Gość: bizon IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.09, 11:54 "jesteśmy fajni i jest o nas głośno" jak dla mnie bicie piany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fc_pl Re: Nokia wymienia 14 mln ładowarek - sprawdź, cz 10.11.09, 12:01 > jak dla mnie bicie piany Jak dla mnie fajnie pomyślana, prawie że darmowa reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi s dokładnie tak, reklama, bo pewnie większość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 12:37 postąpi jak ja - popatrzyłem na ładowarkę, to ta, wygląda ok, więc nigdzie łaził nie będę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Nokia wymienia 14 mln ładowarek - sprawdź, czy ... IP: *.stacje.agora.pl 10.11.09, 12:47 Wymiana dotyczy głównie ładowarek z wtyczkami amerykańskimi (końcówka U) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artemis Re: Nokia wymienia 14 mln ładowarek - sprawdź, cz IP: *.as.kn.pl 10.11.09, 13:16 ale z drugiej strony 1/3 z tych 14 mln ma europejskie wtyczki. tez niemało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jastrząb Nie moge odczytać numeru seryjnego nawet z lupą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 13:40 A wzrok mam dobry. Może gdy mnie popieści prąd z winy tej ładowary, to wzrok mi sie poprawi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hala Re: Nie moge odczytać numeru seryjnego nawet z lu IP: *.starachowice.vectranet.pl 10.11.09, 14:25 Ja równiez próbowalam odczytac nr serii przy pomocy lupy i nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goscinnie Nokia wymienia 14 mln ładowarek - sprawdź, czy ... IP: *.icpnet.pl 10.11.09, 14:16 Juz o tym pisano wcześniej np. http://pcfoster.pl/aktualnosci/nokia-uruchamia-program-wymiany-ladowarek-4536.html Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nokia wymienia 14 mln ładowarek - sprawdź, cz 10.11.09, 14:43 szkoda, że nie można wymienić badziewia pt Nokia N85 :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mientki Re: Nokia wymienia 14 mln ładowarek - sprawdź, cz IP: *.chello.pl 10.11.09, 14:45 używam samochodowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Nokia - connecting people with... 10.11.09, 15:16 ...the high voltage! Czyli nowa - darmowa - kampania promocyjna! Odpowiedz Link Zgłoś
rozowy_kalosz Co mi grozi?? 10.11.09, 15:37 Ja swoją zgubiłem. A jeśli ktoś znajdzie i go porazi, to co mi grozi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brodaty Re: Co mi grozi?? IP: *.as.kn.pl 10.11.09, 16:14 Seria bolesnych zastrzyków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Nokia wymienia 14 mln ładowarek - sprawdź, cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 16:39 Chyba kampania promocyjna. Dopiero co Samsung ogłosił darmowe przeglądy potencjalnie wadliwych lodówek, moja się na to "łapie", już miałam 2 telefony, miło, profesjonalnie, dzień i godzina przeglądu dopasowane do klienta- dla mnie jasny przekaz , dbamy o Wasze bezpieczeństwo i komfort, więc można nam zaufać... Dobry sposób na reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beblała Re: Nokia wymienia 14 mln ładowarek - sprawdź, cz IP: *.chello.pl 10.11.09, 21:14 Zauważcie że producentem tych ładowarek jest "Made in China" A to są skutki powierzenia wykonawstwa ludziom, którzy we krwi nie mają sumienności produkcji, potrafią tylko robić badziewie, są tak od maleńkości wychowani i nikt ich nie jest w stanie tego odzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyh28 to trzecia tego typu akcja-prócz akumulatorków i 10.11.09, 21:02 ładowarek, nokia wymieniała jeszcze wadliwe głośniki w nokia express music Odpowiedz Link Zgłoś
uaplde Nokia wymienia 14 mln ładowarek - sprawdź, czy ... 10.11.09, 22:22 Sprawdziłem !! Gut ! Lepiej by N900 szybciej sprzedawali ! Odpowiedz Link Zgłoś