Gość: pepe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:16 No o co ten hałas, mięcho za darmo. A swoją drogą, synowi to chyba warto ugotować ze świeżych warzyw:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 126p Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:17 Jeżeli konsumpcja nie odbyła się w piątek, to nie grzech. Mięsko było chude, bez cholesterolu bez chemii. Dziczyzna zwykle jest smaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger BARDZO SPRYTNA KONKURENCJA 28.07.05, 11:43 Moim zdaniem w bardzo prosty sposób konkurencja obrzydziła klientom produkty Horteksu. A pani z GW pewnie nawet nie pofatygowała się żeby dokładnie sprawdzić rzetelność doniesienia. Standard w głupkowatej GW. Potem ukażą się przeprosiny małą czcionką na szóstej stronie (albo się nie ukażą). PS. Pamięta ktoś jeszcze "aferę klimatyzatorową" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirrysiek szczur w mrożonce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:52 Ciekawe gdzie jest dróga połowa...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratmistrz prowokacja? wyłudzenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:12 A ja uważam za całkiem prawdopodobne, że szczura w morożonce nie było. Na zachodzie masa ludzi żyje całkiem nieźle z nieujawniania tego typu "rewelacji". A firmom trudno się bronić więc wolą zapłacić "odszkodowanie" za milczenie. Tak naprawdę trzeba by przeprowadzić bardzo kosztowne ekspertyzy żeby stwierdzić czy szczur pochodził z mrozonki czy nie. Swoją drogą to jak mozna nie odróznić zgniłego kalafiora od szczura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: prowokacja? wyłudzenie? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.07.05, 09:07 Mnie opowiadał znajomy, który pracował w firmie produkującej keczup, że na taśmę wpadł kiedyś szczur i razem z pomidorami został przerobiony na przecier. Opowiadał to w momencie, kiedy częstowałam go keczupem. Grzecznie podziękował i stwierdził, że nie jada takich rzeczy, bo pracował przy ich produkcji, więc wie co jest w środku. Tez nie jadam od tamtej pory keczupu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerrinho Re: polowa? Skandal! GDZIE RESZTA? 28.07.05, 14:17 drugą połowę szczura można ściągnąć z sieci emulem ewentualnie kupić na Allegro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zatroskany Re: polowa? Skandal! GDZIE RESZTA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:11 OOOO, znalazl sie moj szczurek Kubus, a juz myslalem ze zginal calkiem, gdzie moge zadzownic w sprawie odbioru zwierzatka.... ciekawe - on nie lubi warzyw, a juz napewno mrozonych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUSZYSKO Re: Ty ją masz Myszko ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 07:44 :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dor Re: polowa? Skandal! GDZIE RESZTA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:30 w kotletach mielonych!!! 8O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra_elvisa Re: polowa? Skandal! GDZIE RESZTA? IP: *.it-net.pl 03.08.05, 10:19 dokładnie! skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chilon Re: szczur w mrożonce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.05, 17:47 > Ciekawe gdzie jest dróga połowa...... Zrobią promocję "znajdz drugą połowę a wygrasz zapas mrożonek na rok" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artur.banaszkiewicz Re: szczur w mrożonce 28.07.05, 22:16 a może to jakis konkurs, kto znajdzie dwie polowki szczura wygra ....ciekawe co to za nagroda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pod Nie sądzę IP: *.crowley.pl 28.07.05, 13:19 Nie sądzę żeby to była konkurencja. Myslę że jeżeli ktoś to przeczytał i się przejął obrzydziło mu to mrożonki bez względu na firmę. Jeżeli w firmie Hortex coś takiego się zdarzyło to tym bardziej może się trafić w małej rodzinnej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia wobec tego życzę ci samych produktów ze szczurami IP: 217.96.3.* 28.07.05, 13:31 No to tobie życzę, żebyś też (niemal) spałaszował szczura na obiad. Zobaczymy, czy też będziesz tak lekkomyślnie to nazywał nieuczciwą konkurencją. Smacznego! P.S. Zdjęcie z artykułu pewnie z kosmosu się zerwało, sprawę wymyślili, bo ktoś ich opłacił. Skąd w ogóle wziąłeś te twoje głupkowate zarzuty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: wobec tego życzę ci samych produktów ze szczu IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 19:18 O co ta cala afera? wszystkie drobnoustroje i tak zginely podczas mrozenia, a kalorycznosc dania sie zwiekszyla... czyli za niecale 3 zeta miala babka posilek warzywno-miesny. Zyc nie umierac ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sztajmes Re: wobec tego życzę ci samych produktów ze szczu 28.07.05, 19:26 to moze dobrze zakonserwowany praszczur wszystkich Polakow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: BARDZO SPRYTNA KONKURENCJA IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 15:40 Zgadzam się z wypowiedzią powyżej. GW nie uważam za źródło prawdziwych informacji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal.ko@o2.pl Re: BARDZO SPRYTNA KONKURENCJA IP: *.wroclaw.mm.pl 28.07.05, 19:37 No to zburzę ci optymistyczny nastrój.Moja koleżanka będąc na praktyce w jakimś zakładzie przetwórczym była świadkiem jak przestraszony szczur wyleciał jak rakieta z jakiegoś zakamarku wprost najakieś urządzenie ktore go zmieliło i stał się częścią dżemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: BARDZO SPRYTNA KONKURENCJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:25 a ja polecam klopsy z Pamapolu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: BARDZO SPRYTNA KONKURENCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:16 Nawet niezłe, ale sierść w zęby wchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SlaVa Re: BARDZO SPRYTNA KONKURENCJA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 01:42 Ojej, wielkie mi cos :) Matka mojego kumpla pracuje w wytworni slodyczy i do michy z dzemem do piernikow wpadl szczor, i to nie jakis tam, maly, ino duzy, dorodny szczurek. I co ?? Przemielili i poszedl do ciasta a pozniej do pieca :) I szczerze mowiac za nic nie wymienie TYCH piernikow na jakiekolwiek inne. Sa najlepsze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:08 jak to była połówka to ile ten szczur miał łapek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M@ROL NOWA MIĘSNO WARZYWNA MROŻONKA PODBIJA EUROPE !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 04:22 eHHHeHeee ..A MOŻE TO BYŁA, NOWA JAKAŚ MROŻONKA ? MIĘSNO WARZYWNA ? Panowie Szpece od Marketinga, Product Managerzy, i inne Key Accounty Do Dzieła !! A swoją drogą, skoro Pan od PR'u tej firmy napisał, że to sie zdarzyć mogło i może, to mOOże nadchodzą już, nowoczesne super odżywcze, Całe Partie modnych Lini takich ..prototypowych mrożonek ? ze " Źwierzakami z Pola " oo: "Burak z Kretem", "Ogórek ze Ślimakiem" "Kapusta z Borsukiem" "Pyry z Wężem" "Truskawa z Chrabąszczem Turkuciem Podjadkiem" ?? WooW OOOoczywiście wszystkie (dodawane za friko!) Zwierzaki będą jak najbardziej wypróżnione, wymyte, uczesane, odpchlone, ochrzczone, bieżmowane, i pachnące ?? Aa czasem może nawet i obrzezane i Koszerne .. (z Certyfikatem Gucwińskich !!) W Co święcie Zaręcza Pan od PijaR'u .. - Poprostu Wtopa i Beka !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiah Re: NOWA MIĘSNO WARZYWNA MROŻONKA PODBIJA EUROPE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 10:32 hi,hi,he,he.... dobre!!! Dawno się tak nie uśmiałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:36 głupie te Wasze komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:57 A niby czemu miały by być mądre, w tak głupim temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:01 a co tu można dodac mądrego? szczurów w mieście pełno..podobno na szczurach żyjemy to i jeden się zaplątał...dobrze że tylko połówka a nie cały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi To zabawa, Wcześniej w chipsach robili tak samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:05 A może to taka zabawa. Kto znajdzie drugą połowę wygrywa dostawe mrożonek na rok. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger BARDZO SPRYTNA KONKURENCJA 28.07.05, 11:42 Moim zdaniem w bardzo prosty sposób konkurencja obrzydziła klientom produkty Horteksu. A pani z GW pewnie nawet nie pofatygowała się żeby dokładnie sprawdzić rzetelność doniesienia. Standard w głupkowatej GW. Potem ukażą się przeprosiny małą czcionką na szóstej stronie (albo się nie ukażą). PS. Pamięta ktoś jeszcze "aferę klimatyzatorową" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukaz Dobre!!! IP: *.biotech.univ.gda.pl 28.07.05, 12:33 Musze przyznac że twój komentarz bardzo poprawił mi humor...:) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Dobre!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.07.05, 15:28 niestety zgadzam sie z przedmowczynia, takie chwyty sa bardzo czeste w tzw marketingu, haha a wiem co mowie bo sama niejednego zdechlego szczura podlozylam Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: To zabawa, Wcześniej w chipsach robili tak sa 28.07.05, 12:49 tez mysle, ze to taka zabawa. gdyby HORTEX mial jaja, to by zrobil taka zabawe, kawalki plastikowych gryzoni w roznych mrozonkach, a wszystko pod haslem promocji BANDA SZCZUROW - ZBIERZ JE WSZYSTKIE :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arbaal Szczur 28.07.05, 12:02 Ciekawe gdzie jest reszta czyli druga połowa. Smacznego życzę szczęśliwemu klientowi. Rzygać sie chce. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:07 Jasna cholera !!! Ich ISO nie wytrzymało i padło w wyścigu szczurów. A tak na poważnie to jest potężny hak i podejrzewam że firma to grubo okupi aby klientka nie wywlokła tego gdzieś dalej......swoją drogą jak udowodnią że szczurek nie został podłożony....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalka Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:55 Niejednego szczurka już każdy z nas zjadł w konserwach, słoiczkach z fasolką po bretońsku, bigosem, flaczkami itp. Zdarzają się także w wędlinach, zmielone z innym mięsem. Słyszałem, że kiedyś podobno w jednym z owocowych zakładów przetwórczych robotnik niechcący wpadł do kadzi z gotującymi się na dżem owocami. Po rozlaniu tych "konfitur" w słoiczki i rozprowadzeniu do sklepów, znaleziono na dnie zbiornika wygotowany szkielet. Normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.chello.pl 28.07.05, 13:06 słyszałam że s...rają do maku na makowiec w piekarni na grochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.Zabrze.Net.pl 29.07.05, 00:13 Smacznego Pani Mariolo. Odpowiedz Link Zgłoś
ochd2 Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura 29.07.05, 11:52 A ja słyszałem że onanizują się do jogurtów. Dlatego trudno znaleźć facetom pracę na linii produkcyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:08 za dużo szczurów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianka Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.asternet.pl 28.07.05, 08:44 S M A C Z N E G O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glami Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:47 W parówkach, pasztetach, flaczkacch czy innych mięsnych specyfikach to szczur by mnie nie dziwyił. Ale w warzywach na patelnie? Jakiś biedny wegetartianin mógłby się poczuć nie dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:22 to był mały szczur. Czy szczury sa niejadalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YXZ Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.biot.ar.szczecin.pl 28.07.05, 11:23 To zależy w jakich okolicznościach. A mnie w zeszłym roku trafiła się w Hortexowskiej mrożonce gąsienniczka. Na mojego majlika do firmy do dzisiaj nie mam odpowiedzi, co szczurek to szczurek.PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:16 A no są niejadalne. W okolicach kręgosłupa i w ogonie mają strychninę. Ale, co tam. Przecież nikt go nie zjadł. Teraz Hortex będzie wspierał bezdomne koty.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &&& Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:21 Potentat mrożonek warzywnych, Horteks, nie po raz pierwszy dopycha paczki nie- warzywami... W mojej mrożonce odnalazł się kilkucentymetrowy patyk... Jaki to etap produkcji? Upychają to pod gołym niebem? W jakimś lesie? Powietrze czyste? Ekologicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cole Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.com.pl 28.07.05, 11:23 czyli teraz ktos jeszcze musi odnalezc druga polowke ... mniam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agent.fbi Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura 28.07.05, 23:01 no tak.. gdyby był cały szczurek to by pewnie nie było sprawy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:07 Podczas głębokiego mrożenia większość drobnoustrojów, które mogą być groźne dla człowieka, ginie ========= `większość...ładne pocieszenie...to oprócz szczura co tam jeszcze się ruszało? larwy czy kupy szczurów z tymi drobnoustrojami nie z większości? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit ************************************************** 28.07.05, 23:10 Gość portalu: grz napisał(a): Podczas głębokiego mrożenia większość drobnoustrojów, które mogą być groźne dla człowieka, ginie '''''''''''' Czyzby?! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRZ Re: ********************************************* IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 00:32 CYTOWAŁEM PÓŁ ZDANIA Z ARTYKUŁU O SZCZURACH . ..tez wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: ********************************************* 29.07.05, 10:08 Gość portalu: GRZ napisał(a): CYTOWAŁEM PÓŁ ZDANIA Z ARTYKUŁU O SZCZURACH . ..tez wątpię... ''''''''''''' a ja nie watpie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 00:21 Jakie larwy?? Nie mógł zrobić kupy! Bo nie miał dupy??!!!!!! Co nie??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas no właśnie, a gdzie druga połowa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:24 u nas w Polsce wszystko tak jakos połowicznie... No, a ja lubiałem te warzywa na patelnie, kurna tak lubiałem... dobre były, szybko sie robiło, kurna i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SlaVa Re: no właśnie, a gdzie druga połowa! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 01:52 I teraz bedziesz dalej je kupowal i smazyl na patelni i jadl. Proste. Maszyny juz dawno wymyte, a ze czasem cos tam wpadnie co nie powinno?? Znalezli go, bo nie bylo przemialu tak jak w innych produktach takich jak dzemy, ciasta, wedliny. Tam jeszcze czesciej "cos" wpada, a i niejednokrotnie cos komus zostanie odciete. Przeciez wiadomo, ze nie przerwa produkcji tylko po to, ze cos wpadlo. Skoncza partie i wtedy dopiero wyczyszcza maszyny. Pozdro i nie panikujcie tak bardzo !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o żesz Re: no właśnie, a gdzie druga połowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:21 Pierdykam, to ja od dzisiaj kupuję tanie mrożonki z Biedronki! Nie będę przepłacać za niepełnowartościowe szczury! Odpowiedz Link Zgłoś
bruxx Mysie kupy w chlebie i mące 28.07.05, 11:25 Myślicie , że w mlynach siedzą kobitki i przebierają pszenicę? A myślicie, ze jak baca doi owce i któraś sobie popuści , to baca grzecznie wylewa mleko? Dlatego oscypki są takie cholernie slone. Strul się ktoś oscypkiem kiedyś? A chlebem? Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Mysie kupy w chlebie i mące IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:51 no a gdzie biedna owieczka ma sobie popuścić? Odpowiedz Link Zgłoś
ekoza Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura 28.07.05, 11:26 ha, ha. coś z ISO i HCCP nie wyszło; oczywiście nie można wycofać wszystkich mrożonek Hortexu, bo za dużo by stracili; co tam zdrowie klientów, cic,he ofiary muszą być, aby system funkcjonował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Szczur to raczej z zakładu produk., a nie z pola IP: *.chello.pl 28.07.05, 11:34 Z czasów PRL-u pamiętam szczura w butelce z mlekiem, zakapslowanej (to były takie kapsle z folii aluminiowej), pokazanego w telewizji. Tłumaczenie przedstawiciela Hortexu jest mętne. Jak widać, certyfikaty jakości niewiele znaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla Re: Szczur to raczej z zakładu produk., a nie z p IP: *.rozgadana.pl 28.07.05, 16:39 > Tłumaczenie przedstawiciela Hortexu jest mętne. Jak widać, certyfikaty jakości > niewiele znaczą. Niewiele, oj niewiele. Czytałem ostatnio o tej oczyszczalni ścieków, nowo powstającej w Warszawie. Dostała certyfikaty, choć nie spełniała norm, tak na wyrost, bo będzie przeca kiedyś spełniała... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.aster.pl 28.07.05, 11:44 Ta historia to znak czasu. 20 lat temu producent kazał by jeszcze kobiecie dopłacić za wkłądkę mięsną. A teraz...przperosiny, tłumaczenia etc. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura 28.07.05, 11:44 Jest taki dowcip: - Co można znaleźć w jabłku gorszego niż robaka? - Pół robaka! Jak widać firma jednak średnio się przejęła... Moja mama niegdyś była w hipermarkecie świadkiem takiej scenki: po opakowaniach jogurtów biegała MYSZ. Mama poszła do jakiejś kobiety z obsługi, żeby jej to zgłosić, na co ta babka: - No tak... one tu są... Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:06 to kiedyś w przychodni lekarskiej widziałem biegajace myszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SlaVa Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 01:56 A co niby pracownik mialby zrobic?? Biegac za ta mysza i ja lapac?? Klient jesli cos mu sie nie podoba, to niech to zglosi do POK'u a nie do pracownika. nie pracownicy sa od tego, aby przeprowadzac deratyzacje i inne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RatsRex Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.matrix.pl / *.matrix.pl 28.07.05, 11:52 eee... tam to tylko szczur.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poler jak sie w lecie żre mrożonki ta ja przepraszam.... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 28.07.05, 11:55 ....a mrozonki pewnie chinskie byly, w hortexie pakowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambus Drugą połowę zjadł już syn. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:59 Bardzo ładne i dokładne zdjęcie towarzyszy temu artykułowi. Kupię szczura za 2 złote, ciachnę nożem na pół, zamrożę, potem zmieszam z warzywami i dzwonię do Hortexu że to już tam było. I mam darmowe soki do końca życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :o Re: Drugą połowę zjadł już syn. IP: 217.153.94.* 28.07.05, 12:17 Ciekaw jestem kto dostał połówkę z ogonkiem!!!! =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Drugą połowę zjadł już syn. IP: 212.244.153.* 28.07.05, 13:34 Wiesz co chyba masz rację może spróbować jak firmy załatwiaja sprawy polubownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Drugą połowę zjadł już syn. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:30 lipa, to już było - jeden facet wsadził żabę do słoika z ogórkami i zadzwonił do firmy mówiąc "interesują mnie wczasy w Tunezji". Nic z tego. Co do szczurów - znajoma znalazła nogi i ogon w gołąbkach ze słoika, ale to chyba normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo mozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:15 mozna sprobowac szczura odmrozic. doszyc nużki i moze zaprowadzi nas do norki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darth lee Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.chello.pl 28.07.05, 12:18 czegos takiego to ja jeszcze nie spotkałam <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:22 powiem wam,ze przypadek ,ktory nalezy pietnowac,namawiam do bojkotowania tej firmy:)przecz z mrozonkami z w kladka miesna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam mniam Smacznego IP: *.idea.pl 28.07.05, 12:24 może to była mrożonka z eksportu do tajlandii?? ... a tak wogóle to dobry szczur nie jest zły - zwłaszcza z warzywani !! pozdrawiam zjadaczy szczurów !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.mobile.net.pl 28.07.05, 12:26 teraz Hortex powinien zorganizować konkurs dla konsumentów "Znajdź drugą połowę zwierzątka i wygraj nagrody!" heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. DRUGA POŁÓWKA SZCZURA NA EFAKT.PL !!! IP: *.block.alestra.net.mx 28.07.05, 12:30 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelipe szczególnie w środku lata, gdy warzyw jest w bród IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:41 słusznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neronek odszkodoawnie od Hortexu !! powinna ta Pani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:14 walczyć napewno ma prawo i duża szanse wygrać !!! Odpowiedz Link Zgłoś