Dodaj do ulubionych

headlines - jaki efekt???

24.02.04, 14:21
Prosze Was o radę i info. mianowicie mam kiepskie włosy (cieńkie,
przetłuszczające się). zastanawiam się nad zabiegiem headlines (już od dość
dawna) i tu mam wątpliwość. próbowałam przez wyszukiwarkę, ale to co
znalazłam nie rozwiało moich watpliwości. czy po tym zabiegu włosy są
skręcone? O ile dobrze zrozumiałam to jest rodzaj trwałej. Dla mnie
trwała=loki. czy dobrze rozumiem?
Obserwuj wątek
    • mamabruna Re: headlines - jaki efekt??? 25.02.04, 10:34
      Podciągam temat, naprawde nikt tego zabiegu sobie nie robił?? chyba w takim
      razie pójde w ciemno :((
      pzdr.
      • Gość: penelope_75 Re: headlines - jaki efekt??? IP: 213.17.175.* 25.02.04, 10:50
        ja robiłam. miałam lekki, ładny skręt (to jak bardzo włosy będą skręcone zależy
        od grubości wałków).
        Też mam cienkie, przetłuszczające się włosy i to podnoszenie włosów wyglądało
        naprawdę fajnie. Mam zamiar powtórzyć to podnoszenie włosów jak zregenerują mi
        się włosy po ostatnim razie.
        Niestety trochę mi sie włosy przesuszyły.
        No i najważniejsze, niestety mnie włosy po tym zaczęły wypadać. Nie wiem czy
        tak sie dzieje u wszystkich, podobno nie. Jak juz zdecydujesz się na headlines
        to koniecznie kup dobra odżywkę do włosów (np. Wax -15 zł) i np. skrzyp polny z
        witaminami.
        A i jeszcze jedno: są dwa rodzaję płynów do headlines-na włosy farbowane i
        niefarbowane.
        Przepraszam za haos zwiazany z moim pospiechem.

• Gość: penelope_75 Re: headlines - jaki efekt??? IP: 213.17.175.* 25.02.04, 11:09
          chaos oczywiscie ;/
    • Gość: jona Re: headlines - jaki efekt??? IP: 62.233.157.* 25.02.04, 10:55
      Robiłam sobie headlines w grudniu. Rzeczywiście włosy są skręcone, albo raczej
      pofalowane (fryzjerka nakręcała mi je na wałki)- wydają się przez to bardziej
      puszyste i gęstsze (a mam takie włosy jak Ty-cienkie i przetłuszczające się). W
      sumie cudów ten zabieg nie czyni, ale przynajmniej te moje liche włosy
      wyglądają ciut lepiej.
      • mamabruna Re: headlines - jaki efekt??? 25.02.04, 11:04
        Bardzo Wam dziękuje za rady. Chyba pójde do fryzjera, muszę cos z włosami
        zrobić. pzdr.
        • ada1 Re: headlines - jaki efekt??? 25.02.04, 11:52
          I jeszcze jedno, headlines lepiej wygląda i dłużej się trzyma na krótszych
          włosach, włosy długie raczej nie nadają się do takich zabiegów, ponieważ ciężar
          włosa powoduje mniejszy skręt i krótszą trwałość.
    • gocha221 Re: headlines - jaki efekt??? 25.02.04, 17:59
      a ile tak orientacyjnie placilyscie za tn zabieg??
      • Gość: Sandra Re: headlines - jaki efekt??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 18:02
        Ja robilam w salonie Wella jakies 5 lat temu, placilam cos kolo 150 zl, a efekt
        utrzymywal sie do 1 mycia!!
        • gocha221 Re: headlines - jaki efekt??? 25.02.04, 19:20
          dzieki za odpowiedz:-)

to za tani zabieg to nie jest!!! chyba sobie daruje, biorac pod uwage ze taka
          przyjemnosc jeszcze niszczy dodatkowo wlosy..
          a ja odkad przestalam je farbowac to mam gestsze, lepiej sie ukladajace wosy
          wiec chyba zostane przy naturze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka