Dodaj do ulubionych

MamBra KRAKÓW

15.10.10, 12:30
Kochane!
Już bardzo bardzo niedługo... MamBra otwiera swój DRUGI SKLEP!

Teraz czas na KRAKÓW!!!

Już wkrótce znajdziecie nas przy samym Rynku- na ul. Sławkowskiej 16!
www.mambra.pl/Kontakt-6.html
Jesteśmy bardzo podekscytowane otwarciem drugiego na stanikowej mapie Polski mambrowego miejsca, gdzie kobiety o dużych biustach mogą przekonać się, jak dobrze jest być sobą.

Oczywiście będziemy informować o konkretnej dacie otwarcia- a ta nastąpi naprawdę niedługo- oczywiście doniesiemy Wam o tym na Lobby:D

Wierzymy, że cieszycie się z nami!:)
Obserwuj wątek
    • catsumi Re: MamBra KRAKÓW 03.11.10, 12:50
      Właśnie chciałam napisać, że wczoraj idąc Sławkowską zobaczyłam duży plakat z napisem, że wkrótce otwarcie nowego sklepu no i właśnie widzę, że ta wiadomość już tu jest :) Ja bardzo się cieszę z otwarcia kolejnego sklepu w Krakowie, no i jeszcze taka świetna lokalizacja - w samym rynku! Na pewno zawitam ;)
      • olga.mambra Re: MamBra KRAKÓW 04.11.10, 12:02
        catsumi napisała:

> Właśnie chciałam napisać, że wczoraj idąc Sławkowską zobaczyłam duży plakat z n
        > apisem, że wkrótce otwarcie nowego sklepu no i właśnie widzę, że ta wiadomość j
        > uż tu jest :) Ja bardzo się cieszę z otwarcia kolejnego sklepu w Krakowie, no i
        > jeszcze taka świetna lokalizacja - w samym rynku! Na pewno zawitam ;)
        Zapraszamy i bardzo się cieszymy, ze lokalizacja Ci się podoba!
    • olga.mambra Re: MamBra KRAKÓW 04.11.10, 11:58
      DZIEWCZYNY!
      JUŻ JUTRO O 11 OTWIERAMY MAMBRA W KRAKOWIE, UL. SŁAWKOWSKA 16.
      WPADNIJCIE, POKAŻCIE SIĘ I POMIERZCIE STANIKI! CZEKAMY NA WAS!
      NA DOBRY POCZĄTEK ZNIŻKI! 10% NA STANIK I 15% NA KOMPLET.
      ZAPRASZAMY WAS NA NASZEGO FACEBOOKA www.facebook.com/event.php?eid=161936170505816

• roza_am Re: MamBra KRAKÓW 04.11.10, 12:23
        Gratuluje startu i życzę powodzenia!

Czy możesz jeszcze podać regularne godziny pracy nowego sklepu i jakiś kontakt dla klientek? Czy asortyment będzie taki sam jak w Warszawie?

Co do Facebooka - to trochę bez sensu, że przeszłyście z funpage'a na zwykły profil, bo teraz jesteście widoczne tylko dla osób zalogowanych na FB, a nie dla wszystkich.

PS. Nie nadużywaj capslocka, bo tekst staje się nieprzejrzysty i trudno wyłowić z tekstu kluczowe informacje (adres, godzina itp.).
        • catsumi Re: MamBra KRAKÓW 04.11.10, 22:25
          A czy staniki będą takie jak w sklepie internetowym? Czy będzie może showgirls curvy kate?
          • olga.mambra Re: MamBra KRAKÓW 05.11.10, 00:16
            Dziewczyny,
            godziny pracy krakowskiej MamBry: pn-pt 11.00-19.00 sb 11.00-16.00, telefon: 535 806 886.

Już od 11.00 zapraszamy na nabiustne mierzenie, na wino, słodycze i konkurs! Wpadajcie!

A, Showgirls będzie, zapraszamy!
            • roza_am Re: MamBra KRAKÓW 05.11.10, 14:31
              Dzięki za info.
              A jak z asortymentem? Taki sam jak w Wa-wie lub na www?
              • olga.mambra Re: MamBra KRAKÓW 06.11.10, 12:45
                Jesli chodzi o krakowski asortyment, to nieznacznie różni się on od warszawskiego. W KRK mamy kilka modeli, których nie mamy w Warszawie. Krakowianki mają większe szanse na bliższe zapoznanie się z większą ilością modeli Curvy Kate. Zapraszamy Was np. po Tease Me w kolorze szmaragdowym i Prinsess indygo i nude.
    • narzeczona22 Re: MamBra KRAKÓW 06.11.10, 09:17
      Miałyśmy wczoraj w Krakowie prawdziwą ucztę stanikową :) U Was otwarcie, w Marcille roczek.
      Co do sklepu to wydał mi się dość przyjemny, choć malutki. Bardzo fajnie urządzony. Szkoda, że nie można sprawdzić sobie asortymentu na stronie www przed wybraniem się na zakupy. I póki co staników też niewiele...
      • olga.mambra Re: MamBra KRAKÓW 06.11.10, 12:50
        narzeczona22 napisała:

> Miałyśmy wczoraj w Krakowie prawdziwą ucztę stanikową :) U Was otwarcie, w Marc
        > ille roczek.
        > Co do sklepu to wydał mi się dość przyjemny, choć malutki. Bardzo fajnie urządz
        > ony. Szkoda, że nie można sprawdzić sobie asortymentu na stronie www przed wybr
        > aniem się na zakupy. I póki co staników też niewiele...
        Bardzo się cieszymy, ze wpadłaś i że wystrój przypadł Ci do gustu:)
        Co do wyboru staników to będziemy go oczywiście stopniowo powiększać! Wkrótce pojawią się nowe modele, więc zapraszamy z kolejną wizytą bardzo niedługo, ponieważ kolejna dostawa już jest w drodze....
    • olga.mambra TEASE ME EMERALD BLACK 22.11.10, 21:14
      Dziewczyny, w MamBra w Krakowie znajdziecie model TEASE ME (kolor Emerald Black) z linii Showgirl marki Curvy Kate.
      Ta balkonetka ma satynową bazę wkolorze szmaragdowym przykrytą czarną, prześwitującą koronką. Do tego jeszczewstążeczki, kropeczki, kokardki, falbanki, koronki, przeplatanki!
      Czy któraś z Was może się oprzeć tej mnogości? Wiem, wiem, nie możecie.....
      A, majteczki z tyłu ozdobione sąlicznymi falbankami. Absolutnie przecudne! Zapiera dech w piersi, prawda? Polecamy Wam ten szmaragdowy komplet gorrrąco!
    • kwiatek04 Re: MamBra KRAKÓW 23.11.10, 10:30
      Ojej, a ja zupelnie przegapilam ten watek ;) ale cale szczescie odkrylam go przed wyjazdem do Polski i moim pobytem w Krakowie :) Jakie marki sa dostepne w sklepie?
      • olga.mambra Re: MamBra KRAKÓW 23.11.10, 18:54
        kwiatek04 napisała:

> Ojej, a ja zupelnie przegapilam ten watek ;) ale cale szczescie odkrylam go prz
        > ed wyjazdem do Polski i moim pobytem w Krakowie :) Jakie marki sa dostepne w s
        > klepie?
        Uff, kamień z serca:)
        W krakowskiej MamBra znajdziesz Panache, Curvy Kate, Keia Pink, Anita, sportowe Shock Absorbery. Asortyment stopniowo poszerzamy, będziemy tutaj informować o wszystkich nowościach jakie do krakowskiej MamBra zawitają:)
        • kwiatek04 Re: MamBra KRAKÓW 24.11.10, 14:55
          A nawet gdybym nie zobaczyla tego watku tu na forum, to pewnie przechadzajac sie Slawkowska bym wasz sklep odkryla :D

Czy z Keia Pink jest juz czerwona Georgie?
    • olga.mambra PRINCESS INDYGO I NUDE!!!! 23.11.10, 18:46
      Dziewczyny!
      Pamiętajcie, ze w Krakowie w MamBra dostaniecie cudnej urody PRINCESS marki Curvy Kate. Kolory- indygo i nude (w końcu naprawdę twarzowy cielisty kolor!!!!)Ta balkonetka z półprzezroczystej tkaniny ozdobiona jest baaardzo uroczymi "misiowymi" kropeczkami.
      I jak to często z Curvy Kate bywa- nie zabrakło także tutaj radosnych kokardek i przeplatanek, bogatych haftów i połyskujących wstążeczek.
      Bardzo dobrze podtrzymuje piersi i zbiera je. My nabiustnie przekonałyśmy się, ze jest niezwykle wygodna, a wręcz komfortowa w noszeniu! Polecamy!
      I co sądzicie o naszej Królewnie?
    • olga.mambra zdobądź 35% ZNIŻKI na zakupy w MamBra KRAKÓW!!! 24.11.10, 12:56
      Wszystkie Szanowne Panie w Krakowie przebywające!
      Jeśli zrobicie zakupy w MamBra Kraków do końca listopada i wypełnicie JEDEN papierek, możecie wylosować zakupy w MamBra ze zniżką 35% !!!!!!
      Do końca listopada zostało już naprawdę mało czasu..... Zachęcamy gorąco! Skusicie się?:D Naprawdę szkoda przegapić....
      • ania.kar Re: zdobądź 35% ZNIŻKI na zakupy w MamBra KRAKÓW! 24.11.10, 13:22
        A co to za papierek? :)
        • olga.mambra Re: zdobądź 35% ZNIŻKI na zakupy w MamBra KRAKÓW! 24.11.10, 13:33
          ania.kar napisała:

> A co to za papierek? :)
          zwykła karteczka, taka do losowania- z nazwiskiem i telefonem albo mailem:) zebyśmy wiedziały kto zdobywa te 35%:)
    • olga.mambra KARMNIKI W MAMBRA KRAKÓW!!!! 24.11.10, 13:26
      Kochane, ponieważ ogłosiłyśmy losowanie zakupów w MamBra Kraków z 35% zniżką dla jednaj z Was, zachęcić chcemy do zakupów także krakowskie mamy karmiące!
      W MamBra Kraków znajdziecie karmniki Panache- m.in. kolorowy, wesoły, w pięknym kolorze Romantic Adventure i niezwykle oryginalną i zmysłową Sophie:)
      Zapraszamy wszystkie mamy karmiące jak i panie lubiące staniki bezfiszbinowe!!!!!
    • olga.mambra EMILY WHITE- Krągła Kaśka w MamBra KRAKÓW 25.11.10, 10:25
      Dziewczyny, poznajcie Emily White marki Curvy Kate.
      Ostatnio dużo było kokardek, przeplatanek i innych bajerów więc dziś bardziej na spokojnie:)
      Ta balkonetka z półprzezroczystego materiału ma bardzo subtelną urodę, niemniej haft zdobiący górę miseczki jest kwiatowy i jak najbardziej bogaty. Oczywiście jak to u Krągłej Kaśki bywa- kokardki także są obecne- w ilości sztuk 3:)
      Emily bardzo dobrze podtrzymuje i zbiera piersi.
      Czy taka delikatna uroda Wam się podoba?
    • olga.mambra MamBraKupon na święta! 30.11.10, 15:40
      Święta tuż, tuż, ani się obejrzymy. Żeby nie okazało się, ze z prezentami jesteśmy w lesie, pamiętajcie, ze możecie wyręczyć św.Mikołaja- kupcie MamBraKupon w prezencie. Na dowolną kwotę, do realizacji w dowolnym terminie!
      Polecamy!
    • olga.mambra MamBra i rabaty Meli-Melo 20.12.10, 15:56
      Drogie Panie z KRAKOWA i okolic, dla wszystkich z Was zainteresowanych swoim rozwojem osobistym, zapraszamy do krakowskiej Meli-Melo. Tam możecie oddawać się rozwojowi swego ducha i ciała, a przy okazji skorzystać z rabatów w MamBra:
      www.facebook.com/photo.php?fbid=181418908551720&set=a.132775553416056.21518.130448656982079
    • olga.mambra Maheda w MamBra KRAKÓW- 15 stycznia (sobota) 10.01.11, 18:12
      Dziewczyny! Z ogromną radością pragniemy Was poinformować, że w najbliższą sobotę 15 stycznia w MamBra Kraków biustonosze pomoże Wam dobrać Maheda!
      Wpadnijcie w godz. 11-15 na Sławkowską 16.

Jeżeli nie chcecie czekać w kolejce, możecie się zapisać na konkretną godzinę- wszystkie szczegóły tutaj:
      maheda.eu/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=13&Itemid=79&lang=pl

Wpadajcie koniecznie! :)

• rudaa26 Re: Maheda w MamBra KRAKÓW- 15 stycznia (sobota) 10.01.11, 19:32
        Aż oczom nie wierzę. Zawsze mnie takie imprezy omijały a tu jak na zamówienie i mój przyjazd do Krakowa zjawia się u Was maheda:-) Zajrze, ale obawiam się ze na mój wybredny biust nic się nie znajdzie...
        • olga.mambra Re: Maheda w MamBra KRAKÓW- 15 stycznia (sobota) 10.01.11, 22:15
          rudaa26 napisała:

> Aż oczom nie wierzę. Zawsze mnie takie imprezy omijały a tu jak na zamówienie i
          > mój przyjazd do Krakowa zjawia się u Was maheda:-) Zajrze, ale obawiam się ze
          > na mój wybredny biust nic się nie znajdzie...

No to wspaniale, że utrafiłyśmy z terminem:):)
          Zapraszamy bardzo bardzo i wierzymy, że uda się dobrać coś nabiustnie sympatycznego:) Jesteśmy przy samym Rynku...
    • olga.mambra walentynkowa promocja!!!! 12-14.02 11.02.11, 13:12
      W MamBra przedłużamy świętowanie walentynek, zaczynamy już w sobotę 12 lutego!
      Tak więc pamiętajcie, żeby same siebie obdarować z okazji 14 lutego zmysłową bielizną!

W MamBra z okazji walentynek wszystkie seksowne biustonosze (Tease Me, Angie, Polka, Maia, Tiffany…) o 15% taniej.

Seksowny komplet to 20% rabatu! Dobra wiadomość- majtki nie muszą być „od kompletu”, tylko z zupełnie innego modelu:)

Zapraszamy na Sławkowską 16 na walentynkowe zakupy seksownej bielizny 12 i 14 lutego!!!!
    • olga.mambra Przeprowadzka MamBra na FANPAGE- facebook 21.02.11, 17:58
      Drogie Panie, MamBra urządza przeprowadzkę na fanpage!
      Zapraszamy Was wszystkie do polubienia nas i śledzenia wszystkich nowości bieliźnianych!
      Klikajcie tu: www.facebook.com/pages/MamBra/255854595327
    • olga.mambra Rhea w MamBra KRAKÓW 25.02.11, 12:45
      Oczywiście Rhea, czyli ciastko z kremem malinowym dostępna jest także w naszym krakowskim salonie:)

www.mambra.pl/Rhea-(6121)-286.html
      Zapraszamy! Warto się zapoznać z Rheą. Miłość od pierwszego spojrzenia gwarantowana!
      • myszka.xww Chwalę 25.02.11, 20:05
        Za sympatyczną obsługę i pamięć. Przykro mi, że nie zakupiłam, choć się napaliłam okrutnie, ale leżały koszmarnie, mimo szczerych chęci :(
        Czatuję na inne :)
        Pozdrawiam ciepło.
        • olga.mambra Re: Chwalę 03.03.11, 13:02
          Szalenie się cieszymy z pochwały, naprawdę ogromnie:) Dziękujemy i zapraszamy na kolejne przymiarki. Zwłaszcza, ze nowości napływają:)
          pozdrowienia serdeczne!
    • olga.mambra Nowości wiosenne w MamBra KRAKÓW 03.03.11, 13:21
      Drogie Panie,
      w MamBra Kraków znajdziecie nowości wiosenne od Panache:
      Piękną, cielistą Jude: www.mambra.pl/Jude-Nude-(5846)-241.html

Cukierkową i szalenie wygodną Sophie do karmienia: www.mambra.pl/Biustonosz-do-karmienia-Sophie-Ivory-Pink-(5821)-274.html

Ślubną, ogromnie elegancką Evie Bridal: www.mambra.pl/Evie-Bridal-(6110)-381.html

Zapraszamy, kolejne nowości już za momencik!
      • olga.mambra Fern i Erin! 09.03.11, 13:24
        W MamBra Kraków dostaniecie już kwiecistą Fern www.mambra.pl/Fern-(6291)-472.html
        i Erin w nowym, wiosennym wcieleniu: www.mambra.pl/Erin-Ivory-(6066)-473.html

Zapraszamy i zachęcamy do mierzenia!
    • korlat Re: MamBra KRAKÓW 06.03.11, 22:36
      Witam, chciałam się zapytać czy w krakowskim sklepie są/będą dostępne bluzeczki CamiTop z panache'a.
      • olga.mambra Re: MamBra KRAKÓW 08.03.11, 12:55
        korlat napisała:

> Witam, chciałam się zapytać czy w krakowskim sklepie są/będą dostępne bluzeczki
        > CamiTop z panache'a.
        Witaj korlat!
        W Krakowie mamy kilka rozmiarów Cami Top, ale w razie potrzeby bez problemy wysyłamy pożądany rozmiar z Warszawy. Daj znać jaki rozmiar Cię interesuje:)
    • olga.mambra Na Dzień Kobiet ZNIŻKI! 08.03.11, 11:08

Od nas kobiet dla Was kobiet, na podtrzymanie Waszego doskonałego nastroju przez cały dzień- ZNIŻKI!
      10% na biustonosz
      15% na komplet bielizny
      A wszystko to w naszych sklepach stacjonarnych.
    • olga.mambra 2 kwietnia w sobotę- drugie urodziny MamBra! 30.03.11, 10:12
      Zapraszamy do wątku warszawskiego po wszelkie szczegóły sobotnich urodzin MamBra.
      Będzie szampan, piękna bielizna i konkursy! Zachęcamy wszystkie Krakowianki do świętowania z nami w najbliższą sobotę!

forum.gazeta.pl/forum/w,32203,93134077,123771869,2_kwietnia_DRUGIE_URODZINY_MamBra_.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka