Dodaj do ulubionych

KONIN- OTWARCIE SALONU PANACHE 04.06.2011

31.05.11, 22:07
Miło nam poinformować, że w KONINIE otwiera się sklep z bielizną marki PANACHE.
Salon DOKTOR STANIK serdecznie zaprasza od 04.06.2011 do pasażu FRYDERYK, przy
ul. Chopina 21 w KONINIE(1 piętro).
DOKTOR STANIK gwarantuje właściwe dopasowanie biustionosza w miłej atmosferze.
ZAPRASZAMY!!!
Obserwuj wątek
    • after.midnight Re: KONIN- OTWARCIE SALONU PANACHE 04.06.2011 01.06.11, 18:54
      tylko panache czy cos wiecej? i jaka rozmiarowka? ;)
      • doktorstanik Re: KONIN- OTWARCIE SALONU PANACHE 04.06.2011 02.06.11, 23:29
        Na początku mamy w ofercie markę PANACHE oraz bielizną korygującą TRINNY&SUSANNAH- z czasem zamierzamy wprowadzić bieliznę kilku marek FREYA, CURVY KATE.
        Dysponujemy bielizną PANACHE do rozmiaru K. W sobotę otwarcie i 10% zniżki na wszystkie modele(w godzinach od 10 do 14). ZAPRASZAMY!!!
    • czerwonooka Re: KONIN- OTWARCIE SALONU PANACHE 04.06.2011 02.06.11, 00:47
      Jakie marki, jaka rozmiarówka, jakie ceny? :D Bardzo się cieszę, będę mogła ostanikować mamę i siostrę bez dojazdów. :)
      • mircia7 Re: KONIN- OTWARCIE SALONU PANACHE 04.06.2011 14.06.11, 19:57
        Byłam, widziałam i skorzystałam z "usług" Doktora Stanika:) Pierwsze wrażenia- bardzo, bardzo dobre. Sam wystrój sklepu robi dobre wrażenie, a miła i fachowa obsługa dopełnia całości(była kawa hi,hi). Cieszę się, że w końcu w Koninie powstał sensowny sklep z bielizną, w którym ktoś może podpowiedzieć, dopasować biustonosz i to bez pośpiechu. Sama dopiero poznaję markę Panache i czuję różnicę, zmianę- na lepsze. Zapewne tam jeszcze zawitam...
    • after.midnight Re: KONIN- OTWARCIE SALONU PANACHE 04.06.2011 04.07.11, 16:05
      Pani zna się na rzeczy, powiedziała że asortyment będzie powoli wzrastał. Sklep godny polecenia, bo Konin cierpi na niedobór uświadomionych kobiet, trzeba go wypromować, bo mimo że ulokowany jest w centrum, to nie ma tam zbyt dużego ruchu....
      • roza_am Re: KONIN- OTWARCIE SALONU PANACHE 04.06.2011 04.07.11, 16:51
        No to w takim razie dodamy do mapy. Tylko więcej danych by się przydało:
        - godziny otwarcia pon-pt,
        - dokładniej asortyment (które linie Panache są w sklepie - Masquerade, Superbra, Cleo, Atlantis?),
        - dokładniej dostępny zakres rozmiarów (od-do obwody, od-do miski),
        - kontakt tel/e-mail do sklepu
        • doktor-stanik Re: KONIN- OTWARCIE SALONU PANACHE 04.06.2011 07.07.11, 23:55
          Poniżej kilka informacji praktycznych:)

1 godziny otwarcia pon.-pt od 10-18, sobota 10-14
          2 asortyment : Panache- Superbra, Masquerade, Cleo, Atlantis/ Trinny&Susannah (bielizna korygująca)
          3 zakres rozmiarów(obwody od 60 do 95, miseczki od A do KK )
          3. kontakt, tel. 607 355 092/ e-mail anetakrzy@interia.pl/ adres Pasaż Fryderyk, ul. Chopina 21h, 62-510 Konin
          • doktor-stanik Re: KONIN- OTWARCIE SALONU PANACHE 04.06.2011 08.07.11, 00:12
            Niewłaściwe dopasowaniem biustonosza staje się również bardziej zauważanym problem wśród kobiet w Koninie.
            Świadczy o tym zainteresowanie mediów samym bra-fittingiem.
            Zachęcam do zapoznania się zartykułem poniżej- link.

konin.naszemiasto.pl/artykul/956975,jak-dobrac-stanik-bielizna-powinna-byc-nie-tylko-seksowna,id,t.html
            Doktor Stanik
            • roza_am Re: KONIN- OTWARCIE SALONU PANACHE 04.06.2011 08.07.11, 00:51
              Dzięki za informacje, niedługo dodamy sklep do naszych zasobów.

Gratuluję artykułu, choć kilka sformułowań w nim może być mylących. Np.: "Dobrze dobrana miska powinna zakrywać całą pierś" - to może sprawić, że czytające to panie uznają fasony odsłaniające więcej biustu (np. plunge czy half-cup) za z gruntu złe. Albo: "Ubierając stanik, powinnyśmy pamiętać, żeby jego obwód był wysoko" - co to znaczy wysoko? Na łopatkach, tak jak to bywa przy zbyt luźnych obwodach? Przecież nie :) No i słynna ciasność staników. Obawiam się, że sformułowanie "Stanik musi być dość ciasny" może u co gorliwszych klientek wywołać tendencję do nadmiernego ściskania się obwodem. Nie wiem, czy to niedokładność dziennikarki, czy brak wprawy w udzielaniu wywiadów, ale pewnie warto następnym razem zadbać o większą precyzję sformułowań.
              Za to na plus należy uznać kilkukrotne podkreślenie, że dobrze dobrany stanik powinien być wygodny. To ważna, a często pomijana w tego typu artykułach kwestia.
              • to_me Re: KONIN- OTWARCIE SALONU PANACHE 04.06.2011 21.02.12, 00:45
                Będę niebawem z moją mamą w Koninie i chciałabym ją tam zabrać, ale.... przydałaby się jakakolwiek strona internetowa, żeby ją przekonać.

Istnieje jeszcze ten sklep w ogóle?
                • roza_am Re: KONIN- OTWARCIE SALONU PANACHE 04.06.2011 21.02.12, 13:30
                  > Istnieje jeszcze ten sklep w ogóle?

W marcu ma być w sklepie Klinika Stanika, więc chyba jeszcze on istnieje :)
                  klinikastanika.pl/Dyzury-152.html
    • jolkaaaaa_gazeta Re: KONIN- OTWARCIE SALONU PANACHE 04.06.2011 16.04.13, 14:39
      Pozwolę sobie skopiować mój post z innego wątku:

Niestety sklep ciągle malutki nie widzę, żeby coś się zmieniło przez ten okres czasu niestety nie puściłabym tam nikogo bez "opieki" Pani może jakieś pojecie ma ale nie jak na brafiterkę. Ma problem z ubraniem biustów po przejściach. I jako zwiększenie miseczki proponuje poluźnienie ramiączka - co dla mnie jest niewybaczalne. Na pytanie czy stanik jest dobrze dobrany odpowiada to sama musi pani czuć do kobiety która chodziła wcześniej przez 30- 40 w niedobranych stanikach. Na plus jednak, że istnieje sklepu pozwoliło mi to na intensywniejsze lobbowanie w rodzinnym mieście jednak dla osób które zaczynają przygodę z nowymi stanikami polecam Poznań lub Łódź albo zabranie ze sobą własnej brafiterki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka