Dodaj do ulubionych

mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 17:47
czy ktos cos o nim slyszal, sadzi itp. czekam na odpowiedzi!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zdzislaw dyrman Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.visp.energis.pl 18.08.03, 18:35
      CO ja o nim sadze?!!!!!!

Jest ekstra. Swietnie spiewa, jeszcze lepiej wyglada, rusza sie tez dobrze.

Na tym forum zdaje sie nic wiecej u aktora nie jest wazne.

A tak powaznie, to Mloda ciagle spiewa "Carmen story". Udal sie chlopakom
      recital
    • Gość: Zuza Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.szczecin.mm.pl 18.08.03, 19:39
      Marcin znany mi przede wszystkim z duetu Insekty czyli Tomek Kowalski i Marcin
      Kołaczkowski ;) Także oglądać, a nade wszystko słuchać mi go przyszło bodajże
      na jakimś festiwalu teatrów ogródkowych czy festiwalu kabaretów w Gdańsku, ale
      to czas jakiś temu gdy rzeczony rozpoczynał studia na AT.
      Pomysłowy człowiek, nie ma co!!! Ciekawe co się dziać z nim będzie.. bo mimo
      wszystko przyszłość nie pewną jest;( k-a-b-a-r-e-c-i-a-r-z-e.....
      Ehh.. i ta Bossa nova do poduszki;)
      • Gość: hmm Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 23:09
        Ech, no Kołacz taki śmieszny jest. Głos ma zabawny. Niestety nie wiem czy
        można o nim coś jeszcze powiedzieć.
    • Gość: Catanea Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.wset.edu.pl 20.09.03, 18:28
      Marcin, skończył w tym roku Akademię Teatralną. Z duetem Insekty wystąpili w
      ramach Sceny Letniej Teatru Collegium Nobilium. Koncert był obłędny, po prostu
      powalili z Tomkiem publiczność na kolana. A na Konkursie Teatrów Ogródkowych
      wystąpili z "Miasteczkiem cud" spektaklem opracowanym osobiście przez Kołacza z
      piosenek A. Osieckiej. Dostał jakieś tam propozycje więc jeszcze o nim
      usłyszymy. Poza tym od niedawna jest "zajęty".
      • Gość: EDZIO Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.skane.se 21.09.03, 05:07
        ZAJETY Z KIM?
        PODOBNO LUBI............
        • Gość: Catanea Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.wset.edu.pl 21.09.03, 11:55
          Zajęty piękną i równie zdolna kobietą.
          • franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 03.10.03, 09:57
            Teraz bedzie gral w Rampie w "wielkiej wodzie" Osieckiej.
            • ankh_23 Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 15.11.03, 10:58
              Widziałam Kołaczkowskiego jako MC w "wielkiej wodzie" (Teatr Rampa) i
              zachwycona nie byłam. W tej roli polecam raczej Maćka Orłowskiego. Marcin
              śpiewa jak Felicjan Andrzejczak :)
              • franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 10.01.04, 09:34
                slyszlam ze gra teraz w czyms jeszcze
                w Warszawie
                ktos wie?
                • axur Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 10.01.04, 13:21
                  w miss saigon można go chyba oglądać

ale to jedyna dobra rzecz w tym spektaklu
                  • franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 10.01.04, 13:45
                    nie, z tego co wiem to w Miss Saigon nie wystepuje
                    • Gość: Catanea Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 18:49
                      Marcin gra teraz także w "Złym zachowaniu".
                      • franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 11.01.04, 11:38
                        gdzie to mozna zobaczyc?
                        • franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 15.01.04, 13:03
                          ponawiam pytanie gdzie graja "Zle zachowanie" ?
                          • axur Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 15.01.04, 14:24
                            zagrali to w takiej sali w Pałacu Kultury, która ma się stać nowym teatrem
                            Warszawy.

Ale czy teraz grają?... NIe wiem
                          • Gość: Catanea Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.tele2.pl 16.01.04, 09:42
                            grają to w Pałacu Kultury na VI piętrze, najbliższe spektakle 23-26, 31
                            stycznia.
                            • franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 16.01.04, 14:42
                              ale czy to sie jakos nazywa: teatr, grupa Kto wystawia "ZLe zachowanie"
                      • Gość: Rex Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 20:31
                        A skąd Ty to wiesz Catanea?
                        • Gość: Catanea Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 19:53
                          ze strony www.ebilet.pl
                          • axur Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 22.01.04, 12:20
                            właśnie chciałam to napisać
                            warto na eBilet czasami zaglądać. oni wiedzą, kiedy, gdzie i za ile.
          • axur Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 30.10.03, 18:01
            nie zgadzam sie, że ona jest równie piękna i zdolna co on

ja bym się nie chciała tak nazywać
            • Gość: dziecko Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.icpnet.pl 07.11.03, 16:03
              buahahahahahahahaha
    • Gość: Rex Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 11:09
      Dzięki serdeczne. Idę.
      • franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 23.01.04, 12:28
        idziesz?
        tzn dzis? na spektakl? czy moglbys dac znac jak wrazenia/
        nie widzialm jeszcze zadnej recenzji a bilety nie tanie;(

jesli ktos widzial to niech napisze czy warto pls dla czegos wiecej iz tylko
        obecnosc Marcina K.:)
        • Gość: Catanea Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.wset.edu.pl 25.01.04, 16:18
          A dziś na plakacie ostatniego recitalu Michała Bajora wyczytałam, że nie tylko
          gościnnie udziela się tam Krystyna Janda, ale także Piotr Bajor, Marcin
          Kołaczkowski i inni.
    • Gość: Rex Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.04, 19:08
      Nie dałem rady ostatnio. Idę dopiero w ten weekend. Dam znać.
      • franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 29.01.04, 21:33
        dzieki, czekam bo sie waham czy wydac tyle kasy

a co recitalu Bajora to Janda udziela zdaje sie tylko glsou a MK wystepuje "w
        realu"
        jesli ktos sie wybiera to tez niech da znac
        pozdr
        F
        • Gość: KILIK Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski Z BAJOREM IP: *.skane.se 30.01.04, 23:07
          Tzn , ze M.K z Bajorem w realu?Ciekawe.
    • Gość: Rex Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 09:55
      Byłem w niedzielę na ZZ. Chciałem iść dzisiaj. Oba spektakle odwołane. Jakiś
      dziwny ten teatr...Viva...
      • franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 07.02.04, 18:08
        no wlasnie nie wiem moze tez udziela tylko glosu?

faktycznie brzydko z tym odwolywaniem...
        • franula Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski 10.03.04, 21:48
          hej Rex
          byles w koncu? a moze ktos byl w Buffo?
          • Gość: Białecka Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.icpnet.pl 11.03.04, 16:42
            Marcin, kocham Cię!
            • Gość: MICHAL Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.proxy.mas.lu.se / *.skane.se 13.03.04, 00:04
              Podobno wystepuje z Bajorem w duecie.
    • Gość: Rex Re: mlody zdolny... Marcin Kolaczkowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.04, 17:34
      Byłem pod koniec lutego. Miałem bilet w ręku. Stałem pod salą o 19.10. I
      odwołali z powodu awarii nagłośnienia. Nigdy więcej! Chociaż go lubię...
      Ale za to widziałem fragment teledysku w teleeexpressie. Bardzo w porządku.
      Szczególnie jak na fragment. W Buffo nie byłem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka