mala200333 Re: Wesolych Swiat 22.12.23, 17:04 d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/ef/31/5a40c2820d18e_o_large.jpg Odpowiedz Link
seremine Re: Wesolych Swiat 22.12.23, 17:41 Pieknych Swiat czytajacym, piszacym na tym Forum..ZYCZE!!! Odpowiedz Link
jutta_t Re: Wesolych Swiat 24.12.23, 21:15 A inni: Tak jak powiedziałam, ja mam to wszystko w głębokim poważaniu. Ze świąt jest tylko symboliczna choinka, kompletnie nic nie zrobiłam, nic nie ugotowałam. Myślałam, żeby zrobić jajka faszerowane, bo zawsze je robię, ale jest tyle roboty, że mi się po prostu nie chce. Okien nie umyję, bo nie jestem Spider-Manem. Więc po prostu spędzę czas w najprostszy sposób jak się da, czyli zamówię jedzenie i będę oglądać "Kevina samego w domu" - przyznała Agnieszka Włodarczyk. Odpowiedz Link
jutta_t Re: Wesolych Swiat 17.12.24, 21:34 Wesołych nadchodzący Świat Bożego Narodzenia! Odpowiedz Link
al.1 Re: Wesolych Swiat 24.12.24, 00:31 Dla naszych forumowiczów i polonijnych, którzy tu zaglądają jadą, jadą renifery i wiozą Wam conifery wraz z innymi prezentami jadą, ale nie saniami zaprzężone są do wozu bo ta zima jest bez mrozu o śniegu zapominamy gdyż łagodną zimę mamy Święta spędzajcie radośnie mimo że są bliższe wiośnie dużo smacznego jedzenia a w Nowym Roku Szczęszczenia ⛥⛥⛥⛥⛥⛥ CHRISTMAS AROUND US It's a nice Christmas Wish that's landing with a swish like a big white snowball hitting of course you all you can hear everywhere and even on the air Christmas carols around with jingle belly sound and crispmas turkey smell one can feel very well put a crown on your head stay away from the bed do not delay longer and drink something stronger now you don't have to fear bursting crackers to hear after the festive meal wishes start to fulfill the best of them of course will come true in due course christmasive fest comes soon be all over the moon Odpowiedz Link