kajakaja10 07.12.08, 18:39 hej, czy przyjmując fevarin mogę doraźnie stosować xanax? czy ktoś z Was przyjmował taką kombinację? z góry dzięki za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: łączenie xanax+fevarin 07.12.08, 18:48 fevarin to jest na grypę? lepeij sobie rąbnij herbatę "z prądem" albo grzańca na tą grypę i zapakuj się do wyrka i daruj sobie i fevarin i xanax. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: łączenie xanax+fevarin 07.12.08, 18:50 a nie , fevarin to antydepresant chyba jednak z antydepresantem można, ale nie za długo bo xanax szybko uzależnia. Odpowiedz Link Zgłoś
malgkrzys Re: łączenie xanax+fevarin 08.12.08, 06:43 z punktu widzenia interakcji- mozesz,ale tylko doraznie sie staraj bo tak jak napisala kolezanka wczesniej xanax uzaleznia niestety.ale czesto zwlaszcza na poczatku leczenia daje sie dodatkowo anksjolityki ( xanax np) do antydepresantow aby zlagodzic lęk jesli taki wystepuje.nie wiem jak jest u Ciebie.jesli chcesz cos wiecej to napisz na maila gazetowego.oprocz tego,ze mam depresje jestem pracownikiem..medycznym..pozdrwaiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kajakaja10 Re: łączenie xanax+fevarin 08.12.08, 09:05 bardzo dziękuję Wam za pomoc. z Twojego maila Małgkrzys skorzystam, napisze na gazetowego. dzięki za odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś