Dodaj do ulubionych

eNka i cegła

IP: 80.51.57.* 25.03.03, 13:59
ENka to pub rajdowy.Może więc warto by przeznaczyć na podpisy jakąś część
samochodową.Np:wpisy na specjalnie przygotowanej masce auta.Na czymś takim
zmieściło by się naprawdę sporo podpisów,a i do otoczenia pasuje.Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • brzoza2 Re: eNka i cegła 25.03.03, 15:23
      Racja, dobry pomysł.
      Mozna tez zrobić (tylko nie wiem jak) konstrukcję z dekli i połozyc na niej
      cegłę.
      Albo wykorzystac w tym celu starą opone - tylko czym na tej oponie sie
      podpisywać? Białym flamastrem?
      ---
      <<<~~~~~~~~~~~>>>
      • thor_tr Re: eNka i cegła 25.03.03, 15:26
        No może nie z dekli,ale z felg rajdowych.Widziałem,że są tam takie.

Jak się podoba mój nowy nik?Stary odchodzi do lamusa.
        • koobra Re: eNka i cegła 25.03.03, 18:20
          Niech to bedzie kolejna część opowieści o cegle,chyba,ze chcecie"cegła juz jest
          cz.II"?
          • koobra Re: eNka i cegła 25.03.03, 20:43
            tak jak pisałem wcześniej chciałbym ,aby była to knajpa dla wszystkich nie
            tylko dla maniaków sportów samochodowych co do miejsca do składania podpisów
            czekam na propozycje :)
            • being28 Re: eNka i cegła 25.03.03, 20:53
              Mozemy sciany na zewnatrz pubu podpisac:))
              Cicho cos dzisiaj:))
              • Gość: rita Re: eNka i cegła IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 21:00
                Ale kombinujecie - widzę , że z tej cegły zrobimy Sztukę Współczesną, taką
                sztukę samokreującą się. Będzie to twórcze doświadczenie dla klientów Koobry.
                Dzieło to pewnie osiągnie nieśmiertelność, a zamożni kolekcjonerzy tej sztuki
                będą kupować jego kopie, by mieć o czym dyskutować na koktajlach.
                Myślę , że to dzielo będzie można nazwać w całości jako " Życie to tylko
                labirynt"
                I pomyśleć, że była to tylko skromna cegiełka , a powstaje Sztuka Nowoczesna
                Brawo!!!!!
                • being28 Re: eNka i cegła 25.03.03, 21:03
                  Wlasnie, po co pub, lepiej zalozyc galerie. Moze wyciagniemy cos jeszcze od GW,
                  troche reklamy i moze, moze...
                  • angela-rt Re: eNka i cegła 26.03.03, 10:48
                    W sobote będe miała dostęp do cyfrowego aparatu,zrobie zdjęcie
                    ceglanki,zobaczycie jaka piękna jest teraz.Jak juz wspominałam na "pięknym
                    Olsztynie"wczoraj mieliśmy dostawe opału kominkowego do eNki i deseczek od
                    wyboru do koloru,znajde jakąś ładną i przymocuje do niej cegłe.w
                    niedziele ,albo w poniedziałek mozna bedzie oglądać na stronach klubu cegłe w
                    jej całej okazałości.No a potem chrzest sie zrobi i balanga do białegoi rana:)))
                    • thor_tr Re: eNka i cegła 26.03.03, 10:56
                      Słuchajcie,a w jakiej formie mają być te podpisy?Nik,nazwisko+zdjęcie czy jakoś
                      inaczej?
                      • angela-rt Re: eNka i cegła 26.03.03, 10:59
                        Oczywiście nik na deseczce,a zdjecie dodatkowo w trakcie składanie podpisu
                        (zdjecia umieścimy na 100%na stronach enki,ale i w samej eNce będzie mozna)
                        • Gość: Andulka Re: eNka i cegła IP: 158.66.18.* 26.03.03, 11:09
                          Bez zdjęć, bardzo proszę. Jestem niefotogeniczna :)))
                          • angela-rt Re: eNka i cegła 26.03.03, 11:23
                            To Andulko zrobimy zdjęcie Twojej dłoni składającej podpis,czy To Ci odpowiada?
                            Jeśli sobie nie zyczysz to oczywiście nikt nie bedzie Ciebie do tego
                            zmuszał.Pozdrawiam.

;-)angi
                            • thor_tr Re: eNka i cegła 26.03.03, 11:25
                              A może konkurs na najgłupszą minę?I niekoniecznie przy składaniu podpisu:-)
                          • being28 Re: eNka i cegła 26.03.03, 11:24
                            Gość portalu: Andulka napisał(a):

> Bez zdjęć, bardzo proszę. Jestem niefotogeniczna :)))

Pamietaj, ze zdjecia beda cyfrowe. Kilka dni ciezkiej pracy przed monitorem i
                            moze cos zrobimy:)
                            • Gość: rita Re: eNka i cegła IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 20:59
                              dobrze pilnujecie sprawy, czy są jakieś już podpisy ?
                              • angela-rt Re: eNka i cegła 26.03.03, 23:59
                                jeszcze nie ma ale zdjecia beda to ją zobaczycie,bez podpisow:)
                                • mika_1 Re: eNka i cegła 28.03.03, 14:30
                                  Angela, gratulacje - dzięki Tobie cegła "nabiera" rumieńców. Teraz tylko pilnuj, aby wszysko inne szło jak należy:) To może Tobie Redakcja wręczy jakąś nagrodę za godne opiekowanie się cegłą..... ;)
                                • mika_1 Re: eNka i cegła 28.03.03, 14:30
                                  Angela, gratulacje - dzięki Tobie cegła "nabiera" rumieńców. Teraz tylko pilnuj, aby wszysko inne szło jak należy:) To może Tobie Redakcja wręczy jakąś nagrodę za godne opiekowanie się cegłą..... ;)
    • Gość: thor_tr Do Angeli IP: 80.51.57.* 28.03.03, 21:45
      Chyba macie duży natłok kierowców przed rajdem,bo się nie odzywasz.
      Mam nadzieję,że Cię nie zamęczą :-)
      • mika_1 Re: Do Angeli 28.03.03, 23:11
        Rzeczywiście, Angela przepadła jak kamień w wodę (a może jak cegła;))... Nie odzywa się z żadnej strony:( Miejmy jednak nadzieję, że po pracowitym weekendzie da znać co i jak:)
        • Gość: thor_tr Re: Do Angeli IP: 80.51.57.* 29.03.03, 22:52
          To już drugi dzień Waszej(Koobry i Angeli)nieobecności.
          Mam nadzieję,że wszystko jest OK.
          :-)
          • mika_1 Re: Do Angeli 29.03.03, 22:56
            Z tego, co wiem - wszystko jest OK. Tylko, że pracują do rana prawie... Trudno się dziwić, że nie mają siły dowlec się na forum... Miejmy nadzieję, że odbijać będą tę nieobecność w tygodniu:)
          • mika_1 Re: Do Angeli 29.03.03, 22:57
            Byleby tylko dobrze cegły pilnowali - jak tam taki ruch, to komuś jeszcze, nie daj Boże, może się przydać.... ;)
            • Gość: thor_tr Re: Do Angeli IP: 80.51.57.* 29.03.03, 23:06
              O nie daj Boże.Gość naraziłby się wielu osobom.I mogłoby dojść do rękoczynów:-)
              • mika_1 Re: Do Angeli 29.03.03, 23:08
                Oj tak - i z lokalu zostałyby wióry;)
                • angela-rt Re: Do Angeli 30.03.03, 13:04
                  O cegłe sie nie martwcie,dzieki za zainteresowanie moją i koobry osoba,zyjemy
                  ale pracy było duzo i jakos nie było kiedy napisac,pozdrawiam Was .
                  • thor_tr Re: Do Angeli 30.03.03, 17:22
                    Cieszę się,że żyjecie :-)
                    Po ciężkich dniach pora na odpoczynek :-)
                    • Gość: zbyszek Re: Do Angeli IP: 213.77.16.* 30.03.03, 18:40
                      Pewnie przez knajpke przetoczyla sie fala rajdu i porwala wlascicieli?
                      Ale juz widze dochodza do siebie.
                      Pozdrowka
                      • angela-rt Re: Do Angeli 30.03.03, 20:52
                        Oj działo sie działo,nie wiedziałam wczoraj za co sie zabrać tyle roboty !!!A
                        ludzi ho ho ho na szczęście miałam wsparcie-posiłki z Warszawy przyjechały,moja
                        przyjaciołka ktora wspierała mnie duchowo i fizycznie w tych cięzkich chwilach
                        (urobienia po pachy).Bilans wekendowy oceniam na plus mimo zmęczenia jestem
                        uśmiechnięta:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        • Gość: rita Re: Do Angeli IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.03.03, 21:05
                          Angela - właśnie po zwycięstwie jest najprzyjemniejsze zmęczenie , takiego
                          zmeczenia życzę ci cały rok i całej Polsce niech się kręci to co ma się kręcić.
                          Czy to cegiełka przynosi szczęście ?
                          • mika_1 Re: Do Angeli 30.03.03, 23:19
                            No, Anglea, na duchowe wsparcie zawsze możesz liczyć ze strony forumowiczów. Co chyba widać - dzielnie Wam kibicujemy:))))))))
                            • Gość: zbyszek Re: Do Angeli IP: 213.25.179.* 31.03.03, 08:28
                              Angela bedziesz dzis wieczorem w firmie?
                              • mika_1 Re: Do Angeli 31.03.03, 10:04
                                Zbyszku - pomożesz myć kufle??;) To już coś więcej niż duchowe wsparcie;))))
                                • thor_tr Re: Do Angeli 31.03.03, 10:07
                                  ;-)
                                  Lepiej kufle niż toaletę ;-)
                                  • Gość: zbyszek Re: Do Angeli IP: 213.25.179.* 31.03.03, 13:39
                                    Patrz pan jakie to czujne i zlosliwe, a jakie zazdrosne :-))))
                                    • thor_tr Re: Do Angeli 31.03.03, 15:24
                                      To tylko takie małe żarty.Mam nadzieję,że się nie obraziłeś???
                              • angela-rt Re: Do Angeli 31.03.03, 18:12
                                Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> Angela bedziesz dzis wieczorem w firmie?
                                Właśnie wrociłam do domku i nie bede juz dzisaj w eNce,ale klub działa
                                pracownik jest:)
                                • Gość: zbyszek Re: Do Angeli IP: 213.25.179.* 31.03.03, 18:55
                                  Juz bylem, z pracownikiem nie pogadam, a kufle bylo komu myc.
                                  Masz juz postument?
                                • Gość: zbyszek Re: Do Angeli IP: 213.25.179.* 31.03.03, 18:57
                                  Juz bylem, z pracownikiem nie pogadam, nie znam jego niku, a kufle bylo komu
                                  myc.
                                  Masz juz postument?
                                  • angela-rt Re: Do Angeli 31.03.03, 19:02
                                    coś tam mam,ale nie przytwierdziłam cegły do tego,mam problem jak to zrobić i
                                    radze sie wszystkich,zbieram pomysły,wybiore najlepszy.A moze Wy mi coś
                                    podpowiecie-nie chce zniszczyc cegły:)))Normalnie ją "pokochałam":)))
                                    • thor_tr Re: Do Angeli 31.03.03, 19:05
                                      Cegła powinna być chyba za jakąś szybką.Inaczej tak ją będą dotykać,aż się
                                      zetrze i zniknie ;-)
                                      • Gość: zbyszek Re: Do Angeli IP: 213.25.179.* 31.03.03, 19:12
                                        bylem, nie widzialem, angela dobrze ukryla :0
                                        A moze masz ja pod poduszka???
                                        Wlasnie po to zajzalem zeby pokombinowac z podstawa, ale nie chcialem
                                        kombinowac z tym delikatnym fanatykiem rajdow.
                                        Chociaz ja tez w swoim czasie w dwoch uczestniczylem. cha
                                        • angela-rt Re: Do Angeli 31.03.03, 19:14
                                          Ukryta w obawie przed złodziejemi lub tymi co ją np.chcą potraktować jako zwyłą
                                          starą cegłe i wyrzucić.Polnuje jej.
                                          • thor_tr Re: Do Angeli 31.03.03, 19:18
                                            Proponuję złożyć się na alarm dla cegły.Może być także zrzutka na agencję
                                            ochrony :-)
                                      • Gość: zbyszek Re: Do Angeli IP: 213.25.179.* 31.03.03, 22:36
                                        Angela wyjdz z dola, wyciagnij cegle spod poduszki! Moze to ona cie gniecie!
                                        Ja wiem to brzemie odpowiedzialnosci przygniata!!!
                                        Tak...cegla to wielki zbiorowy obowiazek...
    • thor_tr Do Zbyszka 31.03.03, 19:02
      Byłeś dzisiaj w eNce.A czy może widziałeś cegłę?
      • angela-rt Re: Do Zbyszka 31.03.03, 19:06
        Pracownik nie ma niku,bo tu nie bywa to bardziej sympatyk rajdow:)A cegłe
        Zbyszek juz widział,przy poprzedniej wizycie rozmawialiśmy i pokazywałam naszą
        Lady.
        • mika_1 Re: Do Zbyszka 31.03.03, 21:34
          A czy ta cegła aby na pewno jest jeszcze w posiadaniu Angeli?? Tyle tu o niej piszemy, martwimy się - cegła obrasta w legendę, nabiera wartości... To już chyba łąkomy kąsek dla kolekcjonerów;) Zbyszek widział cegłę, ale dawno temu... Teraz jej nie widać... Hmmmmm.... ;)
          • angela-rt Re: Do Zbyszka 31.03.03, 21:37
            Jak mowie ze jest to jest,dzisiaj jeszcze nie 1 kwietnia.
            --
            mam doła :(((((((
            ;-)angi
            • Gość: rita Re: Do Zbyszka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 21:39
              pewnie jutro zniknie ?
              Angela mówiła , że kto 1 kwietnia przyjdzie do lokalu i pocałuje Lady to będzie
              miał gratis piwo - daję słowo !!!
              • angela-rt Re: Do Zbyszka 31.03.03, 21:41
                No no no bez takich mi tu ha ha-bo cegłe schowam.
                --
                mam doła:((((((((((((
                ;-)angi
                • angela-rt Re: Do Zbyszka 31.03.03, 21:42
                  Lepiej aby mnie całowali,a Lady niech w spokoju zostawią;)
              • mika_1 Re: Do Zbyszka 31.03.03, 21:42
                Rita - wyciągaj rower - do jutra dojedziemy;)))
                • Gość: rita Re: Do Zbyszka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 22:39
                  jutro prima a.... , może na sygnale karetką pogotowia
                  • mika_1 Re: Do Zbyszka 31.03.03, 22:42
                    Też może być:))) Tylko czy jutro w ogóle jakieś karetki będą jeździły?? :(
                    • angela-rt Re: Do Zbyszka 31.03.03, 22:43
                      hym
                      • Gość: zbyszek Re: Do jutra IP: 213.25.179.* 31.03.03, 22:45
                        a co zescie tak na mnie wsiadly!!!!
                        • mika_1 Re: Do jutra 31.03.03, 23:23
                          Nie na Ciebie... Tylko ten wątek cos nam podpasował:)
                          • Gość: zbyszek Re: Do jutra IP: 213.25.179.* 31.03.03, 23:25
                            a juz myslalemmmmmmmm
                            • mika_1 Re: Do jutra 31.03.03, 23:30
                              Źel myślałeś..... :)
                              • Gość: zbyszek Re: Do jutra IP: 213.25.179.* 31.03.03, 23:42
                                bo te chlopy panie to takie juz sa.
                                • mika_1 Re: Do jutra 31.03.03, 23:48
                                  Otóż to - gadają przez sen!!!!!
                                  • Gość: zbyszek Re: Do jutra IP: 213.25.179.* 31.03.03, 23:50
                                    to nie przeszkadzam i ide w miasto.... Olsztyn... sprawdze czy nie spi.
                                    • angela-rt Ukradli cegłe!!! 01.04.03, 21:11
                                      Tak, to prawda nie ma jej.Przychodze dzisiaj ,jak zwykle biegne aby sie z nią
                                      przywitać,a po niej ani śladu-płącze teraz i nie wiem gdzie bidulka sie teraz
                                      poniewiera.Co robić!!!POMOCY!!!
                                      • thor_tr Re: Ukradli cegłe!!! 01.04.03, 21:17
                                        Dzwońcie pod 997,zawiadomcie straż miejską i pożarną,skontaktujcie się z
                                        CBŚiem,z FBI,CIA,KGB,Mosadem.Aha jeszcze z nadzorem budowlanym!!!!!!
                                        • angela-rt Re: Ukradli cegłe!!! 01.04.03, 21:27
                                          Wszystko juz zrobiłam,ze wszystkimi rozmawiałam poszukiwania w toku:)
                                        • bpkw Re: Ukradli cegłe!!! 01.04.03, 22:08
                                          thor_tr napisał:

...skontaktujcie się z KGB...

Ale to nie my...
                                          • mika_1 Re: Ukradli cegłe!!! 01.04.03, 22:12
                                            Czy aby na pewno?????
                                            • being28 Re: Ukradli cegłe!!! 01.04.03, 22:22
                                              Zarty, zartami, ale sie troche wkur....
                                              Przybywam we piatek, licze na tani bilard, tanie piwko...
                                              • angela-rt Cegła wrociła!!!!!!!! 01.04.03, 22:25
                                                Nie złość sie tak,piwko bedzie,bilard takze:)A cegła właśnie wrociła,mowiła mi
                                                ze było troche nudno,nikt jej nie odwiedzał więc poszła na spacer.Zgłodniała
                                                teraz i jest juz w domu:)))
                                                • mika_1 Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 01.04.03, 22:29
                                                  No to teraz ja jestem głupia:( To gdzie ona mieszka?? W eNce, czy w domu u Ciebie??
                                                • bpkw Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 01.04.03, 22:31
                                                  No widzisz Mika. Przecież mówiłem, że to nie nasza robota. My byśmy wzięli cały
                                                  lokal a nie jedną cegiełkę.

Podpisał: Jednodniowy Szef Jednodniowego Olsztyńskiego Oddziału KGB
                                                • being28 Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 01.04.03, 22:31
                                                  Humor mi sie poprawil, sprawdze cegle dokladnie. Na szczescie przed oddaniem
                                                  cegielki zrobilem dokladny rysunek w 3 rzutach i nikt mnie nie oszuka!!!
                                                  Jest w Ence znizka dla biednych studentow?
                                                  • angela-rt Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 01.04.03, 22:38
                                                    mika!!!- cegła mieszka w eNce,dzwoniła do mnie ,abym przyszła,a ja jej na to ze
                                                    juz nie moge i mowie wpadaj do mnie jak jesteś głodna to cie nakarmie,jak
                                                    chcesz pogadać to wysłucham i pogadam...No i wzięła taxe,właśnie zajada kolacje
                                                    i popija ciepłym mleczkiem:)

being-coś wymyślimy,tylko podaj godzine przybycia:)
                                                    ;-)angi
                                                  • mika_1 Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 01.04.03, 22:54
                                                    OK - już mi się rozjaśniło:))
                                                    Being - dowiedz się jeszcze, czy co trzecie piwo sandały gratis? I daj znać - może wtedy przyjedziemy na rowerkach:)
                                                  • being28 Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 01.04.03, 23:01
                                                    Trzy piwa to za duzo dla mnie, zreszta gdzie ja znajde 2 lewe sandalki?
                                                    Rozumiem ze mozna studiowac we Wroclawiu, w ostateczniosci w Elblagu, ale co
                                                    Ciebie Mika zaciagnelo do Krakowa?
                                                  • mika_1 Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 01.04.03, 23:18
                                                    Chyba to samo , co Ciebie do Poznania.... :)))
                                                    To może w drodze wyjątku dadzą Ci po tych dwóch piwach... A po dwóch piwach, to już nie zauważysz róznicy - prawy i lewy czy dwa lewe;)))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Cegła wrociła!!!!!!!! IP: 213.25.179.* 02.04.03, 09:22
                                                    No nie wiem czy wrocila, wczoraj znowu zrobilem podchody i nie zastalem CEGLY,
                                                    straznik pod bronia nie wpuscil mnie do NIEJ ani nie wypuscil JEJ do mnie, a
                                                    przynioslem jej drewienko z brzozy wycietej przy zatoce Milej,
                                                    chyba uschne z zalu uuuuuuuu :-((
                                                    Angela chyba cos za bardzo jej pilnuje, a moze ...zdefraudowala ????
                                                    Musimy isc sprawdzic wieksza grupa, moze sie przebijemy, i ujzymy...
                                                  • angela-rt Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 09:50
                                                    Zbyszku nie czytałeś,ze cegła wczoraj zaginęła,a potem sie okazało,ze na
                                                    spacerku była...:)))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Cegła wrociła!!!!!!!! IP: 213.25.179.* 02.04.03, 10:02
                                                    no wlasnie o tym pisze, jest nieuchwytna..... pisalem ze zajze wiec ja
                                                    wyprowadzilas!!
                                                    Pewnie jestes z Nia zwiazana uczuciowo skoro tak jej chronisz !!!
                                                    Nie badz zazdrosna, pokaz czasem!!!!
                                                  • angela-rt Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 10:09
                                                    Wiesz jak wychodze z eNki to pytam ją zawsze czy idzie spać,a moze ze mna do
                                                    domu czy zostaje na miejscu i ona mowi ze sama to nie chce siedzieć i albo sie
                                                    kładzie spać,albo idzie ze mna.W piątek,albo w sobote moze będe wieczorem w
                                                    eNce to i ona tez będzie,a tak to siedze tam od 12 do 17 i Lady dotrzymuje mi
                                                    towarzystwa:))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Cegła wrociła!!!!!!!! IP: 213.25.179.* 02.04.03, 10:38
                                                    Pewnie idzie z Toba do domu dla bezpieczenstwa- masz ja w delikatnej damskiej
                                                    torebce, czy prowadzisz na smyczy? Nie uwiazuj biedactwa, juz lepiej w torebce
                                                    na chusteczce z monogramem. :-))))
                                                  • angela-rt Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 10:45
                                                    Wiesz tak mi sie śmiać zachciało,nie nosze delikatnych damskich torebek,albo
                                                    inaczej nie nosiłam,ale jakieś 3 tygodnie temu sprawiłam sobie torebke,ktora
                                                    formą jest chyba najdelikatniejsz ze wszystkich jakie do tej pory miałam.klne
                                                    na lewo i prawo,bo nic mi sie w niej nie mieści,mimo ze nie jest
                                                    mikroskopijna,ja musze mieć właśnie taką gdzie mi sie ze dwie ,albo trzy cegły
                                                    zmieszczą..
                                                  • Gość: zbyszek Re: Cegła wrociła!!!!!!!! IP: 213.25.179.* 02.04.03, 11:00
                                                    No nie badz taka "kobieta pracujaca" nie musisz chyba na co dzien nosic plecaka?
                                                    Milego dnia !!!
                                                  • angela-rt Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 11:21
                                                    Plecaka to moze nie ale wielkie torebki...Kiedyś musiałam w nich zmieścić:
                                                    ksiązki i zeszyty,gdy pędziłam na wykłady no i pampersy,zupki,ciucszki na
                                                    zmiane dla dziecka,grzehotki i takie tam....a do tego jeszcze wszystko co
                                                    kobieta nosi w torebce,chyba sobie zdajesz sprawe,jakie rzeczy tam sie znajdują-
                                                    rozmaitości masa!!!
                                                    Miłego dnia!!!
                                                  • Gość: zbyszek Re: Cegła wrociła!!!!!!!! IP: 213.25.179.* 02.04.03, 11:38
                                                    taaaaak...
                                                    Co kobieta ma, i moze miec w torebce (i jak sie to tam miesci)to jest wielka
                                                    tajemnica.
                                                    taaaak...
                                                    facet to wszystko nosi po kieszeniach !
                                                    Pamietasz film "Maska"??
                                                  • koobra Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 18:30
                                                    Cegła jest już wystawiona !!! Wielkie dzieki dla zbyszka ,który bardzo duzo
                                                    włożył energii ,aby cegła miała na czym spocząć ,nie wiem czy mogę (niestety
                                                    jeszcze ze zbyszkiem się nie spotkaliśmy)zaproponawać jego kandydaturę na Ojca
                                                    Chrzestnego cegły ,kto za?
                                                  • thor_tr Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 19:23
                                                    Nie mam nic przeciwko.Jednak co z beingiem?W sumie to on otrzymał tą cegłę.
                                                    P.S.Miło,że i Ty ,po dłuższej przerwie wróciłeś na forum :-)
                                                  • being28 Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 19:30
                                                    Cegla jest juz wlasnoscia Koobry i Andzeli. Trzeba pamietac, ze jest takze
                                                    dobrem wielu narodow i kultur. Mam nadzieje, ze w otoczeniu Tej cegly nie jest
                                                    spozywany alkohol, sluchana glosna muzyka, panuje porzadek, lad, spokoj i cisza.
                                                    Niedlugo w przebraniu biednego studenta (beret, sweter, dresik Tesco i
                                                    sandalki) wszystko dokladnie sprawdze i ewentualnie ukarze winnych!
                                                  • koobra Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 19:47
                                                    bardzo jestem ciekawy tego dresika ,może też kupię :)))))
                                                  • angela-rt Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 19:59
                                                    Cegła jest Beinga-to jej ojciec a z kandydatura Zbyszka na ojca chrzestnego to
                                                    super propozycja,trzeba było troche siły i zachodu,aby przytargać tą podstawe-
                                                    duza masa .Zbyszku jak przyjdziesz do eNki zastanowimy sie jak to do siebie
                                                    przymocować,teraz stoi Lady na tym pieńku we wnęce w ścianie,gdzie nawet
                                                    oświetlenie do tego jest zrobione.(ojciec Chrzestny,matka......jakiś klan
                                                    Corleone nam sie tworzy) :)))
                                                  • thor_tr Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 20:06
                                                    No właśnie he,he.Ojciec,ojciec chrzestny i matka
                                                    chrzestna...pra,pra,pra,pra,pra...pra wnuczek.
                                                    I to wszystko dla LADY.Ahhh.
                                                  • angela-rt Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 20:14
                                                    jeszcze brakuje nam Mario Puzo i F.Forda Coppoli-będzie powieść z adaptacją
                                                    filmową:)
                                                  • thor_tr Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 20:30
                                                    No i najnowszą wersją ojca chrzestnego czyli Krzysztofa Krawczyka w swoim:"Mój
                                                    przyjacielu". ;-)
                                                  • angela-rt Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 20:51
                                                    Wole jednak melodyjke ta ti da ti da ti da ti da tidada,niz tutudu tu du-i łupu
                                                    cupu:)-słyszysz to?
                                                  • Gość: thor_tr Re: Cegła wrociła!!!!!!!! IP: 80.51.57.* 02.04.03, 20:57
                                                    Chyba wiem co masz na myśli.
                                                    Czyli obstawiasz klasykę :-)
                                                  • angela-rt Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 21:17
                                                    oj tak-Nino Rota-ok
                                                  • angela-rt Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 22:05
                                                    Wiecie,jak mi dzisiaj miło było,Zbyszek tak sie martwi o cegłe,ze az zdobył
                                                    telefon do eNki i zadzwonił w sprawie podstawy no i oczywiście okazało sie ze
                                                    juz wcześniej poprzynosił roznych ciekawych rzeczy,tylko mi oczywiści nie
                                                    przekazali nic,walneli to na zaplecze i ani pary z buzi,a ja przeciez nie po
                                                    swoich reklamowkach nie bede szperać.Dopiero po rozmowie ze Zbyszkem znalazłam
                                                    te pomoce i juz postawiłam ceglanke na widocznym miejscu:)))
                                                  • mika_1 Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 22:12
                                                    Zbyszku - należy ci się nie tylko tytuł, dresik, ale i wielkie piwo od wszystkich!!! Brawo!! Tak trzymaj!!
                                                  • angela-rt Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 22:18
                                                    to co nastepna częsc???enki i cegły??
                                                  • mika_1 Re: Cegła wrociła!!!!!!!! 02.04.03, 22:09
                                                    Trochę się spóźniłam, ale ja też jestem za Zbyszkiem w roli Ojca Chrzestnego:) I ten dresik z Tesco też może być:) Stój odświtęny:) ucieszą się - obrót im zrobicie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka