Dodaj do ulubionych

W mrożonce warzywnej pół małego szczura

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:16
No o co ten hałas, mięcho za darmo. A swoją drogą, synowi to chyba warto
ugotować ze świeżych warzyw:)
Obserwuj wątek
    • Gość: 126p Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:17
      Jeżeli konsumpcja nie odbyła się w piątek, to nie grzech.
      Mięsko było chude, bez cholesterolu bez chemii.
      Dziczyzna zwykle jest smaczna.
      • dan3iger BARDZO SPRYTNA KONKURENCJA 28.07.05, 11:43
        Moim zdaniem w bardzo prosty sposób konkurencja obrzydziła klientom produkty
        Horteksu. A pani z GW pewnie nawet nie pofatygowała się żeby dokładnie sprawdzić
        rzetelność doniesienia. Standard w głupkowatej GW. Potem ukażą się przeprosiny
        małą czcionką na szóstej stronie (albo się nie ukażą).
        PS. Pamięta ktoś jeszcze "aferę klimatyzatorową" ??
        • Gość: sirrysiek szczur w mrożonce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:52
          Ciekawe gdzie jest dróga połowa......
          • Gość: myszka polowa? Skandal! GDZIE RESZTA? IP: *.ri.ri.cox.net 28.07.05, 13:12
            • Gość: ratmistrz prowokacja? wyłudzenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:12
              A ja uważam za całkiem prawdopodobne, że szczura w morożonce nie było. Na zachodzie masa ludzi żyje całkiem nieźle z nieujawniania tego typu "rewelacji". A firmom trudno się bronić więc wolą zapłacić "odszkodowanie" za milczenie.

Tak naprawdę trzeba by przeprowadzić bardzo kosztowne ekspertyzy żeby stwierdzić czy szczur pochodził z mrozonki czy nie.

Swoją drogą to jak mozna nie odróznić zgniłego kalafiora od szczura?
              • Gość: Magda Re: prowokacja? wyłudzenie? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 30.07.05, 09:07
                Mnie opowiadał znajomy, który pracował w firmie produkującej keczup, że na
                taśmę wpadł kiedyś szczur i razem z pomidorami został przerobiony na przecier.
                Opowiadał to w momencie, kiedy częstowałam go keczupem. Grzecznie podziękował i
                stwierdził, że nie jada takich rzeczy, bo pracował przy ich produkcji, więc wie
                co jest w środku. Tez nie jadam od tamtej pory keczupu.
            • jerrinho Re: polowa? Skandal! GDZIE RESZTA? 28.07.05, 14:17
              drugą połowę szczura można ściągnąć z sieci emulem ewentualnie kupić na Allegro!
            • Gość: Zatroskany Re: polowa? Skandal! GDZIE RESZTA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:11
              OOOO, znalazl sie moj szczurek Kubus, a juz myslalem ze zginal calkiem, gdzie
              moge zadzownic w sprawie odbioru zwierzatka.... ciekawe - on nie lubi warzyw, a
              juz napewno mrozonych...
            • Gość: DUSZYSKO Re: Ty ją masz Myszko ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 07:44
              :) :) :)
            • Gość: dor Re: polowa? Skandal! GDZIE RESZTA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:30
              w kotletach mielonych!!! 8O
            • Gość: siostra_elvisa Re: polowa? Skandal! GDZIE RESZTA? IP: *.it-net.pl 03.08.05, 10:19
              dokładnie! skandal!!!
          • Gość: Chilon Re: szczur w mrożonce IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.05, 17:47
            > Ciekawe gdzie jest dróga połowa......
            Zrobią promocję "znajdz drugą połowę a wygrasz zapas mrożonek na rok" ;)
          • artur.banaszkiewicz Re: szczur w mrożonce 28.07.05, 22:16
            a może to jakis konkurs, kto znajdzie dwie polowki szczura wygra ....ciekawe co
            to za nagroda?
        • Gość: pod Nie sądzę IP: *.crowley.pl 28.07.05, 13:19
          Nie sądzę żeby to była konkurencja. Myslę że jeżeli ktoś to przeczytał i się
          przejął obrzydziło mu to mrożonki bez względu na firmę. Jeżeli w firmie Hortex
          coś takiego się zdarzyło to tym bardziej może się trafić w małej rodzinnej firmie.
        • Gość: gosia wobec tego życzę ci samych produktów ze szczurami IP: 217.96.3.* 28.07.05, 13:31
          No to tobie życzę, żebyś też (niemal) spałaszował szczura na obiad. Zobaczymy,
          czy też będziesz tak lekkomyślnie to nazywał nieuczciwą konkurencją. Smacznego!
          P.S. Zdjęcie z artykułu pewnie z kosmosu się zerwało, sprawę wymyślili, bo ktoś
          ich opłacił. Skąd w ogóle wziąłeś te twoje głupkowate zarzuty?
          • Gość: Wojtek Re: wobec tego życzę ci samych produktów ze szczu IP: *.ustronie.pw.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 19:18
            O co ta cala afera? wszystkie drobnoustroje i tak zginely podczas mrozenia, a
            kalorycznosc dania sie zwiekszyla... czyli za niecale 3 zeta miala babka
            posilek warzywno-miesny. Zyc nie umierac ;D
            • sztajmes Re: wobec tego życzę ci samych produktów ze szczu 28.07.05, 19:26
              to moze dobrze zakonserwowany praszczur wszystkich Polakow?
        • Gość: Jarek Re: BARDZO SPRYTNA KONKURENCJA IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 15:40
          Zgadzam się z wypowiedzią powyżej.
          GW nie uważam za źródło prawdziwych informacji.
          :)
          • Gość: mal.ko@o2.pl Re: BARDZO SPRYTNA KONKURENCJA IP: *.wroclaw.mm.pl 28.07.05, 19:37
            No to zburzę ci optymistyczny nastrój.Moja koleżanka będąc na praktyce w jakimś
            zakładzie przetwórczym była świadkiem jak przestraszony szczur wyleciał jak
            rakieta z jakiegoś zakamarku wprost najakieś urządzenie ktore go zmieliło i
            stał się częścią dżemu.
            • Gość: m Re: BARDZO SPRYTNA KONKURENCJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:25
              a ja polecam klopsy z Pamapolu:)
              • Gość: kkk Re: BARDZO SPRYTNA KONKURENCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:16
                Nawet niezłe, ale sierść w zęby wchodzi...
            • Gość: SlaVa Re: BARDZO SPRYTNA KONKURENCJA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 01:42
              Ojej, wielkie mi cos :)
              Matka mojego kumpla pracuje w wytworni slodyczy i do michy z dzemem do piernikow
              wpadl szczor, i to nie jakis tam, maly, ino duzy, dorodny szczurek. I co ??
              Przemielili i poszedl do ciasta a pozniej do pieca :)

I szczerze mowiac za nic nie wymienie TYCH piernikow na jakiekolwiek inne. Sa
              najlepsze :P
      • Gość: grz Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:08
        jak to była połówka to ile ten szczur miał łapek?
      • Gość: M@ROL NOWA MIĘSNO WARZYWNA MROŻONKA PODBIJA EUROPE !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 04:22
        eHHHeHeee ..A MOŻE TO BYŁA, NOWA JAKAŚ MROŻONKA ? MIĘSNO WARZYWNA ?
        Panowie Szpece od Marketinga, Product Managerzy, i inne Key Accounty
        Do Dzieła !!
        A swoją drogą, skoro Pan od PR'u tej firmy napisał, że to sie zdarzyć
        mogło i może, to mOOże nadchodzą już, nowoczesne super odżywcze, Całe
        Partie modnych Lini takich ..prototypowych mrożonek ?
        ze " Źwierzakami z Pola "
        oo: "Burak z Kretem", "Ogórek ze Ślimakiem" "Kapusta z Borsukiem"
        "Pyry z Wężem" "Truskawa z Chrabąszczem Turkuciem Podjadkiem" ??
        WooW
        OOOoczywiście wszystkie (dodawane za friko!) Zwierzaki
        będą jak najbardziej
        wypróżnione, wymyte, uczesane, odpchlone,
        ochrzczone, bieżmowane, i pachnące ??
        Aa czasem może nawet i obrzezane i Koszerne ..
        (z Certyfikatem Gucwińskich !!) W Co święcie
        Zaręcza Pan od PijaR'u .. - Poprostu Wtopa i Beka !!
        • Gość: kasiah Re: NOWA MIĘSNO WARZYWNA MROŻONKA PODBIJA EUROPE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 10:32
          hi,hi,he,he.... dobre!!! Dawno się tak nie uśmiałam!!!
    • Gość: re Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:36
      głupie te Wasze komentarze
      • Gość: 126p Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:57
        A niby czemu miały by być mądre, w tak głupim temacie.
        • Gość: grz Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:01
          a co tu można dodac mądrego?
          szczurów w mieście pełno..podobno na szczurach żyjemy to i jeden się
          zaplątał...dobrze że tylko połówka a nie cały...
          • Gość: Fugazi To zabawa, Wcześniej w chipsach robili tak samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:05
            A może to taka zabawa.
            Kto znajdzie drugą połowę wygrywa dostawe mrożonek na rok.

Pozdrawiam
            Fugazi
            • dan3iger BARDZO SPRYTNA KONKURENCJA 28.07.05, 11:42
              Moim zdaniem w bardzo prosty sposób konkurencja obrzydziła klientom produkty
              Horteksu. A pani z GW pewnie nawet nie pofatygowała się żeby dokładnie sprawdzić
              rzetelność doniesienia. Standard w głupkowatej GW. Potem ukażą się przeprosiny
              małą czcionką na szóstej stronie (albo się nie ukażą).
              PS. Pamięta ktoś jeszcze "aferę klimatyzatorową" ?
            • Gość: Łukaz Dobre!!! IP: *.biotech.univ.gda.pl 28.07.05, 12:33
              Musze przyznac że twój komentarz bardzo poprawił mi humor...:)
              Pozdro
              • Gość: karola Re: Dobre!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.07.05, 15:28
                niestety zgadzam sie z przedmowczynia, takie chwyty sa bardzo czeste w tzw
                marketingu, haha
                a wiem co mowie bo sama niejednego zdechlego szczura podlozylam
            • tripper Re: To zabawa, Wcześniej w chipsach robili tak sa 28.07.05, 12:49
              tez mysle, ze to taka zabawa. gdyby HORTEX mial jaja, to by zrobil taka zabawe,
              kawalki plastikowych gryzoni w roznych mrozonkach, a wszystko pod haslem
              promocji BANDA SZCZUROW - ZBIERZ JE WSZYSTKIE :)))))))
      • arbaal Szczur 28.07.05, 12:02
        Ciekawe gdzie jest reszta czyli druga połowa. Smacznego życzę szczęśliwemu
        klientowi. Rzygać sie chce. :-(
    • Gość: play Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:07
      Jasna cholera !!! Ich ISO nie wytrzymało i padło w wyścigu szczurów. A tak na
      poważnie to jest potężny hak i podejrzewam że firma to grubo okupi aby klientka
      nie wywlokła tego gdzieś dalej......swoją drogą jak udowodnią że szczurek nie
      został podłożony....?
    • Gość: normalka Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:55
      Niejednego szczurka już każdy z nas zjadł w konserwach,
      słoiczkach z fasolką po bretońsku, bigosem, flaczkami itp.
      Zdarzają się także w wędlinach, zmielone z innym mięsem.
      Słyszałem, że kiedyś podobno w jednym z owocowych zakładów
      przetwórczych robotnik niechcący wpadł do kadzi z gotującymi
      się na dżem owocami.
      Po rozlaniu tych "konfitur" w słoiczki i rozprowadzeniu do
      sklepów, znaleziono na dnie zbiornika wygotowany szkielet.
      Normalka.
      • Gość: Mariola Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.chello.pl 28.07.05, 13:06
        słyszałam że s...rają do maku na makowiec w piekarni na grochowie
        • Gość: romek Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.Zabrze.Net.pl 29.07.05, 00:13
          Smacznego Pani Mariolo.
        • ochd2 Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura 29.07.05, 11:52
          A ja słyszałem że onanizują się do jogurtów. Dlatego trudno znaleźć facetom
          pracę na linii produkcyjnej.
          • Gość: grz Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:08
            za dużo szczurów?
    • Gość: szczecinianka Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.asternet.pl 28.07.05, 08:44
      S M A C Z N E G O
    • Gość: Glami Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:47
      W parówkach, pasztetach, flaczkacch czy innych mięsnych specyfikach to szczur
      by mnie nie dziwyił. Ale w warzywach na patelnie? Jakiś biedny wegetartianin
      mógłby się poczuć nie dobrze ;)
      • Gość: mysz Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:22
        to był mały szczur. Czy szczury sa niejadalne?
        • Gość: YXZ Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.biot.ar.szczecin.pl 28.07.05, 11:23
          To zależy w jakich okolicznościach.
          A mnie w zeszłym roku trafiła się w Hortexowskiej mrożonce gąsienniczka. Na
          mojego majlika do firmy do dzisiaj nie mam odpowiedzi, co szczurek to
          szczurek.PZDR
        • Gość: miau Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:16
          A no są niejadalne. W okolicach kręgosłupa i w ogonie mają strychninę. Ale, co
          tam. Przecież nikt go nie zjadł.
          Teraz Hortex będzie wspierał bezdomne koty.;)
    • Gość: &&& Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:21
      Potentat mrożonek warzywnych, Horteks, nie po raz pierwszy dopycha paczki nie-
      warzywami... W mojej mrożonce odnalazł się kilkucentymetrowy patyk... Jaki to
      etap produkcji? Upychają to pod gołym niebem? W jakimś lesie? Powietrze czyste?
      Ekologicznie?
    • Gość: cole Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.com.pl 28.07.05, 11:23
      czyli teraz ktos jeszcze musi odnalezc druga polowke ... mniam ;)
      • agent.fbi Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura 28.07.05, 23:01
        no tak.. gdyby był cały szczurek to by pewnie nie było sprawy :P
        • Gość: grz Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 23:07
          Podczas głębokiego mrożenia większość drobnoustrojów, które mogą być groźne dla
          człowieka, ginie
          =========
          `większość...ładne pocieszenie...to oprócz szczura co tam jeszcze się ruszało?
          larwy czy kupy szczurów z tymi drobnoustrojami nie z większości?

• swantevit ************************************************** 28.07.05, 23:10
            Gość portalu: grz napisał(a):
            Podczas głębokiego mrożenia większość drobnoustrojów, które mogą być groźne dla
            człowieka, ginie
            ''''''''''''
            Czyzby?!
            >
            • Gość: GRZ Re: ********************************************* IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 00:32
              CYTOWAŁEM PÓŁ ZDANIA Z ARTYKUŁU O SZCZURACH . ..tez wątpię...
              • swantevit Re: ********************************************* 29.07.05, 10:08
                Gość portalu: GRZ napisał(a):
                CYTOWAŁEM PÓŁ ZDANIA Z ARTYKUŁU O SZCZURACH . ..tez wątpię...
                '''''''''''''
                a ja nie watpie..
          • Gość: Ktoś Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 00:21
            Jakie larwy?? Nie mógł zrobić kupy! Bo nie miał dupy??!!!!!! Co nie??!
    • Gość: andreas no właśnie, a gdzie druga połowa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:24
      u nas w Polsce wszystko tak jakos połowicznie...

No, a ja lubiałem te warzywa na patelnie, kurna tak lubiałem...
      dobre były, szybko sie robiło, kurna i co teraz?
      • Gość: SlaVa Re: no właśnie, a gdzie druga połowa! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 01:52
        I teraz bedziesz dalej je kupowal i smazyl na patelni i jadl. Proste. Maszyny
        juz dawno wymyte, a ze czasem cos tam wpadnie co nie powinno?? Znalezli go, bo
        nie bylo przemialu tak jak w innych produktach takich jak dzemy, ciasta,
        wedliny. Tam jeszcze czesciej "cos" wpada, a i niejednokrotnie cos komus
        zostanie odciete.
        Przeciez wiadomo, ze nie przerwa produkcji tylko po to, ze cos wpadlo. Skoncza
        partie i wtedy dopiero wyczyszcza maszyny.

Pozdro i nie panikujcie tak bardzo !!!!!!!!
        • Gość: o żesz Re: no właśnie, a gdzie druga połowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:21
          Pierdykam, to ja od dzisiaj kupuję tanie mrożonki z Biedronki! Nie będę
          przepłacać za niepełnowartościowe szczury!
    • bruxx Mysie kupy w chlebie i mące 28.07.05, 11:25
      Myślicie , że w mlynach siedzą kobitki i przebierają pszenicę? A myślicie, ze
      jak baca doi owce i któraś sobie popuści , to baca grzecznie wylewa mleko?
      Dlatego oscypki są takie cholernie slone. Strul się ktoś oscypkiem kiedyś? A
      chlebem? Smacznego!
      • Gość: grz Re: Mysie kupy w chlebie i mące IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:51
        no a gdzie biedna owieczka ma sobie popuścić?
    • ekoza Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura 28.07.05, 11:26
      ha, ha. coś z ISO i HCCP nie wyszło; oczywiście nie można wycofać wszystkich
      mrożonek Hortexu, bo za dużo by stracili; co tam zdrowie klientów, cic,he
      ofiary muszą być, aby system funkcjonował
    • Gość: Ania Szczur to raczej z zakładu produk., a nie z pola IP: *.chello.pl 28.07.05, 11:34
      Z czasów PRL-u pamiętam szczura w butelce z mlekiem, zakapslowanej (to były
      takie kapsle z folii aluminiowej), pokazanego w telewizji.
      Tłumaczenie przedstawiciela Hortexu jest mętne. Jak widać, certyfikaty jakości
      niewiele znaczą.
      • Gość: bla Re: Szczur to raczej z zakładu produk., a nie z p IP: *.rozgadana.pl 28.07.05, 16:39
        > Tłumaczenie przedstawiciela Hortexu jest mętne. Jak widać, certyfikaty jakości
        > niewiele znaczą.
        Niewiele, oj niewiele. Czytałem ostatnio o tej oczyszczalni ścieków, nowo
        powstającej w Warszawie. Dostała certyfikaty, choć nie spełniała norm, tak na
        wyrost, bo będzie przeca kiedyś spełniała... ;)
    • Gość: Greg Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.aster.pl 28.07.05, 11:44
      Ta historia to znak czasu. 20 lat temu producent kazał by jeszcze kobiecie
      dopłacić za wkłądkę mięsną. A teraz...przperosiny, tłumaczenia etc.
    • zewszad_i_znikad Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura 28.07.05, 11:44
      Jest taki dowcip:
      - Co można znaleźć w jabłku gorszego niż robaka?
      - Pół robaka!

Jak widać firma jednak średnio się przejęła... Moja mama niegdyś była w
      hipermarkecie świadkiem takiej scenki: po opakowaniach jogurtów biegała MYSZ.
      Mama poszła do jakiejś kobiety z obsługi, żeby jej to zgłosić, na co ta babka:
      - No tak... one tu są...
      Bez komentarza.
      • Gość: tralala Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:06
        to kiedyś w przychodni lekarskiej widziałem biegajace myszy....
      • Gość: SlaVa Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.07.05, 01:56
        A co niby pracownik mialby zrobic?? Biegac za ta mysza i ja lapac?? Klient jesli
        cos mu sie nie podoba, to niech to zglosi do POK'u a nie do pracownika. nie
        pracownicy sa od tego, aby przeprowadzac deratyzacje i inne takie.
    • Gość: RatsRex Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.matrix.pl / *.matrix.pl 28.07.05, 11:52
      eee... tam to tylko szczur....
    • Gość: poler jak sie w lecie żre mrożonki ta ja przepraszam.... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 28.07.05, 11:55
      ....a mrozonki pewnie chinskie byly, w hortexie pakowane.
    • Gość: rambus Drugą połowę zjadł już syn. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:59
      Bardzo ładne i dokładne zdjęcie towarzyszy temu artykułowi.
      Kupię szczura za 2 złote, ciachnę nożem na pół, zamrożę, potem zmieszam z warzywami i dzwonię do Hortexu że to już tam było.

I mam darmowe soki do końca życia :)
      • Gość: :o Re: Drugą połowę zjadł już syn. IP: 217.153.94.* 28.07.05, 12:17
        Ciekaw jestem kto dostał połówkę z ogonkiem!!!! =)
      • Gość: aaaaa Re: Drugą połowę zjadł już syn. IP: 212.244.153.* 28.07.05, 13:34
        Wiesz co chyba masz rację może spróbować jak firmy załatwiaja sprawy polubownie
        • Gość: m Re: Drugą połowę zjadł już syn. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:30
          lipa, to już było - jeden facet wsadził żabę do słoika z ogórkami i zadzwonił
          do firmy mówiąc "interesują mnie wczasy w Tunezji".
          Nic z tego.
          Co do szczurów - znajoma znalazła nogi i ogon w gołąbkach ze słoika, ale to
          chyba normalne.
      • Gość: teo mozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:15
        mozna sprobowac szczura odmrozic. doszyc nużki i moze zaprowadzi nas do norki
    • Gość: darth lee Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.chello.pl 28.07.05, 12:18
      czegos takiego to ja jeszcze nie spotkałam <lol>
    • Gość: Krzysiek Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:22
      powiem wam,ze przypadek ,ktory nalezy pietnowac,namawiam do bojkotowania tej
      firmy:)przecz z mrozonkami z w kladka miesna !!!
    • Gość: mniam mniam Smacznego IP: *.idea.pl 28.07.05, 12:24
      może to była mrożonka z eksportu do tajlandii??
      ... a tak wogóle to dobry szczur nie jest zły - zwłaszcza z warzywani !!
      pozdrawiam zjadaczy szczurów !!
    • Gość: karolina Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.mobile.net.pl 28.07.05, 12:26
      teraz Hortex powinien zorganizować konkurs dla konsumentów "Znajdź drugą połowę
      zwierzątka i wygraj nagrody!" heheheh
    • Gość: r. DRUGA POŁÓWKA SZCZURA NA EFAKT.PL !!! IP: *.block.alestra.net.mx 28.07.05, 12:30
      ;D
    • Gość: feelipe szczególnie w środku lata, gdy warzyw jest w bród IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:41
      słusznie
    • Gość: neronek odszkodoawnie od Hortexu !! powinna ta Pani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:14
      walczyć napewno ma prawo i duża szanse wygrać !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka