Dodaj do ulubionych

2x22 (napisy)

03.04.07, 13:07
quentin.blox.pl/2007/04/Skazany-na-smierc-Prison-Break-2x22-Sona.html
Obserwuj wątek
    • magdawaw1 Re: 2x22 (napisy) 03.04.07, 23:09
      Cześć quentin!! Dzięki z adobra robotę!! Zawsze czekamy na kolejny odcinek!!
      Mamy nadzieję, że Ci się nie znudzi w 3 serii-byle do 31 sierpnia:-)
      • quentiin Re: 2x22 (napisy) 04.04.07, 08:28
        Znudzić to mi się nie znudzi. Pytanie tylko czy będę miał czas.
      • monica233 Re: 2x22 (napisy) 04.04.07, 19:36
        qrcze ..wlansie sobie sciągnelam film 2x22 i napisy co podał mi quentintii
        tylko dlaczego napisy sie opozniaja?
        • quentiin Re: 2x22 (napisy) 04.04.07, 21:45
          Nie lubią Cię.

napisy.org/Szukaj.php?s=Prison+Break++2x22
          • galaxian1 Re: 2x22 (napisy) 05.04.07, 12:21
            A czy bedziesz jeszcze swoje napisy poprawial, ulepszal, korektorowal ?
            Bo jak nie, to mozna wypalac na plytki.
            • quentiin Re: 2x22 (napisy) 05.04.07, 13:59
              W tej chwili nie planuję nic takiego, być może gdy się pojawi wersja dvdrip to
              jakieś drobne poprawki się zdarzą. Aktualnie nawet dostępu do odcinków nie mam
              więc nawet gdybym chciał to i tak nie mam jak tego zrobić. Zresztą, aż takie
              ułomne nie są ;)

Dwie rzeczy:
              1. Być może przetłumaczę jeszcze pierwsze dwa odcinki sezonu, żeby cały sezon
              miał moje tłumaczenie. Tyle, że nie wiem kiedy bym to zrobił i czy w miarę
              szybko czy raczej nie za szybko.
              2. Polecam ściągnięcie napisów z hatak.pl bo tam przed wrzuceniem ich, pierwsza
              połowa odcinków przeszła jeszcze drobną korektę techniczną. Trochę poskracano
              dłuższe linie, jak sądzę wyeliminowano ewentualne literówki i takie tam.

Generalnie jeśli się nikomu nie spieszy to może poczekać. A nuż szybciej się z
              tymi 201 i 202 uwinę, ale na pewno nie przed Świętami ani w ich trakcie.
              • galaxian1 Re: 2x22 (napisy) 05.04.07, 21:57
                A moze sam Hatak ma w planach wydanie wersji PRO napisow do Prisona ?
                Tak robia z popularnymi serialami, ktore zakonczyly caly sezon.
                Wersje PRO przechodza chyba 4 rodzaje korekt, wiec sa naprawde swietnie dopracowane.
                • quentiin Re: 2x22 (napisy) 05.04.07, 22:46
                  Nic mi na ten temat nie wiadomo. Nie udzielam się na hataku ani nic. Na chłopski
                  rozum myślę, że jak coś takiego powstanie to do dvdripów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka