kochamzapachfrezji 02.11.23, 16:52 Witam, link do forum znalazłam na innym forum, które czytam. Pozdrawiam was serdecznie- Danka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Informacja 02.11.23, 18:59 Coś mi się wydaje, że to tajemnicze "inne forum" to akurat moje... Powiedz mi, jak to jest, że mimo moich wielokrotnych zapewnień iż nie pozwolę Cię tam atakować "za bezdurno" - nie chcesz tam pisać; ale ustawicznie czytasz. Po co? Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Informacja 02.11.23, 19:04 Taki mam kaprys, by czytać Twoje forum. Przeszkadza Ci to? Muszę się z tego tłumaczyć, że czytam? Potwierdzam, na Twoim forum zobaczyłam link i jestem tu przez przypadek. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Informacja 02.11.23, 19:19 No skąd - forum z mojej decyzji widoczne dla wszystkich. Zastanawia mnie tylko czemu mimo wszystko nie chcesz tam pisać. Bo co by kto nie mówił - też masz swoją opowieść i możesz wnieść coś ciekawego. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Informacja 02.11.23, 19:34 Wyjaśniłam Ci wiele razy, dlaczego nie chcę u Ciebie pisać. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Informacja 02.11.23, 19:56 Pamiętam, są tam jacyś Twoi wrogowie. Rozumiem to, ale zapewniałem Cię, że nie dopuszczę do głupich ataków na Ciebie. Można się spierać - ba nawet pokłócić - byle nie AŻ tak, by obudzić Tureckiego nie mówiąc o donosicielach do administracji zawodowej. Bo jak taki wejdzie to znów potnie całe fragmenty i ludzie dostaną bany. Jak i Ty dostałaś za zupełną niewinność za podwątki na 50+. Właśnie po to mam Tureckiego by cenzurować posty mogące wzbudzić zainteresowanie zawodowych. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Informacja 02.11.23, 20:00 Jestem człowiekiem kompromisu. Nie mogę u Ciebie pisać dla dobra Twojego forum. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Informacja 02.11.23, 20:04 No jednak nie jesteś, skoro uważasz, że wiesz lepiej co jest dobre dla "mojego" forum - jakbym sam nie umiał o nie zadbać. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Informacja 02.11.23, 20:18 Nie będę, tylko na przyszłość nie nawiązuj do wisły choćby przez ogródki. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Informacja 02.11.23, 20:28 Ta ta, tera mnie wygaś, bla bla a potem będziesz szukać kontaktu. Po co na co tysiące pytań... Nie możemy normalnie rozmawiać? Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Informacja 02.11.23, 21:39 Raczej nie. Ta pani, wraz ze swoim zbanowanym kolegą, rozwalą każde forum. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Informacja 02.11.23, 21:44 No już już, wstrzymaj konie. Żyj i pozwól żyć. O ile "kolega" ma dużo za pazurami, to "ta pani" wcale nie jest aż tak zła. Po prostu szuka swojego miejsca na forach. Przynajmniej moim zdaniem Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Informacja 02.11.23, 21:48 Ok, pozostań ze swoim zdaniem, przekonasz się sam. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Informacja 02.11.23, 21:53 panna.nasturcja napisała: > Ok, pozostań ze swoim zdaniem, przekonasz się sam. Ok - na tym polega wolność. Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Informacja 02.11.23, 23:03 I widzisz? Taniarada na dole już jest, pod swoim setnym nickiem. Tak to działa. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Informacja 03.11.23, 10:47 panna.nasturcja napisała: > I widzisz? Taniarada na dole już jest, pod swoim setnym nickiem. Tak to działa. No i niech sobie działa - sam wystawia sobie świadectwo. Odpowiedz Link
zaklamany_1 Re: Informacja 02.11.23, 22:43 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > No już już, wstrzymaj konie. > Żyj i pozwól żyć. O ile "kolega" ma dużo za pazurami, to "ta pani" wcale nie je > st aż tak zła. Po prostu szuka swojego miejsca na forach. Przynajmniej moim zda > niem Nawet na tym forum nie potrafisz rozmawiać .Ile razy rozmawialiśmy o Nasturcji .Przecież ona prześladuje Danutę i lata za nią po forach .To się ciągnie już dwa lata .Jesteś u Danuty na pogaduchach .Nie wydaje Ci się dziwne że wlazła za nią melinę .Ile bedziesz komuś tyłek obrabiał .Wymieniliśmy ostatnio ponad 12 maili ,a Ty dalej nie potrafisz tego zrozumieć ze ta chora kobieta ją prześladuje . Nawet była dwa razy pod przebranym nickiem u Danusi na pierwszych pogaduchach .Wstyd człowieku .Sam masz dużo za pazurami . Odpowiedz Link
zaklamany_1 Re: Informacja 02.11.23, 22:49 panna.nasturcja napisała: > Raczej nie. Ta pani, wraz ze swoim zbanowanym kolegą, rozwalą każde forum. Dlaczego prześladujesz tę kobietę i wszędzie za nią latasz .Donosisz ,skarżysz .Wysłałaś watek 120 wpisów w kosmos .W watku bywalca zgłosiłaś go i usnęli jego post to samo enigne .Wczoraj na 50 ktoś ciebie zgłosił ,bo jego też prześladowałaś .Jesteś wyjątkowo podła osoba .Jeszcze się na tobie nie poznali .To rozwalasz każde forum wstyd . Odpowiedz Link
zaklamany_1 Re: Informacja 02.11.23, 23:07 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Pamiętam, są tam jacyś Twoi wrogowie. > Rozumiem to, ale zapewniałem Cię, że nie dopuszczę do głupich ataków na Ciebie. > > Można się spierać - ba nawet pokłócić - byle nie AŻ tak, by obudzić Tureckiego > nie mówiąc o donosicielach do administracji zawodowej. Bo jak taki wejdzie to z > nów potnie całe fragmenty i ludzie dostaną bany. Jak i Ty dostałaś za zupełną n > iewinność za podwątki na 50+. > Właśnie po to mam Tureckiego by cenzurować posty mogące wzbudzić zainteresowani > e zawodowych. Co innego robisz co innego gadasz .Zaprosiłeś żmiję do własnego gniazda .Piszesz niestworzone rzeczy i bzdury .Uważasz się niewiadomo za kogo .Kim ty jesteś .Przeprosiłeś mnie za twoje chamstwo typu śmieciu .Bo ja tak .Mozesz ujawnić moją pocztę i nasze rozmowy .Prosiłem cię i pisałem u Danuty byś nie rozmawiał i nie obrabiał tylka innym ,także mnie .Zajmij się swoim życiem forami ,pisz na temat .Jesteś bardzo zadufany w sobie .Człowieku dajesz linka do tego forum i go rozwalasz .To samo zrobiłeś na forum 60 bo cię tak naszło .Wstyd . Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Informacja 02.11.23, 20:38 Nie, nie jest to na pewno przypadek. Jak ktoś wchodzi przypadkiem to wychodzi a nie sie wita. Odpowiedz Link
zaklamany_1 Re: Informacja 02.11.23, 22:57 "panna.nasturcja Re: A tymczasem, w Strefie Gazy 01.11.23, 03:27 Ależ ten tasiemcowy wątek powinien poleciec już dawno, zgłaszałam go kilka razy. Odpowiedz Cytuj Link Zgłoś .I zglosiła bo wątek wyleciał w kosmos to ze Ematki ..Lata wszędzie i się czepia i prześladuje tę kobietę od dwóch lat . Całkowicie jest bezkarna .Zamiast się odnieść do tematu wątku to uprawia stalking . Odpowiedz Link
jutta_t Re: Informacja 03.11.23, 00:58 Ladies! Polscy przewoźnicy grożą zablokowaniem od 6 listopada trzech terminali odpraw na granicy z Ukrainą. Israel walczy z Haden. Hezbollah atakuje Israel. Rosja nie odpuszcza Ukraine. W Niemczech ataki chuliganów Czy naprawdę to takie ważne ze ktoś napisał czy nie napisał .. itd. Może za kilka dni będziemy jak ci w Gazie! Spieszmy się cieszyć każdym dniem bo tak szybko odchodzą! Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Informacja 03.11.23, 01:06 A kiedy był ten moment, że nie było wojen, śmierci, przemocy, głodu, ludzkich tragedii i wtedy można się było pokłócić na forum? Czy jesteś kolejną osobą, której wiedza sugeruje, że na świecie są obecnie dwa konfliktu zbrojne, w Ukrainie i w Izraelu/strefie Gazy a przed 25 lutego 2022 był spokój? Mas pojęcie, że na świecie toczy się obecnie 27 wojen? I że zawsze gdzieś jest wojna? Odpowiedz Link
jutta_t Re: Informacja 03.11.23, 01:26 Wojny były, są i będą.. A po co się kłócić ? Po co sobie fundować niepotrzebny stres? Odpowiedz Link
mala200333 Re: Informacja 03.11.23, 06:01 Talibski rząd Afganistanu potępił masowe wydalenie afgańskich imigrantów z Pakistanu i nazwał działania tamtejszego rządu "nieludzkimi" - informuje jeden z największych portali informacyjnych w Afganistanie, Khaama Press. Talibowie ostrzegli, że jeśli rząd Pakistanu nie rozwiąże tego problemu, będą zmuszeni podjąć "odpowiednie działania". Według najnowszych danych we wtorkowych zamieszkach w Hamburgu brało udział około 350 osób (początkowo mówiło się o zgromadzeniu około 150-200 demonstrantów). Rzucali koktajlami Mołotowa, domowej roboty bombami (m.in. z butelek po dezodorantach) i petardami. I tak mozna z prasy cytowac I cytowac… Przypomina mi to „Upadek Gigantów” Kena Folletta. Nie idzie ku lepszemu a wręcz odwrotnie.. Odpowiedz Link
mala200333 Re: Informacja 03.11.23, 15:26 Trwa przemówienie sekretarza generalnego Hezbollahu. Hassan Nasrallah opisuje atak Hamasu, który wywołał konflikt, jako "wielki" i "święty", twierdząc, że został przeprowadzony "w 100 proc. przez Palestyńczyków". - Powódź w Al-Aksa" spowodowała trzęsienie ziemi w Izraelu na wszystkich poziomach. Operacja przyniosła strategiczne rezultaty - mówi szef Hezbollahu. - Musimy pozdrowić silne i odważne ręce Iraku i Jemenu, które są teraz zaangażowane w tę świętą wojnę - dodał. To pierwsze od miesiąca przemówienie Nasrallaha od wybuchu wojny między Izraelem a Hamasem. Cel Hezbollahu, Hamasu jest jede. Zniszczyć Izrael Odpowiedz Link
jutta_t Re: Informacja 10.12.23, 19:56 "Liczę, że Javier Milei wesprze Ukrainę w negocjacjach" Wołodymyr Zełenski liczy na to, że zaprzysiężony w niedzielę prezydent Argentyny Javier Milei wesprze Ukrainę w formule pokojowej. - Mieliśmy do tej pory tylko jedno spotkanie online, ale liczę na to, że prezydent wesprze Ukrainę w negocjacjach dotyczących formuły pokoju. To dla nas bardzo istotne w kwestii wspólnej pracy w Organizacji Narodów Zjednoczonych. Mam nadzieję, jestem przekonany, że prezydent nas wesprze - powiedział ukraiński przywódca reporterce argentyńskiego kanału senackiego na YouTube. Oj nie sadze.. Odpowiedz Link
jutta_t Re: Informacja 29.11.24, 23:24 Andrij Sybiha, szef MSZ Ukrainy, zwrócił się z prośbą do członków NATO o wysłanie oficjalnego zaproszenia dla Ukrainy do wstąpienia w szeregi Sojuszu. Jak wynika z wiadomości udostępnionej przez agencję Reutera, Sybiha wyraził swoje oczekiwanie, aby takie zaproszenie zostało przekazane podczas najbliższego spotkania w Brukseli, które planowane jest na przyszły tydzień A to teraz Odpowiedz Link
mala200333 Re: Informacja 28.07.25, 18:24 A w Polsce balagan zwiazany z falszowaniem wyborow. Bo byly zfalszowane Panie Holownia! Odpowiedz Link