Dodaj do ulubionych

Skandal z wyjazdem kibiców na mecz

IP: *.dnet.pl 25.02.07, 10:34
Tak być dalej nie może!
Ponad 70 kibiców Resovii zawróciła wczoraj Policja Tarnobrzeska spod samego
miasta Tarnobrzeg.
Tlumacząc się głupio, że ich nie wpuszczą bo jakieś pismo podobno wysłali.
Ja mam pytanie do działaczy, polityków i Policji! Dla kogo są te mecze skoro
nie wpuszczacie kibiców? Chyba tylko dla was!
Skoro nie umiecie zapewnić bezpieczeństwa na imprezach sportowych to
zrezygnujcie i pozwólcie innycm działac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwator Re: Skandal z wyjazdem kibiców na mecz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.02.07, 15:02
      Szkoda że nie bylo szalikowców przeciwnej drużyny napewny byłby lepszy doping
      lepsza atmosfera.Widziałem tylko małą grupke kibiców z Rzeszowa bardzo
      kulturalnych i miłych wspomagających swoją drużyne.
    • Gość: Obiektywny Re: Skandal z wyjazdem kibiców na mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 09:04
      Piszcie skargę do KWP Rzeszów z kopia do Rzecznika Praw Obywatelsich-to ewidentne łamanie praw człowieka!!! Policja nie ma prawa zawracać autobusu legalnie opłaconego ze składek klubu kibica!!!!! Winny zawrócenia autobusu powinien wylecieć z pracy!!!!!!Prewencyjnie,dziś, nie można zabijać człowieka tylko dlatego że może jutro planuje zabójstwo!!!!!!! Tarnobrzeska Policja nadużyła swoich uprawnień!!!!!!To rzeczywiście skandal!!!!! Dowiedzcie sie kto jest odpowiedzialny za zawrócenie autobusu i dodatkowo powiadomcie prasę. Niech sie tłumaczą!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Snajper Re: Skandal z wyjazdem kibiców na mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 11:35
      Najpierw robicie trzodę i bydło na imprezach mzasowych a potem wielki lament że
      was tam nie chcą.
      Jakby mi ktoś wszedł na moje podwórko i zrobił wioche to też bym go więcej nie
      wpuścił !!
      Popatrzcie najpierw na siebie i zastanówcie się KTO jest temu winien ?
      No chyba że jak zwykle policja i ochrona bo....prowokowała , znaczy była tam
      • Gość: Replik Re: Skandal z wyjazdem kibiców na mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 13:45
        Tyś chory? psy w tym przypadku przefięły i RPO miałby tu coś do powiedzenia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka