mokrysedes 06.06.07, 16:58 Zapatero nie powinien przyjedzac do naszej chlewni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fly8171 Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 16:58 Jezu, ich trzeba leczyć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero a co takiego powiedzial, czysta prawde 06.06.07, 17:17 Europa to nie tylko kasa, to tez elementarne standardy cywilizacyjne - tolerancja dla drugiego czlowieka i wolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 06.06.07, 18:33 Ehh, mając taki rząd, tylko musimy cierpieć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Niech się czepi prywatnie wypowiedzi Girtycha 06.06.07, 19:49 To co on robi prywatnie i jak zamawia piwo z Wierzgejskim, to w demokracji jest dopuszczalne, I tyle! Patrz gdzie gej z eLPeeJ! Bo mój chłopak to jeśt gejem i przyjechał tu jowejem. On mnie chyba nie omami, bo on kjęci z pedałami. Ja sie nie chcie przed nim chować, gdy mnie zechcie pocałować. Bo ja jeśtem taka mondja, zie go zajaz kopne w jondja. Mniej sacunek do mnie geju, bo mój tata z eLPeeJu. Nie uziwa on jowejów, pzez pedały, cyli gejów. Tez nie dla nas jowej wodny, łodziom sposiób jest wygodny. Gdy jowejki wiośłem pchamy, to się ciągle wywjacamy. Więć mój tatuś co jeśt posłem, joweziśte nazwał osłem, dawał ścieźke jowejowo, a to tylko pzecieź śłowo! Narybek eLPeeJu i Szamoobrony w niebo skłony! Odpowiedz Link Zgłoś
borys_d_jelcyn Leczyć to da się pederastię, głupoty - nie :) 06.06.07, 21:39 bojkot pedalskiej Hiszpanii i tego pajaca Zapatero... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A moze powiesz, GDZIE pederastie lecza? I jaka 06.06.07, 22:10 maja statystyke wyleczen:) Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Pomóżcie! Pomóżcie! 06.06.07, 22:16 Mój znajomy gej jest zrozpaczony, bo nabawił się hemoroidów i jego dotychczasowy partner go porzucił jako nie zdatnego do uprawiania miłości. Znajomy proponował mu inną formę (oralną) ale tamtego to nie satysfakcjonowało. Co mu radzicie, jak mu pomóc? Czy na Zachodzie małżeństwa homoseksualne są rozwiązywane z mocy prawa z powodu hemoroidów? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba To jest "niedobranie seksualne", b. dobry powod 06.06.07, 22:18 do rozwodu, jak kazdy inny. Zreszta w normalnych krajach juz rozwody par jednoplciowych byly. A wiec GAWNO wiesz, prowoku, i zadnego kumpla-geja nie masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
karl A W Polsce Nie Ma Dyskryminacji ? wg ONZ i AI jest 06.06.07, 23:59 zamiast się oburzać trzeba czytać raporty ONZ i Amnesty i zobaczyć jakie rządy łamią prawo...i walczyć z tym a nie z tymi którzy zwracają uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A czy JA sie oburzam? Polska narusza prawa 07.06.07, 01:48 czlowieka i obywatela, a polski obywatel - nawet dziecie - jest znanym w Europie homofobem, rasista i ksenofobem. I tyle wiadomosci.onet.pl/1400030,2678,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
poszczeklu Przecież u nas geje są w rządzie i to na 07.06.07, 02:14 najwyższych stanowiskach. Tak stwierdził przecież J. Gej-Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: KIEDY tow. Hiacynt to powiedzial? N/t 07.06.07, 07:36 To była odpowiedź Jarosława Kaczyńskiego udzielona przed rokiem na zarzuty jakie Unia stawiała Polsce o dyskryminowanie gejów i lesbijek. Odpowiedz Link Zgłoś
mis22 Genetycznie czysty kraj - IV RP Kaczyńskich 07.06.07, 08:15 Włosi i Hiszpanie nie tak dawno mieli faszystów u władzy. Mając te historyczne doświadczenia są bardziej wrażliwi na próby faszyzacji kraju robione przez obecnie rządzącą koalicję w Polsce. Nie ma wprawdzie prawnej dyskryminacji homoseksualistów ale jest dążenie aby nie ich nie było widać, aby siedzieli w ukryciu tak jak w PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Genetycznie czysty kraj - IV RP Kaczyńskich 07.06.07, 18:04 mis22 napisał: > Włosi i Hiszpanie nie tak dawno mieli faszystów u władzy. Mając te historyczne > doświadczenia są bardziej wrażliwi na próby faszyzacji kraju robione przez > obecnie rządzącą koalicję w Polsce. Nie ma wprawdzie prawnej dyskryminacji > homoseksualistów ale jest dążenie aby nie ich nie było widać, aby siedzieli w > ukryciu tak jak w PRL. chca byc razem geje niech beda nikt imm nie broni co ze swoim tyłkiem zrobi ale dzieci adoptowac to kpina niech spłodza i wychowuja swego spłodka, tylko proble czy potrafią? wiec o czym tu mówimy, jaki prawo legalizujace nie ich dzieci moze byc precz z łapami od dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Madryt dojrzal do zmiany rzadu! Czekamy! 07.06.07, 18:46 Polska jest krajem milujacym wolnosc. Zadne straszaki czy to z Kremla, z Brukseli, czy Madrytu nas nie zmienia. Jak bedzie trzeba, to jeszcze poprzemy przewrot w Hiszpanii. A Unia Europejska moze nam skoczyc. kretacz_oplacany_przez_kreml napisał: > socjalistyczny rząd w Hiszpanii, zezwolił na małżeństwa osób > tej samej płci i adopcję przez nie dzieci.... > > Ataki zboczonego lewactwa > z Kraju-Byków, PE, Makaronii itd. > połączone z perfidnym fałszowaniem historii > > to nie przypadek ale > skoordynowana akcja > Libero-komuny w Kraju > wykorzystującej zagranicę > do walki przeciw Polskiemu Rządowi ! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Madryt dojrzal do zmiany rzadu! Czekamy! 07.06.07, 18:48 Czy ktos wie dlaczego ten tekst zostal bezpardonu usuniety????? Polska jest krajem milujacym wolnosc. Zadne straszaki czy to z Kremla, z Brukseli, czy Madrytu nas nie zmienia. Jak bedzie trzeba, to jeszcze poprzemy przewrot w Hiszpanii. A Unia Europejska moze nam skoczyc. kretacz_oplacany_przez_kreml napisał: > socjalistyczny rząd w Hiszpanii, zezwolił na małżeństwa osób > tej samej płci i adopcję przez nie dzieci.... > > Ataki zboczonego lewactwa > z Kraju-Byków, PE, Makaronii itd. > połączone z perfidnym fałszowaniem historii > > to nie przypadek ale > skoordynowana akcja > Libero-komuny w Kraju > wykorzystującej zagranicę > do walki przeciw Polskiemu Rządowi ! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Wypowiedź Zapatero powinna ucieszyć Kaczyńskich 07.06.07, 07:34 To Kaczyńscy (przed wyborami w 2005 roku) otwarcie głosili, że uczynią wszystko, aby Rzeczpospolitą z Unii wyprowadzić. O tym, że nadal tak uważają świadczy cała ich polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Wypowiedź Zapatero powinna ucieszyć Kaczyński 07.06.07, 11:19 A może by tak wywalić tylko polski rząd z UE (oddać im jakieś miasteczko we władanie), wraz z Ojcem Dyktatorem, wtedy już nie będzie miał kto kompromitować naszego kraju i będzie nareszcie święty spokój;) Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka_11 Re: Nie bedzie zaden gej pluł nam w Twarz 07.06.07, 12:05 idiotom zawsze mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Nie bedzie zaden gej pluł nam w Twarz 07.06.07, 18:56 Masz racje, ale i wiecej, idiotom trzeba wybaczac bo sa idiotami. Jakiz my mamy wplyw na to, kto jest w rzadzie Hiszpanii. sasanka_11 napisała: > idiotom zawsze mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Nie bedzie zaden gej pluł nam w Twarz 07.06.07, 19:01 Masz racje, ale i wiecej, idiotom trzeba wybaczac bo sa idiotami. Jakiz my mamy wplyw na to, kto jest w rzadzie Hiszpanii. sasanka_11 napisała: > idiotom zawsze mozna! sasanka_11 napisała: > idiotom zawsze mozna! Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka_11 Re: Nie bedzie zaden gej pluł nam w Twarz 07.06.07, 20:28 wplywu nie ma nikt natomiast pisanie o tym jest skrajnym debilizmem !Idiotom niczego nie trzeba wybaczac ,takich ludzi idiotow jak poszeklu trzeba zamykac w psychiatrykach i tak dlugo tam trzymac ,az zakoncza swoj zywot idioty! ,ignoranta i niegodziwego czlowieka!Nie ma przebacz,kto powiedzial ,ze idiotom trzeba wybaczac ,trzeba ich tepic! Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Wypowiedź Zapatero powinna ucieszyć Kaczyński 07.06.07, 18:09 konread napisał: > A może by tak wywalić tylko polski rząd z UE (oddać im jakieś miasteczko we > władanie), wraz z Ojcem Dyktatorem, wtedy już nie będzie miał kto kompromitować > naszego kraju i będzie nareszcie święty spokój;) A moze wy homo poiedziecie do Hiszpanii i bedziecie mieli sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Wypowiedź Zapatero powinna ucieszyć Kaczyński 07.06.07, 18:08 sumienie.lk napisał: > To Kaczyńscy (przed wyborami w 2005 roku) otwarcie głosili, że uczynią > wszystko, aby Rzeczpospolitą z Unii wyprowadzić. O tym, że nadal tak uważają > świadczy cała ich polityka. A moze trzeba to zrobic? przeciez zbliza sie sodoma i gomora do Polski. A co nam unia wielkiego dała dla wielu milionów biedev totalna, dostep do wysypisk smieci i smietników, dała nam dzieci głodne nie dozywione, nowa falę grużlików i homoseksualistów, rozkradziona Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni_kv Re: A czy JA sie oburzam? Polska narusza prawa 07.06.07, 16:27 a ty pisz o sobie, pedale z ruskiej ambasady! Odpowiedz Link Zgłoś
ariporo Re: Pomóżcie! Pomóżcie! 07.06.07, 08:49 Nie wiem,czy z powodu hemoroidow,ale powoli znajduje sie w prasie doniesienia o rozwodach w "swierzych" malzenstwach gejow(w Niemczech mozliwe od ok. 2 lat). Przed paroma miesiacami FAZ-Frankfurter Allgemeine doniosl: dwaj panowie zyli szczesliwie latami razem,pobrali sie tak szybko,jak to bylo mozliwe,po miesiacu malzenstwa mlodszy(i finansowo zalezny) partner wystapil o rozwod... .Tak naprawde,na dluzszy dystans,to tzw. orientacja sexualna tak czy siak-problemy zostaja te same... . Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka_11 Re: a ja widze smierdzacych fekaliami z braku 07.06.07, 12:10 higieny romkow ! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: a ja widze smierdzacych fekaliami z szambo 07.06.07, 19:00 Szambo nie zmieni sie w perfumerie, nawet jak ojciec Rydzyk przeprosi. Odpowiedz Link Zgłoś
reniabeg Re: Leczyć to da się pederastię, głupoty - nie :) 07.06.07, 14:55 No wlasnie, jak leczy sie homoseksualizm? Na czym niby polega promocja homoseksualizmu? strasznie to wszystko metne. Skad ta paranoja? malo to problemow ma Polska teraz? Tyle ludzi ucieka z tego kraju, ze niebawem to juz nie bedzie wazne gej czy nie gej, zyd czy goj, byleby ktos tam chcial zyc i pracowac! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni_kv Re: Leczyć to da się pederastię, głupoty - nie :) 07.06.07, 16:29 Posadzaja delikwenta w celi z sodomitami, i o ile przezyje to do konca zycia ma dosc takich dewiacji Odpowiedz Link Zgłoś
manes3 Re: Leczyć to da się pederastię, głupoty - nie :) 07.06.07, 21:02 a ja mysle ze coraz bližej jest odstawienie Polski na obrzeža cywilizowanej Europy- razem z Watykanem. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Zasluguje, bo to samo mowia HETERO, i to na 06.06.07, 22:26 czele instytucji unijnych, a nie jakiejs partii, i to mowia CORAZ WYRAZNIEJ: Unia nie jest od finansowania tych, ktorzy regul gry w Unii nie respektuja. I bynajmniej nie o system glosowania chodzi, ale o LAMANIE PRAW CZLOWIEKA W POLSCE. Bo - choc moze cie to zdziwi - gej, Cygan i nawet lekarz to na Zachodzie CZLOWIEK, a nie tylko Polak-katolik po podstawowce:) Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re: Zasluguje, bo to samo mowia HETERO, i to na 07.06.07, 00:48 czele instytucji unijnych, a nie jakiejs partii, i to mowia CORAZ WYRAZNIEJ: > Unia nie jest od finansowania tych, ktorzy regul gry w Unii nie respektuja. I > bynajmniej nie o system glosowania chodzi, ale o LAMANIE PRAW CZLOWIEKA W > POLSCE. Bo - choc moze cie to zdziwi - gej, Cygan i nawet lekarz to na > Zachodzie CZLOWIEK, a nie tylko Polak-katolik po podstawowce:) > Przestań pieprzyć. Fundusze z UE nie są za darmo. W zamian musimy przestrzegać prawa, które ogranicza zyski przedsiębiorców i rolników. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Nie picuj: "moja" Brytania probowala ignorowac 07.06.07, 01:24 te "ograniczenia zyskow rolnikow" ignorujac zasady Unii. I co? Zatkala sie wlasna nadprodukcja i wiele towarow rolnych stalo sie nieoplacalnych, a farmerzy dostali po pupie. Nie zapominaj, ze Unia za nieprodukowanie PLACI. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Nie picuj: "moja" Brytania probowala ignorowa 07.06.07, 18:17 onufry.zagloba napisał: > te "ograniczenia zyskow rolnikow" ignorujac zasady Unii. I co? Zatkala sie > wlasna nadprodukcja i wiele towarow rolnych stalo sie nieoplacalnych, a > farmerzy dostali po pupie. Nie zapominaj, ze Unia za nieprodukowanie PLACI. ciekawe kiedy zapłacili- ograniczali tak skutecznie ze w tej chwili w niemczech zaczyna brakowac produktów mlecznych- widomosc ta jest z ostatniej chwili- znajomi z niepiec prosili by im dostarczyc chociaz troche nabiałów Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Zasluguje, bo to samo mowia HETERO, i to na 07.06.07, 18:15 onufry.zagloba napisał: > czele instytucji unijnych, a nie jakiejs partii, i to mowia CORAZ WYRAZNIEJ: > Unia nie jest od finansowania tych, ktorzy regul gry w Unii nie respektuja. I > bynajmniej nie o system glosowania chodzi, ale o LAMANIE PRAW CZLOWIEKA W > POLSCE. Bo - choc moze cie to zdziwi - gej, Cygan i nawet lekarz to na > Zachodzie CZLOWIEK, a nie tylko Polak-katolik po podstawowce:) > kolego zanim unia cos ci da to najpierw musisz wpłacic zeby spowrotem tylko czesc tego otrzymac a na dodatek jak daja to i intratne interesy w polsce swoim zlecaja i ak by sie nie obrócił to dupa z tyłu Odpowiedz Link Zgłoś
dzialkowiec27 Re: Szalony pedał ! 07.06.07, 07:42 vitabravo napisał: > Nie zasługje na uwagę. No dobra, ale cichutko, bo Wierzejskiemu będzie smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Niestety, za Giertycha, PiS i przystawki POLAK 06.06.07, 22:15 ponosi odpowiedzialnosc, wyborca. Bo albo na te kupe kretynow zaglosowal, albo olal wybory. Na tej samej zasadzie Niemcy odpowiadaja za demokratyczny wybor Adolfa Hitlera, a moze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dzialkowiec27 Re: A komu Hiszpania zawdzięcza lewicowy przechył? 07.06.07, 07:37 Tylko radosnej działalności mafii Opus Dei, najgorszym tradycjom Inkwizycji kultywowanym przez hiszpański kościół, obłudzie Franco zawieszającego medaliki z Matką Boską marokańskim zwierzętom, wszystkiemu temu, czego Polskiemu Kościołowi udało się uniknąć do czasu dojścia do władzy Rodziny Radyja z przystawkami PiS, LPR i Burakoobrony. Kościół Toruński sam kręci bicz, który spadnie na plecy wszystkich wierzących - w większości spadnie on niesłusznie. Róbcie tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
saniba Re: Naczytał sie głupot w El pais i GW 07.06.07, 10:54 Hahaha, aleś sobie znalazł idola w Giertychu, hahahaha. W sumie to reprezentujecie ten sam poziom umysłowy, więc nie jest to dziwne - tłuki dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 06.06.07, 21:41 a skąd to twe cierpienie? Czy policja wpadła wieczorem do domu i kazali ci odbyć stosunek z kobietą? współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
marius30 Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 07.06.07, 05:47 ...skąd to twe cierpienie? Czy policja wpadła wieczorem do domu i kazali ci odbyć stosunek z kobietą? współczuję. Przysylaj ta policje do mnie co wieczor! Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 07.06.07, 18:20 marius30 napisał: > ...skąd to twe cierpienie? Czy policja wpadła wieczorem do domu i kazali ci > odbyć stosunek z kobietą? współczuję. > > Przysylaj ta policje do mnie co wieczor! Podaj adres to podesle policje Odpowiedz Link Zgłoś
morales61 Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 07.06.07, 17:32 "Ehh, mając taki rząd, tylko musimy cierpieć :/" TEZ RZAD SAMI WYBRALISCIE !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 07.06.07, 18:22 morales61 napisała: > "Ehh, mając taki rząd, tylko musimy cierpieć :/" > > TEZ RZAD SAMI WYBRALISCIE !!!!!!!!!!! > no masz racje bo zewszad na nadze dupy czai sie pedał bez pasa cnoty za wegieł nie wychodz bo nawet nie zauwazysz kiedy cie przerżna Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 07.06.07, 17:53 tetlian napisał: > Ehh, mając taki rząd, tylko musimy cierpieć :/ > no tak tylko pewne czesci od roweru cierpia bo reszta roweru ma sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
janzet12271959 Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 07.06.07, 20:36 tetlian napisał: > Ehh, mając taki rząd, tylko musimy cierpieć :/ > Nie za taki rza'd , lecz za zboczone pogla'dy be'dziecie cierpiec' !!! Odpowiedz Link Zgłoś
slsmyl Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 06.06.07, 20:38 > Europa to nie tylko kasa, to tez elementarne standardy cywilizacyjne - > tolerancja dla drugiego czlowieka i wolnosc. Typowe lewackie gadanie. Tolerancja to jest powstrzymanie sie od fizycznych dzialan przeciwko komus z kim sie nie zgadzamy. Tolerancja nie znaczy aprobaty czy zmiany wlasnych pogladow aby ten inny czul sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 06.06.07, 20:54 Ale nikt tej wolności nie odbiera w większym stopniu niż na Zachodzie. U nas homoseksualiści cieszą się większą wolnością niż homofoby w Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
marius30 Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 07.06.07, 05:49 adeinwan napisał: > Ale nikt tej wolności nie odbiera w większym stopniu niż na Zachodzie. U nas > homoseksualiści cieszą się większą wolnością niż homofoby w Hiszpanii. A ty skad wiesz o tym? Z Radia Ma Ryja? Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 07.06.07, 18:16 Żałosna odzywka. I po co to robisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 07.06.07, 12:47 adeinwan napisał: > Ale nikt tej wolności nie odbiera w większym stopniu niż na Zachodzie. U nas > homoseksualiści cieszą się większą wolnością niż homofoby w Hiszpanii. I słusznie. Homofobia jest sprzeczna z prawami człowieka. Homoseksualizm - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni_kv Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 07.06.07, 16:32 Homofobia nie powoduje cieknacego odbytu. Homoseksualizm - owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 09.06.07, 06:49 antoni_kv napisał: > Homofobia nie powoduje cieknacego odbytu. Homoseksualizm - owszem. Sprawdziłeś? Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 07.06.07, 18:15 Ciekawe - poglądy sprzeczne z prawami człowieka? Chyba nam się rodzi nowy totalitaryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 09.06.07, 06:54 adeinwan napisał: > Ciekawe - poglądy sprzeczne z prawami człowieka? Chyba nam się rodzi nowy > totalitaryzm. Ciekawy rodzaj "totalitaryzmu": nakazuje przestrzegać praw człowieka... Zresztą - żadne państwo nie ma takiego obowiązku, ale musi się liczyć z grożącymi konsekwencjami, które sprecyzował ów hiszpański polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 07.06.07, 18:26 koloratura1 napisała: > adeinwan napisał: > > > Ale nikt tej wolności nie odbiera w większym stopniu niż na Zachodzie. U > nas > > homoseksualiści cieszą się większą wolnością niż homofoby w Hiszpanii. > tak to dlaczego nie potrafia spłodzic potomstwa tylko czaja sie na czyjes dzieci? ciekaw jestem po co te dzieci biorą ? i ciekaw jestem ilu chłopczyków malych zostało przez nich zgwałconych > I słusznie. > Homofobia jest sprzeczna z prawami człowieka. Homoseksualizm - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 09.06.07, 07:10 rokets_w napisał: > > tak to dlaczego nie potrafia spłodzic potomstwa Owszem, każdy z nich potrafi, a niektórzy nawet płodzą, oczywiście w związkach z kobietami. > tylko czaja sie na czyjes > dzieci? ciekaw jestem po co te dzieci biorą ? Po to samo, po co "na czyjeś dzieci" "czają się" bezpłodne pary heteroseksualne i po to samo "te dzieci biorą". > i ciekaw jestem ilu chłopczyków > malych zostało przez nich zgwałconych Na pewno o wielu mniej niż małych dziewczynek przez heteroseksualistów, choćby ze względu na proporcje. Zakażesz, zatem, bezpłodnym parom heteroseksualnym adopcji dzieci tylko dlatego, że wśród heteroseksualnych kandydatów na ojców adopcyjnych może się trafić pedofil? Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 07.06.07, 17:52 guantanamero napisał: > Europa to nie tylko kasa, to tez elementarne standardy cywilizacyjne - > tolerancja dla drugiego czlowieka i wolnosc. A może jeszcze trzeba tolerancii dla pedofili? A moze jeszcze trzeba tolerancii dla gwałcicieli? A może jeszcze trzeba tolerancii dla morderców ? A może jeszcze trzeba tolerancii dla tych co ze zwierzetami spółkują ? A może jeszcze trzeba tolerancii dla jeszcze dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
reniabeg Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 07.06.07, 19:47 akurat wsrod mordercow jest wiecej hetero, rowniez wsrod gwalcicieli. wiec twoj argument tak sie ma do tematu jak piesc do nosa.ja uwazam, ze zawsze lepiej widziec ludzi ktorzy sie kochaja niz nienawidza. Nikt stosunkow plciowych nie uprawia na ulicy - ani homo ani hetero. Jezeli chlopak trzyma za reke dziewczyne, czy chlopaka, to co mi do tego...widok sympatyczny, nie ma w tym agresjii Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: a co takiego powiedzial, czysta prawde 09.06.07, 07:14 rokets_w napisał: > guantanamero napisał: > > > Europa to nie tylko kasa, to tez elementarne standardy cywilizacyjne - > > tolerancja dla drugiego czlowieka i wolnosc. > > A może jeszcze trzeba tolerancii dla pedofili? > A moze jeszcze trzeba tolerancii dla gwałcicieli? > A może jeszcze trzeba tolerancii dla morderców ? > A może jeszcze trzeba tolerancii dla tych co ze zwierzetami spółkują ? > A może jeszcze trzeba tolerancii dla jeszcze dla kogo? Nie trzeba. I nigdy nikt w Unii nie składał podobnie chorych propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg STOP okupacji kraju Baskow przez hiszpanskiego 06.06.07, 17:35 okupanta.Jak nie skoncza z ta okupacja, to wynocha z UE!I do tego maja natychmiast zabronic krwawa i bestialska Corride-zboczency jedni. Odpowiedz Link Zgłoś
borys_d_jelcyn Bojkot pedalskiej Hiszpanii Baskom - niepodlegość! 06.06.07, 21:43 nic nie kupujemy z pedalskiej Hiszpanii, bojkot ich turystyki, wspieramy dzielny naród Basków w walce o niepodległość ich kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ofiaro! :) Baskowie wcale niepodleglosci nie chca. 06.06.07, 22:12 Maja jak paczki w masle, dzisiejsza autonomia nawet daje im przywileje. A ETA? Coz, to jakbys na zadanie Al Kaidy pozwolil na tworzenie Islamskiej Republiki w centrum Anglii:) Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor Re: Ofiaro! :) Baskowie wcale niepodleglosci nie 07.06.07, 00:16 Chyba jednak mniejsze niz kiedys mieli. I duzo mniejsze niz ma obecnie Katalonia. Mam troche Baskow - super ludzie. Polaczenie najlepszych cech polnocy i poludnia europy. onufry.zagloba napisał: > Maja jak paczki w masle, dzisiejsza autonomia nawet daje im przywileje. > A ETA? Coz, to jakbys na zadanie Al Kaidy pozwolil na tworzenie Islamskiej > Republiki w centrum Anglii:) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Co to znaczy? 07.06.07, 12:54 ethebor napisał: > > Mam troche Baskow - super ludzie. Gdzie masz? Na strychu? W piwnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Co to znaczy? 07.06.07, 19:13 koloratura1 napisała: > ethebor napisał: > > > > > Mam troche Baskow - super ludzie. > > Gdzie masz? Na strychu? W piwnicy? tak ma na strychu w madrycie ukrywa ich przed aresztowaniem i skazaniem na smierc przez pedałow ale adresu nie podam bo wydasz Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Co to znaczy? 09.06.07, 07:20 rokets_w napisał: > > tak ma na strychu w madrycie ukrywa ich To niech ich tam trzyma i Broń Boże nie wypuszcza! Odpowiedz Link Zgłoś
marius30 Re: Bojkot pedalskiej Hiszpanii Baskom - niepodle 07.06.07, 05:58 borys_d_jelcyn napisał: > nic nie kupujemy z pedalskiej Hiszpanii, bojkot ich turystyki, wspieramy > dzielny naród Basków w walce o niepodległość ich kraju! Kup se berecik baskijski i pojedz tam z polska szabelka im pomagac. Tylko uwazaj zeby ci dyndusa nie urwalo jak ci baski mine podloza pod dupe! Odpowiedz Link Zgłoś
marius30 Re: STOP okupacji kraju Baskow przez hiszpanskieg 07.06.07, 05:53 magnusg napisał: > okupanta.Jak nie skoncza z ta okupacja, to wynocha z UE!I do tego maja > natychmiast zabronic krwawa i bestialska Corride-zboczency jedni. magnusg nie stresuj sie i wez proszek na od bolu glowy. Dostales zylakow na mozgu od sluchania Radia Ma Ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
atibalo Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 10:33 Dlaczego ktoś przypier@@la się do mnie mając na myśli Kartofle . Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero w polskich sie przynajmniej naucza klepac paciorek 06.06.07, 17:15 ... Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Jednych i drugich na Madagaskar! 06.06.07, 17:51 To już Eurocyrk na kółkach: z jednej strony banda nawiedzonych pedałów, którzy załapali bakcyla współczesnej krucjaty i zaczynają szerzyć nową ewangelię; z drugiej - ultrakatolicka swołocz pod znakiem krzyża, narzucająca jedynie słuszny sposób życia, dbająca o zbawienie duszyczek które mają życie wieczne głęboko gdzieś. Apeluję do was: pieprzcie się z kim chcecie, leżcie krzyżem choćby dzień cały. Tylko dajcie mi święty spokój. Mam was dość. Odpowiedz Link Zgłoś
adajciemiwszyscyswietyspokoj Re: Jednych i drugich na Madagaskar! 07.06.07, 10:25 AMEN! Odpowiedz Link Zgłoś
rmk28 Re: w polskich sie przynajmniej naucza klepac pac 06.06.07, 21:14 i biede --> o tym jak bieda idzie w parze z homofobia: forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?s=&showtopic=440&view=findpost&p=10531 Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: w polskich sie przynajmniej naucza klepac pac 07.06.07, 01:46 rmk28 napisał: > i biede > > --> o tym jak bieda idzie w parze z homofobia: > <a href="forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?s=&showtopic=440&view=findpost&p=10531" target="_blank">forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?s=&showtopic=440&view=findpost&p=10531</a> Jest to świetne podsumowanie oczywistości, ale żeby je zrozumieć i prtzyjąć, trzeba mieć otwarty umysł, czego katotaliban i nazi-jaczejka nie promują. Odpowiedz Link Zgłoś
mokry103 Re: Szkoda dzieci w szkolach hispanskich 07.06.07, 01:12 bambooko napisał: > pedaly tam rzadza Ludzie! jestescie pogięci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marius30 Re: Szkoda dzieci w szkolach hispanskich 07.06.07, 06:04 bambooko napisał: > pedaly tam rzadza Brawo! Domorosly wyznawca kaczyzmu znalazl sie w Pisiorkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
piehemoth Re: Szkoda dzieci w szkolach hiszpanskich pederas 07.06.07, 09:59 Szkoda dzieci w szkołach polskich nazistów Odpowiedz Link Zgłoś
skp110 Re: Szkoda dzieci w szkolach hiszpanskich pederas 07.06.07, 21:34 piehemoth takiś stary a takiś głupi. A pedał, to ochydne i żadna unia tego nie zmiania Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Szkoda dzieci w szkolach hiszpanskich pederas 09.06.07, 07:31 skp110 napisała: > piehemoth takiś stary a takiś głupi. > A pedał, to ochydne i żadna unia tego nie zmiania Już zmieniła. W krajach cywilizowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Czy miała na mysli promocję katolicyzmu?? 06.06.07, 17:00 "Polska jest państwem prawa, gdzie nikogo się nie dyskryminuje, co jednak nie oznacza, że polski rząd jest zobowiązany do promowania pewnych postaw" - zaznaczyła polska ambasador. Odpowiedz Link Zgłoś
skinhead69 Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 17:03 www.referendum2007.org cóż więcej można powiedzieć zbierać , zbierać , zbierać Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Gdyby Twój sąsiad wykorzystywał Cię jak dojną 06.06.07, 17:06 krowę też byś się wściekał Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Gdyby Twój sąsiad wykorzystywał Cię jak dojną 06.06.07, 17:20 Jednakże poparcie dla Leppera w Polsce jest jednak spore. A przecież Lepper wykorzystuje frajerów (uczciwie płacących podatki) właśnie jak dojną krowę. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Gdyby Twój sąsiad wykorzystywał Cię jak dojną 06.06.07, 17:29 Ciekawe ile ze swoich nadwyżek produkcyjnych u nas upłynniają. Ale to i tak nie ma znaczenia. To że dostajemy dotacje z UE nie upoważnia do obrażania nas jako narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Gdyby Twój sąsiad wykorzystywał Cię jak dojną 09.06.07, 07:33 fly8171 napisał: > Ciekawe ile ze swoich nadwyżek produkcyjnych u nas upłynniają. Ale to i tak nie > > ma znaczenia. To że dostajemy dotacje z UE nie upoważnia do obrażania nas jako > narodu. Prawda nie jest obrazą. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Franco! Powstań i drugi raz obroń swój kraj przed 06.06.07, 17:06 czerwonym sku.....stwem! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ale ześ się Władek popisał :P 06.06.07, 17:12 l.o.r.t.e.a napisał: > czerwonym sku.....stwem! Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Franco! Powstań i drugi raz obroń swój kraj 06.06.07, 20:34 l.o.r.t.e.a napisał: > czerwonym sku.....stwem! xxxxxxxxxxxxx Ktoś z siebie zrobił idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Franco! Powstań i drugi raz obroń swój kraj 09.06.07, 07:34 pos3gacz napisał: > l.o.r.t.e.a napisał: > > > czerwonym sku.....stwem! > xxxxxxxxxxxxx > Ktoś z siebie zrobił idiotę. Nie musiał ROBIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Adolfie! Fuererze! Oczysc znow Polske z 06.06.07, 22:29 "wyksztalciuchow", Zydow, gejow i bolszewikow. TO chciales powiedziec? Nie wstydz sie, naziolu, idz na calosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Wstyd mi za lewckiego oszołoma z Hiszpanii 06.06.07, 17:13 Jako Europejczyk, obywatel Unii Europejskiej, chciałbym przeprosić wszystkich mieszkańców Świata za tego lewackiego oszołoma z Hiszpanii. Chciałbym w tym miejscu dodać, że opinie tego lewackiego oszołoma nie odzwierciedlają opinii większości mieszkańców UE... Jeszcze raz przepraszam... Palestrina2005, Mieszkaniec Unii Europejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: Wstyd mi za lewckiego oszołoma z Hiszpanii 06.06.07, 18:00 Jako Europejczyk, obywatel Unii Europejskiej, chciałbym przeprosić wszystkich > mieszkańców Świata za ten rząd oszołomów z Polski. Chciałbym w tym miejscu dodać, że opinie tych katoprawicowych oszołomów nie odzwierciedlają opinii żadnego normalnego mieszkańca UE. Jeszcze raz przepraszam. dzikowy, Mieszaniec Unii Europejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Lepiej przepros za "przystawki", bo te Polsce taka 06.06.07, 22:31 paskudna opinie robia: Giertychy, Wierzejskie, Sowinskie, Leppery... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Lepiej przepros za "przystawki", bo te Polsce 09.06.07, 07:37 onufry.zagloba napisał: > paskudna opinie robia: Giertychy, Wierzejskie, Sowinskie, Leppery... Tylko za "przystawki"? A za Kaczki to nie? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Wstyd mi za lewckiego oszołoma z Hiszpanii 07.06.07, 08:28 palestrina2005 napisał: > Jako Europejczyk, obywatel Unii Europejskiej, chciałbym przeprosić wszystkich > mieszkańców Świata za tego lewackiego oszołoma z Hiszpanii. Oszołomy wszystkich krajów łaczcie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek ciekawe 06.06.07, 17:13 ze zamiast wiadomosci o zerwaniu przez ETA rozejmu, gazeta cytuje tego oszoloma. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur "...różne modele rodzin...", hetero i homo ? 06.06.07, 17:18 Ciekawe, czy istnieje homoseksualny model zapłodnienia? Bo że są podejmowane w tym kierunku wysiłki, to wiemy... Znacie to: 1. - Dlaczego kobiety lesbijki przyjaźnią się z mężczyznami gejami? - Bo ktoś im musi gotować obiady i przyszywać guziki. 2. - Dlaczego mężczyźni geje przyjaźnią się z kobietami lesbijkami? - Bo ktoś im musi naprawić kran, wymienić olej silnikowy i zawiesić szafkę. 3. Rozmawia dwóch gejów: - Wiesz, miałem wczoraj stosunek z kobietą! - No i jak było? - Oj, strasznie! Męczyliśmy się dwie godziny, zanim włożyła łechtaczkę do mojego odbytu! Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero Re: "...różne modele rodzin...", hetero i homo ? 06.06.07, 17:46 chyba umre ze smiechu, jezu, ratujcie mnie, jakie to zabawneee Odpowiedz Link Zgłoś
poszczeku Re: "...różne modele rodzin...", hetero i homo ? 06.06.07, 17:46 buhaha kawalarzu. skąd ty to bierzesz. jak masz tego więcej to dawaj, tylko nie wszystko od razu bo umre ze śmiechu. inteligentne żarty zawsze tak na mnie działają Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: "...różne modele rodzin...", hetero i homo ? 06.06.07, 19:25 Co to jest? Trzech gejów leży na boku, jeden za drugim. Imieniny tego w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
19alien63 Re: "...różne modele rodzin...", hetero i homo ? 06.06.07, 22:13 ojezuniu, ale jaja...:))))) ten kto to na daje z pewnoscia sam pedalem jest, bo inaczej skad te pyszne i inteligentne wice? ....ale jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba No i co z tego? Najlepsze szmoncesy tez sa dzielem 06.06.07, 22:38 ZYDOW:) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur no to teraz będzie kawał o les 07.06.07, 01:16 bijkach: Niedzielny poranek. Lesbijka budzi się. Kac rozsadza głowę. Obok w łóżku śpi naga kobieta o nieznanym imieniu. Lesbijka pamięta, że wczoraj poznała ją na dyskotece. Ciężkim krokiem idzie do łazienki. Zmęczonym wzrokiem patrzy w lustro. I nagle! Widzi, jak z jej ust wystaje nitka. Trwożnie myśli: "O, Bogini! Spraw, aby to była torebka herbaty!" Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: "...różne modele rodzin...", hetero i homo ? 06.06.07, 22:44 Malo mnie obchodza prawa gejow albo ich przesladowania,ale....czytajac wiekszosc postow tu dochodze do jednego wniosku: jestescie banda prymitywnych,niedoksztalconych chamkow!~ Powinni Wam zakazac w ogole jezdzic po Europie!~ az zmadrzejecie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: "...różne modele rodzin...", hetero i homo ? 09.06.07, 07:40 poszczeku napisał: > buhaha kawalarzu. skąd ty to bierzesz. jak masz tego więcej to dawaj, tylko nie > wszystko od razu bo umre ze śmiechu. inteligentne żarty zawsze tak na mnie dzi > ałają Na pewno - INTELIGENTNE? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba To rodzina adopcyjna nie jest dla ciebie rodzina? 06.06.07, 22:36 TO chciales powiedziec, zygzag? Pomysl raz jeszcze, przeciez nie jestes idiota. A homoseksualny model zaplodnienia? A jakze - poszukaj sobie na brytyjskich stronach rodzicielskich: geje daja swe nasienie lesbijkom, a potem pary dziela sie NATURALNYMI dziecmi - jedno mieszka z mamusia i jej partnerka, drugie z tatusiem i jego partnerem. Co wiecej te ich dzieci (bo kiedys nie bylo adopcji) maja juz SWOJE dzieci, ze zwiazkow najczesciej heteroseksualnych. Ba, te dzieci publikuja pamietniki (Francja, Szwecja) w ktorych pisza o swym dziecinstwie w takiej rodzinie. Dziecinstwie, ktore by bylo szczesliwe, gdyby nie PODLI LUDZIE, o zgrozo - zwykle religiujne "nie-wyksztalciuchy". Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: To rodzina adopcyjna nie jest dla ciebie rodz 07.06.07, 01:13 Strasznie to wszystko skomplikowane. Po co tak komplikować? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Kraczesz w zgodnym chorze zamiast uzyc swej 07.06.07, 01:52 niewatpliwej inteligancji. PO CO takie komplikacje? Ano po to, ze ich odrzuca od seksu z plcia odmienna podobnie jak mnie czy ciebie odrzuca od seksu z ta sama plcia. I dlatego by wyprodukowac dziecie geja i lesbijki jest niezbedne sztuczne zaplodnienie, bo - uczciwszy uszy - gejowi na widok baby po prostu nie stanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
romek337 Onufry to pewnie polski zydowski gej ;-) 07.06.07, 12:08 Czy jestem juz no jak to tam nazywasz antysemickim homofobem ? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Onufry to pewnie polski zydowski gej ;-) 09.06.07, 07:46 romek337 napisał: > Czy jestem juz no jak to tam nazywasz antysemickim homofobem ? Nie wiem. Możesz też być zakompleksionym ukrytym gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: To rodzina adopcyjna nie jest dla ciebie rodz 09.06.07, 07:43 zigzaur napisał: > Strasznie to wszystko skomplikowane. Po co tak komplikować? A pewnie! Niech żyje prymitywizm! I prymitywi! Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz [...] 06.06.07, 17:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Daj pederaście to czego sobie życzy to wkrótce 07.06.07, 09:31 zażąda wykluczenia normalnych z UE. Bo normalność i zdrowie seskusalne go razi i mu przeszkadza. Według jego idei wszędzie musi być tak samo - degeneracja i zywrodnienie. ****************************************** Powyższy wpis został usuniety przez Gayzetę. Oceń sam czy narusza regulamin czy tylko interesy zboczeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
janjas2 Prześladowanie homo w PL?!?! Gdzie?! 06.06.07, 17:17 Uśmiałem się jak tylko przeczytałem pierwsze zdania, że niby Polacy prześladują homoseksualistów. Ciekaw jestem gdzie i w jaki sposób się ich prześladuje i na jakiej podstawie pan Zerolo wysnuwa takie wnioski...? Odpowiedz Link Zgłoś
poszczeku Re: Prześladowanie homo w PL?!?! Gdzie?! 06.06.07, 17:20 kto to pan zerolo? znowu przezywasz ziobrę łobuzie, już on cię namierzy Odpowiedz Link Zgłoś
janjas2 Kto to Zerolo? 06.06.07, 18:09 Zgodnie z pierwszym zdaniem artykułem - przedstawiciel rządzącej w Hiszpanii partii socjalistycznej (PSOE): Pedro Zerolo Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Prześladowanie homo w PL?!?! Gdzie?! 06.06.07, 23:07 janjas2 napisał: > Uśmiałem się jak tylko przeczytałem pierwsze zdania, że niby Polacy prześladują > homoseksualistów. Ciekaw jestem gdzie i w jaki sposób się ich prześladuje i na > jakiej podstawie pan Zerolo wysnuwa takie wnioski...? To prawda: bardzo wielu Polakow tu w Stanach zachowuje sie bez powodu arogancko, prezentuja postawy rasistowskie i anty-wszystko co sie nie zgadza z ich prymitywnym widzeniem swiata i pora to zmienic. Niejeden juz przyplacil za to zyciem - czesto z reki przedtawicieli "nizszych" ras. Za nieodpowiedzialne, niesprowokowane okrzyki na ulicach wobec "osob, ktore im sie nie podobaja". Sam bylem swiadkiem paru takich sytuacji - wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prześladowanie homo w PL?!?! Gdzie?! 09.06.07, 07:49 janjas2 napisał: > Uśmiałem się jak tylko przeczytałem pierwsze zdania, że niby Polacy prześladują > homoseksualistów. Ciekaw jestem gdzie i w jaki sposób się ich prześladuje i na > jakiej podstawie pan Zerolo wysnuwa takie wnioski...? Zdecydowanie utwierdziłby się w swych opiniach gdyby rozumiał po polsku i mógł przeczytać posty na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 17:17 no coz, moze i troche przesadzil z forma ale odpowiedz Pani Ambasador jest zalosna. Nie umie odroznic tolerancji od promocji, to mam do niej apel: niech wraca do mycia garow zamiast dyplomacji! W koncu kobiety w Polsce nie sa dyskryminowane ale z drugiej strony polski rzad 'nie musi promowac takich postaw' czyli sytuacji, w ktorej biedne dzieci pozbawione sa mamy w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 lewicowcy, zaiste, są pierdyknięci - to pewne! 06.06.07, 19:08 tacy jak i nasi: Kalisz, Senyszyn, Gadzinowski i ... "mały krętacz" Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 17:19 sami jesteśmy sobie winni i ten pan ma sporo racji. owszem trochę przesadził z tym wyrzucaniem z UE itp. ale wszyscy dobrze wiemy, że Polska wciąż uważana jest w Europie za kraj nietolerancyjny, w którym panuje homofobia i to kolejny przykład tego zarzutu... widać coraz więcej Europejczyków zauważa, że coś jest nie tak, tylko nie Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz No trudno mój homoseksie, jesteś nienormalny więc 06.06.07, 17:25 tak juz jest, że nie wszyscy będę cię od razu kochać. Jeszcze gdybyś chciał się leczyć... A tak, o najwyżej można nie zwracać na ciebie ostentacyjnej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_p Pedryl Zero - to chyba pseudonim? 06.06.07, 17:20 Jak mozna sie tak nazywac? To musi prowadzic do kompleksow. Swoja droga, dla wielu Unia to Gay&Lesbian Club. Gdyby to widzieli Ojcowie (i Matki) Zalozyciele... Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte [...] 06.06.07, 17:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adamxyz3 Re: To juz szczyt bezszczelnosci zboczencow, do k 06.06.07, 17:38 Pan Pedro Zerolo zapewne nie wie,że kiedy w Hiszpanii szalała inkwizycja i mordowano innowierców,bądź wyrzucano z Niej Żydów ,Polskę nazywano Państwem bez stosów.Przecież tolerancja polega między innymi na prawie do własnego zdania,również dna temat homoseksualizmu,ale z poszanowaniem opinii i ludzi z którymi się nie zgadzamy.Tymczasem według Pana Zeloro tolerancja to obowiązek podzielania opinii uznanych za ogólnie obowiązujące.Wraca inkwizycja-ale nie u nas tylko w Hiszpanii Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: To juz szczyt bezszczelnosci zboczencow, do k 06.06.07, 18:45 Ciekawe dlaczego, jak Polak o czymś "dyskutuje" to zawsze musi odwołać się albo do czegoś co działo się 30, albo 50, albo 100, albo nawet 300 lat temu? Wynika z tego, ze Polak nie potrafi inaczej rozmawiać o terażniejszosci i przyszłości jak za pomocą historii - to chyba wyjasnia dlaczego z Polakiem w ogóle trudno sie dogadać . Człowiek chce np. wkręcić srubę, a usłyszy argument o tym, ze to Kopernik odkrył, że ziemia kręci się wokól slońca i było to przed wynalezieniem sruby;/ Nie dziwie się, że nikt nas nie traktuje powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: To juz szczyt bezszczelnosci zboczencow, do k 06.06.07, 19:23 niech nam Zapatero wypowie wojnę Odpowiedz Link Zgłoś
adamxyz3 Re: To juz szczyt bezszczelnosci zboczencow, do k 07.06.07, 07:56 zdanka1-rozumiem że napisałeś komentarz do mojej wypowiedzi,ale nic z niej nie zrozumiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 17:25 Zawsze dziwiłem się UE, że przyjęła Polskę do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
guantanamero a ja nad durnota prawactwa 06.06.07, 17:41 patrz Ewa Sowinska, Sobecka, Kaczynscy et consortes... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Ubolewam nad glupota lewactwa 06.06.07, 17:44 Osobiście dopilnuję abyś stanąl w kolejce po wizę do Europy!herkus-monte Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Ten pedzio mysli chyba odbytem, bo gdyby myslal 06.06.07, 19:50 glowka, to by wiedzial, ze nie ma mozliwosci prawnych usuniecia kraju czlonkowskiego z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd [...] 06.06.07, 17:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
barejanaprzydenta nie rozumiem Polakow 06.06.07, 17:37 przeciez to na tym forum wielokrotnie krytykuje sie fakt przynaleznosci Polski do UE. UE ma z Polska nazwijmy to kultura i obyczajowoscia wiele problemow. Dla kazdego jest chyba oczywistym ze ani Polska nie pasuje do UE ze swoimi standardami moralnymi ani chyba UE nie ma zamiaru byc otwarta na "polska ewangelizacjie" Malo tego wielu Polakow wyjechalo i juz sa w UE wiec nie jest juz tak istotne czy Polska w UE pozostanie czy nie. Tak wiec moze mi ktos wyjasni po co utrzymywac ten neichciany stan rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: nie rozumiem Polakow?? 06.06.07, 17:49 Mysle że z przyczyn gospodarczych to Europie sie oplaca,aby Polska w niej pozostala! Odpowiedz Link Zgłoś
barejanaprzydenta Re: nie rozumiem Polakow?? 06.06.07, 18:38 mysle ze coraz mniej i do momentu w ktorym UE bedzie ponosila wymierne korzysci z tego uczestnictwa. Wymiernosc korzysci w moim rozumieniu wyraza sie rowniez w ich uszczupleniu poprzez opor Polakow we wprowadzaniu regulacji, rozporzadzen, w koncu standardow spolecznych UE. Wiele slyszalem opinii ze raczej liczono ze Polska zrozumie nobilitacje jaka wiaze sie z przynaleznoscia do UE i jednoczesnie ma swiadomosc ile musi zrobic aby cywilizacyjnie sie w niej znalezc. Jesli ta opinia zostanie zburzona mysle ze dni Polski w UE beda policzone. Odnosze zreszta wrazenie coraz czesciej ze z radoscia dla obu stron i chyba nawet dla Polakow ktorzy za wczasu przewidzieli te ewentualnosc zadomawiajac sie w jednym z innych niz Polska krajach wpolnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: nie rozumiem Polakow?? 06.06.07, 19:23 Masz rację, mam podobny pogląd na tę sprawę! Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Maly Hitlerek z tego goscia-marzy mu sie 06.06.07, 17:33 maszerowac na Warszawe.Moze Ernst Röhm jest jego idolem-w koncu tez byl pederasta. Odpowiedz Link Zgłoś
aaronsegal Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 17:35 Powinien był powiedzieć: WON! Odpowiedz Link Zgłoś
me2free O co ta wrzawa! Sami sobie nawarzylismy. Rzad, kto 06.06.07, 17:37 ry poswieca 95% swojego czasu (pozostale do zabiegi o stanowiska)na prowadzenie wszekiego rodzaju nagonek musial w koncu doczekac: Wynocha z UE! Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Nawarzyłeś, ale ty głupot.Nie na temat i bez sensu 06.06.07, 19:26 95% poproszę o konkrety oszołomku. Wynocha do Hiszpanii po "hiszpankę" Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Brawo jestem "Za" katofaszystowski rząd polski 06.06.07, 17:40 konsekwentnie spycha ten ten kraj ku przepaści.Homofobia w Polsce przybrala rozmiary apokalipsy.Setki gejów zwalnianych z pracy, pogrożki pod ich adresem, zarejestrowane skrytobójcze mordy na homosexualistach a nigdy nie wyjaśnione z braku dobrej woli ze strony polskiej temidy.A ostatnim przykladem świadczącym o homofobicznym terroryżmie w Polsce, może być odmowa przez "Wartę" ubezpieczenia Parady gejowskiej w Warszawie.Chętnie dopomogę Hiszpanom w przepędzeniu tych homofobów z Unii!! Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Brawo jestem "Za" katofaszystowski rząd polsk 06.06.07, 17:41 Plakac sie chce jak sie patrzy co te zera robia z tym krajem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Jeśli mógłbym w czymś pomóc w tym przepędzaniu 06.06.07, 19:46 to chętnie służę całą swoją potencją. Proponuję na rozgrzewkę zacząć od przepędzenia z Warszawy pederastów i ich fanów, a po nabraniu pewnej wprawy, zabrać się za przepędzenie Polski z Unii razem z homofobami. Pederastów bym tam pozostawił. Wszyscy powinni być szczęśliwi... A te setki gejów zwalnianych to gdzie? Słyszałem o dwóch skargach pederastów na złe traktowanie, co by świadczyło o naszych dobrych jednak notowaniach w Europie. Może by się zechcieli ujawnić bliżej... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Jeśli mógłbym w czymś pomóc w tym przepędzani 06.06.07, 19:49 Ten text (Jamy314) jest dowodem na kliniczną homofobię Polaków.Gratuluje Jama! Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Jeśli mógłbym w czymś pomóc w tym przepędzani 07.06.07, 06:18 Myslisz o Jareczku ?No nie wiem.To nie bedzie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 17:40 Homofoby to nie sa prawdziwi Polacy ale zera. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek [...] 06.06.07, 17:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś