crysstiano 04.06.08, 21:29 zjadlem 2 kg truskawek i nagle mi sie zle zrobilo ale na duszy i poczulem ze nic niema sensu.moze dlatego ze byly niemyte Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crysstiano Re: truskawki sa złe 04.06.08, 22:31 nie pamietam ni holery ile dalem bo kuywalem jeszcze inne ziemniaki ale mnie chyba baba oszukala. Odpowiedz Link Zgłoś
only_isabelle Re: truskawki sa złe 04.06.08, 22:38 pytam, bo ja jeszcze nie kuywalałam truskawek Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: truskawki sa złe 04.06.08, 23:16 z czego sie robi bita smietane alezeby nie ubijac normalnej bo nie mam czym Odpowiedz Link Zgłoś
quicki Re: truskawki sa złe 05.06.08, 00:31 To kup sobie w spreyu. Choć ja osobiście polecam truskaweczki rozgniecione z cukrem i do tego do smaku zwykłej słodkiej śmietanki.Niebo w gębie! Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: truskawki sa złe 07.06.08, 11:59 Mysle ze truskawki sa dobre. Masz tylko problem z akceptowaniem negatywnych uczuc ktore czesto potrafia pojawiavc sie bez przyczyn. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_z_orzechami Re: truskawki sa złe 07.06.08, 12:12 Myślę, ze truskawki wywołują w Tobie negatywne emocje. Serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: truskawki sa złe 07.06.08, 12:48 mskaiq napisał: > Mysle ze truskawki sa dobre. Masz tylko problem z akceptowaniem > negatywnych uczuc ktore czesto potrafia pojawiavc sie bez przyczyn. > Serdeczne pozdrowienia. :DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
krew_i_mleko_i_honor Re: truskawki sa złe 07.06.08, 12:56 nienill napisała: > mskaiq napisał: > > > Mysle ze truskawki sa dobre. Masz tylko problem z akceptowaniem > > negatywnych uczuc ktore czesto potrafia pojawiavc sie bez przyczyn. > > Serdeczne pozdrowienia. > :DDDDDDDDDDDDDDDD Rozumiem, że jest tak, że jak ktoś pisze o deaminacji noradrenaliny czy serotoniny jest cacy, a jak o "negatywnych uczuciach" nie. Może należy na górzę zamieścić jakąś etykietę, co wolno, a czego nie. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: truskawki sa złe 07.06.08, 13:09 niewiem co wy uwazacie za truskawki,ale to czy są złe,to czeba zbadac,gruntowniej, niektóre rzeczy na przykład z harrego pottera sa całkiem dozwolone w biblii,tylko trzeba znalezc gdzie i wjakich okolicznosciach, inne nie, podstep polega na tym rzeby ci biedacy powyrzucali też i dobre rzeczy, niektóre z nich ratuja z ciężkich opresji, generalnie własnie tam rzeczy niedozwolone maja kontratezę, o potępianiu: -historia z kałamarzem, biadaniem i narzekaniem Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: truskawki sa złe 07.06.08, 13:32 Nienill napisal >"Gniew daje nam siłę, jakiej potrzebujemy do dbania o zaspokojenie >potrzeb i pragnień. Gniew daje nam poczucie pewności siebie i >umożliwia bycie tym, kim jesteśmy. Wykorzystujemy zdrowy gniew dla >naszego dobra, jeśli doznajemy go i wyrażamy w sposób nie >poniżający lub krzywdzący nas samych i innych ludzi." Nie ma zdrowego gniewu. Wedlug definicji gniewu: Gniew – reakcja emocjonalna na niepowodzenie lub wzburzenie emocjonalne, czasami z nastawieniem agresywnym. Reagowanie gniewem jest często ucieczką od odpowiedzialności, wówczas gdy człowiek jest niezdolny do rozwiązania trudności. Nie mozna wykorzystac gniewu dla naszego dobra bo gniew jest ucieczka od odpowiedzialnosci albo nieprzemyslanym atakiem na inna osobe dlatego kiedy atakujemy to zawsze emocjonalnie, bez przemyslenia i zawsze w sposob ponizajacy siebie albo innych. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: truskawki sa złe 07.06.08, 13:35 trzy rzeczy mnie zasmucaja, a czwarta wzbudza we mnie -gniew- kiedy widze zebraka pysznego starca cudzoloznego bogacza klamce i....wojownika ktoremu bieda odebrala sily Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: truskawki sa złe 07.06.08, 14:58 mskaiq napisał: > Nienill napisal Nienill nic nie napisał Nienill tylko wkleił > Nie ma zdrowego gniewu. Wedlug definicji gniewu: też z wikipedii? Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: truskawki sa złe 07.06.08, 15:55 niejedzenie truskawek jest głupie, jeszcze lenistwo zeby miec gotowe na stole, ni etykieta,ni ubezpieczenia ubezpieczenia Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: truskawki sa złe 08.06.08, 01:35 Nienill napisal >> Nie ma zdrowego gniewu. Wedlug definicji gniewu: >też z wikipedii? Nie jest z wikipedii, to juz wniosek. Cos co jest negatywna emocja nie moze byc pozytywna emocja. Serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
theoutsider Przypomniałeś mi historyjkę 23.06.08, 20:05 Ludzie mieszkali "poza miastem" i mieli gospodarstwo i dobrze im się żyło. Mieli też truskawki. Te lepsze dla siebie i te lepsze pryskane na sprzedaż. I mieli dzieci i dzieci poszły na truskawki tylko nie rozumiały że truskawki truskawkom nierówne i się pochorowały i od tej pory już nie rozróżniają truskawek. Czy na pewno twój sprzedawca i jego zaopatrzeniowiec i ci którzy te truskawki zbierają mają dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś