kogucik-2972 09.11.11, 13:35 sorry za zamieszanie Wściekły się pytał o pianie i ledwo się zapowiedziałem a słowo stało się ciałem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wscieklyuklad Re: :D 09.11.11, 13:51 Kogut para się ze zmorą, zmora owa zwie się Zorro. Szkoda czasu Koguciku, marionetki na patyku, ( co im podsyłają wiersze ) chciałyby grać skrzypce pierwsze, lecz talentu ani krzyny u niego - i u "rodziny", co walką żyje na noże, spokoju zaznać nie może, i zamiast cieszyć się życiem wciąż kombinuje skrycie, komu by tu dokuczyć, ośmieszyć, złajać, pouczyć. Szkoda mi Kogucie czasu, na wyciszanie hałasu, Lubię Twe poranne pienia, zatem - do usłyszenia ! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: :D 09.11.11, 14:01 kłaniam się za dobre słowa od dawna lubię i tu porymować i powiem tylko w tamtej sprawie ja się naprawdę dobrze bawię Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: :D 09.11.11, 15:43 Kogut - "mundrusci" wszystkie juz zjada nowe "forumy" ciagle zaklada. Jakosc - na ilosc ciagle przedklada. Biada mu! Biada, oj biada! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: :D 09.11.11, 16:30 widać na moich ludzie chcą pisać a twoje zdanie zwyczajnie mi zwisa Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: :D 09.11.11, 18:35 Komu zwisa temu...czas rzekl Kogucik pedzac w las. A w tym lesie straszno bylo wialo, dulo i krecilo az Koguta obalilo! Cos zawylo, cos szczekalo a nasz Kogut myslac malo skoczyl do kipieli ciagle myslac o...niedzieli! A w sobote leb ucieli... Obojetnie jakie znaki bedzie bajki koniec taki...: Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: :D 09.11.11, 20:23 nooooo... mi zwisa i powiewa patrząc jak dziś cienko śpiewasz Odpowiedz Link
m.maska Re: :D 09.11.11, 16:47 wscieklyuklad napisał: > Kogut para się ze zmorą, > zmora owa zwie się Zorro. > Szkoda czasu Koguciku, > marionetki na patyku, > ( co im podsyłają wiersze ) > chciałyby grać skrzypce pierwsze, > lecz talentu ani krzyny > u niego - i u "rodziny", > co walką żyje na noże, > spokoju zaznać nie może, > i zamiast cieszyć się życiem > wciąż kombinuje skrycie, > komu by tu dokuczyć, > ośmieszyć, złajać, pouczyć. > Szkoda mi Kogucie czasu, > na wyciszanie hałasu, > Lubię Twe poranne pienia, > zatem - do usłyszenia ! Ach Dottore piszesz duzo przecie a nie wiesz wciaz jakie dziwy sa na swiecie.... Maly nieustannie wali w miech a Duzego ogrania smiech Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: :D 09.11.11, 17:39 znalazła się pani pieseczka i co za dusz pokrewieństwo lepsza cieplutka miseczka niż mam nadepnąć maleństwo..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: :D 09.11.11, 18:39 Cos te "rymy" jak z nocnika wracaj lepiej do kurnika! Kury ciepla grzede maja cos dla Ciebie tam trzymaja! Odpowiedz Link
1zorro-bis "Oda do WU....dochtora...." 09.11.11, 19:04 Przyszla baba do dochtora krzyczy od drzwi - jam jest chora! Dochtór na to jej tak rzecze: Jam poetom zostal przecie.... Aaaa....poetom - rzecze baba to sie piyknie dziska sklada! Pisz se dochtór te wierszyki ja zas pójdem do grabarza. Grabarz - mundry - zna te "tricki" wie skund dochtór ma "kuniki"... Ludzie placom za to "zdrowie"... Rety - rety, jak sie Milicyjo dowie?! Odpowiedz Link
sorel-lina Re: "Oda do WU....dochtora...." 09.11.11, 21:04 Zorro, Maska, Al czasami chcą zajmować się wierszami, ale rytmów, rymów fale nie poddają im się wcale. Miast "poezyj" nieporadnie, lepiej prozę tworzyć ładnie! Odpowiedz Link
alice0553 Re: "Oda do WU....dochtora...." 10.11.11, 01:14 Spierać się rymami trudno więc wychodzi czasem nudno lecz są ci,co dają radę nie popadnę więc w przesadę kiedy wskażę Kogucika on w temacie każdym bryka Wściekłyukład jest geniuszem Kichonora wskazać muszę bo on robi takie jaja że zwyczajnie mnie rozbraja a i Zorro zaskakuje bardzo szybko myśl rymuje i dowcipny jest nad podziw chwalę Was,a co mi szkodzi! Sorel-linę też dojrzałam no,dziewczyna pokazała... Odpowiedz Link
1zorro-bis " Do Koguta ...po raz wtóry....." 10.11.11, 07:22 Koguciku mój Ty drogi schowla Ty bys lepiej rogi! Twój "grzebyczek" juz nie starcza? Moze to demencja starcza... Chodzisz, wrzeszczysz i buntujesz pawi ogon sobie wkladasz w "kuper", którym pózniej siadasz. Przygniatane sa te piórka kolor blednie, pierze wiednie lepiej siedz Ty juz na grzedzie.... Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: " Do Koguta ...po raz wtóry....." 10.11.11, 08:37 śliczny ranek, deszczyk siąpi..... ups....na pieska żem nastąpił.... no i znowu piski wkoło a już miało być wesoło Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: " Do Koguta ...po raz wtóry....." 10.11.11, 09:21 Piesek? Jaki piesek? Co on gada? Moze zaba co to kurze w gardle siada i od rana tak rechocze ze sie Kogut walnal w ....krocze! Potem chodzi, placze, steka... Co za meka! Co za meka! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: " Do Koguta ...po raz wtóry....." 10.11.11, 09:43 ciiicho piesku, pańcia głaśnie może ci się lepiej zaśnie czemu piesek ? więc ci powiem bo masz w łapkach a nie w głowie..... czasem spuszczą cię ze smyczy bierz go ! bierz go ! - pani krzyczy gdy się zgonisz bez umiaru już widziałem - było - waruj ... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: " Do Koguta ...po raz wtóry....." 11.11.11, 06:21 Koguciku mój Ty zloty nie dla Ciebie te zaloty! Mój Kogucie jestes w bledzie! Mnie przez 3 dni tu nie bedzie.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: " Do Koguta ...po raz wtóry....." 14.11.11, 15:18 ............................................................................................................................... Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Oda do WU....dochtora...." 10.11.11, 09:02 dziękuję Kochanie za takie uznanie za anielską cierpliwość ... i niezmienną życzliwość Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Oda do WU....dochtora...." 10.11.11, 09:28 Milosc? Przyjazn czy kochanie? Mój Kogucie, mocium Panie... Przeciez my som "tanie dranie" Wasc nie wiedzial? To juz wiesz! Jam ci straszna przeciez "menda" co Twe kury na Twych "grzendach".... Rozprawiczyl na "dzien dobry" i badz tu dobry, badz tu dobry.... Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Oda do WU....dochtora...." 10.11.11, 10:11 och och och będzie foch...? idź śliczny chłopczyku siorbnąć kompociku Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Oda do WU....dochtora...." 10.11.11, 10:38 Kompociku? to dla dzieci! U mnie beczka wina pustka ciagle swieci... Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Oda do WU....dochtora...." 10.11.11, 11:08 aaaaa to dlatego mentalność Kalego... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Oda do WU....dochtora...." 10.11.11, 11:24 Czy malego, czy Kalego mnie to wszystko LOTTO! Ja mam zawsze swoje MOTTO! Kogut warczy, kogut "szczeka" mnie mój cenny czas ucieka! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Oda do WU....dochtora...." 10.11.11, 17:21 pewien pieseczek malutki co w winie topił swe smutki przebrał się za wilczarza wszystkim wciąż się odgrażał w końcu wzięli go na łańcuszek krótki Odpowiedz Link
1zorro-bis "Rada dla Kurczaka"... 10.11.11, 18:19 Kiepskie rymy na Twej grzedzie czy tak zawsze dzis juz bedzie? Intelektu Ci brakuje? W szkole miales same dwóje? Oj Kogucie Ty malutki lepiej odstaw Twoje dutki.... Zlap sie Wasc dzis za robote czyzbys stracil juz ochote? Wiem, ze kury Twe w kurniku chca najlepszych Twych wyników... Ale cóz to? Glowa boli? Glowa boli - nie wydoli! Idzze Wacpan do szynkarza niech Cie posle do kramarza. Ten tabletki Tobie da glówka wtedy Twoja mala zrobi krótko - aua, aua... I to byla bajka cala! A teraz SPAC! Do kurnika prosto z góry bo "przywale " z mej dwurury! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Rada dla chłopczyka"... 10.11.11, 20:29 zakręć się w kółko i puknij się w czółko Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Rada dla Kurczaka"... 10.11.11, 21:00 mądry poeta krytyk się nie boi więc się nie krępuj tym żal swój ukoisz ... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Oda do WU....dochtora...." 10.11.11, 10:40 Pies powiadasz? Psy ja lubie! Ciagle gonia rozne kury i wyciagna z kazdej dziury... Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Oda do WU....dochtora...." 10.11.11, 11:07 wszystko ci się myli już w dziurach siedzi jeno tchórz Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Oda do WU....dochtora...." 10.11.11, 11:22 A Koguta po raz wtóry psy go gonia z kazdej dzury... "Bochaterska" jest ta "kura" nie dla niego kazda dziura... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: "Oda do WU....dochtora...." 10.11.11, 19:11 Byl tu wczoraj "dochtór mundry" pewnie zjadal same "flundry"... Kogut potrzebowal rady a ten chlop nie od parady! Pierwsza pomoc mu udzielil ZORRA palka w leb tez zdzielil... Uciekl potem niczym baba bo mu w glowie cos tam gada... Trupy, czaszki i upiory a to przeciez jego ZMORY! Odpowiedz Link
sorel.lina Re: "Oda do WU....dochtora...." 10.11.11, 19:50 Al zamiast Zorra, Zorro miast Al Rymów festiwal i rytmów bal Maska za Zorra, Zorro za Maskę Które z nich dzierży batutę-laskę? Chcesz zdemaskować, czyj to jest tryl? Wiedz: styl to człowiek, człowiek to styl! Odpowiedz Link
kogucik-2972 Re: "Oda do WU....dochtora...." 10.11.11, 20:28 święte słowa Sorellino z ust Twych płyną, dziewczyno bo i ja zauważyłem że im się mieszają słowa zaraz po tym jak odkryłem Zorro niby - Maski mowa kto tekst pisze - ona ? on ? kto jest kim, a kto jest klon ? on o rzeczach mówi wstecz tak jak byłby ich aktorem wszak od roku tutaj, lecz jakby działań był motorem może zatem ta chłopczyna co tak wielka i tak cudna to nie chłopiec lecz dziewczyna...? styl znajomy, myśl obłudna..... Odpowiedz Link