marlenka85_k 13.10.08, 18:55 Witam, mój synek dostaje zastrzyki Lincocin i zrobił już mu się straszne zrosty, cały czas płacze .. jak mu pomóc ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: co na zrosty po zastrzykach ????????????????? 13.10.08, 23:22 Rozgrzewające okłady, masowanie maścią przeciwbólową. Odpowiedz Link Zgłoś
1memorka Re: co na zrosty po zastrzykach ????????????????? 15.10.08, 21:34 Okłady z kwaśnej wody, mi zlecały pielęniarki jakąś maść podobna do kwaśniej wody, ale ja robiłam tradycyjny kompres. Masować no i zmieniać miejsca wkłuć. Odpowiedz Link Zgłoś
stef63 Re: co na zrosty po zastrzykach ????????????????? 22.10.08, 21:52 Okłady z liścia kapusty. Liść trzeba potraktować tłuczkiem do mięsa żeby puścił sok i przyłożyć na bolący pośladek. Tylko ten sposób jest chyba bardziej na siniaki po wkłuciach i żeby pośladki mniej bolały. Odpowiedz Link Zgłoś
ibeata Re: co na zrosty po zastrzykach ????????????????? 23.10.08, 13:41 Wmasowywać krem Cepan Odpowiedz Link Zgłoś