crysstiano 01.09.08, 09:34 podjlem decyzje zeby sie zapisac tam na trapie.ktos mi to polecil. zajecia sa w grupach. mam pytanie czy ktos ma jakies dosw z tym? mam obawe czy to nie jest sekta jakos mnie odstrecza fakt zwiaznia z kosciolem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: pytanie o SLAA 01.09.08, 10:41 Trochę to brzmi sekciarsko ale chyba jednak sektą nie jest. A nie lepiej skonsultować się z seksuologiem? W końcu oni zajmują się nie tylko zaburzeniami erekcji i brakiem orgazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: pytanie o SLAA 01.09.08, 11:19 Anonimowi uzależnienie od miłości? Strasznie ładna nazwa. Ale trzymałbym się jak najdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: pytanie o SLAA 01.09.08, 11:46 To fajne nawet jest. Czytam i oczom nie wierzę. Pytania do autodiagnozy: 8.Czy wierzysz. że seks lub związek uczuciowy odmieni Twoje życie na lepsze? 12.Czy odczuwasz rozpacz lub niepokój kiedy jesteś z dala od swojego kochanka lub partnera seksualnego? 14.Czy bywasz owładnięty obsesyjną potrzebą kochanka, obiektu seksualnego lub znalezienia życiowego partnera? www.slaa.pl/40_pytan Ciekawe, jak wygląda człowiek po takiej terapii. Vonnegut kiedyś pisał bodajże o swoim dziadku, że przez lata chodził na spotkania AA, nie był alkoholikiem, ale czuł potrzebę bycia w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: pytanie o SLAA 01.09.08, 11:29 osoba ktura mi to polecila jest ogulnie spoko ludkiem tylko troche za bardzo dazy do boga:/ i to mnie przestrasza.. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: pytanie o SLAA 01.09.08, 11:33 trzymaj się od czarnej sekty z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: pytanie o SLAA 01.09.08, 13:58 O, a jaką ciekawą anoreksję wynaleźli: www.slaa.pl/anoreksja Odpowiedz Link Zgłoś
crysstiano Re: pytanie o SLAA 01.09.08, 22:22 cholera.niewiem czy ten test 40 pytan jest az tak beznadziejny bo...zrobilem przed chwila i wyslo ze na wszsytko odp tak oprucz 11 i 28. to ze mna jest chyba zle:/ Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: pytanie o SLAA 01.09.08, 22:27 Krystian test jest tylko dla Ciebie, musi być tak skonstruowany, żebyś zobaczył problem. To nie jest diagnoza. To tylko test. Jak w gazecie. Ważniejsze jest to, że zacząłeś go robić, to znaczy że wiesz, że coś Ci nie pasuje. A mniej ważne w tej chwili ile pytań wyszło Ci na tak, a ile na nie :) Trzymaj się, bo fajny chłopak jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
dolor Re: pytanie o SLAA 01.09.08, 22:38 Nie, źle to będzie z Tobą dopiero wtedy, jeśli po wypełnieniu tego testu będziesz się przejmował jego wynikami. No chyba, że chcesz do klasztoru. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: pytanie o SLAA 01.09.08, 22:44 A ja mam wrażenie, że ten test jest tak skonstruowany, żeby mogli "zwerbować" jak największą ilość "pacjentów". Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: pytanie o SLAA 01.09.08, 22:58 To na pewno. :) Musi, po prostu musi z niego wynikać informacja dla Ciebie, że powinieneś/powinnaś do niech przyjść. :) Odpowiedz Link Zgłoś