meonline 28.10.08, 20:06 z Was ma zdiagnozowana fobie spoleczna przez psychologa/psychiatre? czy wiekszosc sama sie zdiagnozowala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meonline Re: a dlaczego pytasz? 28.10.08, 20:28 z ciekawości, czy coś ludzie,którzy tu piszą, robia, działają jakos,zeby sie ratowac. tak przy okazji, to ja sobie sama zdiagnozowalam fobie, psych nawet o niej nie wspomnial,za to pytal,dlaczego ja sie w jakies ramki probuje oprawic. Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: a dlaczego pytasz? 28.10.08, 20:36 meonline napisała: >,za to pytal,dlaczego ja sie w jakies ramki probuje oprawic. to chya fajny ten psych ja obecnie nie wiem co mam zdiagnozowane Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: a dlaczego pytasz? 28.10.08, 20:37 ale jak sie ma diagnoza do "robienia czegos" to dalej nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
meonline Re: a dlaczego pytasz? 28.10.08, 23:56 'robienie czegos' = np. pojscie do psychologa lub psychiatry. nie mialam na mysli dzialania po stwierdzeniu diagnozy przez w/w, chociaz moglabym to rozwinac tez. spokojnej nocy nienill Odpowiedz Link Zgłoś
mumiak17 Re: ktoś 28.10.08, 20:31 Ja mam/miałem zdiagnozowaną. F40.1 P.S. Na drugi raz nadawaj jakiś sensowny tytuł tematowi jaki zakładasz. Temat "ktoś" niewiele mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
meonline mumiak17 28.10.08, 23:58 mumiak17 napisał: > Ja mam/miałem zdiagnozowaną. F40.1 > > P.S. Na drugi raz nadawaj jakiś sensowny tytuł tematowi jaki zakładasz. Temat " > ktoś" niewiele mówi. odnosnie p.s. - na drugi raz nie wchodz w posta, ktorego tytul uwazasz za zbyt malo sensowny dla Ciebie. Ja bede tytuly moich postow nadawala wg mojego poczucia sensu i bezsensu. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mumiak17 Re: mumiak17 29.10.08, 00:54 meonline napisała: > odnosnie p.s. - na drugi raz nie wchodz w posta, ktorego tytul uwazasz za zbyt > malo sensowny dla Ciebie. Ja bede tytuly moich postow nadawala wg mojego > poczucia sensu i bezsensu. pozdrawiam. I po co się denerwować. Może moje PS było niedostatecznie elegancko sformułowane, ale co do zasady to mam słuszność. Na prawie wszystkich forach taka zasada obowiązuje, a posty z takim nic nie znaczącym tematem są często przez moderatorów kasowane. Też pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
q3e Re: mumiak17 29.10.08, 10:46 kurwa a co tu diagnozowac ogladam wlasnie zdjecia z wesela osoby ktora znam i az mnie ciarki przechodza i robi mi sie goraco.jakby ktos mial wycignac reke z ekranu i mnie wciagnac tam Odpowiedz Link Zgłoś
meonline Re: mumiak17 29.10.08, 12:27 no ok, dobrze, dostosuje sie, chociaz chcialam tez,zeby bylo choc troche intrygujaco ;) nudno tu ostatnio jakos. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
meonline Re: mumiak17 31.10.08, 00:24 nienill napisała: > kim jestes? > > nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
meonline Re: mumiak17 31.10.08, 00:31 czasem jestem odwazna, czesciej jestem wystraszona czasem mnie ciagnie do ludzi i ich poznaje, a pozniej sie nimi szybko nudze czasem przed nimi uciekam, bo sie ich czesto boje nie akceptuje siebie, a czasem czuje sie lepsza niz inni marnuje zycie kim jestem wg ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
nienill Re: mumiak17 31.10.08, 10:55 meonline napisała: > kim jestem wg ciebie? bratnią duszą a tak jeszcze bardziej serio... chetnie bym strzeliła, ale chyba nie potrafie. za bardzo zmnienna jesteś Odpowiedz Link Zgłoś