Dodaj do ulubionych

Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:57
I tu mozecie znowu wpisywac swoje uwagi o kierowcy samochodu BMW o rejestracji
F5 DARO.
Oczywiscie dopoki admin nie skasuje.
Pozdrowienia dla admina
Obserwuj wątek
    • Gość: snoop Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.ek.zgora.pl 15.01.05, 22:29
      ja również pozdrawiam admina....
      tak nawiasy mówiąc to ostatnio go widziano :D jechał w miarę wolno,może się
      przestraszył??chociaz obstawiałbym raczej to,ze gdzies przyuważył niebieskich...
      • Gość: Janina Nie rozumiem uwag! To mój samochód! IP: *.ztpnet.pl 11.05.05, 10:18
        Bardzo dziwi mnie zainteresowanie MOIM SAMOCHODEM!! Czy kobiety w średnim
        wieku juz nie maja praw? Nawet do jazdy takim samochodem takim,na jaki ich
        stać? Z pewnościa nie jest kradziony! Pozdrawiam wszystkich tych,którzy mi
        zazdroszczą. PA KOCHANI. Do zobaczenia na trasie.
    • Gość: asher [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Afric simone [...] IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.05, 01:08
        • Gość: Afric simone admin jest kolesiem DARO IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.05, 19:32
          Czemu to taki gorliwy jest admin usuwajac wpisy o DARO? Jak IIIks rzuca miechem,
          chamowa na calego a on nie reaguje a wystarczy tyko napisac prawde o DARO i jego
          kolesiach dresach, a juz wpis usuniety...
          Mam nadzieje, ze ten wpis zdazy jeszcze ktos przeczytac, zanim ta p..... go usunie
          • Gość: IIIks Re: admin jest kolesiem DARO IP: *.ztpnet.pl 17.01.05, 21:02
            Odpowiedź masz w swoim kolejnym poście,choć mam i gratis-wal się:)))
    • Gość: FERDEK Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.01.05, 22:14
      Uuuu, jak tu miło...
    • Gość: pb Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 17:46
      plotki mowia, ze ten kierowca kupil sobie teraz Hummera i posuwa po zielonej
      gorze, jak ktos sie z drogi nie usunie na czas, to zostanie z niego placek :)
      blachy Hummerka to FZxxxx
      • Gość: Urząd Skarbowy Notatka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:36
        Pracujemy nad tym Panem, dziekuje!
        • Gość: ps. U S Re: Notatka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:34
          Wiecie nad czym mozecie pracowac, nad dobrym skupieniem w kiblu... K...a jacy
          wy wszyscy jestescie smieszni, a niektorzy beznadziejni, tak jak ten palant o
          niku "URZAD SKARBOWY". Popracuj nad soba bo narazie jestes do
          dupy... tak to jest nie miec pojecia i pisac z nudow.
        • Gość: gibon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:33
          • Gość: nie DARO [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:42
      • Gość: majster Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.gala.net.pl 20.03.05, 01:15
        prawda, widziałem go dzisiaj iweczorem (sobota 20.III.) jak jeździł w kółko
        trasą: rondo przy Urzędzie miejskim -obowiązkowo 3 kółeczka dookoła ronda-
        Podgórna-Lwowska-Wrocławska-Podgórna do ronda przy UM...i tak w kólko. Ma teraz
        szarego hummera H2...
    • Gość: gibon Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:37
      A skąd takie jełopy siedzące stale przed monitorem, mogą wiedzieć o DARO? jak
      to możliwe aby ktoś kto całe dnie uprawia wirtualny seks z komputerem nie
      odrywając tyłka od fotela wie coś o kierowcy BMW?
      Może lubisz franco jedna plotkować i robisz się na ciotke bo to ich domena.
      Może lepiej zajmij się czymś pożyteczniejszym a nie klepaniem bez końca na tego
      DARO.
      Żal tyłek ściska czy przejechał Tobie pieska? kup sobie takze BMW, a może
      wreszcie wyrwiesz jakąs laskę bo na swój debilny rozum pewnie nie dasz rady.
      Dziękować
      • Gość: RAFI Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:01
        Wreszcie ktos konkretnie pisze,gibon chwala Ci za zdrowy rozsadek, w zpelnosci
        sie z Toba zgadzam, te wszystki dzieciaki klepiace non stop w klawiature
        zamiast pomyslec o tym co w zyciu wazne klepia,klepia a i tak nic z tego nie
        beda mialy, a BMW sobie nigdy nie kupia bo sa za glupie.I ciezko jest wybrac
        konkretny model z salonu gdy sie caly czas siedzi przy kompie. Pozdrowienia
        dla tych swoiskich, szcerych forumowiczow.
        • Gość: nie DARO Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:57
          Hey Towarzystwo wzajemnej adoracji i wielbicieli DARO.
          Wątek mnie jebie. Ktoś puścił temat, że jakiś kretyn o mało co go nie
          przejechał. Jak wiadomo społeczeństwo nie lubi dresiarzy; młodych głupich
          tępych siks, nie widzących życia poza dyskoteką; a także społeczeństwo nie lubi
          młodych synalków jeżdżących jak wariaci swoimi drogimi samochodami i nie
          wiadomo, czy to autko od bogatych rodziców, czy może kradzione. Takie są
          REALIA.
          Zapewniam Ciebie, że raczej nikogo zazdrość nie zżera. Gdyby chodziło tylko o
          auto, to znalazłoby się tutaj wiele komentarzy na temat różnych gó..arzy,
          wożących się po zielonogórskich ulicach drogimi furami. Dziwnym trafem trafił
          tylko tutaj temat o DARO. Temat nie o tym, że ktoś mu zazdrości BMKi, tylko
          temat opisujący jego jazdę. Pewnie temat by już dawno umarł swoją smiercią
          naturalną, gdyby nie armia fanów i zwolenników DARO, którzy nie błysnęli
          specjalnie intelektem w swoich komentarzach.
          Nie znam DARO, nie wiem kto to jest, nigdy go nie widziałem. Wystarczyło mi
          poczytać komentarze kumpli DARO, aby stwierdzić po czyjej stronie jest prawda,
          a po czyjej prostactwo i głupota.
          Zagrywka z podbijaniem tematów to szczyt prostactwa. Dogadanie się z ADMINEM
          też nazaciekawie wygląda. Widać, że chłopak ma kompleksy, bo ja bym to na
          przykład olał.
          FORUM jest po to, aby dyskutować. Lepsza rozmowa na forum, niż walenie sobie po
          mordach na ulicy.
          • Gość: arczi Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:38
            Moze i masz racje, ja goscia tez nie znam i kto wie moze to olal, pewnie to nie
            jego wina, ze z tamtad gdzie mieszka dzieciaki sobie urzadzily pisanie i
            podbijanie tematu.
          • Gość: niutka Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.ztpnet.pl 03.03.05, 09:21
            Tylko jeden człowiek, który mądrze mówi??????
    • Gość: marasss Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:10
      czym jest F5DARO w porownaniu do gostka ktory jezdzi oplem z reklama WARKI
      STRONG.... gostek swiruje na drodze, po pierwsze nieumiejetnie a po drugie nie
      swoja fura!!! daro to przynajmniej swoja fura jezdzi ( czy tatusia) ale zawsze
      rodzina... a taki z WARKI nie dosc ze glupi, bo niestety co po niektorzy go
      znaja.... to jeszcze stara sie upodobnic do innych typu DARO, moze wyjdzie mu
      to na dobre bo poki co nic zupelnie soba nie prezentuje.... jednym slowem
      PALANT co zwial do zielonej .... bo sie bal...... wspolczuje okolicy z ktora
      sie styka....
    • Gość: Zdumiony Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.01.05, 16:18
      Fakt, widziałem jak tym Oplem objeżdżał DARO jak chciał. Niezły kozak...
      • Gość: ooo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:17
        hop do gory
    • Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.01.05, 16:47
      tak tak daro to straszny pirat i sunie 220 po sulechowskiej....
    • Gość: wlasciciel Chynowa Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:42
      AAAAAA :) tutaj jesteś moj ulubiony wątku!!!
    • Gość: andre Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.05, 23:33
      a kto to ten Daro??
      • Gość: odpowiedź Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.ztpnet.pl 23.01.05, 12:05
        DARO to bohater tego wątku.
      • Gość: dyrzec Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 17:26
        Dualistyczny Archetyp Romantycznego Odwodnienia?
        • marbuz Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! 28.01.05, 22:02
          odwodnienie chyba tak, ale czy romantyczne?
    • Gość: Rzucam wyzwanie! Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:07
      Nieważne jaki samochód,ważne jaki kierowca.Jeździł po Zielonej przez 10
      lat ,człowiek legenda. Do Sulechowa w 4,5 minuty,do Świebodzina w 10! Kto go
      przebije? No? Cwaniaczki...
      • Gość: kostucha Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:26
        w końcu przebiję go ja :):):), kostuszka
      • Gość: oleo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 18:09
        4,5 min do Sulechowa? 10 min do Świebodzina? Chyba w snach:)
        • Gość: kolo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.ek.zgora.pl 28.01.05, 20:30
          Tyle czasu to on sika i robi kupe:-)
        • Gość: ktoś..... Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 08:13
          i tu zostalem wprawiony w zdumienie....
          4,5 do sulechowa... nie mozliwe..?????
          pewnie ze mozliwe...... uwierzcie.....
          pozdro.....
          • Gość: aw Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:09
            HAHAHAHAHA. Ludzie, trochę matematyki. Zakładając, że z ZG do Sulechowa jest
            18km, a ten cały DARO pokonuje ten dystans swoim BMW w 4,5 minuty, musiałby
            jechać ze !!ŚREDNIĄ!! prękością 240 km/h. Dla porównania bolid F1 pokonuje tor
            ze średnią prędkością 196 km/h (maksymalna prędkość pod koniec prostej
            startowej 310 km/h.) To jego BMW musi być niezle podrasowane, a sam DARO
            powinien się zastanowić nad konkurowaniem z Schumacherem :) Pozdrawiam.
      • Gość: Stig Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:42
        Ale pieszo?
      • marbuz Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! 28.01.05, 22:06
        Ani człowiek, ani legenda, ot po prostu popierdółka. Dojechać tu i ówdzie jak
        najkrócej; półgrabek po prostu. bąk!!!
    • Gość: marassss Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 08:51
      czy DARO wie ze jest taaaaki popularny?????
      • pietka78 Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! 07.05.05, 10:10
        strasznie się po***ło nie którym w główkach... jestem byłym mieszkańcem Zg,
        mieszkałem w tym pięknym spokojnym mieście 26 lat... zastanawiam się co
        porobiło się ze starą wiarą, z którą można było wypić piwko w knajpie a barman
        witał Cię jak swojego najlepszego kumpla... teraz burak buraka pogania,
        najlepeiej swoim bmw z rejestracją F... itd, ale syf. Dzięki takim historiom
        wcale nie żałuje że sie przeprowadziłem. Pozdrawiam
    • Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.01.05, 18:19
      daro to stary chynowski pirat drogowy. 220 km/h na sulechowskiej? Nie ma
      sprawy....Najlepiej podjechac 160 pod gorkę koło stadionu i na końcu
      wzniesienia jego autko tak f a j n i e wzbija sie w p o w i e t r z e....
      • Gość: Stig Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:40
        No. I ląduje w Świebodzinie 10min poźniej. Słyszałem
        • Gość: mika Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.ztpnet.pl 30.01.05, 16:07
          no i co bedzie jeździł jak chce kto mu podskocz, prawda że ma teraz Humera i
          tym bardziej kto mu podskoczy. Bo jezeli Policja nic nie robi to kto ma to
          robić. Faktycznie mieszka na Chynowie pan M.......... O umysł jego nie pytam i
          nie odpowiadam. A jezeli chodzi o kostuchę to czy go zabierze czy przy okazji
          przypadkowego pieszego lub innego urzytkownika dróg. No i co ma na swoją obronę
          cenzor, przepraszam administrator. I pamiętajcie ze żyjemy w Polsce i to wiele
          wyjaśnia. Pozdrowienia dla F5 czy tam F1 Daro.
    • Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.05, 12:33
      cześć daro ty wioskowy piracie kup sobie samolot to miej ludzi porozjezdzasz.
      Chodcie zbudujemy dla daro tor wyscigowy w chynowie, bedzie mial gdzie sobie
      pociskac... Daro podobno potrzebujesz duza fure bo masz malego..
      • Gość: shadowfire Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:17
        I nikt nie sprostał. Nawet i paru niedowiarków się znalazło. Już spieszę
        uspokoić: 4,5 minuty do Sulechowa i 10 minut do Świebodzina. Nadto 45 minut do
        Sulęcina przez Międzyrzecz w pełnym ruchu.(średnia wyszła mi 150 km/h)
        Zapewniam że wyniki które osiągnąłem są prawdziwe. Naprawdę można jak się chce.
        Do Sulechowa w 4,5 minuty to było w niedzielny poranek. Zadnego samochodu. 220
        km/h na zegarze. i potem minąwszy Sulechów przemknąłem do Świebodzina. Te
        wyniki nie są dla mnie powodem do chluby. Mogłem zginąć. Mam tego świadomość.
        Ale gdybym tylko ja, to pół biedy. Co by było gdybym zabił jeszcze kogoś?
        Dlatego proszę wszystkich kierowców, aby zanim nadepną pedał gazu dobrze się
        zastanowili. Możesz zabić na drodze... pamiętaj o tym siadając za kółko. Mnie
        się udało,ale Tobie - czego Ci oczywiscie nie życzę - może się nie udać...
        • Gość: ziurtek Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.ztpnet.pl 31.01.05, 19:37
          Widac Ty sie dobrze nie zastanowiles.
        • Gość: marassss Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:55
          tak wiec shadowfire to ty.. znaczy DARO...???
          jesli tak to podziwiam odwage ze sie tu wypowiadasz... a wlasciwie to nie wiem
          czy nie powinno sie nazwac tej odwagi inaczej.. jak?? pozostawiam to w duzym
          niedopowiedzeniu... pozdro
          • Gość: y wątek umiera:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 07:58
            ratujmy nasz ulubiony wątek :):):)
    • Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.05, 12:20
      daro czyli lukstorpeda zielona gora -sulechow w 4,5 minuty....Drogi powinny
      niue miec zakretow, co nie , daro????
    • Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.05, 12:24
      Daro jak ciebie widze na sulechowskiej to mi wara opada. Powaga. Ja bym sie nie
      odwazyl pruc po miejskiej ulicy ze swiatlami 160 na godzine....A ty na
      sulechowskiej bijesz rekordy... Chynów- Zielona Góra w 15 sekund?
      • Gość: Stig Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:12
        Gdybym mnie bylo stać na mandaty, pewnie też by mi odpierda#$ło czasami. Ale
        wole coś do auta wsadzić, niż dać Policjantom :)
    • Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.05, 21:02
      daro dzisiaj cie widzaialem jak piszczaly twe opony na sulechowskiej juz nawet
      na ta blache daro05 patrzec nie musialem bo po felgach poznalem... daro,
      szybciej szybciej bo cie laski opuszcza...tylko jadac 150-oną zrobisz laskę
      zadowoloną...
      • Gość: rrr Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:55
        Olo czy Ola, pewnie jestes baba,bo tylko one tak zmyslaja. radar wozisz ze
        soba, ze tak pie..sz o predkosciach, "160', moze 172, albo 149, jak bys z
        nim jechal to gadaj, a nie widzisz, ze ktos szybko jedzie i juz pierd...
        Dzisiaj gumy palil, haha ty jelopie, nastepnym razem jednak spojrz na
        rejestracje, bo mogles dzis widziec, ale czarnego trabanta! pojutrze moze go
        zobaczysz, jak wroci z gór... ps pojechal wczoraj.
    • Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.05, 09:54
      helloł daro! Dziś znowu darłeś gumy na sulechowskiej!
      • Gość: ziutek no i? /bt IP: *.ek.zgora.pl 09.02.05, 14:13
    • Gość: Bezstronny Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.05, 21:05
      Nic nie mam do kolesia, ale jeszcze nigdy nie widziałem żeby go ktoś wyprzedzał.
      Chyba nie ma na niego mocnych. NO SPEED, NO FUN.
    • Gość: NIKO Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:00
      Jeszcze sie nie nadział też takich znałem i skończyli w m1 na ul.SPOKOJNA
      • Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.02.05, 12:40
        ej sluchajcie daro se kupil nowe opony zimowe i juz drze gumy od nowa.... ZG-
        Sulechow w 7 minut zrobil, bo snieg jest i slisko...
        • Gość: hop Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:17
          HOPEK
        • Gość: SET Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:19
          Czy mógłby ktoś podać imie i nazwisko tego pirata drogowego, wątek nabrałby
          sensu bo sama rejestracja to za mało by piętnować szaleństwo tego buraka
    • Gość: Ludka Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:47
      A ja ostatnio stałam na pasach za DARO ktory grzecznie czekal na zielone
      swiatło. I nie ruszył z piskiem! Daro sie cywilizuje?
      • Gość: vaga Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:01
        trudno ruszać z piskiem opon kiedy zamiast asfaltu śnieg bo alba wszystko ma w
        dupie
    • Gość: Vired Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.03.05, 21:07
      Czyli Alba przyczynia się do poprawy bezpieczeństwa na drogach w mieście.
      • kastet2 Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! 06.03.05, 22:58
        Boże co wy pie..cie?Jakieś plotki o jakimś daro!Gó.. widzieliście a pieprzycie.
    • Gość: M Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.05, 12:02
      Daro na gościnnych występach w Świebodzinie (wczoraj)....
      Zakręt w prawo, zielona strzałka, nawet samochód jadący przed Nim i
      zatrzymujący się na pasach nie przeszkodził Mu w szybkim pokonaniu tego
      skrzyżowania... Z lewego pasa (na wprost) pojechał w prawo... omijając
      zatrzymujące się przed pasami auto......
      Ech........ Mam tylko nadzieję, że jak kiedyś zrobisz komuś krzywdę to będzie
      to ktoś z Twojej rodziny.......
      • Gość: kocio Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:25
        że też na takiego gnojka nie ma siły!
    • Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.05, 15:28
      he he ja sobei stoje we wtorek na sulechowskiej a tu jak cos nie smignie,
      gwiznie, z hukiem przeleci, jakby odrzutowiec jakis. tylko DARO na tablicy
      dostrzeglem....Daro wrocil do ZG, patrzcie ludzie. Znowu zaplona gumy pod
      swiatlami.
      • Gość: zzz Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.05, 17:58
        daro to gej
        • Gość: hop do góry Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:07
          :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka