xenias 05.07.06, 15:35 Czy któraś z Was robiła tam USG? Chciałabym się doweidzieć, jakie macie doświadczenia, czy robią ładne zdjęcia, czy warto itd. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariken Re: USG 3D w Babka Medica 05.07.06, 16:04 warto, zwłaszcza u dr zioło :o)) bardzo sympatyczny człowiek, badanie długie i dokładne, nagranie na dvd ) joaśka i kalina Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaa77 Re: USG 3D w Babka Medica 06.07.06, 11:31 hej ja tez wybieram sie do dr Zioło (słyszałam o nim duzo dobrych informacji przede wszystkim jest dokładny i powolny) po raz pierwszy na tzw połowkowe mam je za 2 tygdonie 4 D k-je 180 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
duszek_a Re: USG 3D w Babka Medica 07.07.06, 08:34 Robiliśmy z mężem tam wszystko, dr Zioło prowadził nasza ciążę pięrwszą i mieliśmy sporo obaw o prawidłowy jej przebieg. DR Marcin jest bardzo dobrym lekarzem .POLECAM GO WSZYSTKIM KOBIETOM I TA PRZYCHODNIĘ. Jest stworzona dla kobiet, miła, kompetentni ludzie i niezwykła atmosfera!!!! świetny sprzęt na dodatekPOLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szybkimis Re: USG 3D w Babka Medica 07.07.06, 16:53 dr Zioło bardzo miły, cierpliwy, wszystko dokładnie wyjaśnia, masz poczucie, że jesteś w dobrych rękach ale zdjęcia robi średniej jakości. Jeśli zależy Ci na dokładnych zdjęciach np. twarzyczki dziecka, to polecam usg 3d w LIMie, mają lepszy sprzęt i dr Mrozka, którego dr Zioło uważa za autorytet w badaniach ug Odpowiedz Link Zgłoś