GoĹÄ: zofia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 17:47 czy ktos cos o nim slyszal, sadzi itp. czekam na odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: zdzislaw dyrman Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.visp.energis.pl 18.08.03, 18:35 CO ja o nim sadze?!!!!!! Jest ekstra. Swietnie spiewa, jeszcze lepiej wyglada, rusza sie tez dobrze. Na tym forum zdaje sie nic wiecej u aktora nie jest wazne. A tak powaznie, to Mloda ciagle spiewa "Carmen story". Udal sie chlopakom recital Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zuza Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.szczecin.mm.pl 18.08.03, 19:39 Marcin znany mi przede wszystkim z duetu Insekty czyli Tomek Kowalski i Marcin Kołaczkowski ;) Także oglądać, a nade wszystko słuchać mi go przyszło bodajże na jakimś festiwalu teatrów ogródkowych czy festiwalu kabaretów w Gdańsku, ale to czas jakiś temu gdy rzeczony rozpoczynał studia na AT. Pomysłowy człowiek, nie ma co!!! Ciekawe co się dziać z nim będzie.. bo mimo wszystko przyszłość nie pewną jest;( k-a-b-a-r-e-c-i-a-r-z-e..... Ehh.. i ta Bossa nova do poduszki;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hmm Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 23:09 Ech, no Kołacz taki śmieszny jest. Głos ma zabawny. Niestety nie wiem czy można o nim coś jeszcze powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Catanea Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.wset.edu.pl 20.09.03, 18:28 Marcin, skończył w tym roku Akademię Teatralną. Z duetem Insekty wystąpili w ramach Sceny Letniej Teatru Collegium Nobilium. Koncert był obłędny, po prostu powalili z Tomkiem publiczność na kolana. A na Konkursie Teatrów Ogródkowych wystąpili z "Miasteczkiem cud" spektaklem opracowanym osobiście przez Kołacza z piosenek A. Osieckiej. Dostał jakieś tam propozycje więc jeszcze o nim usłyszymy. Poza tym od niedawna jest "zajęty". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: EDZIO Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.skane.se 21.09.03, 05:07 ZAJETY Z KIM? PODOBNO LUBI............ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Catanea Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.wset.edu.pl 21.09.03, 11:55 Zajęty piękną i równie zdolna kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 03.10.03, 09:57 Teraz bedzie gral w Rampie w "wielkiej wodzie" Osieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ankh_23 Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 15.11.03, 10:58 Widziałam Kołaczkowskiego jako MC w "wielkiej wodzie" (Teatr Rampa) i zachwycona nie byłam. W tej roli polecam raczej Maćka Orłowskiego. Marcin śpiewa jak Felicjan Andrzejczak :) Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 10.01.04, 09:34 slyszlam ze gra teraz w czyms jeszcze w Warszawie ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 10.01.04, 13:21 w miss saigon można go chyba oglądać ale to jedyna dobra rzecz w tym spektaklu Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 10.01.04, 13:45 nie, z tego co wiem to w Miss Saigon nie wystepuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Catanea Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 18:49 Marcin gra teraz także w "Złym zachowaniu". Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 11.01.04, 11:38 gdzie to mozna zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 15.01.04, 13:03 ponawiam pytanie gdzie graja "Zle zachowanie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 15.01.04, 14:24 zagrali to w takiej sali w Pałacu Kultury, która ma się stać nowym teatrem Warszawy. Ale czy teraz grają?... NIe wiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Catanea Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.tele2.pl 16.01.04, 09:42 grają to w Pałacu Kultury na VI piętrze, najbliższe spektakle 23-26, 31 stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 16.01.04, 14:42 ale czy to sie jakos nazywa: teatr, grupa Kto wystawia "ZLe zachowanie" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rex Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 20:31 A skąd Ty to wiesz Catanea? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Catanea Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 19:53 ze strony www.ebilet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 22.01.04, 12:20 właśnie chciałam to napisać warto na eBilet czasami zaglądać. oni wiedzą, kiedy, gdzie i za ile. Odpowiedz Link Zgłoś
axur Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 30.10.03, 18:01 nie zgadzam sie, że ona jest równie piękna i zdolna co on ja bym się nie chciała tak nazywać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dziecko Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.icpnet.pl 07.11.03, 16:03 buahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rex Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 11:09 Dzięki serdeczne. Idę. Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 23.01.04, 12:28 idziesz? tzn dzis? na spektakl? czy moglbys dac znac jak wrazenia/ nie widzialm jeszcze zadnej recenzji a bilety nie tanie;( jesli ktos widzial to niech napisze czy warto pls dla czegos wiecej iz tylko obecnosc Marcina K.:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Catanea Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.wset.edu.pl 25.01.04, 16:18 A dziś na plakacie ostatniego recitalu Michała Bajora wyczytałam, że nie tylko gościnnie udziela się tam Krystyna Janda, ale także Piotr Bajor, Marcin Kołaczkowski i inni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rex Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.04, 19:08 Nie dałem rady ostatnio. Idę dopiero w ten weekend. Dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 29.01.04, 21:33 dzieki, czekam bo sie waham czy wydac tyle kasy a co recitalu Bajora to Janda udziela zdaje sie tylko glsou a MK wystepuje "w realu" jesli ktos sie wybiera to tez niech da znac pozdr F Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KILIK Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski Z BAJOREM IP: *.skane.se 30.01.04, 23:07 Tzn , ze M.K z Bajorem w realu?Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rex Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 09:55 Byłem w niedzielę na ZZ. Chciałem iść dzisiaj. Oba spektakle odwołane. Jakiś dziwny ten teatr...Viva... Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 07.02.04, 18:08 no wlasnie nie wiem moze tez udziela tylko glosu? faktycznie brzydko z tym odwolywaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 10.03.04, 21:48 hej Rex byles w koncu? a moze ktos byl w Buffo? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Białecka Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.icpnet.pl 11.03.04, 16:42 Marcin, kocham Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MICHAL Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.proxy.mas.lu.se / *.skane.se 13.03.04, 00:04 Podobno wystepuje z Bajorem w duecie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rex Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 17:34 Byłem pod koniec lutego. Miałem bilet w ręku. Stałem pod salą o 19.10. I odwołali z powodu awarii nagłośnienia. Nigdy więcej! Chociaż go lubię... Ale za to widziałem fragment teledysku w teleeexpressie. Bardzo w porządku. Szczególnie jak na fragment. W Buffo nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś