wiedziec co dzieje się ze stałymi uczestnikami FD. A, nóż uda mi się komuś z Nich pomóc... Ciągle na to liczę, mimo, że jestem depresyjna od 25 lat! Pozdrawiam. To forum wcale nie jest dziwne! Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: To dziwne forum. 03.11.08, 15:59 klebsiella_pneumoniae napisała: > Dziwne forum. bardzo specyficzne. Wiele wątków to plecenie odrzeczy,nie wiem o > co chodzi doprawdy... :( dziwne forum, bo i ludzie tacy troche smutni. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: To dziwne forum. 03.11.08, 18:12 jakie wątki tutaj są od rzeczy??? podaj linki Odpowiedz Link Zgłoś