Gość: DARO-fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:57 I tu mozecie znowu wpisywac swoje uwagi o kierowcy samochodu BMW o rejestracji F5 DARO. Oczywiscie dopoki admin nie skasuje. Pozdrowienia dla admina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: snoop Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.ek.zgora.pl 15.01.05, 22:29 ja również pozdrawiam admina.... tak nawiasy mówiąc to ostatnio go widziano :D jechał w miarę wolno,może się przestraszył??chociaz obstawiałbym raczej to,ze gdzies przyuważył niebieskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Nie rozumiem uwag! To mój samochód! IP: *.ztpnet.pl 11.05.05, 10:18 Bardzo dziwi mnie zainteresowanie MOIM SAMOCHODEM!! Czy kobiety w średnim wieku juz nie maja praw? Nawet do jazdy takim samochodem takim,na jaki ich stać? Z pewnościa nie jest kradziony! Pozdrawiam wszystkich tych,którzy mi zazdroszczą. PA KOCHANI. Do zobaczenia na trasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asher [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afric simone [...] IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.05, 01:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afric simone admin jest kolesiem DARO IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.05, 19:32 Czemu to taki gorliwy jest admin usuwajac wpisy o DARO? Jak IIIks rzuca miechem, chamowa na calego a on nie reaguje a wystarczy tyko napisac prawde o DARO i jego kolesiach dresach, a juz wpis usuniety... Mam nadzieje, ze ten wpis zdazy jeszcze ktos przeczytac, zanim ta p..... go usunie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: admin jest kolesiem DARO IP: *.ztpnet.pl 17.01.05, 21:02 Odpowiedź masz w swoim kolejnym poście,choć mam i gratis-wal się:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FERDEK Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.01.05, 22:14 Uuuu, jak tu miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 17:46 plotki mowia, ze ten kierowca kupil sobie teraz Hummera i posuwa po zielonej gorze, jak ktos sie z drogi nie usunie na czas, to zostanie z niego placek :) blachy Hummerka to FZxxxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urząd Skarbowy Notatka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:36 Pracujemy nad tym Panem, dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps. U S Re: Notatka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:34 Wiecie nad czym mozecie pracowac, nad dobrym skupieniem w kiblu... K...a jacy wy wszyscy jestescie smieszni, a niektorzy beznadziejni, tak jak ten palant o niku "URZAD SKARBOWY". Popracuj nad soba bo narazie jestes do dupy... tak to jest nie miec pojecia i pisac z nudow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie DARO [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majster Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.gala.net.pl 20.03.05, 01:15 prawda, widziałem go dzisiaj iweczorem (sobota 20.III.) jak jeździł w kółko trasą: rondo przy Urzędzie miejskim -obowiązkowo 3 kółeczka dookoła ronda- Podgórna-Lwowska-Wrocławska-Podgórna do ronda przy UM...i tak w kólko. Ma teraz szarego hummera H2... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibon Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 16:37 A skąd takie jełopy siedzące stale przed monitorem, mogą wiedzieć o DARO? jak to możliwe aby ktoś kto całe dnie uprawia wirtualny seks z komputerem nie odrywając tyłka od fotela wie coś o kierowcy BMW? Może lubisz franco jedna plotkować i robisz się na ciotke bo to ich domena. Może lepiej zajmij się czymś pożyteczniejszym a nie klepaniem bez końca na tego DARO. Żal tyłek ściska czy przejechał Tobie pieska? kup sobie takze BMW, a może wreszcie wyrwiesz jakąs laskę bo na swój debilny rozum pewnie nie dasz rady. Dziękować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFI Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 17:01 Wreszcie ktos konkretnie pisze,gibon chwala Ci za zdrowy rozsadek, w zpelnosci sie z Toba zgadzam, te wszystki dzieciaki klepiace non stop w klawiature zamiast pomyslec o tym co w zyciu wazne klepia,klepia a i tak nic z tego nie beda mialy, a BMW sobie nigdy nie kupia bo sa za glupie.I ciezko jest wybrac konkretny model z salonu gdy sie caly czas siedzi przy kompie. Pozdrowienia dla tych swoiskich, szcerych forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie DARO Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:57 Hey Towarzystwo wzajemnej adoracji i wielbicieli DARO. Wątek mnie jebie. Ktoś puścił temat, że jakiś kretyn o mało co go nie przejechał. Jak wiadomo społeczeństwo nie lubi dresiarzy; młodych głupich tępych siks, nie widzących życia poza dyskoteką; a także społeczeństwo nie lubi młodych synalków jeżdżących jak wariaci swoimi drogimi samochodami i nie wiadomo, czy to autko od bogatych rodziców, czy może kradzione. Takie są REALIA. Zapewniam Ciebie, że raczej nikogo zazdrość nie zżera. Gdyby chodziło tylko o auto, to znalazłoby się tutaj wiele komentarzy na temat różnych gó..arzy, wożących się po zielonogórskich ulicach drogimi furami. Dziwnym trafem trafił tylko tutaj temat o DARO. Temat nie o tym, że ktoś mu zazdrości BMKi, tylko temat opisujący jego jazdę. Pewnie temat by już dawno umarł swoją smiercią naturalną, gdyby nie armia fanów i zwolenników DARO, którzy nie błysnęli specjalnie intelektem w swoich komentarzach. Nie znam DARO, nie wiem kto to jest, nigdy go nie widziałem. Wystarczyło mi poczytać komentarze kumpli DARO, aby stwierdzić po czyjej stronie jest prawda, a po czyjej prostactwo i głupota. Zagrywka z podbijaniem tematów to szczyt prostactwa. Dogadanie się z ADMINEM też nazaciekawie wygląda. Widać, że chłopak ma kompleksy, bo ja bym to na przykład olał. FORUM jest po to, aby dyskutować. Lepsza rozmowa na forum, niż walenie sobie po mordach na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arczi Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 19:38 Moze i masz racje, ja goscia tez nie znam i kto wie moze to olal, pewnie to nie jego wina, ze z tamtad gdzie mieszka dzieciaki sobie urzadzily pisanie i podbijanie tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niutka Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.ztpnet.pl 03.03.05, 09:21 Tylko jeden człowiek, który mądrze mówi?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marasss Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:10 czym jest F5DARO w porownaniu do gostka ktory jezdzi oplem z reklama WARKI STRONG.... gostek swiruje na drodze, po pierwsze nieumiejetnie a po drugie nie swoja fura!!! daro to przynajmniej swoja fura jezdzi ( czy tatusia) ale zawsze rodzina... a taki z WARKI nie dosc ze glupi, bo niestety co po niektorzy go znaja.... to jeszcze stara sie upodobnic do innych typu DARO, moze wyjdzie mu to na dobre bo poki co nic zupelnie soba nie prezentuje.... jednym slowem PALANT co zwial do zielonej .... bo sie bal...... wspolczuje okolicy z ktora sie styka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdumiony Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.01.05, 16:18 Fakt, widziałem jak tym Oplem objeżdżał DARO jak chciał. Niezły kozak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 00:17 hop do gory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.01.05, 16:47 tak tak daro to straszny pirat i sunie 220 po sulechowskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasciciel Chynowa Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:42 AAAAAA :) tutaj jesteś moj ulubiony wątku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.05, 23:33 a kto to ten Daro?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedź Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.ztpnet.pl 23.01.05, 12:05 DARO to bohater tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrzec Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 17:26 Dualistyczny Archetyp Romantycznego Odwodnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
marbuz Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! 28.01.05, 22:02 odwodnienie chyba tak, ale czy romantyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzucam wyzwanie! Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:07 Nieważne jaki samochód,ważne jaki kierowca.Jeździł po Zielonej przez 10 lat ,człowiek legenda. Do Sulechowa w 4,5 minuty,do Świebodzina w 10! Kto go przebije? No? Cwaniaczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostucha Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:26 w końcu przebiję go ja :):):), kostuszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 18:09 4,5 min do Sulechowa? 10 min do Świebodzina? Chyba w snach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.ek.zgora.pl 28.01.05, 20:30 Tyle czasu to on sika i robi kupe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś..... Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 08:13 i tu zostalem wprawiony w zdumienie.... 4,5 do sulechowa... nie mozliwe..????? pewnie ze mozliwe...... uwierzcie..... pozdro..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 17:09 HAHAHAHAHA. Ludzie, trochę matematyki. Zakładając, że z ZG do Sulechowa jest 18km, a ten cały DARO pokonuje ten dystans swoim BMW w 4,5 minuty, musiałby jechać ze !!ŚREDNIĄ!! prękością 240 km/h. Dla porównania bolid F1 pokonuje tor ze średnią prędkością 196 km/h (maksymalna prędkość pod koniec prostej startowej 310 km/h.) To jego BMW musi być niezle podrasowane, a sam DARO powinien się zastanowić nad konkurowaniem z Schumacherem :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stig Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:42 Ale pieszo? Odpowiedz Link Zgłoś
marbuz Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! 28.01.05, 22:06 Ani człowiek, ani legenda, ot po prostu popierdółka. Dojechać tu i ówdzie jak najkrócej; półgrabek po prostu. bąk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marassss Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 08:51 czy DARO wie ze jest taaaaki popularny????? Odpowiedz Link Zgłoś
pietka78 Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! 07.05.05, 10:10 strasznie się po***ło nie którym w główkach... jestem byłym mieszkańcem Zg, mieszkałem w tym pięknym spokojnym mieście 26 lat... zastanawiam się co porobiło się ze starą wiarą, z którą można było wypić piwko w knajpie a barman witał Cię jak swojego najlepszego kumpla... teraz burak buraka pogania, najlepeiej swoim bmw z rejestracją F... itd, ale syf. Dzięki takim historiom wcale nie żałuje że sie przeprowadziłem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.01.05, 18:19 daro to stary chynowski pirat drogowy. 220 km/h na sulechowskiej? Nie ma sprawy....Najlepiej podjechac 160 pod gorkę koło stadionu i na końcu wzniesienia jego autko tak f a j n i e wzbija sie w p o w i e t r z e.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stig Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 23:40 No. I ląduje w Świebodzinie 10min poźniej. Słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.ztpnet.pl 30.01.05, 16:07 no i co bedzie jeździł jak chce kto mu podskocz, prawda że ma teraz Humera i tym bardziej kto mu podskoczy. Bo jezeli Policja nic nie robi to kto ma to robić. Faktycznie mieszka na Chynowie pan M.......... O umysł jego nie pytam i nie odpowiadam. A jezeli chodzi o kostuchę to czy go zabierze czy przy okazji przypadkowego pieszego lub innego urzytkownika dróg. No i co ma na swoją obronę cenzor, przepraszam administrator. I pamiętajcie ze żyjemy w Polsce i to wiele wyjaśnia. Pozdrowienia dla F5 czy tam F1 Daro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.05, 12:33 cześć daro ty wioskowy piracie kup sobie samolot to miej ludzi porozjezdzasz. Chodcie zbudujemy dla daro tor wyscigowy w chynowie, bedzie mial gdzie sobie pociskac... Daro podobno potrzebujesz duza fure bo masz malego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shadowfire Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 16:17 I nikt nie sprostał. Nawet i paru niedowiarków się znalazło. Już spieszę uspokoić: 4,5 minuty do Sulechowa i 10 minut do Świebodzina. Nadto 45 minut do Sulęcina przez Międzyrzecz w pełnym ruchu.(średnia wyszła mi 150 km/h) Zapewniam że wyniki które osiągnąłem są prawdziwe. Naprawdę można jak się chce. Do Sulechowa w 4,5 minuty to było w niedzielny poranek. Zadnego samochodu. 220 km/h na zegarze. i potem minąwszy Sulechów przemknąłem do Świebodzina. Te wyniki nie są dla mnie powodem do chluby. Mogłem zginąć. Mam tego świadomość. Ale gdybym tylko ja, to pół biedy. Co by było gdybym zabił jeszcze kogoś? Dlatego proszę wszystkich kierowców, aby zanim nadepną pedał gazu dobrze się zastanowili. Możesz zabić na drodze... pamiętaj o tym siadając za kółko. Mnie się udało,ale Tobie - czego Ci oczywiscie nie życzę - może się nie udać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziurtek Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.ztpnet.pl 31.01.05, 19:37 Widac Ty sie dobrze nie zastanowiles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marassss Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:55 tak wiec shadowfire to ty.. znaczy DARO...??? jesli tak to podziwiam odwage ze sie tu wypowiadasz... a wlasciwie to nie wiem czy nie powinno sie nazwac tej odwagi inaczej.. jak?? pozostawiam to w duzym niedopowiedzeniu... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y wątek umiera:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 07:58 ratujmy nasz ulubiony wątek :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.05, 12:20 daro czyli lukstorpeda zielona gora -sulechow w 4,5 minuty....Drogi powinny niue miec zakretow, co nie , daro???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.05, 12:24 Daro jak ciebie widze na sulechowskiej to mi wara opada. Powaga. Ja bym sie nie odwazyl pruc po miejskiej ulicy ze swiatlami 160 na godzine....A ty na sulechowskiej bijesz rekordy... Chynów- Zielona Góra w 15 sekund? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stig Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 01:12 Gdybym mnie bylo stać na mandaty, pewnie też by mi odpierda#$ło czasami. Ale wole coś do auta wsadzić, niż dać Policjantom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.05, 21:02 daro dzisiaj cie widzaialem jak piszczaly twe opony na sulechowskiej juz nawet na ta blache daro05 patrzec nie musialem bo po felgach poznalem... daro, szybciej szybciej bo cie laski opuszcza...tylko jadac 150-oną zrobisz laskę zadowoloną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:55 Olo czy Ola, pewnie jestes baba,bo tylko one tak zmyslaja. radar wozisz ze soba, ze tak pie..sz o predkosciach, "160', moze 172, albo 149, jak bys z nim jechal to gadaj, a nie widzisz, ze ktos szybko jedzie i juz pierd... Dzisiaj gumy palil, haha ty jelopie, nastepnym razem jednak spojrz na rejestracje, bo mogles dzis widziec, ale czarnego trabanta! pojutrze moze go zobaczysz, jak wroci z gór... ps pojechal wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.05, 09:54 helloł daro! Dziś znowu darłeś gumy na sulechowskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezstronny Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.05, 21:05 Nic nie mam do kolesia, ale jeszcze nigdy nie widziałem żeby go ktoś wyprzedzał. Chyba nie ma na niego mocnych. NO SPEED, NO FUN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKO Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:00 Jeszcze sie nie nadział też takich znałem i skończyli w m1 na ul.SPOKOJNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.02.05, 12:40 ej sluchajcie daro se kupil nowe opony zimowe i juz drze gumy od nowa.... ZG- Sulechow w 7 minut zrobil, bo snieg jest i slisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:17 HOPEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SET Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:19 Czy mógłby ktoś podać imie i nazwisko tego pirata drogowego, wątek nabrałby sensu bo sama rejestracja to za mało by piętnować szaleństwo tego buraka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludka Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 12:47 A ja ostatnio stałam na pasach za DARO ktory grzecznie czekal na zielone swiatło. I nie ruszył z piskiem! Daro sie cywilizuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaga Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:01 trudno ruszać z piskiem opon kiedy zamiast asfaltu śnieg bo alba wszystko ma w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vired Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.03.05, 21:07 Czyli Alba przyczynia się do poprawy bezpieczeństwa na drogach w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
kastet2 Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! 06.03.05, 22:58 Boże co wy pie..cie?Jakieś plotki o jakimś daro!Gó.. widzieliście a pieprzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.05, 12:02 Daro na gościnnych występach w Świebodzinie (wczoraj).... Zakręt w prawo, zielona strzałka, nawet samochód jadący przed Nim i zatrzymujący się na pasach nie przeszkodził Mu w szybkim pokonaniu tego skrzyżowania... Z lewego pasa (na wprost) pojechał w prawo... omijając zatrzymujące się przed pasami auto...... Ech........ Mam tylko nadzieję, że jak kiedyś zrobisz komuś krzywdę to będzie to ktoś z Twojej rodziny....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocio Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 15:25 że też na takiego gnojka nie ma siły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.05, 15:28 he he ja sobei stoje we wtorek na sulechowskiej a tu jak cos nie smignie, gwiznie, z hukiem przeleci, jakby odrzutowiec jakis. tylko DARO na tablicy dostrzeglem....Daro wrocil do ZG, patrzcie ludzie. Znowu zaplona gumy pod swiatlami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.05, 17:58 daro to gej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop do góry Re: Uwaga na samochod o rejestracji F5 DARO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 17:07 :-) Odpowiedz Link Zgłoś