Gość: TS IP: 217.98.12.* 13.06.08, 08:08 Po prostu Zostaliśmy ewidentnie oszukani!!!!!! Podobno sędzia nie bierze udziału w grze... ale jak widać umie ustawiać wynik.... super BRAWO UEFA !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emcha Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.acn.waw.pl 13.06.08, 08:16 Brawo Roger!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hov Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.ds1-suoe.adsl.cybercity.dk 13.06.08, 08:25 Brawo. Wepchnac pilke do pustej bramki stojac na spalonym to faktycznie wyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
dejourent FIFA przepisy!!! gol Rogera regularny!!! 13.06.08, 08:49 Roger zdobyl regularnego gola, bo przed nim dotknol pilki austryjacki bramkarz. Tak jak von Nistelrooy, ktory strzelil prawidlowego gola, bo za linia bramkowa lezal wloski bramkarz. Poczytajcie troche, a potem piscie. A sedzia angol byl i tak STARY KALOSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G^^ Re: FIFA przepisy!!! gol Rogera regularny!!! IP: *.chello.pl 13.06.08, 14:52 W tym przypadku nie istotne jest czy bramkarz dotknał, Roger był na spalonym w momencie oddaniu strzału przez Saganowskiego, piłka po rykoszecie dolatuje do Guerreiro po czym ten zdobywa bramkę. Proste. Koniec tematu. Sędzia dał jedną bramkę nam i jedną przeciwnikowi. Polsce zabrakło tak naprawdę umiejętności, mogli przytrzymać piłkę dłużej a nie dopuszczać do niebezpiecznych sytuacji w końcówce spotkania. Teraz trzymamy kciuki za Austrię, niech wygra 1:0 a my z 2:0 albo 3:1 z Chorwacją i mamy ćwierćfinał :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbi Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.aster.pl 13.06.08, 14:20 Idioto Roger byl najlepszym pilkarzem w tych 2 meczach na euro dobrze sie kiwal, rozgrywal a ta bramka mu sie poprostu nalezala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.wro.vectranet.pl 13.06.08, 16:28 Polska jest pełna takich idiotów jak Ty,Tylko krytykować potraficie,i zazdroscić.Zal mi Ciebie jesteś małym zakompleksionym człowieczkiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
lugner.bakayaro Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany 14.06.08, 06:00 chcialem zauwazyc ze nie bylo podania do rogera, roger nie bral udzialu w azkcji. jesli twierdzicie ze gol rogera byl ze spalonego to spalony rownierz byl przy golu Podolskiego. Pozatym nie ma znaczenia czy byl spalony czy nie,ma znaczenie ze sedzie chcial podyktowac rzut karny, po to powtorzyl rzut wolny , pierwszy byl wykonany prawidlowo.sedzie nakazal powtorzenie bez powodu . Odpowiedz Link Zgłoś
bekkouche Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany 14.06.08, 16:40 Jeżeli ktokolwiek tu jest zakompleksiony ty ty jaro, próbując całą odpowiedzialność za ten blamaż zrzucić na sędziego. Przecież w duchu wiesz sam doskonale, że grali fatalnie, bez pomysłu, bez odwagi, bez jaj...Krzynówek to pomyłka, po trzecim fatalnie nieudanym strzale z dystansu i szóstej kiwce na przebój zakończonej stratą przestałem rzucać w niego zrezygnowany kur.wami. Smolarek wyglądał jak cień samego siebie, zero inwencji, Jopa nie skomentuję bo musiałbym potem rozpieprzyć kompa i tak dalej i tak dalej... Sędziego mam w dupie, należała nam się porażka a uciułaliśmy i tak remis jakimś cudem.. Roger musi być zażenowany poziomem kolesi z którymi musiał kopać(bo to nie była gra) piłkę przez te 80 minut.Boruc potwierdził tylko klasę kogoś kto zazwyczaj musi ratować swoją druzynę pozaziemskimi interwencjami, tak w reprezentaci, jak w klubie. Prawda jest taka, że powinniśmy myśląc o jakichkolwiek sukcesach ogrywać drużyny austriopodobne w dwudziestu na dwadzieścia spotkań. Do tego dłuuuuuuuga droga... Beenhakker pomylił notatki, ktoś mu ukradł kajet albo coś bo nie wierzę że z premedytacją ustawił drużynę tak a nie inaczej. Co tam robił Saganowski??? Dlaczego Jopeczyna grała tak długo?? Czy tak ciężko zje.bać Krzynówka za to co robi na boisku? Zgroza, brrr.... Liczę, że Hrvatsko strzeli 6 goli nie tracąc ani jednego. Należałoby się naszym za taką grę. Pozdrawiam realnie patrzących na to co się stało w Wiedniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhein32 Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.web.vodafone.de 13.06.08, 23:17 nieznasz sie to niepisz baranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhein32 Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.web.vodafone.de 13.06.08, 23:24 ciekawe jakby Roger strzelil z tej samej pozycji i dokladnie taka bramke z Niemcami i POLSKA by wygrala .Jestem ciekawy co bys napisal ......... napewno bys byl z niego dumny . pieürzony KIBOL............ Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany 13.06.08, 08:17 w najlepszym dla nas wypadku sędzia najpierw oszukał Austriaków a potem nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany 13.06.08, 08:24 Roger grał dobrze. W całym zamieszaniu i tysiącu komentrzy brakuje rozmowy dziennikarzy z Pawłem Janasem który (wygrał 3:1 w Wiedniu) mógłby rzucić fachowe światło na przyczyny słabszej postawy naszych wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hov Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.ds1-suoe.adsl.cybercity.dk 13.06.08, 08:25 Tego, ze Roger strzelil ze spalonego jakos nikt nie chce zauwazyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greoni Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.aster.pl 13.06.08, 08:29 A to, że jesteś idiotą ja juz zauważyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klepaucius37 Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 08:36 Ile jeszcze raz dunczyku to powtorzysz? Myslsiz ze Poalcy czytac nie potrafia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciaptak Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.06.08, 08:29 Ta cala banda nieudacznikow oprcz Artura Boruca niech niech w koncu zniknie z pola widzenia Artur mam nadzieje wejdzie do Premiere Leuge z jakims lepszam zespolem i bedzie mial swoje trofea na ktore zaslozyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapi7 Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.mnc.pl 13.06.08, 08:37 PRAWDZIWYM kibicem drużyny jest się na dobre i na złe!!!! Wielkie brawa dla strzelca bramki-Rogera i walecznego Boruca!!! Drużyno, Panie Trenerze nie traćcie ducha!!! Sedzia podjął haniebną decyzję!!! Życzę mu wsystkiego najgorszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: 91.104.85.* 13.06.08, 08:52 Dokładnie, bo tacy z nich kibice jak z kozich dup trąbki, jak jest cacy to fajnie, a jak nie to na nich plują.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rany Brawo Roger! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 08:40 Roger. Zawsze będziesz Polakiem! Panie Lewandowski, fragment nagrania z akcją w polu karnym powinien być pokazywany przyszłym pokoleniom polskich zawodników, którzy chcą być _zawodowcami_. Bo Pan Panie Lewandowski, gdyby był Pan zawodowcem, wiedziałby Pan, że odkąd gra się w futbol, szczególnie ten współczesny, skomercjalizowany, sędziowie szukają okazji, aby pomóc gospodarzom. Inne sprawa: Ja rozumiem, że nie każdego zawodnika można nauczyć techniki i potem piłka parzy, ale żeby nie wyćwiczyć kondycji? Nie umiecie nawet odpowiednio szybko biegać Panowie zawodowcy, że o wytrzymałości nie wspomnę. To fascynujące, że ktoś chce Wam płacić takie pieniądze, jakie zarabiacie. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Boś pierdoła - i dlatego załamany. 13.06.08, 09:02 Trzeba było strzelić ze 2 bramki, to karny nie przeszkodziłby w niczym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morricone Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 09:04 Roger nigdy nie będzie (piłkarsko) Polakiem.. jest za dobry, żeby sobie na to pozwolić:) gdyby nie on na boisku przeciwko Austrii wystąpiłby tylko Boruc... bo reszta była sparaliżowana strachem i własną indolencją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt pomyśl - przyniesie ci to ulgę - IP: 212.76.37.* 13.06.08, 09:07 że to nie AUSTRIACY tylko Polacy gniotą przez pół godziny będąc ewidentnie drużyną 3x lepszą a wtedy pada gol ze spalonego dla Austrii z 1 kontrataku i ten łysy... uznaje go dla Austrii:) jakbyś się czuł?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Re: pomyśl - przyniesie ci to ulgę - 13.06.08, 10:16 ale oni też pierdoły, tyle goli skiksowanych, znaczy że dupy z nich i tyle. W sumie należał się remis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.gprs.plus.pl 13.06.08, 09:12 Bardzo mi sie podoba styl Rogera...Dobrze jest miec takiego napastnika...Ale ta nasza obrona i wyprowadzanie pilki z wlasnej polowy to beznadzieja...Karny jaki karny??? sedzia to powinien ulice zamiatac a nie sedziowac w takiej imprezie...2 polowa byla zdecydowanie nasza chlopaki strzelili bramke na ktora ciezko pracowali a ten podyktowal karnego! nie no rece opadaja!!!Czekam na nastepne spotkania zobaczy czy Sprawiedliwości stanie się zadość!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.aster.pl 13.06.08, 14:45 BAK POWIEDZIAL,ZE KONCZY KARIERE ALE JAK LEO POPROSI BY POMOC TO NIE ODMOWI CIEBIE CALA POLSKA PROSI i RESZTE STARYCH RAMOLI POWYZEJ 28roku ZYCIA KONCZ WASC WSTYDU OJCZYZNIE OSZCZEDZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK !!! Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 09:17 Ludzie !! Polska zagrała w tym meczu o klasę lepiej niż Austria, i zwycięstwo było 100 % zasłużone. Na początku byliśmy słabsi tylko dlatego, że to był dla Austrii mecz o życie. Austria jest gospodarzem, i chciała zagrać dla swoich kibiców. Przez pierwsze 20 minut dali z siebie wszystko co mogli, ale potem opadli totalnie. A mecz przecież nie trwa 20 minut. A Polacy nie dość że wytrzymali taki nacisk, to przez resztę meczu zdecydowanie dominowali. I według mnie zagrali lepiej niż Chorwacja z Austrią pod jeszcze większą presją. Ci którzy piszą, że Austria zasłużyła na remis są ślepi !! I powiem nawet, że z Niemcami też nie zagraliśmy słabo, i kto wie, jak by się potoczył tamten mecz, gdyby nie padł pierwszy gol dla Niemiec ze spalonego. Niemcy mnie w ogóle nie zachwycili na tym turnieju, i jak dla mnie z grupy powinna wyjść Polska i Chorwacja. Staliśmy się ofiarą błędnego, nieprofesjonalnego sędziowania, i to w bardzo dużej mierze. Pomyślcie jak wam by się grało, gdyby wszystko wokół było przeciw wam :/ Mówicie że nasza drużyna to tylko 2 piłkarzy ? obrona dzisiaj spisywała się bardzo dobrze oprócz Jopa, Boruc perfekcyjnie, Roger wymiatał, Saganowski grał bardzo dobrze. Lewandowski też dał z siebie dużo. Najgorsze rozczarowania to Smolarek i Krzynówek. Jak dla mnie nie pasują do tej reprezentacji. Żal mi Błaszczykowskiego + jakiegoś dobrego napastnika, no i kogoś dobrego na lewej obronie. Wtedy wyjście z grupy to by była już pestka. Trudno... miejmy nadzieje że nasi słowiańscy bracia w poniedziałek pomogą nam za te wszystkie krzywdy, a Austria dostanie kolejnego karnego z kapelusza z Niemcami. Wierzę w nasz team, bo jak dla mnie wyszli z grupy na tym popapranym turnieju !!! i mogą wracać w chwale do domu. POOOLSSSSKAAAAAA !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.ztpnet.pl 13.06.08, 09:31 Po co się ekscytować... Wymęczony mecz polskiej reprezentacji ze słabszym przeciwnikiem. Gol Polaków ze spalonego (wiadomo nikt o tym nie mówi otwarcie bo psuje to obraz całości). Karny kontrowersyjny ale fakt jest faktem, że polski zawodnik faulował w polu karnym i decyzja sędziego może być usprawiedliwiona. W sumie, w świetle obu meczów, Polska reprezentacja nie zasłużyła na wyjście z grupy - w tym turnieju niestety jesteśmy jedną ze słabszych drużyn. Szkoda bo w eliminacjach gralismy lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 15:18 > Szkoda bo w eliminacjach gralismy lepiej... W Erewaniu? Baku? a może w Helsinkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 09:26 I po co te nerwy? Już po meczu Chorwatów z Niemcami było wiadome, że Polacy nie awansują, bo to było już nie ralne. Chorwacja ma już zapewniony awans, Niemcy nie dadzą żadnych szans Austrii bo żeby wejść do dalszej gry to muszą z nimi wygrać... Tak więc szans praktycznie nie mieliśmy na awans po meczu naszych rywali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavel Roger jest lepszym Polakiem IP: *.cust.tele2.pl 13.06.08, 09:37 niż taki, na przykład Żurawski, któremu gra w reprezentacji od dawna zwisa smętnym kalafiorem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavel Re: Roger Guerreiro nie umisz grac !!! IP: *.cust.tele2.pl 13.06.08, 09:39 A ty - z powrotem do szkoły podstawowej na reedukację w zakresie pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Roger wszyscy Polacy Cię uwielbiają... 13.06.08, 10:14 Nie martw się, jeszcze strzelisz kilka goli w 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Roger wszyscy Polacy Cię uwielbiają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 16:36 ptr0 napisała: > Nie martw się, jeszcze strzelisz kilka goli w 2012. taaa, euro2012 odbędzie się przecież we Włoszech, a my nawet nie będziemy grali w eliminacjach (bo jeszcze będziemy myśleć o dez- organizowaniu euro). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak14 Re: Roger wszyscy Polacy Cię uwielbiają... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 17:50 mów za siebie. ja mu mogę dać mu kilo bananów za tego gola i odesłać do Brazyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKE Muito Obrigado! Roger jak Sobieski IP: *.chello.pl 13.06.08, 13:31 Roger, jestes najwybitniejszym Polakiem w Wiedniu od czasow krola Jana Sobieskiego, uratowales nasz honor, nie beda herr Podolski und herr Klose pluc nam w twarz, Polska, Zolto-Zieloni, Muito Obrigado!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Spiete tylki zawsze maja jak trzeba grac turniej IP: 204.153.88.* 13.06.08, 14:39 Dupy polskim pilkarzom zamieraja gdy trzeba zaczac naprawde grac w te wojne. Tu sie koncza szachy i negocjacje a zaczyna inny proces do ktorego polscy pilkarze w wiekszosci nie dorosli psychicznie. Mamy tcyh osilkow, ale po co nam one jak nie radza sobie z poruszaniem sie i tak elementarnymi technikami jak przyjecie pilki, podanie czy nawet myslenie o tym jak znalezc sie na pozycji i jak podac tam gdzie nie ma przeciwnika (zamiast mocnego wykopu na oslep albo na aut by bronic dostepu do wlasnej bramki). To tak jest jak sie nie chce przegrac... zamiast myslec o wygraniu przeciw wszystkim niezaleznie jaka byla tradycja. To glowna zasada sportu. No ale jak na codzien sie mysli o biznesie czyli defensywnym podejsciu politycznym do zysku co wielu robi to to sie nijak nie przeklada na rezultaty w sporcie. Praca nad mentalnoscia polskiego pilkarza i jeszcze raz nad mentalnoscia i jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Pamietacie Koree? IP: *.aster.pl 13.06.08, 14:52 Pamietacie, co powiedzial Raul po meczu na MS 2002, w ktorym sedziowie dwa razy przekrecili Hiszpanow, zeby umozliwic awans Korei? Nie uznali im wtedy dwoch goli. A Raul skomentowal to tak: trzeba bylo strzelic trzeciego. To jest klasa. I tej klasy zabraklo naszym wczoraj. Nawet jesli sedzia sie nie popisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 14:58 Nie wiedziałem, że Roger biegle mówi po polsku :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 14:59 ROGER!!! JEDYNY SZACUN DLA KACZYŃSKIEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemeq To pierwsza bramka od '86 w meczu "o coś" na MŚ/ME IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 15:02 To pierwsza bramka w meczu "o coś" na dużym turnieju od... mundialu w 1986 roku i zwycięstwa nad Portugalią :-). Potem przez 16 lat nie graliśmy, a w 2002 i 2006 bramki strzelaliśmy tylko w meczach o honor/o pietruszkę... BRAWO ROGER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 15:10 nie zgadzam sie z tym rozumowaniem ja znam nasze miejsce w szeregu dlatego nie moge oczekiwac tego, zeby Polska wbijala 3 gola Austriakom, ktorzy bardzo dobrze przygotowali sie do turnieju dlatego blad sedziego wypaczyl wynik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Gdzie te chłopy orły sokoły !!! IP: 62.233.214.* 13.06.08, 15:28 Wygrać z Chorwacją ? Jak chcemy tego dokonać jak mamy 2 dobrych piłkarzy Boruca i Rogera i resztę przeciętnych kopaczy, którzy poziomem są gdzieś w II lidze szwajcarskiej. Wyróżniłbym jeszcze Saganowskiego i Bąka reszta zupełne dętki bez powietrza. Krzynówek praktycznie nie istniał, Smolarek był cieniem piłkarza z eliminacji. Nie wspomnę już o Żurawskim czy Jopie, Wasilewskim czy Dudce, bo to totalna katastrofa. Generalnie mamy za mało argumentów na Chorwatów. Oni w przeciwieństwie do nas mają 11 piłkarzy na dobrym poziomie. Dołożą nam 3:0, więcej nie, bo byśmy się obrazili i przestali do nich jeździć na wczasy :). A co do Rogera to jedyny "polski piłkarz" z pola, który zagrał na poziomie jakiego się od niego oczekiwało przed EURO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi93 Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 15:28 jest żal i smutek, ale juz na spokojnie trzeba sobie uswiaomić , że nas Polaków nikt nie lubiiii i nie szanujeeeeeee. To widać na imprezach sportowych gdy wynik nie zależy tylko od sportowców. Dleczego Kubica, Kuśnierewicz czy Małysz sa dobrzy i pokazują że Polaków tez stac na zwycięstwo, bo ich wyników nikt nie może podważyć i oszukac nas. A nie lubią nas i nie szanuja bo my sami sie nie lubimy io nie szanujemy. Zamiast sobie pomagać, utrudniamy sobie życie na każdym kroku.. To co obcy mają być lepsi niż my dla siebie??????. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Hymn IP: 62.233.214.* 13.06.08, 15:34 Roger nawet hymn polski śpiewał co niektórym reprezentantom zupełnie nie wychodziło. Generalnie zagrał z wielkim zaangażowaniem i obok Boruca został najlepszym piłkarzem na boisku. Gdyby wszyscy piłkarze z pola dostosowali się do jego poziomu zaangażowania bez problemu wygralibyśmy 3:0. Niestety za porażkę możemy winić tylko siebie, a sędzia jak sędzia zawsze sprzyja gospodarzom i Polacy to wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEK Roger zbędny IP: *.olesno.info.pl 13.06.08, 15:47 Najlepszy w meczu obok Boruca? Bez przesady, że raz podał piętą i strzelił ze spalonego gola, którego strzeliłby każdy klocek to nic wielkiego. Moim zdaniem trzeba stawiać na naszych prawdziwych Polaków, a nie naturalizować na potrzeby turnieju każdego kto w pobliżu. Pytani do zwolenników Rogera - czy gdyby takich jak on było jeszcze 8 w kadrze, dalej uważalibyście że gra Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Roger zbędny IP: 212.76.37.* 13.06.08, 16:38 Oczywiście. A co znaczy "prawdziwy Polak", ty nieszczęsne dziecko Giertycha i Dmowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.polsl.pl 13.06.08, 15:47 Zbojkotujcie Euro i cały ten cyrk Szkoda naszych chłopaków, których starania obce sędziowskie sprzedawczyki mieszają z błotem Odpowiedz Link Zgłoś
tkaczykos Roger Guerreiro: Jestem załamany-boruc dał ciała 13.06.08, 15:51 gdyby Boruc nie wpuścił gola byłoby ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar25 Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany-boruc dał ci IP: *.bigserwis.pl 13.06.08, 17:17 Gdyby nie Boruc przegralibyśmy 4:1. Lepiej zastanów się jak grał Bąk i Jop. Patałachy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a wal sie!!! Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany-boruc dał ci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 21:19 coooooooooooooooooo boruc dał ciała?? a wal sie głupia bestio!!! gdyby nie Boruc to by było 5:1 dla Austrii !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Roger Guerreiro: Jestem załamany-boruc dał ci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 12:15 ku.. co masz do boruca dobrze bronił...taki mocny to sam stan na ligowce i obron karnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Roger Guerreiro: Jestem załamany IP: *.187.240.15.ip.airbites.pl 13.06.08, 15:59 Panie Rodżerski, Ty sie nie załamuj że "szczeliłeś" z pozycji spalonej. w europie tak bywa, a na temat karnego "był czy nie był" pogadaj ze swoim Prezesem który był kedyś sedziom Odpowiedz Link Zgłoś